Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
"Moda" tinerilor care se ...

E.on energie aplicație intre...

Masina de tuns... buruieni

Recomandare drona
 Exista un soft care sa reia autom...

Identificare plante

Cum declari o variabila care nu s...

Schimbare certificat de inmatricu...
 Poligon auto București

nelamurire legata de pret la mode...

Hotel cu restaurant si Demipensiu...

Croaziera in Mediterana de Vest 1...
 Copilot are pica pe Vladimir Putin

MicroSoft Edge: Cum pun Google in...

Dashcam

Mini server - VMware
 

Tablete Windows 8.x de 8''

- - - - -
  • Please log in to reply
81 replies to this topic

#37
corneliu888

corneliu888

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 207
  • Înscris: 08.07.2008
Imediat dupa sarbatori voi cauta cablul si voi face testarea.
In acesta perioada firmele sunt foarte ocupate si vreau s-o iau pe indelete - pana acum am incercat cum am spus dar n-a mers nimic. Voi mai cauta pe internet si monitoare mai noi cu HDMI.
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Sarbatori fericite!

#38
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
Cu placere.
Sarbatori Fericite!

Pretul era irezistibil asa ca am achizitionat si eu tableta Toshiba Encore de 8 inch de la Flanco in aceasta dimineata la pretul de 1105 RON...

Attached Files



#39
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
Se anunta lansarea unei noi tablete cu display de 8 inch de la Lenovo: Lenovo ThinkPad 8.

Spre deosebire de celelalte tablete Windows 8 cu ecran de 8” anunţate până acum, incluzând aici şi propriul lor model Miix 2, noul ThinkPad Tablet 8 se remarcă prin ecranul cu parametri superiori. Acesta are o diagonală uşor mai ridicată de 8,3” şi o rezoluţie net îmbunătăţită de 1920 x 1200 pixeli, ceea ce-i permite să intre în luptă cu produse rivale precum Apple iPad Mini cu Retina Display sau LG G Pad şi să fie una dintre cele mai interesante tablete WIndows compacte lansate până acum.

Platforma hardware aleasă de Lenovo este un procesor din generaţia Bay Trail, adică un Intel Atom Z3770 care funcţionează la o frecvenţă de 2,4 GHz, 2 GB de memorie RAM, stocare internă cu o capacitate de până la 128 GB şi o baterie cu o capacitate de 20,5 Wh, care promite o autonomie de 8 ore.

La aceste dotări se adaugă modem 3G/4G opţional, ieşire video Micro HDMI, port Micro USB 3.0, slot de extensie MicroSD şi două camere foto cu senzori de 8, respectiv 2 MP.  Tableta are dimensiuni de 224.3 x 132 x 8.8 mm şi o greutate de 430 de grame, carcasa fiind fabricată din aluminiu.

Lenovo ThinkPad Tablet 8 foloseşte platforma software Windows 8.1 şi oferă şi suita Microsoft Office 2013 Home & Student. Aceasta va fi lansat la sfârşitul acestei luni şi va avea preţuri care vor începe de la 400 de dolari.

Sursa: http://www.go4it.ro/...ixeli-11856737/

Alte link-uri pentru documentare:
- Lenovo ThinkPad 8, Windows 8 la purtător
- Lenovo ThinkPad 8, o tableta business de 8,3" lansata acum la CES

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/kzA_1SWbsVI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#40
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
Primul magazin din Romania care prezinta o oferta pentru ASUS VivoTab Note 8 M80TA este Cel.ro: http://www.cel.ro/ta...fice-student-l/
Pretul este de 1714 RON cu TVA pentru modelul cu 64 GB si fara 3G/4G (produsul a fost adaugat ieri).
Ceea ce este important la aceasta tableta este ca deocamdata este singura tableta de 8 inch care ofera un stylus digitizor activ si prima care include optional 3G/4G (versiunea cu 3G/4G va fi lansata mai tarziu).

Manualul in limba engleza poate fi consultat aici: http://dlcdnet.asus....ual_VER8517.pdf

Edited by _-_, 15 January 2014 - 17:51.


#41
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
La Cel.ro a mai scazut pretul acestei tablete cu aproximativ 100 RON.
La Depozitul de Calculatoare are in acest moment cel mai mic pret de pe piata, respectiv 1574 RON cu discount: http://www.dc-shop.r...fice-student-l/
A mai aparut si in oferta PC Garage la 1599 RON: http://www.pcgarage....campaign=801173

#42
eyer

eyer

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 847
  • Înscris: 09.03.2006

View Post_-_, on 24 ianuarie 2014 - 09:55, said:

ASUS VivoTab Note 8 M80TA
La Cel.ro a mai scazut pretul acestei tablete cu aproximativ 100 RON.
La Depozitul de Calculatoare are in acest moment cel mai mic pret de pe piata, respectiv 1574 RON cu discount.
A mai aparut si in oferta PC Garage la 1599 RON.
Primul review în limba română pentru ASUS VivoTab Note 8 M80TA:
ASUS VivoTab Note 8 Review by Bogdan Petre
Citat din pasajul referitor la stylus-ul Wacom:
  • ASUS incearca sa rezolve aceasta problema prin incorporarea unui stylus Wacom in cazul de fata. Unul care functioneaza in general destul de bine dar care nu este perfect. De exemplu, nu am nimerit usor de fiecare data butoanele foarte mici ale meniurilor, nici cu stylus-ul. Recunosc ca dupa cateva zile m-am acomodat cu el, acum chiar suntem prieteni, reusim sa ne descurcam cu destul succes prin interfata Windows-ului impreuna.
  • La stylus m-a deranjat faptul ca butonul pentru activarea meniului suplimentar nu este mai pronuntat. De fiecare data cand am vrut sa-l folosesc a trebuit sa ma uit cu atentie unde este.
  • Din punctul meu de vedere, tableta poate fi manevrata numai cu stylus-ul Wacom in programele uzuale de navigare pe internet, office, socializare, multimedia, la schite usoare in diversele programe de grafica si chiar prelucrare foto sau video la un nivel incepator spre mediu.
  • Insa daca veti dori sa faceti lucruri mai avansate, de exemplu in Photoshop, va trebuie neaparat o tastatura si un mouse. Puteti desena cu stylus-ul, iar raspunsul tabletei este excelent, insa daca va trebui sa editati la nivel profesional in aplicatii avansate, utilizarea acestuia nu este tocmai cea mai inspirata alegere, si nici diagonala mica a ecranului nu va poate fi de mare ajutor.
[ http://www.imidoresc.ro/wp-content/uploads/2014/01/asus_vivotab_note_8_stylus_buton.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#43
Barboso

Barboso

    Satir bătrân, "United Gashka" member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 52,260
  • Înscris: 24.01.2008
Despre cea cu 3G / 4G, se aude ceva ?

#44
eyer

eyer

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 847
  • Înscris: 09.03.2006

View PostBarboso, on 24 ianuarie 2014 - 17:33, said:

Despre cea cu 3G / 4G, se aude ceva ?

Cei de la TabTech nu par a fi destul de bine informati si se grabesc sa scrie:
Eine UMTS-Version scheint auch nicht geplant.
(trad: O versiune UMTS nu pare a fi avuta in plan.)

Tind insa sa le dau crezare celor de la Softpedia News:
Customers grabbing the 8-incher will be able to choose between 32GB and 64GB of internal storage, expandable via the microSD card. Furthermore, the VivoTab will have Wi-Fi, Bluetooth 4.0 and maybe 3G/4G LTE and two cameras (5MP on the back and a 1.2 frontal snapper).

#45
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
Inca nu. Varianta care promitea 3G/4G nu a fost inca lansata. Iar dupa ce va fi lansata nu se stie la ce pret umflat va patrunde in Romania, daca va ajunge si la noi...
Iar in acest moment nu rezist sa nu divaghez un pic de la subiect:

Mi se pare enorm de important ca au ajuns la noi versiunile cu SSD de 64 GB in loc de 32GB (cele cu 128GB se lasa inca asteptate), pentru ca la alte modele in Romania au intrat numai cele cu 32GB in timp ce in restul lumii se gaseau atat modelele cu 32GB cat si cele cu 64GB.

Nu stiu ce se intampla cu importatorii din Romania. De exemplu, in toata lumea se facuse tam-tam pe tema lui Microsoft Surface Pro. Ei bine, la noi nu a adus-o nici macar un singur magazin. Cine si-a luat-o a trebuit sa o comande din strainatate. In schimb, la noi a aparut o invazie de tablete Microsoft Surface cu Windows RT (si procesoare ARM) exact la cateva zile dupa ce nemtii le-au respins de pe piata lor. Datorita necunoasterii/ neinformarii multe persoane din Germania au cumparat Surface cu RT si s-au trezit fara interfata desktop; nemultumirile exprimate de catre clienti au determinat magazinele din Germania sa retraga toate tabletele cu RT si sa le revanda la pret mai mic catre tari din lumea a treia, moment in care magazinele romanesti s-au pus pe profit. Probabil ca inca mai au astfel de produse nevandute si mafia romaneasca a dictat sa nu cumva sa importe careva Surface Pro. De aceea, in acest moment cred ca suntem singura tara din lume in care nu a intrat nici macar Surface Pro 2 care se gaseste de cateva luni in oricare alta tara din Europa.

Deci, sa nu ne facem iluzii. La noi nu va exista orice se gaseste in restul lumii... De aceea nu ne mai ramane decat sa comandam din alte tari produsele care ne intereseaza in momentul in care apar. In Romania oricum ar ajunge mai scumpe decat oriunde altundeva in Europa...

#46
Barboso

Barboso

    Satir bătrân, "United Gashka" member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 52,260
  • Înscris: 24.01.2008
Depinde si de diferenta de pret.
Sincer sa fiu, prefer sa ma coste 1.600, cumparat din tara, cu garantie, de la un magazin pe care-l stiu / consider serios, decat sa iau cu 1.500 din strainatate, renuntand la garantie sau prelungind inutil eventualele interventii.
Bine, daca vorbim de 2.500 vs 1.500, se schimba un pic lucrurile.

#47
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
Si eu tot din tara prefer sa cumpar din acelasi motiv: al garantiei. De altfel, nu am comandat niciodata un produs din strainatate. Acum mai depinde si de unde cumperi sau cine este producatorul/ in ce conditii se ofera garantia. Pentru ca uneori suporta magazinul ori service-ul cheltuielile de transport. Desi daca ai avea probleme legale, ar fi dificil sa dai un magazin in judecata in strainatate...

#48
Puluxus

Puluxus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 167
  • Înscris: 01.01.2014

View Post_-_, on 24 ianuarie 2014 - 18:15, said:

Deci, sa nu ne facem iluzii. La noi nu va exista orice se gaseste in restul lumii... De aceea nu ne mai ramane decat sa comandam din alte tari produsele care ne intereseaza in momentul in care apar. In Romania oricum ar ajunge mai scumpe decat oriunde altundeva in Europa...

View Post_-_, on 25 ianuarie 2014 - 10:12, said:

Si eu tot din tara prefer sa cumpar din acelasi motiv: al garantiei. De altfel, nu am comandat niciodata un produs din strainatate.
Nu ti se pare ca aceste doua afirmatii sunt contradictorii? Eu asa le vad!
Am si eu un var care isi schimba conceptiile de la o zi la alta, doar ca e labil psihic si sta mai mult prin anumite "asezaminte".

Edited by Puluxus, 25 January 2014 - 10:59.


#49
eyer

eyer

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 847
  • Înscris: 09.03.2006

View Post_-_, on 24 ianuarie 2014 - 18:15, said:

[...] De aceea nu ne mai ramane decat sa comandam din alte tari produsele care ne intereseaza [...]

sau de pe Okazii ...  sau de pe Mercador ... Posted Image

#50
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
Decat sa cumpar un produs SH din Romania sau nou, dar de la un magazin noname, atunci tot din strainatate as prefera sa cumpar. Deseori mi-am propus sa comand anumite produse direct din strainatate, insa nu am indraznit inca pentru ca daca ai probleme de garantie risti sa astepti cu saptamanile pana cand esti rezolvat sau sa platesti transportul. Iar legat de produsele SH este o prea mare incertitudine...

#51
calinescu26

calinescu26

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 309
  • Înscris: 09.10.2007
Buna.
As avea si eu o intrebare pentru cei care detin sau au testat mai intensiv vreuna:
- am niste site-uri care nu merg decat pe desktop sau laptop si numai cu Internet Explorer (ceva legat de plug-in-uri, cred, nu ma pricep). Nu merg deloc cu altceva, pe device-uri mobile nici atat...
Vad ca aceste tablete sunt prezentate ca avand Windows 8.1. Nu zice nimic de RT.
Sa inteleg ca ar inlocui (in linii mari) desktopul / laptopul (repet, nu mi-ar trebui pt Photoshop gen stuff...doar chestii marunte).
Cu ninsorile astea nu pot merge in showroom...
Multumesc.

#52
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
Poti sa oferi exemple de astfel de site-uri? Sub Windows nu esti obligat sa utilizezi IE. Poti utiliza alt browser, de exemplu, Firefox si IE-Tab.
Daca, de exemplu, vrei sa accesezi zone.msn.com nu poti sa il accesezi decat din Windows. Aici IE-Tab nu ajuta sub OS X sau Linux. Ai nevoie sa rulezi Windows intr-o masina virtuala. Nici macar Wine de sub Linux nu este de folos pt. rularea lui IE si deschiderea acelui site.
Daca este vorba de site-uri care utilizeaza Adobe Flash (pentru filme, aplicatii, jocuri etc.), atunci ai nevoie de Windows. Sub Android, iOS etc. nu te astepta la acelasi rezultat...
Daca este vorba de Java, atunci poti instala Java sub orice OS important actual.
In rest sunt foare rare situatiile in care nu poti deschide anumite pagini deoarece cer instalarea unei anumite componente

Sa nu iei in niciun caz o tableta cu RT!

#53
iladi

iladi

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,441
  • Înscris: 29.04.2008

View Postcalinescu26, on 25 ianuarie 2014 - 17:30, said:

Buna.
As avea si eu o intrebare pentru cei care detin sau au testat mai intensiv vreuna:
- am niste site-uri care nu merg decat pe desktop sau laptop si numai cu Internet Explorer (ceva legat de plug-in-uri, cred, nu ma pricep). Nu merg deloc cu altceva, pe device-uri mobile nici atat...
Vad ca aceste tablete sunt prezentate ca avand Windows 8.1. Nu zice nimic de RT.
Sa inteleg ca ar inlocui (in linii mari) desktopul / laptopul (repet, nu mi-ar trebui pt Photoshop gen stuff...doar chestii marunte).
Cu ninsorile astea nu pot merge in showroom...
Multumesc.

Pe scurt, DA.

#54
calinescu26

calinescu26

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 309
  • Înscris: 09.10.2007
Multumesc.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate