Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

ecranul laptopului se intuneca ri...

Centrala ferroli pe peleți

Tv cu slot card CI și intrar...
 My Profit Land - MPL

Otel carbon

Capcane pentru șoareci

Passat B8
 La volan baut si fara permis? Ped...

Reconditionare gard fier forjat/p...

7artisans 4mm F/2.8 fisheye circu...

DVD-uri INTENSO
 Perlele internetului in Germania

Invision Community, Editați ...

Despre cei ce ti se adreseaza agr...

Dispar mesaje din Messenger Faceb...
 

HiMedia Q5/Q10 QUAD CORE Android 4.4.2 TV Box

- - - - -
  • Please log in to reply
516 replies to this topic

#505
batman

batman

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,749
  • Înscris: 15.09.2004
There are 2 different devices:
- Q5 IV - the old one, it uses Android 4.4.2 (the firmware versions are 3.0.3, 3.0.4)
- Q5 PRO - the new one, it uses Android 5.1 or later (the firmware versions are 1.0.7, 1.0.8 etc)
So, it is not european vs chinese, it's old vs new.
This is the topic for the old one, Q5 IV.

#506
Nait

Nait

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 31.01.2017

 batman, on 02 februarie 2017 - 08:19, said:

There are 2 different devices:
- Q5 IV - the old one, it uses Android 4.4.2 (the firmware versions are 3.0.3, 3.0.4)
- Q5 PRO - the new one, it uses Android 5.1 or later (the firmware versions are 1.0.7, 1.0.8 etc)
So, it is not european vs chinese, it's old vs new.
This is the topic for the old one, Q5 IV.
Yes, I wrote that missed up ...
I have old version of  Q5q, but we can use autoframerate patch with it.
You may try to download sample *.m2ts  files  to microshutters issue.

#507
panteraaroz

panteraaroz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 59
  • Înscris: 24.02.2010
Jason.Bourne.2016.2160p.4K.UltraHD.BluRay.x265.HEVC.10bit.BT709.DTS.X.7.1-DDR

Am luat filmul asta de pe torrent si surpriza,Q5 reda sunetul dts;x si subtitrarea dar fara imagine.
Pe media player-ul de la tv are imagine si sunet dts
Are fw Q5(updates&themed)_HMD-3.0.4 20160429.152729
De ce nu are imagine? multumesc

#508
batman

batman

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,749
  • Înscris: 15.09.2004
Nu stie codecul pt HDR si 10 bit.
Pt asta iti trebuie Q5 PRO. Alt procesor, alta mancare de peste.

Edited by batman, 15 March 2017 - 13:35.


#509
panteraaroz

panteraaroz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 59
  • Înscris: 24.02.2010

 batman, on 15 martie 2017 - 13:34, said:

Nu stie codecul pt HDR si 10 bit.
Pt asta iti trebuie Q5 PRO. Alt procesor, alta mancare de peste.
Multumesc

#510
cristirms

cristirms

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 23.07.2012
salutare.ma ajuta cineva cu un q5 versiunea 2?mai exact q5IIROMennc HMD 1.0.7 30224.06.07.102548.nu are XBMC si nici nu reusec sa instalez Kodi din Google Play deoarece imi spune verion not suported?Meniul are multe shortcut-uri chinezesti.

#511
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
Q5IIROMemmc --> sunt loturi de Q5-II DUAL CORE importate/distribuite in Romania.
Topic dedicat: HiMedia Q5-II DUAL CORE 3D Full HD Android 4.2.2
Procedura de update in msg #6 ultimul FW mediafire.
Intrebari directe in PM.

Respect CS.

#512
puiut

puiut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 278
  • Înscris: 11.04.2003
Merge cu o placa de sunet externa Logilink Sound Box UA0099?
http://www.emag.ro/p...9/pd/DC4F32BBM/

#513
giovanni69rock

giovanni69rock

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 26.06.2016
Va salut.Stiti cumva daca modelul Q5 II Quadcore decodeza formatul Dolby Atmos?

#514
Nait

Nait

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 31.01.2017
3.0.4   - How to disable autorun of  Launcher 3D ?
I need default Himedia Launcher.

#515
Nait

Nait

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 31.01.2017
The main  that after reboot periodically ES File Explorer run - but I never use it.
I see message sometimes after exit  from ES File Explorer,  that Launcher 3D is hung and proposal to close it.

#516
nikkosy

nikkosy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 05.02.2008
Buna, sunt un extranoob cu un proaspat himedia q5 IV (second), venit dupa 4 playere Egreat (inca mai folosesc un Egreat R6S).
Pentru a viziona filme online sa inteleg ca echivalentul HD4ALL este KODI?
Si il gasesc gata instalat in ultimul firmware custom CS?
update_quadcore_Q5(updates&themed)_HMD-3.0.4 20160429.152729
Mai trebuie sa instalez altceva in afara de fmw custom?
Multumesc.

#517
nikkosy

nikkosy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 05.02.2008
Cred ca trebuie sa revin la vechiul Egreat :-)

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate