Carne de sarmale taiata la cutit?
Last Updated: Dec 15 2021 13:13, Started by
Argent
, Dec 16 2017 16:17
·
0
#91
Posted 14 December 2021 - 18:59
La cirnati chiar merita sa tai carnea cu cutitul. Dintr-un amestec de porc-vita, carne taiata cu cutitul, uscati/afumati cum trebuie, ies niste "trandafiri" de exceptie. In ianuarie ii maninci cruzi, nu mai e nevoie sa ii prajesti. Cu un ou fiert, paine si o tuica fiarta pe linga ei sint senzatie!
|
#92
Posted 14 December 2021 - 19:23
milovme, on 13 decembrie 2021 - 21:59, said:
Am încercat și eu sa toc carne cu cuțitul. M-am uitat pe YouTube cum fac unii burgari și m-a luat valul. M-am dus și am cumpărat carne de vita și m-am chinuit vreo doua ore sa toc carnea aia pe un fund de lemn. M-a durut mâna. După 10 min mi-a părut rău când am văzut in ce m-am băgat. Nu am tocat toată carnea pana la urma. Da' la cutit te-ai uitat(cat de ascutit e)? Cu cutitu' n-o toci, o tai. Seara buna! PS. Grija mare la dejte!!! Edited by florinescovici, 14 December 2021 - 19:33. |
#93
Posted 15 December 2021 - 00:27
pedros_2005, on 14 decembrie 2021 - 18:59, said:
La cirnati chiar merita sa tai carnea cu cutitul. Dintr-un amestec de porc-vita, carne taiata cu cutitul, uscati/afumati cum trebuie, ies niste "trandafiri" de exceptie. In ianuarie ii maninci cruzi, nu mai e nevoie sa ii prajesti. Cu un ou fiert, paine si o tuica fiarta pe linga ei sint senzatie! milovme, on 13 decembrie 2021 - 21:59, said:
Am încercat și eu sa toc carne cu cuțitul. M-am uitat pe YouTube cum fac unii burgari și m-a luat valul. M-am dus și am cumpărat carne de vita și m-am chinuit vreo doua ore sa toc carnea aia pe un fund de lemn. M-a durut mâna. După 10 min mi-a părut rău când am văzut in ce m-am băgat. Nu am tocat toată carnea pana la urma. 1. Cuțite grele și lungi, minim 20 cm 2. Cuțitele alea sa fie foarte bine ascuțite. 3. Utilizarea unei tehnici de lucru potrivite. Mișcarea nu se face din brat ci doar din articulația pumnului…de preferat cu doua cuțite in tandem. Personal nu ii prea văd sensul, decât ca soluție alternativa buna de stăpânit pentru momentele in care nu ai la îndemâna o mașina de tocat. |
#94
Posted 15 December 2021 - 00:31
Bibulus, on 16 decembrie 2017 - 16:23, said:
Carnea incearca s-o toci cu barda (sau cu un satar, ori cu un topor mai mic), cu cutitul nu cred ca merge. 20-25% trebuie sa fie grasime, restul carne macra. In acel mod cei avea cele mai bune sarmale Edited by radu103, 15 December 2021 - 00:32. |
#95
Posted 15 December 2021 - 11:30
richelieu, on 15 decembrie 2021 - 00:27, said:
Mie nu îmi plac tăiați la cuțit. Ii prefer măcinați, cu o sita mai grosiera….dar bucatile alea mari tăiate la cuțit in cârnați nu ma încânta. richelieu, on 15 decembrie 2021 - 00:27, said:
Ca sa toci in modul asta, ai nevoie de 3 chestii: 1. Cuțite grele și lungi, minim 20 cm 2. Cuțitele alea sa fie foarte bine ascuțite. 3. Utilizarea unei tehnici de lucru potrivite. Mișcarea nu se face din brat ci doar din articulația pumnului…de preferat cu doua cuțite in tandem. Personal nu ii prea văd sensul, decât ca soluție alternativa buna de stăpânit pentru momentele in care nu ai la îndemâna o mașina de tocat. |
#96
Posted 15 December 2021 - 13:13
Da, cele crud-uscate, maturate suficient sunt ok....bucatile de carne oricum se deshidrateaza destul de mult si scad in dimenisune. In plus, de obicei acele produse se consuma in felii subtiri.
Si da....genul acela de cutite se preteaza bine. Chiar si satarul de bucatarie, nu cel de macelarie care e prea greu, ar merge. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users