Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sortare canale

Cazan si calorifere fara pompa

Nihilismul genetic si antidotul lui

Bursa de studii
 Temperatura Nvidia Geforce Gts 450

Probleme fete ...

Malware criptare poze

Mic magazin online cu produse din...
 IT Audio Books

Solutie de compromis cu hipermark...

Electrotehnica (elemente schema )

Placa video Lenovo V570 problema
 ghiveci pentru bonsai

4k/8k UHD - discutii

Durata de viata HDD pentru DVR su...

Cred ca mi-am ucis calculatorul
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Cum sa-i conving pe cei de la RDS sa remedieze situatia ?

  • Please log in to reply
43 replies to this topic

#37
InTech

InTech

    Kietata ?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,424
  • Înscris: 23.11.2005
  • ID membru: 54,693
  • Locație: Das U-Boot

Nu am TV de la RDS.

#38
InTech

InTech

    Kietata ?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,424
  • Înscris: 23.11.2005
  • ID membru: 54,693
  • Locație: Das U-Boot
Judecind dupa cum mi-a mers Duminica, Luni, Marti si azi, as putea spune ca problema e REZOLVATA.
Se pare ca acel acumulator a fost de vina.

#39
Neaceasca85

Neaceasca85

    GPON Fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,252
  • Înscris: 14.10.2008
  • ID membru: 379,406
  • Locație: Slatina OLT
Alimentator, acumulatori nu au si sper sa nu puna mai ales in Slatina unde nu se mai ia deloc curentul, oricum merge Digi Mobil si celelalte Vodafoame sau Oranj-uri daca ai urgente.

#40
InTech

InTech

    Kietata ?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,424
  • Înscris: 23.11.2005
  • ID membru: 54,693
  • Locație: Das U-Boot
Alimentator; greseala mea.

#41
InTech

InTech

    Kietata ?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,424
  • Înscris: 23.11.2005
  • ID membru: 54,693
  • Locație: Das U-Boot
Dă-o-n vulva mă-sii.

Luni seara ajung acasă; net din părți; scot cablul de rețea și îl bag înapoi; se conectează, merge un minut și pică de TOT.
Fac imediat o sesizare, în care specific că pot fi găsit acasă după ora 20. ( băieții de pe teren au program pînă la 22 )

A doua zi, Marți pe la 13.00, sînt sunat și întrebat dacă sînt acasă, răspund că nu și îi rog să vină după 20, așa cum s-a cerut.
Aflu seara cînd ajung acasă ( la ora 20.00 ), ca băieții au fost pe la 18, iar atunci cînd mama le-a spus să revina după 20, nu au schițat niciun gest.
Desigur, nu au revenit în acea seară. Însă eu la ora 22.00 am făcut o sesizare peste sesizare.

Miercuri. Ajung seara acasă, aștept pînă la 22.00 după care fac sesizare peste sesizarea ce avea deja o sesizare peste ea ( am înregistrare telefonică interesantă de 8 minute pe o voi posta in seara asta ).

Joi. Au venit iar degeaba pe la 18, doar era specificat acolo să vină dupa 20; însă au revenit și după 20, așa cum s-a cerut în sesizare..

Cum mi-a rezolvat problema ? M-a mutat în alt switch.

Nu era mai simplu să fi venit de Marți după ora 20 ?

#42
Neaceasca85

Neaceasca85

    GPON Fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,252
  • Înscris: 14.10.2008
  • ID membru: 379,406
  • Locație: Slatina OLT
Am zis eu ca e mai degraba supraaglomerare de switch decat problema de alimentator. Nu le cere organizare sa vina la anumite ore pentru ca dezordinea si dezorganizarea totala explica toate problemele tipice si mai ales pe cele atipice cum este la mine, nimic nu e gandit logic ci la nimereala.

#43
zeus1

zeus1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,252
  • Înscris: 03.05.2008
  • ID membru: 322,075
  • Locație: Romania

View Postpolizei, on 25th October 2011, 14:22, said:

Hopa , ma saboteaza cineva  :lol:

12trei este posibil sa fie fluctuatii din cauza testelor ipv6

Fiberlink2 la ora 15.

Posted Image
si eu patesc la fel  :rolleyes:. am trimis o sesizare la tehnic. la mine dupa reconectare isi revine, dar dupa 5-10 minute , scade la 2 Mb download si upload >2Mb.

Edited by zeus1, 19 November 2011 - 16:16.


#44
AnoXys

AnoXys

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 790
  • Înscris: 08.08.2006
  • ID membru: 90,398
  • Locație: Sibiu

View Postzeus1, on 19th November 2011, 16:16, said:

si eu patesc la fel  :rolleyes:. am trimis o sesizare la tehnic. la mine dupa reconectare isi revine, dar dupa 5-10 minute , scade la 2 Mb download si upload >2Mb.

Vezi ce ip iti aloca fara sa conexiunea la internet si router. Daca iti aloca cu 192.168 bla bla , atunci un ciorap pe scara si-a pus cablul de internet intr-un port normal .

Reclamă


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users