Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Clipboard files copy/paste, filen...

Care-i treaba cu Reddit-ul? (nu m...

Diferente diferentiale

Finala Eurovision 2024
 De ce nu protestati?

Etanșare intre cada perete b...

Back-up box Fronius ?

Router de la Digi nu face fata la...
 Magnolii

Achizitie LG OLED evo 55C31LA - e...

Aplicatii PV Huawei Sun

Istoric deplasari - GPS
 Surub autoforant-metric mixt

Lipsa semnal - strategie de marke...

One week meal plan - Pachet

Apometru defect?
 

amenda radar la domiciliu

- - - - -
  • Please log in to reply
171 replies to this topic

#37
st3fan19

st3fan19

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,762
  • Înscris: 02.03.2008

 bossake, on 17 mai 2014 - 03:04, said:

de ce sa respectam viteza legala ca nu avem autostrazi, aia in vest au si de aia respecta legea.

Poate pentru ca atunci cand treci printro localitate cu peste viteza legala nu pre mai ai timp de franare asa scurt si poate printrun loc iti sare cineva in fata nu ca ar fi pe trecere ca multi nici acolo nu opresc. Si te gandesti ca acel cineva este mama ta sau tatal tau sau chiar copilul tau atunci ai mai vrea sa o viteza mare si sa nu te poti opri la timp. Si atunci ce faci iti omori mama ca esti vitezomanu gica.

Ca si colegul de mai inainte daca am respecta cat de cat toti regulile nu sar mai creea abuteaje. ca vine desteptu pe linia de tranvai sau face stanga cu vaporu de pe banda 1 peste alte 2 benzi

#38
tsunnami

tsunnami

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,223
  • Înscris: 17.02.2009

 SuPY, on 17 mai 2014 - 02:34, said:

Asa e, e greu sa fii civilizat intr-o tara fara infrastructura, o tara fara autostrazi! Daca respecti viteza legala prin toate satele de la Bucuresti la Oradea (exemplul tau), faci 3 zile, trebuie sa innoptezi pe drum la hotel! E just ca legislatia sa fie aspra in vest, asa cum ai dat exemplul Frantei. Acolo ti se creaza si conditiile respectarii legii! Nu compara niciodata autostrazile din Franta sau de unde vrei tu din vest, cu cele din Romania. Sunt convins ca cele 2 locuri unde te-a oprit politia nu sunt singurele in care ai depasit viteza legala, nici nu ai cum altfel, doar traiesti in secolul XXI, nu in secolul XV!
nu serios, n-ai infrastrutctura?
incalcarea legii e mai frecventa acum decat atunci cand chiar nu aveai infrastructura. acum infrastructura iti permite sa alergi cu 200.

si asta e problema?
faptul ca eu am radare laportofoliu?
pai si in franta sunt destui cu radare, germania, anglia, acolo la tine in new york mai putini, ca acolo ustura mai tare.
am zis eu asa ceva?
dimpotriva, nu are legatura.
diferenta intre un om onest si un roman care se tiganeste sa fure cum faceti voi este ASUMAREA responsabilitatii cand incalci o lege.
diferenta este ca traditionala "omenie" a romanului este numai in abecedare.
pe roman il doare-n fund de cel de langa el
si sa vin cu exemple.

politistul are un maldar de dosare pe masa sa le rezolve, unele importante, cum ar fi o investigatie a unui alt "roman" care a omorat un om, tata a 4 copii ce-au ramas pe drumuri.
pe tine ca "roman" te doare-n fund de ala, tu, trebuie sa te fofilezi de la plata unui rahat de amenda pentru ca ai incalcat o lege.
atunci, ii faci viata politistului cat mai dificila, poate reusesti.
si dac-o faci, te lauzi cat de destept esti tu, ca in romania e o virtute sa furi si sa scapi.
ala prelungeste investigatia sa-ti scrie tie zeci de scrisori, scrisori care trebuie sa aiba toate stampilele cu tus albastru.
tu faci contestatie apoi pentru ca politistul nu era incheiat la toti nasturii, si stii tu ca nu are voie sa te amendeze daca nu e parfumat. tu nu contesti faptul ca ai incalcat o lege, ci te legi de chichite pentru a da sistemului care ma apara pe mine si pe maica-ta de huidu, un sut in gura.
asa ca pentru nastureii politistului vii si la judecata si abuzezi iar sistemul. iar eu, care astept ca justitia sa-mi dea dreptate ca m-a tras in piept unu ca tine de la carpatica, astept 2 ani. pe tine te doare-n fund de mine.
apoi cand vine timpul sa faci si asigurare, mergi la carpatica. e mai ieftin, ce? tu nu vrei ca tara sa se schimbe, adica vrei, dar s-o faca altii, deci, de ce sa te doara-n fund de mine? si daca ma lovesti ce? da-ma dracu! daca era mai ieftin, procedai "moral" si faceai la grupama.

astea fac diferentele fata de o tara din vest. nu km de autostrazi, nu viteza la internet.
tu, eu, si ceilalti carora nu ne pasa decat "sa scapam" daca incalcam legea si sa ne mandrim cu asta. ca suntem rumani.

 st3fan19, on 17 mai 2014 - 07:35, said:

Poate pentru ca atunci cand treci printro localitate cu peste viteza legala nu pre mai ai timp de franare asa scurt si poate printrun loc iti sare cineva in fata nu ca ar fi pe trecere ca multi nici acolo nu opresc. Si te gandesti ca acel cineva este mama ta sau tatal tau sau chiar copilul tau atunci ai mai vrea sa o viteza mare si sa nu te poti opri la timp. Si atunci ce faci iti omori mama ca esti vitezomanu gica.

Ca si colegul de mai inainte daca am respecta cat de cat toti regulile nu sar mai creea abuteaje. ca vine desteptu pe linia de tranvai sau face stanga cu vaporu de pe banda 1 peste alte 2 benzi

nu contest ca sunt si reguli ridicole. dar asta nu-mi da voie sa incalc legea. de ce sa nu fac ceva constructiv pentru toti?
eu am schimbat 2 semne de viteza pana acum scriind 2 adrese.
daca-ti pasa, poti face diferenta.
dar cum sa ne schimbam noi numele, ce sa fim? nemti? noua ne place rumani!

#39
alin2o

alin2o

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 567
  • Înscris: 10.05.2007
Vad ca au aparit imediat destepti care sa-mi faca morala.Problema nu e ca vreau sa ma fofilez de 80 lei amenda,insa am pretentia ca 'oamenii legii "sa respecte ei in primul rand legea.Spre exemplu in OUG 2/2001 art 27 spune;
"Art. 27
Comunicarea procesului-verbal si a instiintarii de plata de face prin posta, cu aviz de primire, sau prin afisare la domiciliul sau la sediul contravenientului. Operatiunea de afisare se consemneaza intr-un proces-verbal semnat de cel putin un martor."
nu ca o lasa la un vecin.Si apoi ,daca tocmai plec  in concediu si nu e nimeni acasa ma amendeaza garcea ca nu i-am comunicat in termen de 5 zile cine a fost la volan,dupa ce mi-a lipit o fituica pe usa sau a dat-o la un vecin care s-a sters cu ea la fund.
Si sunt curios ,de unde stii matale ca am incalcat legea?Ai stat cu militianul in masina sa vezi ca am avut  fabuloasa viteza de 61 km\h in localitate?si daca am  avut 59?Din cate stiu eu peste tot in lumea asta  ,ca principiu ,militianul trebuie sa demonstreze ca s-a incalcat legea,nu persoana ca nu a incalcat-o.Daca ati umblat prin lume stiti foarte bine ca nicaieri nu-si permite politististul sa faca cea mai mica abatere de la regulament ca zboara imediat afara.Eu m-am saturat de militieni care spre exemplu cand ma opresc si ma sanctioneaza ca nu am centura si mai trec inca zece soferi tot fara centura, unii chiar facand cu mana la militian ,sa-mi spuna ca nu-i treaba mea de ce nu-i opreste si pe ei.Si m-am saturat de smecheri care circula noaptea prin oras beti ,cu masini tunate si militianul se face ca nu-l vede.Ce sa-ti spun eu sunt marele infractor ca circul fara centura sau ca am 60 de km/h la iesirea din oras unde urmeaza o panta abrupta si toti soferii o calca putin sa ia demaraj,in timp ce militienii stau in boscheti sa-si faca planul la amenzi.

#40
mandrku

mandrku

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,989
  • Înscris: 31.12.2007

 george_eu25, on 16 mai 2014 - 22:20, said:

Ba da zici ca traiti pe alta planeta....Cu oameni ca voi nu e de mirare ca se duce romania la vale!!!
De cand un act oficial e inmanat fara semnatura de luare la cunostinta????
Nu exista "mi l-au lasat in posta" ,la vecinu sau alte tampenii din astea......Nu ai semnat pentru el,inseamna ca nu l-ai primit!!Scurt!!!

Actul imnanat vecinului Nu este procesul verbal de contraventie.
Este o notificare.
Dupa aceasta notificare contaventia este directionata catre circa financiara.
Vei primi in curand si de la circa financiara notificare.
Neplata ei duce la penalitati si in ultim caz la executare silita ( poprire cont , etc)
Daca ai nevoie de actul oficial il poti solicita la circa de politie. (acolo exista)

Varianta 2. Ii dai in judecata iar ei la proces se prezinta cu inregistrarea facuta de MCV.
In ambele variante ei eu dovada tu pierzi timpul.

Sincer uman sunt nesimtiti la 61km/h
Legal ei sunt acoperiti.

Dar este marlanie.
Daca s-ar fi terminat infractiunile pe drumurile publice si acum apeleaza la  acestea cu 61km/h m-as fi bucurat, dar asa...

#41
ionut_ionut

ionut_ionut

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,786
  • Înscris: 01.12.2007
Nu mai faceti pe lupii moralisti, din spatele calculatorului toti suntem corecti, pe drum toti incalcam legea.

#42
opop

opop

    bolnav cronic :(

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,570
  • Înscris: 06.01.2007

 ionut_ionut, on 17 mai 2014 - 09:37, said:

Nu mai faceti pe lupii moralisti, din spatele calculatorului toti suntem corecti, pe drum toti incalcam legea.
dar daca o incalci iti asumi, nu faci pe virgina pe forum

#43
rumegus

rumegus

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,349
  • Înscris: 03.04.2011
@alin2o, vad ca esti tare greu de cap. Repet: fituica pe care ai primit-o nu e totuna cu "Comunicarea procesului-verbal si a instiintarii de plata de face prin posta, cu aviz de primire, sau prin afisare la domiciliul sau la sediul contravenientului. Operatiunea de afisare se consemneaza intr-un proces-verbal semnat de cel putin un martor.", Procesul verbal de care te cramponezi urmeaza,

#44
undercoverbrother

undercoverbrother

    Guru Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 18,293
  • Înscris: 02.04.2007

 dorin_2k, on 16 mai 2014 - 22:27, said:

De afisare la domiciliu nu ai auzit?

Cu punctele: sa nu ai 15 in 6 luni.
Ele se sterg pe rand la implinirea a 6 luni de la premiere.


Poate stiu prost sau s-a schimbat legea dar stiam ca se anuleaza toate daca nu ai nicio abatere timp de 6 luni, nu pe rand.
Adică daca ai abateri din 4 in 4 luni, poti avea puncte luate si cu 1 an inainte inca valabile.

Adică nu scade treptat numarul lor pe masura ce trece timpul si mai expira punctele luate la cate o amenda.

#45
SuPY

SuPY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,492
  • Înscris: 19.09.2006

 bossake, on 17 mai 2014 - 03:04, said:

de ce sa respectam viteza legala ca nu avem autostrazi, aia in vest au si de aia respecta legea.
pe acelasi principiu: de ce sa nu furam? aia in vest au salarii mari si de aia nu fura, dar la noi ar trebui permis furtul.......

Daca tu pui semnul egal intre a merge cu masina cu 60-70 km/h printr-un sat si a fura, atunci chiar nu avem ce discuta. Nu am ce argumente sa-ti aduc in cazul asta!

#46
izometric

izometric

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,392
  • Înscris: 05.09.2013
Abia cand amenzile care vin la domiciliu vor fi direct pe numele utilizatorului din actele masinii, acesta avand un numar x de zile la dispozitie sa comunice daca nu a condus el masina, abia atunci vom intra in normalitate. In nicio tara civilizata nu am auzit sa se milogeasca politia de tine sa le spui cine a condus masina. Utilizatorul masinii primeste amenda pe numele lui. Daca se misca repede are timp sa comunice daca a fost altcineva la volan.

In strainatate cel amendat are tot interesul sa primeasca amenda in cel mai scurt timp ca sa nu intre in penalizari de neplata. Nu se eschiveaza nimeni de la primirea amenzii. Si in niciun caz de la plata ei, pentru ca ti se suspenda dreptul de a mai conduce.

It is as simple as that.

Dar la fel de adevarat este ca nici nu te vaneaza politia boschetara ca in Romania.

Edited by izometric, 17 May 2014 - 10:43.


#47
SuPY

SuPY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,492
  • Înscris: 19.09.2006
@tsunnami: E just si ca incalcarea legii sa fie mai frecventa azi decat in trecut. Stii de ce? Din mai multe motive! Noi am intrat in sec. XXI, dar infrastructura e din secolul trecut! Nu mai pot in vremurile astea sa ma deplasez cu postalionu', tocmai fiindca traiesc alte vremuri! Sigur ca sunt si teribilisti care merg cu 200 km/h, lor nu le caut scuze! Rabdarea de care vorbesti tu se justifica in felul urmator. Daca mergi intr-o cursa de sute de km prin Romania, dupa ce-ai respectat viteza legala prin toate satele (ceea ce nu se intampla in vest - adica nu treci prin toate satele), dupa ce ai mers in fundu' la toate jegurile de camioane cand ai avut linie continua (pusa aiurea in multe cazuri), sigur ca o iei cu capu' dpdv uman, si atunci ii dai mai tare, ca sa recuperezi timpul pierdut. Apoi vine Garcea si iti zice ca "n-ai respectat viteza legala", "oamenii legii"! Sigur ca in Franta sau in Germania as avea rabdare sa merg cu viteza legala pe un drum national, deoarece stiu ca in 20-30 km urmeaza un drum bun, o autostrada, unde ii dau mai tare si recuperez, chiar respectand viteza legala! Daca in Romania respecti viteza legala pe un traseu de sute de km, sunt mai multe sanse sa faci accident deoarece conduci mai multa vreme si devii mult mai obosit! Nici acest lucru nu se intampla in strainatate. Autostrazile ar reduce drastic nr. accidentelor in Romania.
L-ai dat exemplu pe Huidu. Sigur ca el e un prost. Din punctul meu de vedere el avea probleme neurologice grave in urma accidentului de la ski, incat n-ar fi trebuit sa mai aiba dreptul de a conduce masina, dar asta e alta discutie. De asemenea, amintesti de asigurarile RCA, care si asta este o alta discutie. Insa pe acest topic e vorba de o amenda pentru "depasirea vitezei legale". Nu vreau sa divaghez prea mult.
Sigur ca devine just sa depasesc viteza legala cand Garcea sta la panda in boscheti sa-si faca norma, sa ma amendeze ca am depasit linia continua intr-un loc unde am vizibilitate perfecta pentru depasire, dupa ce am mers nu stiu cati km in fundul camionului. Granita intre bine si rau, intre moral si imoral, nu prea mai exista, tocmai din cauza ca politicienii fac legi, dar nu si infrastructura care sa asigure conditiile respectarii legilor.
O cauza mai importanta pentru accidentele din Romania decat cea a depasirii vitezei legale este prostia. Acolo unde nu exista minte, vine infrastructura sa o suplineasca (autostrazile). Oricat de prost ai fi, sunt sanse mult mai mici sa faci accident pe o autostrada decat pe un drum unde ai contrasens. Eu iti garantez ca daca ai minte suficienta, ai abilitati pentru sofat, nu vei provoca niciodata vreun accident pe drumurile patriei, chiar depasind viteza legala! Un accident din culpa altcuiva e alta discutie!
Banuiala mea este ca tu ori esti politist, ori ai pe cineva in familie cu aceasta ocupatie.

Iata ce argument bun aduce mandrku, nici eu nu o puteam spune mai bine de atat:

 mandrku, on 17 mai 2014 - 09:33, said:

Sincer uman sunt nesimtiti la 61km/h
Legal ei sunt acoperiti.

Dar este marlanie.
Daca s-ar fi terminat infractiunile pe drumurile publice si acum apeleaza la  acestea cu 61km/h m-as fi bucurat, dar asa...

Si nu sunt rare astfel de cazuri! Abia din acest punct de vedere consider ca trebuie sa se trezeasca romanii, cineva isi bate joc de ei rau de tot!

#48
undercoverbrother

undercoverbrother

    Guru Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 18,293
  • Înscris: 02.04.2007
Pt cei mai multi respectarea limitelor de amenda (nu de viteza) ar insemna o reducere a vitezei medii de deplasare cu 5- maxim 10Km/h adică o intarziere de 5 minute pt fiecare ora. Asta rar reprezinta o problema.

Problema e alta, nu timpul cher't pe drum si recunosc ca si eu sufar de ea... pana la prima pauza.
La inceput merg mai tare dar daca se cere pauza prea repede (mai repede de 1.5h) sau e prea lunga (mai lunga de 10 minute la 1.5h de drum), merg la avertisment in sate (69km/h, adică abatere clasa 1 fara antecedente in ultimele 6 luni, avertisment O SINGURA DATA dupa care amenda si pt clasa 1 pt ca avertismentul scris e antecedent), legal pe DN (max 100 kmph) si economic pe DE sau autostrada (100-110).

#49
SuPY

SuPY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,492
  • Înscris: 19.09.2006

 undercoverbrother, on 17 mai 2014 - 11:38, said:

Pt cei mai multi respectarea limitelor de amenda (nu de viteza) ar insemna o reducere a vitezei medii de deplasare cu 5- maxim 10Km/h adică o intarziere de 5 minute pt fiecare ora. Asta rar reprezinta o problema.

Deci daca si tu consideri ca in zilele noastre a merge cu 65-70 km/h reprezinta ceva de condamnat, atunci nici cu tine nu am ce discuta!

#50
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,457
  • Înscris: 01.12.2001

 undercoverbrother, on 17 mai 2014 - 10:32, said:

Poate stiu prost sau s-a schimbat legea dar stiam ca se anuleaza toate daca nu ai nicio abatere timp de 6 luni, nu pe rand.
Adică daca ai abateri din 4 in 4 luni, poti avea puncte luate si cu 1 an inainte inca valabile.

Adică nu scade treptat numarul lor pe masura ce trece timpul si mai expira punctele luate la cate o amenda.
Stii prost.
Expira la 6 luni de la acordare pe rand.
Nu trebuie sa ai 15 puncte active la un moment dat ca trebuie sa il predai.

#51
undercoverbrother

undercoverbrother

    Guru Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 18,293
  • Înscris: 02.04.2007

 SuPY, on 17 mai 2014 - 12:10, said:


Deci daca si tu consideri ca in zilele noastre a merge cu 65-70 km/h reprezinta ceva de condamnat, atunci nici cu tine nu am ce discuta!
???

#52
SuPY

SuPY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,492
  • Înscris: 19.09.2006

 undercoverbrother, on 17 mai 2014 - 11:38, said:

Pt cei mai multi respectarea limitelor de amenda (nu de viteza) ar insemna o reducere a vitezei medii de deplasare cu 5- maxim 10Km/h adică o intarziere de 5 minute pt fiecare ora. Asta rar reprezinta o problema.

 undercoverbrother, on 17 mai 2014 - 13:21, said:

???

Ce nu ai inteles? Ai facut afirmatia de mai sus din care eu am inteles ceva de genul "n-ar fi mare branza pentru cei ce merg cu 70 km/h sa mearga cu 60 km/h, nu se pierde mult timp la o diferenta de 10 km/h". Eu am pus problema asa: de ce e condamnabil din capul locului sa vrei sa mergi cu 70 km/h?! In vest ai destul drum unde sa poti merge cu viteza asta fara sa incalci viteza legala, in Romania mult mai putin (fiindca treci prin toate satele) si cu mult mai multe riscuri (in Romania ai contrasens fiindca nu exista autostrazi).
Daca te-am inteles gresit, te rog sa aduci completari!

#53
undercoverbrother

undercoverbrother

    Guru Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 18,293
  • Înscris: 02.04.2007
In vest o viteza de croaziera mai mare cu 10 Km/h iti ridica media poate chiar cu 7-8 Km/h.
In Romania rar iti ridica media cu mai mult de 3km/h pt ca, cu cat mergi mai repede, cu atat ai mai multi de depasit iar deplasarea la viteza de croaziera va fi foarte fragmentata, media ta fiind mai apropiata de a celor dupa care stai decat de viteza ta de croaziera.
Eu merg putin mai repede decat traficul din simplul motiv ca prefer sa ocolesc eu prostii decat sa fiu eu un obstacol in calea lor. Incerc sa pastrez si un ritm cat de cat.

La drum lung gestionarea pauzelor e cea mai importanta. Cati nu ai vazut ca dupa ce se chinuie jumatate de ora sa depaseasca 50 de camioane plus masinile mici intercalate intre ele, opresc sa fumeze o tigara, timp in care pierd tot avansul si trebuie sa o ia de la inceput?
Cand e vizibilitate si vad o coloana mare in fata intreb daca vrea cineva pauza acum sau mai asteapta o ora. Dupa ce depasesc un dop din asta nu mai opresc.

Pe autostrada merg cu 110km/h si nu cu 130-140 pt ca... nu sunt sate, crescandu-mi media de viteza fata de DN si scazandu-mi consumul mediu. O viteza de 130km/h mi-ar scurta timpul cu maxim 10 minute pe cei aprox 100 de km de autostrada pe care ii folosesc dintr-un total de aproape 250km cat are drumul GL-B de ex dar, in loc sa-mi scada consumul mediu de pe DN, mi l-ar creste. Timpul inseamna bani dar nu ma asteapta nimeni la destinatie sa-mi dea o ciorba pt ca am ajuns cu 10 minute mai repede dupa un drum de 3 ore.

Ce pot sa spun este ca fata de cum mergeam inainte mi-a scazut consumul cu aproape 1 litru fara a pierde f mult din media de viteza si aproape deloc din timp doar facand pauzele mai cu cap, in momentul care trebuie si nu mai lungi decat e nevoie.

Inca o chestie de care era sa uit, cel mai bine merg cand imi stabilesc o ora la care vreau sa ajung la destinatie sau la vreun punct intermediar daca vb de drum mai lung de 500km, indiferent daca am sau nu o ora la care trebuie sa fiu acolo. Nu fortez inutil nota (a se citi nota de plata) pt a ajunge mai repede dar nici nu dorm pe drum.

Edited by undercoverbrother, 17 May 2014 - 14:11.


#54
Lipsum

Lipsum

    Moderator extrem de rău

  • Grup: Moderators
  • Posts: 4,722
  • Înscris: 29.01.2008

 alin2o, on 17 mai 2014 - 09:32, said:

Si apoi ,daca tocmai plec  in concediu si nu e nimeni acasa ma amendeaza garcea ca nu i-am comunicat in termen de 5 zile cine a fost la volan
Da. Dar asta au stabilit cei pe care ai pus stampila de vot, nu politistul. Posted Image

 alin2o, on 17 mai 2014 - 09:32, said:

Din cate stiu eu peste tot in lumea asta  ,ca principiu ,militianul trebuie sa demonstreze ca s-a incalcat legea,nu persoana ca nu a incalcat-o
Sigur! De aia o sa incheie un PV de contraventie, care se bucura de prezumtia de legalitate, veridicitate si temeinicie, producand efecte juridice in scopul in care a fost intocmit.

Quote

Eu m-am saturat de militieni care spre exemplu cand ma opresc si ma sanctioneaza ca nu am centura si mai trec inca zece soferi tot fara centura

Tipic laşului. Striga tare: Sa se aplice legea! Dar nu la mine, incepand cu urmatorul fara centura!  Penibil argument.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate