Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Ma poate ajuta si pe mine cineva ...

pentru cine a mai facut visinata

Ax hidrofor invarte greu
 Problema recepție

Credit nou,refinanțare,etc...

Incalzire procesor.

Plecari Grecia 2022
 Problema recuperare parola yahoo ...

Parere Ultrabook Asus Vivobook 14...

Problema AC Ford Focus MK3

Recomandare firma vanzare si inst...
 Bolt sau Uber

Temperatura vara in casa

Modem-stick care nu mai merge

cat costa renovarea unui apartame...
 

Ce putem face cu legumele din gradina

- - - - -
  • Please log in to reply
497 replies to this topic

#487
danutz_2009

danutz_2009

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,972
  • Înscris: 22.02.2009

View Postsubway_guru, on 12 iulie 2017 - 18:04, said:

Reteta aia arabeasca de vinete murate in saramura cu diverse 'adaosuri' e excelenta dar sarata...mama-mama

L-am citat pe @subway_guru (de la subiectul Vinete) pentru a continua discutia aici ...

Vinetele Maqdus sunt sarate atat cat doreste gospodarul ... eu nu pun sare dupa fierbere si
crestare ... iese lichidul si amareala din ele numai din presare ... eu nu le fac in saramura, prefer
uleiul de masline ... sa nu comentati ca uleiul de masline fermenteaza/cristalizeaza/etc, eu imi
asum riscurile!
Mie imi place sa toc si ardei iute in umplutura ... fiecare modifica reteta dupa propriul gust.
Pentru o reteta de start va puteti informa de aici:
https://www.gustos.r...cific-arab.html
Discutia a plecat de la vinetele Bianca a Uova, care sunt coapte acum ... eu fac reteta asta toamna
cand desfiintez cultura de vinete ... recoltez vinete cat oul si trec la treaba ...

Daca tot am intrat pe subiectul asta: maine imi voi prepara niste piperchi targasiti ... gasiti multe retete
cu google:
https://www.petitche...m_content=photo

#488
subway_guru

subway_guru

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,712
  • Înscris: 27.01.2012
Reteta ta seamana mai degraba a muraturi japoneze. ;)

#489
cotzi

cotzi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,284
  • Înscris: 07.09.2004
Anul trecut in 5 octombrie inainte cu cateva ore de prima bruma am cules toate vinetele. Am avut doar soiul Listada de Gandia. Am avut multe de marimea unui avocado si ma gandeam ce as putea face cu ele. e o idee.

#490
parintele

parintele

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,785
  • Înscris: 17.03.2005
Domnu danut, ieri zicea ridu ca abia asteapta capiatii sa ii coaca...ma gandeam ca am inca in lada, am facut anul trecut ca haplea...chiar voiam sa ii raspund ca eu astept nu salata de ardei copti ci as face doar tocana armâneasca. :D  :D
Buna si permisiva, atata doar ca nu prea imi place mie intotdeauna oul ala p'acolo, inteleg ce cauta, trebuie un pic de " substanta" dar cum noi azi nu mai dam la sapa, putem sa o facem putin mai usoara uneori.
Dar buna, una din mancarurile de vara excelente.

#491
danutz_2009

danutz_2009

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,972
  • Înscris: 22.02.2009
Voi ce faceti cu rubarba din gradina? Cum o conservati?
Nu vreau idei/retete de patiserie/cofetarie ... eu nu mananc deloc dulce!

#492
parintele

parintele

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,785
  • Înscris: 17.03.2005
Pai in cazul asta nu prea ai ce sa faci cu ea, decat poate sa acresti ciorba, dar nici aia  ca mai simplu e cu corcoduse.


#493
danutz_2009

danutz_2009

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,972
  • Înscris: 22.02.2009

View Postrid, on 11 august 2017 - 21:49, said:

Sa vezi ce bun este un gogosar umplut, un ardei gras rosu mai mic sau un capia. Toti 3 ii dau nana lu` Bibic ;)

L-am citat pe @rid (de pe alt subiect) ca sa fac o legatura cu subiectul asta ...

Gogosar umplut cu carne tocata de vita este un deliciu ... pentru conserve de iarna se umple cu vinete
coapte/prajite, struguri, etc.
Anul asta am cultivat si ardei Edesalma:
https://www.morami.r...alma-p1197.html
L-am dorit pentru conserve de iarna umplut cu varza tocata, telina, morcov, etc ... dar am si umplut
cu carne tocata de vita (cel mult vita+porc) ... copt la cuptor ... pulpa lor are un gust dulceag ...

#494
qwertysecret

qwertysecret

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 813
  • Înscris: 16.11.2006
Salutare dragi prieteni & colegi,

Pentru cunoscatori, deshidratorul Sedona acum la super-pret! (1000 lei; eu l-am luat acum 2 ani cu 1.600 lei, isi face treaba cu brio)

P.S. hmmm, se pare ca nu ne mai e permis sa dam linkuri

Edited by qwertysecret, 27 September 2017 - 21:16.


#495
scaiba

scaiba

    Pastafarian

  • Grup: Validating
  • Posts: 12,602
  • Înscris: 03.11.2006

View Postqwertysecret, on 27 septembrie 2017 - 21:16, said:

...
P.S. hmmm, se pare ca nu ne mai e permis sa dam linkuri
Ia de tradu' fii bun, că n-am înţeles defel care-i problema.

#496
subway_guru

subway_guru

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,712
  • Înscris: 27.01.2012
Daca e vorba de <tuburi> cred ca e o limita undeva la 5 (il rog pe admin sa confirme sau infirme) dar pentru celelalte chiar nu am avut probleme...

#497
qwertysecret

qwertysecret

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 813
  • Înscris: 16.11.2006

View Postscaiba, on 27 septembrie 2017 - 21:25, said:

Ia de tradu' fii bun, că n-am înţeles defel care-i problema.
linkul catre produsul de pe emag nu l-am putut adauga nici atasandu-l cuvantului, nici punandu-l in text, separat

https://www.emag.ro/...f/pd/DKP5FNBBM/

LE Na, acum se pare ca mere, nu mai apare acel mesaj de eroare cum ca nu e permis (imi pare rau ca nu am facut print screen la timp)

Edited by qwertysecret, 28 September 2017 - 10:02.


#498
subway_guru

subway_guru

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,712
  • Înscris: 27.01.2012
O idee pentru cei ce cultiva ardei foarte iuti tip habanero:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/GH0ol75iQMQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate