Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Conexiune internet

Schimbare motor.

Va rog un sfat, in legatura cu XB...

Frecvente Pramount Channel si Com...
 Random fara activarea comenzii &#...

Problema opel astra g - aeroterma...

Izolare acoperis intr-o apa in pa...

dezbateri prezidentiale
 Dell Inspiron 15 3000 Series achi...

Htc one e8 vs htc one m7

UPB vs ASE?

centrala termica ariston.
 Eroare la instalare Windows 7: &#...

Pierdere semnal wi-fi

Migratia populatiei si matricele

Imprimanta Hp P2055 dn
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Cum sa-i conving pe cei de la RDS sa remedieze situatia ?

  • Please log in to reply
43 replies to this topic

#37
InTech

InTech

    Kietata ?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,150
  • Înscris: 23.11.2005
  • ID membru: 54,693

Nu am TV de la RDS.

#38
InTech

InTech

    Kietata ?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,150
  • Înscris: 23.11.2005
  • ID membru: 54,693
Judecind dupa cum mi-a mers Duminica, Luni, Marti si azi, as putea spune ca problema e REZOLVATA.
Se pare ca acel acumulator a fost de vina.

#39
Neaceasca85

Neaceasca85

    GPON Fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,492
  • Înscris: 14.10.2008
  • ID membru: 379,406
  • Locație: Slatina OT
Alimentator, acumulatori nu au si sper sa nu puna mai ales in Slatina unde nu se mai ia deloc curentul, oricum merge Digi Mobil si celelalte Vodafoame sau Oranj-uri daca ai urgente.

#40
InTech

InTech

    Kietata ?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,150
  • Înscris: 23.11.2005
  • ID membru: 54,693
Alimentator; greseala mea.

#41
InTech

InTech

    Kietata ?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,150
  • Înscris: 23.11.2005
  • ID membru: 54,693
Dă-o-n vulva mă-sii.

Luni seara ajung acasă; net din părți; scot cablul de rețea și îl bag înapoi; se conectează, merge un minut și pică de TOT.
Fac imediat o sesizare, în care specific că pot fi găsit acasă după ora 20. ( băieții de pe teren au program pînă la 22 )

A doua zi, Marți pe la 13.00, sînt sunat și întrebat dacă sînt acasă, răspund că nu și îi rog să vină după 20, așa cum s-a cerut.
Aflu seara cînd ajung acasă ( la ora 20.00 ), ca băieții au fost pe la 18, iar atunci cînd mama le-a spus să revina după 20, nu au schițat niciun gest.
Desigur, nu au revenit în acea seară. Însă eu la ora 22.00 am făcut o sesizare peste sesizare.

Miercuri. Ajung seara acasă, aștept pînă la 22.00 după care fac sesizare peste sesizarea ce avea deja o sesizare peste ea ( am înregistrare telefonică interesantă de 8 minute pe o voi posta in seara asta ).

Joi. Au venit iar degeaba pe la 18, doar era specificat acolo să vină dupa 20; însă au revenit și după 20, așa cum s-a cerut în sesizare..

Cum mi-a rezolvat problema ? M-a mutat în alt switch.

Nu era mai simplu să fi venit de Marți după ora 20 ?

#42
Neaceasca85

Neaceasca85

    GPON Fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,492
  • Înscris: 14.10.2008
  • ID membru: 379,406
  • Locație: Slatina OT
Am zis eu ca e mai degraba supraaglomerare de switch decat problema de alimentator. Nu le cere organizare sa vina la anumite ore pentru ca dezordinea si dezorganizarea totala explica toate problemele tipice si mai ales pe cele atipice cum este la mine, nimic nu e gandit logic ci la nimereala.

#43
zeus1

zeus1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,146
  • Înscris: 03.05.2008
  • ID membru: 322,075
  • Locație: Romania

View Postpolizei, on 25th October 2011, 14:22, said:

Hopa , ma saboteaza cineva  :lol:

12trei este posibil sa fie fluctuatii din cauza testelor ipv6

Fiberlink2 la ora 15.

Posted Image
si eu patesc la fel  :rolleyes:. am trimis o sesizare la tehnic. la mine dupa reconectare isi revine, dar dupa 5-10 minute , scade la 2 Mb download si upload >2Mb.

Edited by zeus1, 19 November 2011 - 16:16.


#44
AnoXys

AnoXys

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 790
  • Înscris: 08.08.2006
  • ID membru: 90,398
  • Locație: Sibiu

View Postzeus1, on 19th November 2011, 16:16, said:

si eu patesc la fel  :rolleyes:. am trimis o sesizare la tehnic. la mine dupa reconectare isi revine, dar dupa 5-10 minute , scade la 2 Mb download si upload >2Mb.

Vezi ce ip iti aloca fara sa conexiunea la internet si router. Daca iti aloca cu 192.168 bla bla , atunci un ciorap pe scara si-a pus cablul de internet intr-un port normal .

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users