Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...
 problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox
 Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani
 Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...
 

Vom avea cea mai mare moschee din Europa - in Bucuresti

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
943 replies to this topic

#919
mihao37

mihao37

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,150
  • Înscris: 21.11.2009
Consider ca ce a scris Gigifenomen in acea postare lunga sint doar speculatii teorii ale conspiratiei si doar intimplator a atins adevarul unul dealtfel mentionat si biblic in VTestam.
"Ramasita lui Iov (ca trib) in vremurile din urma se va afla in fruntea popoarelor celor mari si de acolo vor fi biciul lui Dumnezeu impotriva pacatosilor"
Dumnezeu si Iisus ne.au aratat ca Ei pretuiesc nu doar moralitatea dar si iubirea fara de care moralitatea e cumva seaca si suna ca un chimval zanganitor..
Fiecare mare religie ca majoritate crede ca Dumnezeu Allah etc ar da toata dreptatea doar religiei sau sectei lor insa textul biblic inca din vremea vechilor mozaici ne arata ca Dumnezeu va judeca toate neamirile cu nepartinire dupa Lege si ca Legea firii (moralitatea) e mult mai pretuita decit credinta unui credincios nelegiuit.
Insa forma dogmelor si doctrinelor extremiste indiferent de religie conduc mai degraba la ura atasament emotionat fata de ramura religioasa orgoliu si partinire decit la dragoste si o afinca moralitate in care sa nu se minta si sa se dezinformeze nici macar pe noi insine atunci cind nu ne comvi.e un adevar .
Strategia unei ramuri fanatice este de a vedea dusmanul doar in exterior in conditiile in care de fapt dusmanul este in interior si se opune sfintirii noastre .
Fanatismul si ura au ajuns atit de bine ingrijite chiar si in sinul ortodoxiei incit din cauxa urii si a judecatii lipsite de orice fel de iertare nu mai sintem capabili nici sa iubim nici sa convertim nu doar ateii sau necrestinii dar nici.macar alte ramuri de crestini
considerindu.i dusmani de moarte contra lui Iisus si contra ramurii noastre. Si chiar daca propaganda religioasa nu indeamna la i.trebuintarea armei totusi creeaza sadeste acea stare de ura in care luam singuri arma fiind in stare (cei mai slabi de inger care sint totusi multi ) sa se ridice la un fel de jihad singeros contra altor crestini ..lucru cate e departe de ceea ce a cerut Iisus crestinilor si care la Judecata nu va fi trecut cu vederea.


#920
mihao37

mihao37

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,150
  • Înscris: 21.11.2009
La fel si in islamul original exista scris in Coran fiind citat Mohamed ca avind pt musulmani porun a de la Allah sa lase armele odata ce razbkiul de eliberare de dictatura politeista adusa tot de fostii pteoti e fei mozaici buni afaceristi de fel ..ei bine "razboiul armelor s-a incheiat armele sa taca si gurile sa va vorbeasca caci aveti porunca sa convertiti i.treaga lume pina la Judecata. Cine nu impkuneste porunca va intra in iad" Coran
..Aici vedem exista o.capcana caci aceasta jude ata. are ii trimite in iad nu e asa la gramada de grup ci individuala si ligic nu conteaza daca se va converti lumea in intregime sau nu ci doar daca depui efort diplomatic in care iti tfebuie elocbenta calm respect si discernamint. etc . calitati prin care insusi Mohamed s.a remarcat si la care arabii stau mult mai slab ca restul raselor.
In vremea lui Iisus s.a vazut ca si majoritatea vechilor mozaici a cazut intro.capcana a necredintei tocmai pt ca textul biblic care profetea despre venirea lui.Iisus a continut atit de putine informatii si uneeori interpretabile incit sa nu creada toti ci doar cei care au putut invata mai mult.  
Dumnexeu nu.poate fi acuzat ca nu a prezis cum.a promis dezvaluind proorocilor ce o za faca insa amanuntele sint in nr f mic atit fsta de amanuntele scrise ulterior in Noul Testament despre Iisus cit si fata de cit s-ar fi putut scrie daca ar fi stat cineva sa scrie chiar tot ce a facut Iisus ..1000 de carti dupa cum scrie in N Testam.
Despre ceea ce va fi la Judecata desi pare ca volumul de profetii e mult mai mare  daca stam sa adunam mai ales ce scrie in Vechiul Testament incepind cel tirziu cu Psalmii si.pina la Zaharia cu o tangenta si in 2 macabei 4 ei bine totusi vedem. daca vrem cu adevarat sa vedem ca i.tentia nu e sa ofere tuturor o.imagine clara ca de film cu toate detaliile ci cu multe fragmente dusparate in diferite capitole cu expresii si formulari cu mai multe intelesuri posibile ori vagi ori cu simboluri uneori complet opace ca inteles asta fara sa vorbim de exactitatea textului fata de originale mai ales cu atingere temei eschatoligice ..de care mirenii nu stiu.
Daca studiem istoria aparitiei islamului.vedem ca in acea zona geografica oarecum laturalnic in ea exista si o mica raspundire a crestinismului care teoretic ar fi fost de dorit sa converteasva intreaga zona insa episcopia locala deja prin politica si afaverite taxele de prote tie pmatite dis taturii politeiste s.a dovedit a fi tradatoare fata de poporul asuprit prin colaborationism si fara sa ajute financiar revolutia armata a lui Mohamed asa incit a subminat imaginea cresrinismului. ceea ce a blocatt dorita convertire la crestinism.
Insa ne uitam si.la ariile geografice tarile si popoarele indicate profetic in Ier.38 si 39 care vor urma pe Gog in invazia contra Israelului astfel judecat de Dumnezeu ..si vom.vedea ca azi toate acele zone sint de religie islamica mai moderate sau mai fanatice.  Ceea ce ne face sa intuim ca relugia islamica asa cum a ajuns ea la vreo 200 de ramuri islamice cu diferite diferente doctrinare si cu trei curente calugaresti sufi cu diferite ordine manastiresti independente teologic fata de islamul mirean ei bine islamul din voia lui Dumnezeu  a fost creat la fel ca si mozaismul din care se trage chiar daca oarecum nelegitim in conceptia mozaicilor actuali cit si crearea crestinismului pentru a fi alaturi de religiile supravietuitoare acum sa fie doar ceva intermediar. are sa faca tranzitia ca de la gimnaziu la facultate o facuktate care va fi creata si care desi doar pt un procent mai mic se va raspindi in final pe intreg pamintul in niste conditii istorice ale Judecatii in care si populatia globului va scadea justitiar si evident selectiv cel mai probabil in doua ribduri odata cu o treime la urgia care e semn al veniriu lui Iisus di inca odata la venirea Sa publuca cind va lasa doar unul din doi incit catre finalul Judecatii va fi obtinuta acea treime ami.tita si biblic si care nu stiam la ce se referea fiind legata contextual doar de imparatia sfintilor nici ea destul de clar definita biblic .




#921
mihao37

mihao37

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,150
  • Înscris: 21.11.2009
Ce teclama..putea sa o fava mai.mica .
nu o poate acoate nimeni ?
Svriu acum sa fie ceva sub ea sa se vada ce o.sa se svrie dupa ...
...
...
gata cred

#922
tarmasundar

tarmasundar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,210
  • Înscris: 18.10.2015
Ce e cu toata varza... pardon couscousul de mai sus?

#923
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,627
  • Înscris: 07.02.2003
Probabil chestii ca mai sus se intampla cand cuiva ii plezneste un mic vas de sange in creier...

Edited by andreic, 03 December 2015 - 10:08.


#924
Kokoshmare

Kokoshmare

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,081
  • Înscris: 20.12.2007
A aparut proiectul moscheiei
http://www.hotnews.r...i-bucuresti.htm

#925
grrrrr

grrrrr

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,007
  • Înscris: 02.12.2016

 Kokoshmare, on 19 mai 2017 - 13:49, said:

A aparut proiectul moscheiei
http://www.hotnews.r...i-bucuresti.htm
Vomit...
Mai ales acuma ca Erdogan si-a aratat complet adevarata mecla...

#926
martian_693

martian_693

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,507
  • Înscris: 27.07.2016
sper sa fie revolutie pt asa ceva.

guvernul romaniei si TOTI membrii is niste tradatori.

#927
daniMMM

daniMMM

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,605
  • Înscris: 18.05.2008
Update-nu se mai face,se abandoneaza proiectul.

#928
owl1960

owl1960

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,822
  • Înscris: 26.04.2017

Acum aș mai avea o intrebare de ce ei le vor baticoase pe ele și ei nu poartă turbane?
Păi dacă vrei tradiție și port național dă tu exemplu nenea musulmanu nu pune doar femeia!

#929
zexelica

zexelica

    Nebisericos relaxat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,859
  • Înscris: 30.01.2007
Lasa ca e mai bine asa.

#930
vio69a

vio69a

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 69,266
  • Înscris: 28.05.2013
Ce gluma.............."Mega Moschee...."
Crestini masoara cu metrul lor lacasele de cult........

Moscheia Carol, construita pentru musulmanii romani din Dobrogea avea 1000 locuri.....
Cea care uma sa fie construita  - 1400 locuri.....a naibii MEGA........!!!

Dar, turcii care puneau toti banii si nicidecum statul roman au probleme financiare.
Plus ca se axeaza pe constructia celui mai mare aeroport din lume

dar sa zicem ca turcu baga banu si vrea sa construiasca.....
avem o problema.....
Musulmanii arabi din Romania nu se roaga la moschee turceasca.....deci mai trebuie una......apoi musulmanii nearabi din Romania, shiiti adica, nu se inchina nici la moscheea turca nici la moscheea sunita
Iata 3 moschei....necesare.....
apoi alawitii si whabitii.....alte doua.....

Deci 5 tipuri de moschei
ca sa nu simtit jigniti......5 tipuri de Mega moschei......

afara de turci , sunitii au cumparat si ei un teren la Voluntari si posibil sa reuseasca sa construiasca inaintea turcilor.

#931
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011
:D

#932
penticostalul

penticostalul

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,919
  • Înscris: 21.01.2014

 vio69a, on 14 iulie 2018 - 21:16, said:

Ce gluma.............."Mega Moschee...."
Crestini masoara cu metrul lor lacasele de cult........
Moscheia Carol, construita pentru musulmanii romani din Dobrogea avea 1000 locuri.....
Avea mai demult.
Acum a mai intrat la apă.

Moscheea Carol are putin peste 500 mp. Suprafata totala. Sala interioara, 200 mp. Cum vei putea amenaja tu aici 1000 de locuri, e o taina.
In cazul moscheii din Bucuresti vorbim totusi de mai mult de 10.000 mp suprafata totala si aproape 1500 locuri in interior.

Ceva mai maricica, deci.

Edited by penticostalul, 16 July 2018 - 14:02.


#933
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

 penticostalul, on 16 iulie 2018 - 14:01, said:

Ceva mai maricica, deci.
asa. si? :)
acuma ca le-au distrus moscheile pe acasa, cel mai intelept ar fi ca emigrantii sa-si faca mega moschei in tarile vinovate si vinovate moral prin complicitate. Asta ar fi o razbunare divina. Posted Image

#934
penticostalul

penticostalul

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,919
  • Înscris: 21.01.2014
Ce-i drept bucurestenii au distrus vreo zece moschei prin Turcia.
In mod special Moscheea Albastră Posted Image

#935
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

 penticostalul, on 16 iulie 2018 - 21:46, said:

Ce-i drept bucurestenii au distrus vreo zece moschei prin Turcia.
In mod special Moscheea Albastră Posted Image
nu e vorba de Turcia.
De Irak, Siria, Libia, Yemen, ai auzit? Posted Image
Chiar daca n-a dat cu bombe, n-am auzit nici o declaratie oficiala a slugoilor romani in care sa condamne masacrele Coalitiei cu (G)7 capete si 10 coarne cand le-au nivelat alora tarile, casele, familiile, afacerile, moscheile,...vietile. Posted Image

de ce ti-e frica de musu, Sfinte? In loc sa-ti para bine ca venind ei la voi, o sa va fie mai usor de evanghelizat, ca nu o sa mai trebuiasca sa mearga Agentii Cornului cel Mic [ex. APME] prin Afganistan si Libia si sa se planga ce rau sunt primiti acolo...saracutii de ei, martirii intru DomnulPosted ImageCare n-au facut nici mîc atunci cand Coalitia "le-au nivelat alora tarile, casele, familiile, afacerile, moscheile,...vietile". Dar dupa nivelare...hop si noi pe-aici sa stergem lacrimile, crestineste.Posted Image Dimpotriva, Billy Graham si Fiul , mari prieteni cu Imparatul Babilonului, niciodata nu s-a auzit vreodata vreun protest din gura lor atunci cand i-au nenorocit pe aia. Politicieni cu masca de crestini APME astia. "Ostile trimise" din Daniel 11. Posted Image

Edited by Dude_2nd, 16 July 2018 - 22:25.


#936
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 61,576
  • Înscris: 16.03.2004
Nu doar că vom avea cea mai mare moschee în România, dar iată ce ne mai așteaptă:

pensiile se vor dubla, se vor construi 3 autostrăzi, gazele se vor ieftini cu 20%, vom avea canal Dunăre-București și o stațiune de schi în Făgăraș cu 160 km de pârtii. Economia României a crescut cu 24%. Am depășit Grecia, anul acesta vom depăși Cehia și Portugalia. În 2020 vom depăși Finlanda și vom ajunge pe locul 12, acum suntem pe locul 16.

Edited by dark, 17 July 2018 - 11:58.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate