Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Ce putem face cu legumele din gradina
Last Updated: Oct 06 2017 21:18, Started by
vladislav25
, Mar 27 2014 12:14
·
0
#415
Posted 31 August 2016 - 14:01
Imi pare prea tare clipul asta despre parcursul omului pe Terra ca sa nu`l postez si prietenilor mei legumisti.
Cat nuiescaiba p`aci [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/joXJugpf4gk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#416
Posted 31 August 2016 - 14:09
,🌽🍅🍌🌰🍄🍆🍓
Eu am fãcut o mare salata de vinete. Din primele Aragoane din viața mea. Cultivate de mine. Edited by crisbud, 31 August 2016 - 14:32. |
#417
Posted 31 August 2016 - 14:15
#418
Posted 31 August 2016 - 20:37
Buna seara,
Nu stiu ce cauta corsica in aceasta discutie! Nu voi raspunde la aceasta provocare, prefer sa tac… |
#419
Posted 04 September 2016 - 14:34
Nici eu nu stiu ce cauta Corsica da nici nu as putea spune ca ma intereseaza ))
Dar stiu ce fac cu Jalapeno la care anul asta am avut o super productie - Jalapeno la borcan. Marinata mea preferata: 500ml otet (de preferat de mere sau altceva natural), 500ml de apa si 350 g zahar. Se da la foc si se lasa sa dea un clocot. Ardeii spalati si curatati se pun in borcane, iar in fiecare borcan se adauga: o lingurita de boabe de piper, o lingurita de sare, una de boabe de mustar, o crenguta mica de cimbru, o foaie de dafin si una - doua boabe de enibahar. Amestecul fierbinte se toarna in borcane si se pun capacele dupa care, desi nu mai e necesar in teorie, eu le dau juma' de ora la bain-marie doar asa sa stau linistit. Attached Files |
#420
Posted 04 September 2016 - 16:44
Mai am fix 5 zile si sunt nevoit sa trag linie sub sectorul agro-zoo pe anul asta. Am inceput deja cu gogonelele
Attached Files |
#421
Posted 04 September 2016 - 18:21
Pai zi-ne si noua reteta la gogo alea.
De ce taman fix 5 zile? |
#423
Posted 04 September 2016 - 18:49
Bingo! Nu e cazul meu dar nici sa raman singur pe aici nu vreau
Reteta exacta cand o face a mea urmatoarea tura, prin sticla vad in afara de gogonele niste kapia, frunze de telina, hrean, frunze de visin, sfecla rosie si un ardei iute. Merg bine si cu legumele astea ( nu ala cu urechi, ala e Fane, paznicul) dar mai ales cu alea cu soric Attached Files |
#424
Posted 04 September 2016 - 20:21
Happy, nu e cam putina sare lingurita aia? N-ar trebui cam o lingura, macar, la 1l de saramura?
Eu la iuti pun zeama racita, nu imi place sa fie "fierti"... |
|
#425
Posted 04 September 2016 - 20:35
Pai depinde ce vrei. Eu ii umplu cu o crema de branza si ii pun la frigider cu ulei de masline peste vreo 3 luni cand sint patrunsi bine. Asa ca vreau sa ramana mai dulci. Adica ii scot din borcanele alea, ii disec, ii umplu cu amestecul cu pricina si ii las in frigider cam o lu a sa se imprieteneasca pentru maxim de gust.
Cantitatea aia de sare o folosesc in cazul muratului clasic. In reteta asta te bazezi ca si conservanti pe otet si zahar. Sarea e de potentiator. Edited by Hapygarden, 04 September 2016 - 20:38. |
#427
Posted 17 September 2016 - 16:27
Spaghete cu legume
20160917_162051.jpg 271.69K 18 downloads Zucchini, Ardei, Morcov taiati betisoare lungi Ceapa si Rosii taiate ca pentru tocanita Legumele se inabuse dupa preferinte mai mault sau mai putin |
#428
Posted 17 September 2016 - 16:40
Ma refeream la 'prezervare' nu la preparate proaspete...
|
#429
Posted 17 September 2016 - 20:11
Gurule, cu grasul nu prea ai ce face decat sa-l coci sau sa il congelezi pt gatit, taiat cuburi...
altfel eu nu prea stiu si nici nu prea imi place, prefer rosul...dar la un pilaf sarbesc sau diverse tocanuri aroma de gras nu poate fi inlocuita. |
|
#430
Posted 17 September 2016 - 20:15
Pentru anul viitor mi-am 'tras' niscaiva seminte de 'grasi babani' si ma framanta grija ce as putea face cu ei...in afara de a-i 'lua fatza' Corsicanului!!!
Edited by subway_guru, 17 September 2016 - 20:38. |
#431
Posted 19 September 2016 - 10:56
parintele, on 10 august 2016 - 22:29, said:
M-apuc sa fierb otrava. 2.5 kg kapia 1.6kg iuti, unii ci seminte altii fara, hibrid de productie, nimic special, as spune ca mancabili...pt mine, pt altii iuti. 1l otet mere cu miere 6% 1l otet visine 7% 1/2 litri otet alimentar 9% de topoloveni 1/2 litri apa si zeama de lamaie. cateva degete ghimbir ras. 3kg zahar 1 lingura sare 20160810_232305.jpg Patru adulti au declarat ieri la unison ca-i o nebunie de otrava. Folosita dressing la o shaorma de casa nu te mai opresti din mancat. Zi cateva cuvinte despre hibridul de productie din reteta. Numeste-l ori imparte seminte cu doritorii |
#432
Posted 19 September 2016 - 11:12
Nu sunt de la mine iutii aia ca am fost lenes anul asta....sunt ceva ardei gros in carne de la astia care produc pentru vanzare, nu stiu exact ce...nici nu conteaza prea mult, daca mai trec prin engros ii intreb pe aia care au asa ceva.
sunt usor aplatizati, mari si grosi in carne pt un iute. Ca idee, merge orice iute avand in vedere ca baza de gust o dau rosii dulci si restul ingredientelor iar daca vrei ceva mai fin la capitolul iute, adica o iuteala mai placuta, cred ca Paper Lantern e fix ce trebuie...se face si tufa mare, todeste bine, e si iute asa ca nu trebuie kile ca la astia de tip cayenne, iar iuteala e mult mai fina, mai placuta, nu arde asa agresiv...daca vrei d'astia ma uit in cutie si iti dau ca stiu ca am ceva pe acolo, la anul vreau sa pun si eu iar. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users