Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Filtru sedimente inainte de pompa?

Paște fericit!

electrician constructor video curs

Cum pot bloca transferul de date ...
 Ce reprezinta in chimie abrevieri...

Google pay ma taxeaza in timp ce ...

Kia Picanto 2022 - Problema motor?

Durere umar AC Joint
 Care este cea mai sanatoasa paine?

Zgomot ritmic ce urmeaza rotirea ...

Merita Lumix FZ82 in 2024?

Nu pot activa Memory Integrity
 Supratensiuni accidentale

Cuțit/ briceag drumetie

Cum am acces la o parte dintr-un ...

Mother's Day
 

Incepe razboiu ori ba?

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
180 replies to this topic

#19
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 61,713
  • Înscris: 16.03.2004

 serginho74, on 03 octombrie 2015 - 07:50, said:

Asa ca nu se pune problema daca ci cand.

Cand...ce? Cand se va sfarsi cu lumea? Pai o conflagratie USA - Federatia Rusa inseamna disparitia omenirii.Posted Image

#20
Reactor2015

Reactor2015

    ReMember

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,692
  • Înscris: 06.01.2015
Corect.

Si fireste ca ma refeream la momentul inceperii razboiului. Ca despre asta se discuta aici.

#21
hightech-sys

hightech-sys

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,955
  • Înscris: 23.06.2009

 Zyx, on 03 octombrie 2015 - 07:36, said:

Asta doream si eu sa atrag atentia, ca acum devine directa.

inca este indirecta oficial ........ in realitate a devenit una cat se poate de directa

asta este marele pericol, ca acest conflict a devenit unul direct intre cele mai mari puteri militare ale lumii

sa vedem insa daca SUA o sa faca pasul inapoi ........ rusii in mod sigur nu o sa-l faca, mai ales dupa sanctiunile, batjocura si loviturile economice primite

nu-i prea inghit pe imputitii si alcoolistii de rusii dar trebuie sa le dau dreptate pt ca au dreptate

nici pe criminalii si mincinosii de americani nu-i inghit .. pt ca sunt manipulatori, mincinosi si criminali ....... cu sange rece!!! de 15 ani tot fac razboaie, tot omoara oameni nevinovati, civili, femeii si copii fara nici un fel de scrupule ....... fara ca nimeni sa le ceara socoteala, fara ca nimeni sa-i traga la raspundere ........ asta-i un lucru extrem de grav, pt ca arata ca situatia pe plan international a scapat de mult de sub control

faptul ca rusii acum or sa le bage practic un cap in gura arata ca lucrurile or sa se agaraveze dramatic pe plan international dpdv al interventiilor militare ....... inclusiv la noi in tara ca avem instalat scutul de la Deveselu pe care rusii il considera o amenintare si care e pana la urma o reala amenintare la adresa lor fie ca ne place sau nu ...... asta-i adevarul

nu mai vb de politica proamericana si slugarnicia fata de america care pana la urma or sa ne bage-n pamant. daca americanii vor, maine lanseaza o bomba nucleara catre rusia direct din romania fara ca acestia sa intrebe vreun roman sau sa consulte institutiile tarii ......pt ei suntem un fel de sclavi, de nimicuri  ..... nu avem puterea de a lua decizii, ceea ce este iarasi extrem de grav

asta s-a vazut foarte clar cand au trimis in tara sutele de tancuri si armamentul greu care ......... cel mai probabil au ajuns in Ucraina

nu au intrebat pe nimeni nimic, nimeni nu a stiut nimic ......... pur si simplu ne-am trezit cu mortul-n casa . suntem carnea de tun a SUA si intamplarea face sa fim situati chiar lana Rusia ....... asta nu e un lucru bun

de ce mama naibii nu om fi stat noi romanii (rupti in cur si-n coate) in banca noastra, numai d-zeu stie. trebuia sa fim neutrii sau sa fim "prieteni" cu toata lumea dar sa ne vedem interesul. asa cum au facut ungurii, grecii, etc

sa speram totusi ca americanii or sa-si ia jucariile din Siria si or sa plece acasa ...... cu mana goala

Rusia se afla cat se poate de legitim pe teritoriul Siriei intrucat a fost chemata de presedintele tarii sa restabileasca ordinea in tara ......

Edited by hightech-sys, 03 October 2015 - 08:44.


#22
Zyx

Zyx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,542
  • Înscris: 14.02.2005
Daca ne  uitam in WWII SUA nu a avut nici  un conflict pe teritoriul lor, cu exceptia Pear Harbor, totul a fost remote pt ei.

#23
stormwatch

stormwatch

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,772
  • Înscris: 18.04.2010
Începe un rahat. Ruşii-s nişte căcaţi la kur, ştiu că dacă încep ceva, Occidentul s-o porni mai greu, dar şi cînd se porneşte, jar mănîncă ruşii.

Tot ce au ruşii e gura mare, dacă-i pui să ducă singuri un război, fug ca potîrnichile. Ei ştiu (în sinea lor) că n-au cu se ridica deasupra occidentului, aşa că cată şi ei să se dea importanţi la masa mărimilor.

Închipuiţi-vă o lume în care Occidentul n-ar exista, şi Rusia ar fi cea mai dezvoltată naţiune. Cine drek' (alţii decît ruşii, dar nici ăia măcar) ar vrea să trăiască în ea ?

PS. Asta nu înseamnă că în chestiunea Orientului Mijlociu, ruşii, sau alţii în afară de europeni sau americani, n-au dreptate. Americanii au făcut-o de oaie rău de tot după 11 septembrie, semănînd vînt, şi iacă, acum culeg furtună.

Americanii au deschis drumul acţiunilor militare fără acordul ONU, cînd au intrat în Irak în 2003, n-au de ce se plînge acuma că ruşii intervin în Siria. Cît de proşti trebuie să fie occidentalii să nu priceapă că, de exemplu, în Egipt şi Libia, regimurile autoritare (dar laice) sînt de preferat celor democratice (dar religioase) ?

Occidentul, crescut cu filme americane în care rebelii împotriva stăpînirii tiranice au întotdeauna dreptate, cred că toţi rebelii trebuie sprijiniţi, pentru că au o cauză nobilă. Nobilă, my ass, dacă nu te apleci şi asupra specificurilor culturale, care poate bate orice lege pe care tu din altă cultură o crezi de bun simţ. Pentru că prin asta se deosebesc la bază culturile: prin ce e acceptabil şi ce nu e acceptabil (celelate lucruri: mîncare porturi obiceiuri, sînt chestii marginale (care derivă din primele)).

Pentru ca democraţia să dea rezultate funcţionale în culturile înapoiate (cum e cea musulmană, budistă, etc, dar şi ortodoxă), trebuie schimbate fundamente culturale. Or asta nu se poate face decît în timp, şi în nici un caz cu forţa.

#24
anoniymus

anoniymus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,463
  • Înscris: 18.10.2014
DA INCEPE. Ati fost avertizati de mult ca toamna si iarna asta sunt inceputul.
Conflictul efectiv o sa explodeze cred ca ori de Craciun ori de Paste cand ISIS(CIA - SUA - astia ne sunt dusmanii) o sa faca atentate in capitalele EUROPEI.

#25
b0stan

b0stan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 460
  • Înscris: 29.03.2015
Cat de ticalosi pot fi americanii astia, si cu toti aia amestecati in aceeasi oala, uk, arabia saudita, e incredibil. Daca ar da massmedia stirile adevarate, tarile astea ar fi niste nimicuri, dar cum kkmedia e controlata de licurici...

Edited by b0stan, 03 October 2015 - 09:58.


#26
xilo

xilo

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 4,052
  • Înscris: 25.10.2014
Razboiul incepe curind .
Dovada sunt refugiatii de razboi care invadeaza Europa , nu cum i-au numit ei "imigranti" astea sunt jocuri de cuvinte ca "revolutia din '89" , "mincare BIO" , "au crescut salariile" s.a.
Tare mi-e ca si "scandalul" VW face parte din jocuri ascunse...destabilizezi una din puterile importante atit militar cit si politic - calul troian.

Edited by xilo, 03 October 2015 - 10:12.


#27
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,068
  • Înscris: 07.11.2006

 Zyx, on 02 octombrie 2015 - 23:36, said:

Daca conflictul din Ucraina nu rezultat intr-un conflict direct intre SUA-UE vs Rusia-China acum se incearca in Siria, unde Rusia a intervenit pt sprijinirea  lui Bashar al-Assad.

Intre timp SUA a dat cartile pe fata si spun ca vor sprijini rebelii sirieni, care or fi aia ca nu se specifica, dar cel mai probabil tot ISIS vor sa sprijine, desi mai sunt unii mai docili in zona.

http://www.digi24.ro...atacati de rusi


Intre timp si in Ucraina a inceput iar sa faca poc, doar se apropie iarna si toata vara au facut antrenamente cu generalii din SUA.
http://www.digi24.ro...discutata la Pa

Pai ce,in Vietnam n-au facut la fel?Si n-a izbucnit nimic.Atunci au pierdut toti.Sau mai bine zis,nimeni n-a castigat,Asa va fi si acum.
Asa cum ai mentionat,pe marginea crizei din Ucraina s-a facut mare tam-tam pe plan mondial.Presa nenorocita a reusit sa induca in eroare masiv,fara rezultatele scontate.
Si atunci schimba tema.Dar rezultatul va fi acelasi.Nu va fi nici un razboi,eventual unul al declaratiilor.De altfel intre cine sa fie acel razboi?
UE vs Rusia?Asta-i gluma buna.UE n-are conducatori de valoare de unde sa aiba comandanti militari?
SUA vs Rusia?La fel o gluma.Poate este singurul conflict care nu va avea loc niciodata in lumea pe care o cunoastem acum.
China?China are destule probleme acasa pe care le-a avut totdeauna,dar aceeasi presa de rahat a tot ridicat-o in slavi in mod total fals.Pe de alta parte,China deja a cucerit tot ce era de cucerit.Cartierele si zonele economice locuite si controlate de chinezi se afla pe intreg mapamondul.
De altfel si rusii au cam cucerit multe tari prin capitalul urias de care dispun.Asa-zisii disidenti rusi exact asta au facut.Mai o insulita,mai o banca,mai una mai alta.Si tot asa.

 b0stan, on 03 octombrie 2015 - 09:58, said:

Cat de ticalosi pot fi americanii astia, si cu toti aia amestecati in aceeasi oala, uk, arabia saudita, e incredibil. Daca ar da massmedia stirile adevarate, tarile astea ar fi niste nimicuri, dar cum kkmedia e controlata de licurici...

Aici se poarta adevaratul razboi.In mass-media.

#28
Abc2001ro

Abc2001ro

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,620
  • Înscris: 02.07.2015
Vine, vine. Mereu vine. Abia astept. Posted Image

#29
hightech-sys

hightech-sys

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,955
  • Înscris: 23.06.2009

 xilo, on 03 octombrie 2015 - 10:08, said:

Razboiul incepe curind .
Dovada sunt refugiatii de razboi care invadeaza Europa , nu cum i-au numit ei "imigranti" astea sunt jocuri de cuvinte ca "revolutia din '89" , "mincare BIO" , "au crescut salariile" s.a.
Tare mi-e ca si "scandalul" VW face parte din jocuri ascunse...destabilizezi una din puterile importante atit militar cit si politic - calul troian.

Asta a fost lovitura data sub centura Germaniei .........  peste 80% din masinile de pe piata internationala au aceeasi problema

Numai cand ma gandesc la Loganul nostru diesel cel de toate ziele care scoate fum in toate culorile curcubeului ma trec toti fiorii ......in mod  sigur nici asta nu respecta normele de poluare ........ dar pana acum nu s-a legat nimeni de el

Aceeasi problema o au si masinile tancurile americane ......... TOATE!!!

Ce se intampla cu grupul VW nu e altceva decat o razbunare sau o lovitura extrem de dura data pana la urma Germaniei.

Sa obligi o firma sa plateasca aproape 750 de mld de euro sanctiuni nu prea e normal ......

Edited by hightech-sys, 03 October 2015 - 11:07.


#30
b0stan

b0stan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 460
  • Înscris: 29.03.2015
Pai da, normal ca asta e un razboi, ca nemtii fiind si ei sclavi de-ai americanilor, nu prea vor sa se supuna, sa se certe cu rusii, si iata ce se intampla, lovesc in ce au ei mai puternic, in vw, bmw :D

 Abc2001ro, on 03 octombrie 2015 - 10:42, said:

Vine, vine. Mereu vine. Abia astept. Posted Image

Nu stii ce vorbesti..

#31
hightech-sys

hightech-sys

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,955
  • Înscris: 23.06.2009
rusii au pierdut si ei din cauza americanilor, a sanctiunilor impuse de acestia si a prabusirii fortatea  pretului la petrol  sume cel putin la fel de semnificative ... pana acum

http://incont.stiril...ccidentale.html

pretenii americani ....... cat de mult isi doresc ei sa nenoroceasca planeta asta ca mai apoi sa ramana ei jupani ...... of course Posted Image

parca si Hitler vroia ceva asemanator ....... s-a rezolvat cu ww2

Edited by hightech-sys, 03 October 2015 - 11:15.


#32
ariadna09

ariadna09

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 2,179
  • Înscris: 23.11.2013
Io sper sa aiba atata minte-n cap si americanii si rusii, ca sa priceapa ca daca se-apuca sa bombardeze aiurea prin Siria nu vor provoca nimic altceva decat escaladarea conflictelor. Fanaticii aia islamisti pot fi invinsi doar daca Occidentul se desteapta si incepe sa foloseasca exact aceleasi arme folosite de ei: deghizarea, disimularea, atragerea in capcane.  E asa greu sa infiltreze cateva trupe de forte speciale printre extremistii aia? Sa-si lase barbi, sa-si puna turbane in cap si sa-i invinga din interior, cum au facut troienii. S-ajunga in mijlocul actiunilor lor si sa-i execute scurt, inainte ca aia s-apuce sa clipeasca.

 stormwatch, on 03 octombrie 2015 - 09:20, said:

Tot ce au ruşii e gura mare, dacă-i pui să ducă singuri un război, fug ca potîrnichile. Ei ştiu (în sinea lor) că n-au cu se ridica deasupra occidentului, aşa că cată şi ei să se dea importanţi la masa mărimilor.

Stii tu sigur ca-i asa? Putin e un jaguar, un lider extrem de puternic si periculos, iar cei pe care-i asemeni cu potarnichile sunt niste pisici salbatice cu creiere mici si imbibate cu alcool. In plus, se cred superiori occidentului (si din cateva puncte de vedere - putine- sunt!)  si chiar sunt importanti la 'masa marimilor' iar a-ti minimaliza dusmanul  e o mare greseala.

Edited by ariadna09, 03 October 2015 - 11:36.


#33
Moftangiu

Moftangiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,909
  • Înscris: 16.03.2010

 ariadna09, on 03 octombrie 2015 - 11:48, said:

Io sper sa aiba atata minte-n cap si americanii si rusii, ca sa priceapa ca daca se-apuca sa bombardeze aiurea prin Siria nu vor provoca nimic altceva decat escaladarea conflictelor. Fanaticii aia islamisti pot fi invinsi doar daca Occidentul se desteapta si incepe sa foloseasca exact aceleasi arme folosite de ei: deghizarea, disimularea, atragerea in capcane.  E asa greu sa infiltreze cateva trupe de forte speciale printre extremistii aia? Sa-si lase barbi, sa-si puna turbane in cap si sa-i invinga din interior, cum au facut troienii. S-ajunga in mijlocul actiunilor lor si sa-i execute scurt, inainte ca aia s-apuce sa clipeasca.
Nu poti infiltra europeni in comunitati omogene de arabi, pentru ca sunt devoalati imediat, iar pe loialitatea arabilor nu pot conta.
Din cauza asta se recurge la coruptia conducatorilor si la inarmarea factiunilor sa se lupte intre ele pentru putere si pentru privilegii.

#34
MrReason

MrReason

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,266
  • Înscris: 08.10.2010

 stormwatch, on 03 octombrie 2015 - 09:20, said:

Începe un rahat. Rușii-s niște căcați la kur, știu că dacă încep ceva, Occidentul s-o porni mai greu, dar și cînd se pornește, jar mănîncă rușii.
Rusii deocamdata s-au bagat in siria fara sa ceara voie americanilor sau vest europenilor, ceea ce demonstreaza ca nu-s prea cacati la cur. Mult mai cacati la cur sunt europenii, de frica nuclearelor rusesti. Si americanii au inceput sa o dea in balbe cand au vazut ca se baga rusii...  

 stormwatch, on 03 octombrie 2015 - 09:20, said:

Tot ce au rușii e gura mare, dacă-i pui să ducă singuri un război, fug ca potîrnichile.
De care razboi au fugit rusii pana acum?... ca eu mai degraba am vazut vestul cufurit ca nu cumva sa-i "porneasca" pe rusi prea tare... la fiecare exercitiu militar mai pe aproape de europa, o gramada de tarisoare mai trag cate o diaree...

 stormwatch, on 03 octombrie 2015 - 09:20, said:

Ei știu (în sinea lor) că n-au cu se ridica deasupra occidentului, așa că cată și ei să se dea importanți la masa mărimilor.
E cumva situatia diferita cu SUA sau restul vestului? Au atacat acestia "dusmani" de teapa lor? Nu... si nici nu au revolvat absolut nimic pe unde s-au bagat prin afganistan si iraq, mai degraba au dat aiurea cu batul in rahat iar acum colcaie de teoristi aproape toata planeta...

 ariadna09, on 03 octombrie 2015 - 11:48, said:

Io sper sa aiba atata minte-n cap si americanii si rusii, ca sa priceapa ca daca se-apuca sa bombardeze aiurea prin Siria nu vor provoca nimic altceva decat escaladarea conflictelor.
Lasa sa vedem ce inseamna bormbardament adevarat... dupa aia mai discutam...

 ariadna09, on 03 octombrie 2015 - 11:48, said:

Fanaticii aia islamisti pot fi invinsi doar daca Occidentul se desteapta si incepe sa foloseasca exact aceleasi arme folosite de ei: deghizarea, disimularea, atragerea in capcane.  E asa greu sa infiltreze cateva trupe de forte speciale printre extremistii aia? Sa-si lase barbi, sa-si puna turbane in cap si sa-i invinga din interior, cum au facut troienii. S-ajunga in mijlocul actiunilor lor si sa-i execute scurt, inainte ca aia s-apuce sa clipeasca.
Ai vazut prea multe filme... aia au un obicei de a-si omora periodic de-ai lor pe motiv de "spionaj" chiar daca n-au dovezi... cica sa-si lase barbi... :roflmao:  tare ma tem ca nu-i deajuns... mai trebuie sa invete si coranul pe de rost si mai precis invataturile sectei vizate in detaliu... altfel...

#35
iDorin

iDorin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,327
  • Înscris: 28.06.2010
Este o chestiune de timp până se încaieră Rusia cu SUA în Siria.
Apropo, se mai aude ceva de ISIS de câteva zile ? Aud doar cum dezertează militanții ISIS, cum le este frică să se mai "roage" la Alah în moschei, cum se ascund ca potârnichile...
Cât credeți că mai durează SI ? Cel puțin în Siria !?

Edited by iDorin, 03 October 2015 - 12:24.


#36
Zyx

Zyx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,542
  • Înscris: 14.02.2005

 iDorin, on 03 octombrie 2015 - 12:16, said:

Cât credeți că mai durează SI ? Cel Putin în Siria !?
Cat timp ii sustine SUA; pana prin 2016.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate