Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Carne de sarmale taiata la cutit?
#1
Posted 16 December 2017 - 16:17
Varianta simpla este ca nu suport carnea de sarmale care se gaseste prin comert, asa ca vreau sa o prepar singur.
Si am carne de porc, ce nu am? Pai nu am masina de tocat carnea si nici nu vreau sa cumpar, asa ca va intreb daca pot sa prepar carnea de sarmale din cutit? Si desigur care este amestecul corect pentru carnea de sarmale? Ce trebuie sa contina sarmalele. |
#2
Posted 16 December 2017 - 16:22
Ai nevoie de cutit ascutit....... si carne de porc, si indemanare si condimente si o femeie pe langa tine, sau daca nu partenerul, ca este legal oarecum daca se pricepe.
In comert nu se gaseste carne de sarmale , se gaseste carne tocata , dar este ceva nou pentru tine acest termen,,,,, Edited by keta, 16 December 2017 - 16:27. |
#3
Posted 16 December 2017 - 16:23
Carnea incearca s-o toci cu barda (sau cu un satar, ori cu un topor mai mic), cu cutitul nu cred ca merge.
20-25% trebuie sa fie grasime, restul carne macra. |
#4
Posted 16 December 2017 - 16:23
Nu prea se poate. Nu se va toca niciodată suficient de fin încât să nu fie efectiv niște bucăți de carne.
Mie personal nu mi-au ieșit chiftele la carne tăiată mărunt cu cuțitul. Mai bine mergeți cu carnea la un măcelar, dați câțiva lei și v-o toacă acolo. (Dar în principiu vă vor refuza, că nu se știe niciodată cu ce carne vine clientul și puțini riscă să-și contamineze propria afacere) Edited by britneysbitch, 16 December 2017 - 16:24. |
#5
Posted 16 December 2017 - 16:24
De ce sa trolezi cu asa ceva? M-am dus la frigorifer si am vazut unde este tinuta carnea tocata pe care o vand magazinele de cartier, aveau improvizata o cutie de europalet.
Este o prostie sa zici ca ar trola careva pe un subiect legat de sanatate. |
#6
Posted 16 December 2017 - 16:28
Bunica facea carnea de sarmale la satar, delicioase! Cele mai bune sarmale pe care le-am mancat vreodata!
Edited by Uteib, 16 December 2017 - 16:29. |
#7
Posted 16 December 2017 - 16:28
Se toaca foarte bine cu un satar (si mai bine cu doua)
Sarmelele "trebuie" sa contina ce vrei tu. NU exista o reteta standard pentru sarmale. In principiu carne, orez, pasta de rosii, ceapa, piper, cimbru, marar. Se poate folosi si carne de pasare, de vita, ciuperci, sau numai orez. Cu afumatura sau fara. Importanta este varza murata sa fie de calitate si sa fie fierte la foc mic (cuptor) timp indelungat. Edited by pasilla, 16 December 2017 - 16:35. |
#8
Posted 16 December 2017 - 16:29
Barda ? Cutit ?, cred ca de abia se barbiereste singur (a)......
|
#9
Posted 16 December 2017 - 16:30
Poti, dar nu va fi usor. Depinde de cantitate, probabil iti va lua cateva ore bune si tot nu va avea aceeasi consistenta precum carnea tocata la masina.
Daca nu vrei sa investesti bani in masini de tocat carne e ok. Dar, ai si variante ieftine - masini de tocat manuale, la cativa zeci de lei. |
#10
Posted 16 December 2017 - 16:33
vittel, on 16 decembrie 2017 - 16:30, said:
Poti, dar nu va fi usor. Depinde de cantitate, probabil iti va lua cateva ore bune si tot nu va avea aceeasi consistenta precum carnea tocata la masina. Daca nu vrei sa investesti bani in masini de tocat carne e ok. Dar, ai si variante ieftine - masini de tocat manuale, la cativa zeci de lei. Edited by pasilla, 16 December 2017 - 16:34. |
|
#11
Posted 16 December 2017 - 16:52
Dacă n-are mașină de tocat, voi credeți că are satâr? Wtf, are doar... cuțit. Lol.
Dacă vrei sarmale, ia-ți mașină de tocat. Vezi că înfășurarea lor e mai dificilă decât pare. Va trebui să iei și o mașină de înfășurat, ceva cam ca aia de face țigări. Altfel o să ai sarmale cât nuca sau cât micii de Dedulești. Dublu lol. Edited by ursamajor, 16 December 2017 - 16:56. |
#12
Posted 16 December 2017 - 17:13
Cine a mincat sarmale date "mare"la mașinã?
Nu e bune. Sã faci 1-2 sarmale, carnea o toci cu bicul de ras...feliuțe/feliuțe. Pentru mai multe, meri-n piațã... O dai de doo ori cu 6 lei... Edited by sarac.lipit, 16 December 2017 - 17:16. |
#13
Posted 16 December 2017 - 17:22
Argent, on 16 decembrie 2017 - 16:17, said:
....... Si am carne de porc, ce nu am? .....................Pai nu am masina de tocat carnea si nici nu vreau sa cumpar,....... Vrei sa maninci sarmale , ai carne , NU vrei sa-ti cumperi masina de tocat , sa toci cum iti place , dar vrei sa-ti toace altii cum ti-ar place tie !? Mama dracului te intelege . ...sau n-ai nici carne dar iti place sa visezi . iti pun mai tirziu o poza cu masina de tocat si carnea aferenta ...pt visele tale . |
#14
Posted 16 December 2017 - 17:24
Cred ca va ajunge ca Nastratin Hogea ... sa manance doar paine cu mirosul de sarmale de la vecini...
|
#15
Posted 16 December 2017 - 17:47
ursamajor, on 16 decembrie 2017 - 16:52, said:
Dacă n-are mașină de tocat, voi credeți că are satâr? Wtf, are doar... cuțit. Lol. Dacă vrei sarmale, ia-ți mașină de tocat. Vezi că înfășurarea lor e mai dificilă decât pare. Va trebui să iei și o mașină de înfășurat, ceva cam ca aia de face țigări. Altfel o să ai sarmale cât nuca sau cât micii de Dedulești. Dublu lol. |
|
#16
Posted 16 December 2017 - 17:49
Da' nu-i nevoie sa cumperi carne tocata preambalata.
Mergi la hipermarket, iti alegi bucata de carne proaspata, si ti-o toaca in fata ta. |
#17
Posted 16 December 2017 - 18:02
Argent, on 16 decembrie 2017 - 16:17, said:
Varianta simpla este ca nu suport carnea de sarmale care se gaseste prin comert, asa ca vreau sa o prepar singur. Si am carne de porc, ce nu am? Pai nu am masina de tocat carnea si nici nu vreau sa cumpar, asa ca va intreb daca pot sa prepar carnea de sarmale din cutit? Si desigur care este amestecul corect pentru carnea de sarmale? Ce trebuie sa contina sarmalele. Se poate, tai fasaii cat mai subtiri, apoi aduni totul intr-un loc (cerc) si dai pe diagonala tinand o palma pe lama cutitului (partea neascutita), palma va actiona ca un pivot rotesti cealala mana pana ai tocat tot Edited by MarianG, 16 December 2017 - 18:02. |
#18
Posted 16 December 2017 - 18:12
Cu satarul se poate face carne tocata, dar o sa ia ceva vreme....
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/LnhauH5_FA0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users