Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ambreiaj care nu cupleaza in R. A...

[Cum] Magneti Puternici - Cum se ...

Problema cuptor electric cu disju...

Merita achizitionat DFSK Fengon 5...
 Pret actual invelitoare

Probleme baterie Samsung A54

Schema statie auto Renegade REN 1...

Magazine IT de incredere
 Parere SKODA Octavia 3 2.0TDI 150CP

Achizitie telefon 1000-1200lei

Unde gasesc o lampa buna pe gaz?

Consulta specialiștii... Und...
 Fostul director al Frontex: Comis...

Construire anexa lipita de casa

Ce folositi pentru urina mirosito...

Socializare in prezenta copiilor
 

Huawei P8 Lite

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
5855 replies to this topic

#55
trance77

trance77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 261
  • Înscris: 18.08.2008
Mda, asta am observat si eu,ca momentan ducem lipsa de diverse accesorii, care se pot gasi in mare parte  doar pe la aia cu ochii mici.

#56
trance77

trance77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 261
  • Înscris: 18.08.2008
Pentru cine se pricepe si doreste root.Din pacate in spaniola.
Pe XDA momentan nimic concret.
Probabil  o sa mai dureze pana apare un custom recovery gen CWM.
Stie cineva daca P8 lite de la Orange are modulul gsm pentru simul 2 incorporat, sau este doar disable din rom ?!

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/pd2LJGymuJY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#57
silver_eye

silver_eye

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 982
  • Înscris: 15.03.2006
logic vorbind, ar fi o idiotenie sa ii dea disable. este un atu al doilea modul gsm. DAR nimic nu este exclus.
doar cei care au P8lite de la Orange ne pot spune detalii despre device

#58
silver_eye

silver_eye

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 982
  • Înscris: 15.03.2006
http://www.androidau...essions-613635/

#59
xkos

xkos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,627
  • Înscris: 23.07.2007
orange a zis ca e dezactivat sim2, merge doar ca si slot card. Mi-a venit si mie ieri telefonul, pare ok asa insa bateria pare ca se descarca repejor, l-am incarcat aseara, l-am butonat pe net, ceva antutu, cam 31800 puncte si azi dimineata avea bateria la jumatate, cu wifi pornit.  Am lumia 520, pare o gluma lumia ca si marime insa acum daca as putea sa iau iar telefon as lua sincer lumia 640. Am fost nevoit sa iau android ptr o singura aplicatie, una dji pilot care rula doar pe android sau ios si asa m-am orientat la telefonul asta. Telefonul e destul de mare, nu se poate manevra doar cu o mana. Nu mi se pare ca merge super perfect, parca are ceva lag dar infim desi ma asteptam sa zboare. Ce am observat si ma pune pe ganduri... ramul e utilizat din start cam 1 gb, 1 gb ramane liber ptr aplicatii, daca pornesc ceva crome cu cateva taburi mai dispar 200-300 mb si raman astfel 700 mb disponibili din aia 2 gb. Am vrut sa vad filme online, nici de-al dracu nu vrea sa le ruleze, unu singur pornise dupa 2 ore de tocat nervii. Pe pc merg in cateva secunde. Nu inteleg de ce, ar trebui sa mearga in crome. Pe lumia oricum nu merg de fel, dar la android ma asteptam sa mearga. O alta chestie enervanta, are 8 core dar 4 sunt offline. Atunci la ce masa au mai pus 8 core? puneau 4 si gata. Sau 4 or fi de rezerva, in caz ca mor primele 4 core?Posted Image)
   Sunetul se aude fain, inca nu am testat gsm ca nu am micro sim dar banuiesc ca sta bine la capitolul ala.

Edited by xkos, 04 June 2015 - 12:42.


#60
xkos

xkos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,627
  • Înscris: 23.07.2007
Am facut update la crome. acum merg si filmele online, poate da cineva o solutie  cum sa stopez ferestrele ce apar in plus pop-up, apar ca mustele intr-una si sunt enervante:)

#61
silver_eye

silver_eye

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 982
  • Înscris: 15.03.2006
dezactiveaza location history, aduce o imbunatatire dramatica bacteriei. asa am patit si eu.
te rog investigheaza partea cu sim2 disabled
la setari ai acolo o chestie la utilizare, ultra(strict telefon , alb negru) smart(utilizator normal, 4 nuclee) si power(video games etc).
la vazut filme online, incearca sa setezi browserul telefonului in modul desktop, anyway eu am avut probleme cu asta pe mai toate smartphonurile.
legat de cati ram liber ramane....nush de ce te doare atat vreme cat ce rulezi merge bine fara lag

#62
QAZ

QAZ

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,591
  • Înscris: 18.09.2003
Lasa ramu asa este androidu papa toata memoria, la s6 din 3gb am liberi 500-200mb.

#63
xkos

xkos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,627
  • Înscris: 23.07.2007
testele au fost facute pe power( mod video games). Am dezactivat location, ms de pont. Daca asa e cu ramul, asa o fi, hai ca acum merge dar sper ca la urmatoru update sa stau cu emotii ca nu ajunge. Ma gandesc ce era daca luam cu 1 gb ram telefon, ca unul din ala vroiam sa iau. Filmele merg acum, am facut update la crome. Insa tot apar ferestre pop-up de care nu pot scapa. O sa testez maine modulul sim2, cand imi vine cartela. Nu ma efecteaza insa ar fi bine primit si modulul sim2.

Edited by xkos, 04 June 2015 - 16:32.


#64
alinator

alinator

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,866
  • Înscris: 19.08.2006

View Posttrance77, on 21 mai 2015 - 16:07, said:

Comandat astazi de la Orange , total de plata+ tva+ transport: 903 roni.
PS. Din pacate la Orange se gaseste doar varianta black.
t?ms
cum lai decodat?ms

#65
iulian93

iulian93

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,416
  • Înscris: 17.03.2012
Iti ofera ei codul daca e luat la pret intreg fara abonament.

#66
xkos

xkos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,627
  • Înscris: 23.07.2007
azi am facut rost de micro sim vodafone 4g, bagat direct in telefonul de la orange si a mers, fara coduri de deblocare, deci telefonul vine deblocat. Am incercat sa bag cartela in sim2 dar nu o accepta, caseta e speciala ptr micro sd, cel putin in cazul meu e clar ca e single sim telefonul. Semnalul e ok, am vb cu cineva si zice ca ma auzea bine pe telefonul vechi, pe asta asa si asa, mai studiez.
Bateria a inceput sa tina mai mult, cu location of dezactivat.

Edited by xkos, 05 June 2015 - 13:32.


#67
silver_eye

silver_eye

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 982
  • Înscris: 15.03.2006
telefonul accepta microsim in slotul dedicat sim si nanosim sau sd card in slotul 2(pt sim2 sau sd card).
din poza ce am vazut-o , tavita pt sd card are decupajul si pt nanosim, vine cumva paralel fata de telefon asezata in tavita. sd cardul vine asezat perpendicular pe telefon in tavita

#68
xkos

xkos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,627
  • Înscris: 23.07.2007
ah, nanosim..scuzele mele:d

#69
trance77

trance77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 261
  • Înscris: 18.08.2008
Si eu tot de la Orange il am, nu a fost blocat in Orange, a venit deblocat...De aceea am intrebat daca stie cineva  daca are modulul gsm fizic, sau este disable din rom.( Nu am incercat sa introduc un nano sim in locasul 2 , pt ca momentan nu am posibilitatea de a face rost de unul).
De exemplu mie nu imi apare meniul cu dual sim card managment precum in foto:

Attached Files



#70
ozan2

ozan2

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 191
  • Înscris: 26.07.2013
Salut. Nu gasesc p8lite in oferta orange?Cumva trb sa ma loghez?A fost cateva zile dar dupa a disparut si e doar p8,nu p8lite

#71
trance77

trance77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 261
  • Înscris: 18.08.2008
https://www.orange.r...e/huawei-p8lite
Momentan din cate vad nu il au pe stoc in magazinul online.Ca sa il comanzi, trebuie sa iti faci un cont .
Daca esti din Bucuresti vad ca il poti gasi in anumite Orange shop.
Poti cauta daca ai incredere si pe OLX,

#72
xkos

xkos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,627
  • Înscris: 23.07.2007
eu am facut 1 comanda fara cont si una cu cont (de siguranta-nu primisem nici o confirmare la comanda fara cont), ambele au venit dar am luat doar unul din ele desi le zisesem sa anuleze comanda aia fara cont. Dar e mai bine sa faci cu cont, iti arata acolo stadiul situatiei, asa astepti cateva ore raspunsul lor pe mail. Pe olx oricum sunt vandute p8 lite de cei care le-au luat la prelungire abonament.

Uite si raspunsul Orange.

Salut,
Cele care accepta sunt dual sim, iar noi comercializam versiunea single sim. Prin urmare, P8lite-ul din oferta Orange nu accepta nanosim in slotul 2.
O zi buna,
Orange helper


Din ce mai zic unii:Este totusi posibil ca orange sau vodafone sa aiba un firmware customizat pentru ei care sa blocheze unul din sim-uri. Oricum decat pe un singur sim poate folosi 4G, celalalt este limitat la 2G"

Edited by xkos, 05 June 2015 - 20:56.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate