Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...
 Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...
 switch microtik

Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa
 

HiMedia Q5/Q10 QUAD CORE Android 4.4.2 TV Box

- - - - -
  • Please log in to reply
516 replies to this topic

#145
puiut

puiut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 288
  • Înscris: 11.04.2003
Eu nu am spus ca Q5 se supraincalzeste:
"Al meu Q5 se incalzeste sensibil mai tare decat R6s."
Cred ca majoritatea stiu sa faca setarile pentru ecran, deranjant este sa le faci la fiecare vizionare de filme 3D sau 2D. R6s nu are aceasta problema.

Eu am vrut doar sa spun ca minipc Q5 nu are "atat de multe probleme".

#146
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Cipry022 , oricum numai conteaza atata timp cat exista cazuri practice de posesori ai acestui device care reclama o incalzire excesiva
- Tu ai sta linistit daca al tau ar aveea o temperatura destul de ridicata a carcasei de peste 50/60 de grade ?
Am mai scris si ma repet - Aceste temperaturi mari sunt periculoase in timp , ducând la imbatranirea precoce a celorlalte componente electronice
Si fereasca sfantul sa iasa din caracteristici un ''simplu condesator'' si ai sa vezi ce patesti , iar apoi sunt sigur ca nu vei mai scrie ce ai scris
Cat despre situatia laptopurilor , la fel te intreb :
- Cine e prostul sa isi tina laptopul la temperaturi mai mari de 60/70 de grade la procesor ?
Sau inventat coolere externe si pt. ele care sa ajute la disiparea calduri , daca solutia interna de racire nu face fata
Dar nu putem sa comparam laptopurile care sunt device-uri universale cu media playere pe android care sunt mai ''limitate'' in folosinta de catre useri
Nu iti cumperi media player cu android ca sa iti faci proiectul sau sa il folosesti in World/excel s.a.m.d

JaMakto are dreptate in privinta ''mascarii'' unor ''neajunsuri'' ( ca sa nu scriu defectiuni ) de catre comercianti , fiindca altfel..........
Insa din pacate sunt posesori care l-au cumparat si se ''lovesc'' de aceste ''neajunsuri'' pe care unele dintre ele sau rezolvat , altele nucu toata aceasta mascare
Aici e bine sa ses scrie/stie atat de partile bune , cat si despre cele problematice , astfel ca un potential client sa stie la ce sa se astepte si sa ia o decizie cum crede de cuviinta si nu influentat doar de reclame
Care de cele mai multe ori sau dovedit a nu fi realiste 100%

#147
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,827
  • Înscris: 21.01.2013
Am spus si ma repet: functionarea produsului si incalzirea acestuie este normala, acesta fiind sistemul de racire pasiv cu care este dotat. DECI INCALZIREA LUI ESTE NORMALA, NU ESTE O PROBLEMA ! ! !  
  Atata timp cat produsul nu a venit in service de cand se comercializeaza (2-3 ani) de atatea generatii cu probleme cauzate de incalzire excesiva, inseamna ca este unul fiabil si a dovedit ca acest lucru nu este o problema.

Timpul a demonstrat ca himedia face produse fiabile. Dl. user lupull de ce insistati pe acest subiect atat de mult?   aveti vreun interes personal?  ati testat un produs hi-media pana acum? i-ati facut vreun test de stress? ati pus sonda de temperatura pe el?
Teoria despre incalzirea pieselor electronice o stim cu totii foarte bine si se preda in scoli si facultati de foarte multa vreme, si o stiu si inginerii nostri care verifica aceste produse la fiecare lot. Stiati ca tehnologia evolueaza si unele lucruri se mai schimba?

Eu zic sa vorbim din teste pe produs, experienta cum o fac deja unii useri cum e cristianstoica , Cipry022. puiut, etc. Userii care reclama o incalzire excesiva masurata cu palma pot fi la prima intalnire cu un asemenea produs si trebuie consiliati nu speriati. Se fac teste cu software de temperatura, se verifica normalitatea, se intreaba furnizorul/importatorul/service-ul daca e normal si abia apoi ne dam cu parerea pe topic.

Daca si daca si daca utilizatorul nu suporta sa stie ca un produs care functioneaza in parametri se incalzeste , poate solicita vanzatorului returnarea si primirea banilor conform legilor in vigoare.

Edited by suport_PNI, 24 February 2015 - 09:11.


#148
valentine1

valentine1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 876
  • Înscris: 09.09.2008
nu ducem, se pare, lipsă de experţi (auto-proclamaţi, desigur).
faptul că intră şi oameni care chiar au acest produs şi nu le împărtăşesc opiniile nu-i opreşte în a scrie mult şi pe lângă subiect.
ştiu ei mai bine, desigur.

ar trebui, unii din ei, să înveţe să se exprime întâi în limba maternă, apoi să dea sfaturi altora.

iată un grafic făcut de unii care chiar au probat şi măsurat temperatura unor produse

[ http://androidpc.es/wp-content/uploads/2015/02/minix-neo-z64-windows-temp.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#149
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Administrators
  • Posts: 24,137
  • Înscris: 22.05.2003
Eu nu te inteleg, @lupull

Eu am acest produs si merge aproape toata ziua!
Am copii mici si ruleaza non-stop fisiere video.

Nu m-a interesat niciodata exact temperatura de lucru, dar inca nu mi-a topit mobila si cred ca le stresez peste medie.

Nu am de gand sa le las mostenire! Deja a aparut H265 si din experientele anterioare, in 2-3 ani H264 va fi uitat.

Care e problema ta, pana la urma, in afara ca esti Gigi-Contra?

#150
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,827
  • Înscris: 21.01.2013
Si totusi ati testat un produs de la himedia pana acum? l-ati supus la teste de anduranta pe perioada indelungata?  Ati avut macar curiozitatea sa vedeti interiorul unui astfel de produs? Ati luat initiativa de a contacta producatorul cu solicitarea:
"Doresc sa testez acest produs, sa il supun la teste de stres, incalzire, o luna, doua trei sa vedem cum se comporta sunteti de acord???? Poate ma insel si acest produs este unul de calitate "

Este normal sa balacariti un produs PE CARE NICI MACAR NU ATI PUS MANA pentru ca televizoarele cu tub pe care le reparati erau concepute ca design pe vremea comunismului?  Oare de atunci tehnologia nu a mai evoluat? dupa dumneavoastra se pare ca nu. Sa inteleg ca la toti clientii care tineau mana deasupra televizorului si acesta emana caldura le spuneati ca au o problema si ca au gresit cumparandu-le, si le recomandati sa le fara retur imediat, deoarece producatorul i-a pacalit.

Toate componentele electronice au o perioada de viata , si sunt facute sa reziste la caldura / imbatranire mai mult timp sau mai putin timp.  Ideal e ca producatorul  sa obtina un produs cu o durata de utilizare mai mica decat durata de viata a acestuia, respectiv inainte de "imbatranirea pieselor" pe care o tot invocati cu atata zel.

Dovada mai clara decat utilizatori care au avut versiunile anterioare de himedia cumparate si acum 2-3 ani si inca functioneaza nu vad. Vedeti dumneavoastra alta dovada?  

Sunt curios ce parere au adminii si moderatorii acestui topic despre atitudinea dumneavoastra de specialist, agresiva cu parere la acest produs pe care nici macar nu ati pus mana.

Ce nu stiti dumneavoastra este ca orice comerciant cauta sa vanda un produs fiabil, nu unul care se intoarce in service in mod repetat . Daca produsul nu e fiabil nu il mai vand. De ce sa pierd bani cu reparatii repetate? Renunt de tot la gama aceasta de produse de calitate indoielnica pentru ca nu aduce nici profit, nici incredere consumatorului.

Sunt sigur ca aveti raspuns la orice am spune asa ca hai sa umplem topicul : dumneavoastra cu acuze nedovedite si noi cu aparare demostrata, cu teste facute in laboratoare, cu grafice de temperaturi, si cu experienta in domeniu de cativa ani.

#151
puiut

puiut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 288
  • Înscris: 11.04.2003
Se pot adauga fonturi in player nativ? Calibri sau segoe ui light.

#152
magicoolje

magicoolje

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 19.07.2014
Buna ziua,
Stie cineva care e diferenta la q5 quad intre q5 en 1000 si 2000? Am avut in teste un q5 quad care era  q5 en 2000 si l-am dat inapoi. Acum am luat de la alt vanzator si scrie q5 en 1000 cu ultimul flash de la CS. E oarecum urgent ca sa stiu daca il dau inapoi. E un model mai vechi?

Va multumesc!

#153
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,373
  • Înscris: 08.12.2008
cred ca se aplica cele scris in postul #126. (acea este numerotarea versiunilor de firmware)

#154
magicoolje

magicoolje

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 19.07.2014
Multumesc pt raspuns. Ideea e ca am facut deja update la 1.07 cu ultimul firmware din directorul CS(fix&patches) si a ramas tot 1000??

#155
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,373
  • Înscris: 08.12.2008
probabil buildul/customizat de cs are la baza buildul mai vechi.
totusi as astepta si opinia lui.

#156
magicoolje

magicoolje

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 19.07.2014
Asa este...:) Multumesc incaodata. Deci CS  poti confirma? L-am luat de nou cu firmware 1.4 si am pus ultimul update "update_quadcore_Q5(fix&patches)_HMD-1.0.7 20150114.145856" din directorul q5 quad. ?Merci frumos!

#157
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
Informatia de model Q5EN.1000/Q5EN.2000 nu se schimba la update de FW 1.0.6/1.0.7.
(sau cel putin n-am observat asta in FW respective).
Cu difrentele de model ii rugam pe cei de la suport (suport_PNI, valentine1) se ne ajute.

@carmenclara1,@magicoolje FW modificat este bazat pe 1.0.7 20150114.145856, a.k.a 1.0.7 Final pe alte forumuri.

Respect CS

Edited by cristianstoica, 24 February 2015 - 17:32.


#158
magicoolje

magicoolje

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 19.07.2014
Revin cu un update. Am pus exact acelasi firmware si pe cel vechi si pe cel nou. In continuare ramane versiunea 1000 iar pe cel vechi versiunea 2000. Deci nu are legatura cu versiunea de firmware. In privinta seriei de pe spatele boxului cel cu versiunea 1000 are serie mai noua (numar mai mare fata de numarul seriei celui vechi)....Intreabarea mea este: A avut cineva candva versiunea 1000? Este mai noua sau mai veche? Nu vreau sa agit apele mai tare...nu am apucat sa il testez mia bine dar pot spune ca e ceva mai rece ca cel precedent. Ceva ca vechiul q5 dual.

Edited by magicoolje, 24 February 2015 - 18:31.


#159
skyeon

skyeon

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 382
  • Înscris: 05.01.2005
La mine a fost cu versiunea 1000 am instalat FW 1.0.7 a ramas tot 1000. Am instalat FW 1.0.7 CS a ramas la fel dar la un momendat am instalat 1.0.6 CS si atunci s-a modificat in 2000.
P.S. CS ai testat ceva din linkul trimis?

#160
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
ADM fiecare intelege ce doreste , insa nu eu m-am plans de temperaturi inalte de nu poti tine mana pe carcasa , asa ca nu te mai lua de mine ca fiind gica-contra
Eu am scris ce se poate INTAMPLA in TIMP din CAUZA ACESTOR TEMPERATURI , restul este la latitudinea fiecaruia
Daca imi mai raspundeti/provocati pe aceasta tema , atunci..........eu unul am scris destul de clar ca am INCHEIAT DISCUTIA pe ACEASTA TEMA

#161
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010

View Postskyeon, on 24 februarie 2015 - 18:42, said:

La mine a fost cu versiunea 1000 am instalat FW 1.0.7 a ramas tot 1000. Am instalat FW 1.0.7 CS a ramas la fel dar la un momendat am instalat 1.0.6 CS si atunci s-a modificat in 2000.

FW HMD-1.0.6 2014-11-12.133150 este oficial HiMedia sursa aici si mirror pe share CS.

FW modificate CS sunt pe baza FW HMD-1.0.7 2014-11-25.114531 / HMD-1.0.7 2015-01-14.145856.

Respect CS

Edited by cristianstoica, 24 February 2015 - 21:32.


#162
puiut

puiut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 288
  • Înscris: 11.04.2003
Am primit Q5 cu Q5EN.1000 si build 1.0.4 2014-09-13.104221
Dupa ce am cautat pe google si am intrat in ceata 1.0.4 fiind dat ca firmware pentru Q2, am intrebat si aici si neprimind raspuns am mers la risc si am pus HMD-1.0.6 2014-11-12.133150 oficial si s-a modificat in Q5EN2000. imediat am pus fw de la cs si am ajuns acum la 1.0.7 penultimu de la csl. Cum prind putin timp il incerc si pe ultimul de la CS.
Multe multumiri Cristian Stoica. Si nu numai pentru fw de Q5. Si pe alte modele de player tot cu firmware de la el am mers.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate