Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Salarii compensatorii?

Recomandare service in Slatina pe...

De unde cumparati piese de schimb...

Iesirea din coproprietate
 Mouse wireless ergonomic cu bater...

Cum se calculeaza dobanda lunara ...

La mulți ani @driftking91!

Unde e recomandat sa ma cazez in ...
 Descarcator de supratensiune tip 2

ping digi?

Reparare "șanțuri&#...

De ce i se zice Mariei "Stapa...
 Colet valoare Londra București

BMW seria 3 rulat vs SsangYong Ko...

Share abonament Netflix

Cum pot sa fac rost de un negativ...
 

Vom avea cea mai mare moschee din Europa - in Bucuresti

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
943 replies to this topic

#901
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 61,752
  • Înscris: 16.03.2004

View Postvio69a, on 02 septembrie 2015 - 22:30, said:

fiecare negustor isi cauta fraierul
Mare adevar si la micro si la macro

#902
n3utr1n0

n3utr1n0

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,376
  • Înscris: 03.12.2012
la inaugurare vor fi peste 50000 de capre pregatite pentru credinciosi. si posibil si niste oi pentru cei de rang mai mare.

o sa fie mare orgie!!! bineinteles , femeile vor sta in spate:))

#903
gigifenomen

gigifenomen

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,725
  • Înscris: 02.07.2015
Aici e țara cruciaților, nu a bașbuzucilor!


[ http://roncea.net/media/k2/items/cache/55f1af74ed6d51549d7d4b31853fd65a_M.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Două mașini de poliție, una cu agenți în uniforme și alta cu polițiști în civil, au
vegheat de la distanță aprinderea lumânărilor la crucea așezată pe locul unde nu va mai fi Moscheea lui Ponta. Pe un braț al crucii, adusă din inima României, veghează arhanghelul Mihail.

Catalin Berenghi ne-a chemat la un gest pios, cățiva oameni au răspuns invitației.
Moscheea nu va mai fi pe locul respectiv, cu certitudine. Vor să mute terenul viitoarei construcții mai încolo, la distanță de cruce. Musulmanilor li se face rău când văd cruce, îi urăsc până astăzi pe cruciați, cei care i-au oprit pentru o vreme din expansiunea către Europa.

Acum, o ceată de evrei komuniști Soros, Albright, Clinton, au ajutat major re-aducerii musulmanilor în Europa (mai întăi în Balcani, via Kosovo). Ceata are desigur, poponeț la vârf, un musulman komunist Husseini Obama, pus în scaun la ultimul mandat de însuși Putin, și el cu rotenbergii lui în jur.

Europa decontează politica acestui grup de putere evreiesc din inima administrației komuniste americane, plătim prețul dementei așa zise primăveri arabe, lichidarea regimurilor laice și înarmarea jihadiștilor. Până recent ISIS era condusă de un cadru Mossad, după deconspirare l-au retras, în Israel desigur, unde în altă parte.

Ponta, ”albanezu” fără niciun Dumnezeu, o așchie din bătrâna șandrama bolșevică, Ilici, criminalul cu mâinile roșii de sânge de român, nu are cum să priceapă că o mega sau micro moschee nu-și are locul aici și că România nu are niciun fel de obligația astăzi față de fosta Înaltă Poartă.

Are el niște obligații și legături cu totul speciale cu Sultanul Erdogan. Ponta a zburat de la Baku, cu avionul preşedintelui turc la Istanbul și-a tratat piciorul ghipsat de teama DNA pe modelul Stănculescu, la clinica deţinută de familia Erdogan, și-a aranjat un concediu prelungit în custodia și sub paza serviciilor lui Erdogan pentru a scăpa de supravegherea serviciilor românești și a-și aranja probele din dosar cât mai convenabil pentru a scăpa cu fața curată de sub cercetarea penală.

Sper să-l vedem la locul potrivit pe Ponta și dacă vrea poate să-și facă la el la pârnaie o machetă de Moschee, să se joace cu ea cât vrea.

Românii și-au câștigat libertatea față de Înalta Poartă prin jertfă de sânge. Noul sultan al Turciei, premierul sunnit aspiră - a spus-o public - la visul refacerii Imperiului Otoman. Imperiu ce avea în ghiare și țările române.
Moscheea lui Ponta și Erdogan reprezintă cu totul altceva decât un lăcaș de cult. Nu răspunde unei nevoi acute religioase. Moscheea este o armă tactică folosită în cadrul așa numitelor scheme de război soft, fără sânge, pentru început. Soft power, asta a aplicat Erdogan.

Turcia și Islamul poartă un vechi război cu Europa, vechi de peste 1400 de ani.

Fără să vrea Muftiul Iusuf Murat a scăpat un porumbel pe gură spunând: ”Considerăm că este nevoie de o astfel de moschee într-o capitală europeană în care se respectă drepturile omului”.

Islamul nu are nimic de-a face cu ”drepturile omului”, acesta este un concept strict european. Turcia este o dictatură militară mascată, iar drepturi are doar Sultanul, Erdogan, care când vrea el rade Justiția pentru a scăpa de dosarele penale, exact ce visează și albanezul nostru.

Miza turcilor, explicită, este inserția într-o ”capitală europeană”.
Vor să marcheze teritoriul european, Capitalele europene.

Și mai ales o Capitală a unei țări creștin ortodoxe, a unui neam ce s-a războit sute de ani cu turcii. Chiar și Capitulațiile de acum juma de mileniu nu prevedeau construirea de Moschei, ci doar statutul de vasalitate politică, nu și religioasă. Ghiaurii n-au avut pașalîc, ca bozgorii.

Occidentul este de multă vreme golit de semnificație creștină. Doar două țări
europene sunt dens creștine - Grecia și România. Rusia lui Putin n-are nicio treabă cu creștinismul, e doar o haină propagandistică îmbrăcată de kaghebist, ca dovadă Moscheea uriașă de la Moscova, de 20 000 de metri pătrați, ca suprafață, inaugurată chiar de Putin.

”...Erdogan încearcă să pună în practică ideologia ”neo-otomanistă” lansată în urmă cu mai mulți ani de actualul premier, Ahmet Davutoğlu, care anunța că în următoarele decade Turcia va avea un rol conducător în Balcani, unde își dorește o cooperare economică, politică și o armonie culturală ”ca în perioada otomană”. Turcia este nostalgică și ar vrea să fie din nou în fruntea islamului în Orientul Mijlociu și să revină ca forță modelatoare la Dunăre. ”

http://www.presalibe...an_1833597.html

Băsescu a spus-o mai clar, Turcia vrea să ne facă nouă bază jihadistă. Marinarul, cică tătar cum zicea despre el Severin, evreu hahol, a recomndat turcaleților să bage la ei acasă islam pe pâine cât cuprinde.
Noi am putea construi Marele Zid de Slanină, la o adică.

Ankara are visuri mari vrea să revină în forță nu doar la gurile Dunării ci și în Asia Centrală și Caucaz și Balcani. Interese ce se conjugă parțial cu interesele Rusiei, mai ales în privința Caucazului și a Gurilor Dunării. Cele două foste imperii ce s-au dușmănit cu secole în urmă sunt acum mână, în mână, și în aranjamente energetice majore - ceea ce înseamnă geopolitică, și de asemenea sunt în perfectă armonie și pe spații mici, cum ar fi Găgăuzia, o zonă mititică, cu turciți ruși total. Zona poate deveni foarte importantă pentru Rusia, ca și Transnistria, mai ales în viziunea noului proiect numit pompos de Putin Noua Rusie, cu capitala la Donetsk și graniță pe brațul Chilia.

Din cauza acestui proiect rusesc avem acum americanii aici, în număr din ce în ce mai mare.

Dacă Rusia ajunge din nou călare pe Gurile Dunării închide practic Europa.

Și Turcia și Rusia au același inamic comun - Europa.

Dintotdeauna.

Țarii ruși au visat să-și scalde cizmele jegoase în Mediterana iar sultanii să transforme Opera din Viena în șaormărie.
Turcia este o mare putere militară și și-a aplicat forța în Cipru, unde au dovedit, în anii ce au trecut, de când au rupt insula de la greci, ce capacitate nivelatoare are așa zisul islam moderat. Au ras toate vestigiile creștine și toate reperele culturale grecești.

Iar la o altă scară se folosesc și de un alt tip de acțiune, ce ține de soft power, prin TIKA (Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı), o Agenție Internațională de cooperare așa zis culturală, cu fonduri uriașe, de peste 700 de milioane de dolari, cu proiecte pe peste tot unde are interese Turcia, de la Crimeea, la Albania, Bosnia, Muntenegru, Caucaz, stabilind rețele de influență și susținere pentru Turcia, respectiv pentru islam.

Pe lângă agenția statului funcționează ca centru de iradiere și influență și Rețeaua Mişcării Fetullah Gulen, organizație așa zis civilă, dar puternic implicată în islamizarea așa zis ”blândă”, la nivel european, prin câștigarea elitelor din țările unde activează. La noi au Universitatea Lumina, și două Licee Internaţionale de Informatică plus câteva școli și grădinițe private.

Recrutează, exact cum o face și Bahai-ul prin Rețeaua Regina Maria, fosta rețea a centrelor medicale Unirea, cover pentru o așa zisă religie ce respinge creștinismul. Rețeaua de la noi funcționează prin doi evrei șmecheri ce au pus mâna pe crucea de luptă a Armatei Române, și o folosesc ca siglă a biznizului lor pseudo medical și pseudo religios, deși ei, ca și musulmanii, urăsc crucea. Iar numele reginei Maria îl utilizează pentru că sonata rusoaică trecuse și la Bahai și tot ea a construit și o moschee.

Acum și albanezul de Ponta vrea Moschee - dacă ar fi trăit în alte timpuri ar fi fost tras în țeapă. Și el și toți turcaleții lui pot să-și înfigă geopolitica în dos, cum le place lor cel mai mult, Moschee aici n-o să fie.
Am avut șansa sau neșansa, nu mai știu, să văd orașul meu transformat în teatru de război, incendiat, în 89, din cauza rușilor și a lui Ilici.

Ne-am caftit cu Securitatea lui Ceașcă, cu teroriștii lui pește de la MApN/KGB, am avut de-a face și cu minerii - dar au trecut niște ani, nu mai suntem copii, doar să o încasăm de la liftele străine de neam și țară și cruce...
Flacăra aceea de la baza crucii pusă de Catalin Berenghi pe locul unde n-o să mai fie nicio Moschee, luminează foarte frumos...

Roncea

#904
vio69a

vio69a

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 69,266
  • Înscris: 28.05.2013
Roncea? Roncea? mai traieste farfaraua asta....nu era el care voia sa-i dea lui Peres o scrisoare cand a vizitat Romania sa il intrebe de ce a zis ca ne-a cumparat ??
Cred ca el e, un neicanimeni de la Noua Dreapta care mergea ca boul pe strada sa intalneasca cate o figura cunoscuta sa il intrebe "unde e strada Unirii", ca amicul ce il insotea sa ii faca o poza si sa apara pe Blog...."Roncea in discutie cu profesorul X, avocatul Y


Il stiu, da-l in pacatele lui, m-am certat cu el pe toate forumurile posibile.
a tocmit vre-o 6 gealati beti turta si i-a plasat pe trotuarul din fata ambasadei Israelului cu un tricolor si o lozinca
Apoi in fata camerei de filmat s-a dus sa duca scrisoare la ambasada.....
Nici portarul nu s-a uitat la el....i-a spus sa o puna in geam si sa plece....

Roncea, Rapcea, Tanasa, clientii Altermedia...
Ii intereseaza pe ei moscheia sau biserica sau casele de rugaciune ale iehovistilor cum ma intereseaza pe mine ce numar poarta ei la pantof

Ne-am caftit cu Securitatea lui Ceașcă, cu teroriștii lui pește de la MApN/KGB, am avut de-a face și cu minerii - dar au trecut niște ani, nu mai suntem copii, doar să o încasăm de la liftele străine de neam și țară și cruce...

S-a caftit el cu securitatea lui Ceasca....
poate a citit viitorul in ceasca....

Edited by vio69a, 05 September 2015 - 23:12.


#905
altul2

altul2

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,738
  • Înscris: 22.09.2013

View Postvio69a, on 05 septembrie 2015 - 22:59, said:

Ii intereseaza pe ei moscheia sau biserica sau casele de rugaciune ale iehovistilor cum ma intereseaza pe mine ce numar poarta ei la pantof
Daca reuseste sa impiedice moscheia toata Romania ii va multumi

#906
vio69a

vio69a

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 69,266
  • Înscris: 28.05.2013
Cui ? porcului ?

#907
zexelica

zexelica

    Nebisericos relaxat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,859
  • Înscris: 30.01.2007

View Postaltul2, on 06 septembrie 2015 - 10:40, said:

Daca reuseste sa impiedice moscheia toata Romania ii va multumi
Eu le-as da toate bisericile voastre gratis si bani sa le refaca. Sau, bine, hai, jumate le-as da lor si jumate le-as face adaposturi pt nevoiasi.

#908
altul2

altul2

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,738
  • Înscris: 22.09.2013

View Postzexelica, on 06 septembrie 2015 - 13:48, said:

Eu le-as da toate bisericile voastre gratis si bani sa le refaca. Sau, bine, hai, jumate le-as da lor si jumate le-as face adaposturi pt nevoiasi.

Eu ca roman v-as da la turci sa faceti protestantism pe seama lui Mahomed

#909
Tinkerbelle

Tinkerbelle

    Post Tenebras Lux

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,305
  • Înscris: 22.04.2013
Posted Image Posted Image Posted Image

#910
zexelica

zexelica

    Nebisericos relaxat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,859
  • Înscris: 30.01.2007

View Postaltul2, on 07 septembrie 2015 - 07:51, said:

Eu ca roman v-as da la turci sa faceti protestantism pe seama lui Mahomed
Pe mine m-ai fi pierdut in filmul asta ca nu sunt protestant Posted Image Dar daca vine beleaua pe aici.....ati pus-o!!!!! O sa ziceti la icoane salam alecum Posted Image Posted Image

Edited by zexelica, 25 September 2015 - 10:31.


#911
neur0

neur0

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,795
  • Înscris: 01.11.2011

View Postaltul2, on 07 septembrie 2015 - 07:51, said:

Eu ca roman v-as da la turci sa faceti protestantism pe seama lui Mahomed
That was so mean, bro! :D

Io i-aș da la saudiți să-i ia de neveste! :D

#912
robinudabout

robinudabout

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 559
  • Înscris: 28.01.2015

View Postaltul2, on 07 septembrie 2015 - 07:51, said:

Eu ca roman v-as da la turci sa faceti protestantism pe seama lui Mahomed

Sa-si faca astia cea mai mare moschee in Arabia Saudita sau oricare alta tara musulmana ! Nu in Romania crestin-Ortodoxa!Posted Image

#913
vio69a

vio69a

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 69,266
  • Înscris: 28.05.2013

View Postrobinudabout, on 09 octombrie 2015 - 16:14, said:

Sa-si faca astia cea mai mare moschee in Arabia Saudita[...] Nu in Romania crestin-Ortodoxa!Posted Image

Si Democrata
Si Republica
Si condusa dupa Constitutie, nu dupa  Biblie

Edited by vio69a, 09 October 2015 - 16:37.


#914
popascu

popascu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,775
  • Înscris: 22.04.2008

View Postrobinudabout, on 09 octombrie 2015 - 16:14, said:

Sa-si faca astia cea mai mare moschee in Arabia Saudita sau oricare alta tara musulmana ! Nu in Romania crestin-Ortodoxa!Posted Image
A mai crestin-ortodoxa tara,Rusia,le-a permis permis sa-si faca moschee,fiindca ii considera pe toti cetatenii ei egali...ma rog,cel putin
din punct de vedere religios.

#915
vio69a

vio69a

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 69,266
  • Înscris: 28.05.2013
A trecut o luna fara proteste.
Purcelusii sunt pastrati cu grije pentru Ignat, vremea urata a mai paralizat elanul contra "Mega Moscheei"
Asa ca oamenii stau mai pe langa casa, maximum mai trec pe la un hram, o pupaciune de oase, pomelnice.
Se pare ca terenul a primit in cele din urma si binecuvantarea BOR, care a tinut sa il binecuvanteze si ea in spiritul dragostei de oameni, a intelegerii si respectului reciproc.
A delegat si un preot ca faca sfiintirea terenului, asistat de o multime de cruci, sprijinite de o multime de oameni.
E bine, e bine ca BOR are grija saracilor, invalizilor, copiilor strazii si suporterilor Dinamo-Steaua, dand-le cate o susanea sa castige si ei cateva parale, acolo.
Asa ca terenul s-a umplut de pirande, someri, napastuiti ai soartei, fiecare cu crucea lui.
Popa a stropit cu busuiocul, asa ca "lucrarea" poate iesi la drum.
Doamne ajuta.

Attached File  descărcare (2).jpg   99.03K   9 downloadsAttached File  moschee_sfintire_cruci_620x400_88001200.jpg   169K   9 downloadsAttached File  7343853_mediafax_foto_octav_ganea_96854700.jpg   244.34K   9 downloads

Edited by vio69a, 25 October 2015 - 14:33.


#916
Billy

Billy

    Cautator ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,256
  • Înscris: 26.06.2005
Draga doamna Vio, Islamul n-a reusit el sa-si gaseasca locul, daramite credinciosii, in Romania / Tarile romane, de-a lungul a sute si sute de ani de incercari serioase si dintre cele mai perfide si insidioase.
Va rog, nu va faceti iluzii cum ca Islamul ar avea vreo sansa sa reuseasca taman acum cand exista impresia falsa ca romanul ar ... dormi pe el. Spiritul lui e treaz, daca nu in fiecare, macar in TOTI la un loc.

Spiritul romanului este de neclintit si mai greu de convertit ori mutilat decat al orcarui alt popor. Si stiti de ce, doamna? Pentru ca noi romanii avem unele dintre cele mai vechi suflete de pe Terra iar "tinereii" ai mai rebeli de pe aceasta lume, ce tot incearca sa converteasca ba la una ba la alta, ba cu forta ba cu smecheria, noi nu ii putem privi decat cu o imensa mila si o compasiune fara margini in ratacirea lor, temporara, dar inca ratacire.

Dumnezeu / Alah e mare intr-adevar si mai ales vede. VEDE TOT! EL nu va fi in veci de acord cu niciun fel de ideologie / religie / filozofie / doctrina / etc care fura si ultimului individ uman posibilitatea de a-si folosi Liberul Arbitru.

Edited by Billy, 25 October 2015 - 17:08.


#917
vio69a

vio69a

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 69,266
  • Înscris: 28.05.2013

View PostBilly, on 25 octombrie 2015 - 16:54, said:

Draga doamna Vio, Islamul n-a reusit el sa-si gaseasca locul, daramite credinciosii, in Romania / Tarile romane, de-a lungul a sute si sute de ani de incercari serioase si dintre cele mai perfide si insidioase.
Va rog, nu va faceti iluzii cum ca Islamul ar avea vreo sansa sa reuseasca taman acum cand exista impresia falsa ca romanul ar ... dormi pe el. Spiritul lui e treaz, daca nu in fiecare, macar in TOTI la un loc.

D-le Billy, Islamul chiar si-a gasit locul si credinciosii in Romania.
700 de ani pe acelasi loc si cu un numar de 65.000 credinciosi bastinasi, eu zic ca e bine, mai ales ca multi dintre ei in diverse perioade istorice au plecat in Turcia definitiv.
Acum, eu cred ca mata vrei sa ma tragi in partea cu cei 22-25.000 arabi si nearabi musulmani veniti in Romania dupa 89.
Da, aici romanul a dormit si doarme si acum sau mai bine zis este anesteziat
Vede dar nu simte.

Asa ca d-le Billy vorbim de islamuri diferite in Romania.
Ca este posibilitatea ca si cel moderat, integrat, sa devina fundamentalist?
Este posibilitatea, nu contest.
Iar daca romanul mai doarme in continuare si confunda lucrurile, daca va distruge din fanatism si habotnicie puntea de 700 de ani intre crestini si musulmanii din Romania, apoi sa nu se planga ca semanat vant si a cules furtuna.

Din pacate actiunile de pana acum ale BOR si a unor infierbantati la creier, identici cu fundamentalistii islamici au aratat ca lucrurile  vor degenera

Edited by vio69a, 25 October 2015 - 18:38.


#918
popascu

popascu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,775
  • Înscris: 22.04.2008

View Postvio69a, on 25 octombrie 2015 - 14:29, said:

Se pare ca terenul a primit in cele din urma si binecuvantarea BOR, care a tinut sa il binecuvanteze si ea in spiritul dragostei de oameni, a intelegerii si respectului reciproc.

BOR a negat ca ar avea vreo implicare in slujbele oficiate pe terenul destinat construirii moscheei.
Ba mai mult,a iesit cu un comunicat prin care a anuntat ca cei care au oficiat slujbele,nu aveau acest
aceasta permisiune dat fiind si faptul ca preotii erau raspopiti.

View PostBilly, on 25 octombrie 2015 - 16:54, said:

Spiritul romanului este de neclintit si mai greu de convertit ori mutilat decat al orcarui alt popor.
Serios domnule Billy ?! De care spirit vorbim? Ce spirit mai are romanul care asista nepasator
la instrainarea tuturor bogatiilor tarii,a exportului de inteligenta,la furtul la drumul mare a economiei ?
Va spun domnule Billy spiritul romanului este zero dupa ce a stat de vorba o ora cu un predicator penticostal.
E adevarat ca peste cei care au trecut anii sunt mai greu de atras intr-o tabara sau alta insa tineretul,
este mult mai usor de manipulat. De la M.I.S.A. si pana la Martorii lui Iehova nu este decat o abilitate
de ai explica novicelui de ce e mai bine la una sau alta dintre religii.
Apoi daca novicele mai intrezareste la orizont si o eventuala satisfactie materiala,dus este.
Din pacate spiritul romanului este demult transformat in spirt.

Edited by popascu, 25 October 2015 - 22:01.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate