Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Consum ulei masina de tuns iarba...

"Moda" tinerilor care se ...

E.on energie aplicație intre...

Masina de tuns... buruieni
 Recomandare drona

Exista un soft care sa reia autom...

Identificare plante

Cum declari o variabila care nu s...
 Schimbare certificat de inmatricu...

Poligon auto București

nelamurire legata de pret la mode...

Hotel cu restaurant si Demipensiu...
 Croaziera in Mediterana de Vest 1...

Copilot are pica pe Vladimir Putin

MicroSoft Edge: Cum pun Google in...

Dashcam
 

MISA & Bivolaru - pro si contra

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
28765 replies to this topic

#24103
icsoc

icsoc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 756
  • Înscris: 16.10.2006

View PostEminovici, on Oct 22 2007, 11:57, said:

1. Nu stiu daca s-a gresit.
2. Normal ca cei de la conducere stiu cel mai bine.
3. Pana la proba contrarie, logic ca ei sustin in continuare nevinovatia.
... nu stii daca s-a gresit.
Ok! Cred ca inteleg.

Hai sa luam alt sistem de evaluare:
Ai fost (esti) la curs suficient de mult timp incat probabil sa stii ca in momentul inceputului e ceva magic - se tot spune ca in Inceput Divinul e cu tine ... ca incepem impreuna orice; de aici mai departe de multe ori caile se despart si aspiratia si imboldul initial sunt uitate - intra in actiune legi ce fac ca omul inconstient sa fie deviat de la drumul drept ... legi numite generic "legea lui sapte".

De asemenea ai, cred, sufiecienta experienta incat sa te poti raporta sincer la momentul tau de inceput - la primii tai pasi pe cale.
Fa efortul sa traiesti cat mai viu acum acele momente, sa le constientizezi substratul - nu visele ce le aveai referitor la yoga, paranormal, eliberare etc  ci acel ceva misterios ce ti-a hranit aspiratia si ti-a zis ca ai gasit o cale.
Daca ai reusit sa te raportezi la acest ceva misterios - revino acum la momentul prezent si intreaba-te daca asta e ce trebuia sa fie.
Aici trebuia sa ajunga acea CALE?

Lasa-ti mintea sa analizeze toate chestiile ciudate despre care s-a tot vorbit - fara a le judeca - pune-le in fata acestui MARTOR CE A FOST CU TINE LA INCEPUT ... toate... pipi yoghinele, videochatul pornografic, dansatoarele japoneze, fuga gurului-erou cu peruca pe cap, minciunile sale de la TV, jignirea celor morti, condamnarea nedreapta a Simonei Trandafir, inventarea de mantre, furarea de informatii, golirea de frigidere, regularea virginelor la obor si in vila de la mare ... etc.


Si acum te intreb pe tine prietene, a ramas martorul neclintit, a zis "DA, ASTA E CE TREBUIA SA FIE! ACEASTA E CALEA!"
Sau acea stare s-a estompat si a fost inlocuita cu altceva ... cu o contractie de exemplu, sau poate o revolta ... la mine asa s-a petrecut ... eu asa am inteles ca de la un moment dat eu am gresit ca am acceptat tacut ca toate acestea sa se INTAMPLE, da, SA SE INTAMPLE  ... ele nu erau necesare.
Faptul ca inca sunt la curs oameni BUNI care tin capul plecat si care accepta ciudateniile de dragul viselor frumoase si clipelor deosebite traite in trecut sau chiar acum e poate lucrul cel mai trist.
Sunt prinsi intr-un cerc vicios, sunt victime ale propriilor iluzii, nu au puterea de a fi treji, de a accepta realitatea asa cum este.

#24104
MonSeulDesir

MonSeulDesir

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 328
  • Înscris: 09.02.2007
Si eu cred ca destul de multi dintre cursantii ramasi la misa, inteleg cum stau lucrurile, care e de fapt realitatea, dar continua sa se autoconvinga, sa se minta pe ei insisi, de faptul ca aceasta realiate poate fi trecuta cu vederea, ca e nerelevanta iar ei isi pot urmari linistiti scopul lor. Nici una din neregulile relatate aici pe forum, in presa, sau de politie, pentru ei, nu tine de cursul de yoga. Replici de genul asta dadeam si eu acum cativa ani, celor care incercau sa ma convinga, din afara, ca nu sunt pe drumul cel bun, dar imi mai amintesc, ca in forul meu interior, le dadeam dreptate.
Ce argumente ai putea aduce unui astfel de om, care e interesat doar de persoana lui si e obsedat de ideea evolutiei spirituale cu orice chip? Care e de fapt pericolul pentru cei care se mint in continuare? Poti evolua oare prin intermedierea unui "maestru" fals? Se spune ca da, daca ai suficienta putere de transfigurare si aspiratie spirituala...oare asa sa fie? Rezonezi doar cu ce iti imaginezi ca este acea persoana, cu ceea ce proiectezi prin dorinta ta asupra lui,  sau cu ceea ce este de fapt?


Pericolul este, dupa parerea mea, acela de a asimila toate "calitatile" maestrului Bivolaru, chiar fara sa-si dea seama. Multi sunt convinsi ca se pot folosi de orice pentru a evolua: de femeile din viata lor pe care din detasare prost inteleasa le trateaza cu un dispret incredibil (nerecunoascut si poate chiar neconstientizat), de calitatile altora pe care au impresia ca le pot poseda prin diverse metode, dispretuind insa in realitate acel ceva pe care si-l doresc dar nu-l au, iata nici dupa n ani de tapasuri. Au ajuns sa manifeste dispret fata de trairile umane simple si fata de cei care le manifesta, traiesc in intr-o lume a lor si nu mai sunt capabili sa relationeze normal cu societatea in care traiesc. Unii, la fel ca si maestrul lor, chiar nu mai fac distincia intre bine si rau, intre a poseda cu orice chip si a manifesta in fiinta ta o calitate si o stare divina.
Din cauza atator amagiri cu privire la realitate, multi din ei si-au pierdut capacitatea de a se autoevalua cu sinceritate. Aceleasi iluzii ii bantuie si cu privire la propria evolutie. Sunt incapabili sa se priveasca in oglinda adevarului si sa descopere, lasand la o parte imaginatia, ceea ce au ajuns sa fie.

Edited by Megara, 23 October 2007 - 08:20.
merge posts


#24105
E-bomb

E-bomb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 179
  • Înscris: 16.07.2007
"Telefonul fara fir" tocmai a transmis o informatie cum ca in seara asta pe un post TV (una dintre Antene) s-ar fi difuzat o stire privind arestari operate de politie printre membrii unei retele de traficanti de droguri (ecstasy si heroina). Iar printre respectivii  traficanti cica s-ar fi aflat si niste cursanti MISA.
Eu n-am fost pe faza (nu ma prea uit in general la TV), iar pe net nu reusesc deocamdata sa gasesc nici o informatie despre respectiva stire (nici macar pe site-urile Antenelor). Si chiar sunt curios daca e reala sau nu stirea.

A urmarit cineva stirile in seara asta ca sa poata confirma sau infirma veridicitatea infomatiilor transmise de "telefonul fara fir"?

#24106
MonSeulDesir

MonSeulDesir

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 328
  • Înscris: 09.02.2007
Revin putin asupra ideii pe care am vrut sa o transmit mai sus.
Multi sunt convinsi ca se pot folosi de orice pentru a evolua:
barbatii de femeile din viata lor pe care din detasare prost inteleasa le trateaza cu un dispret incredibil (nerecunoscut si poate chiar neconstientizat),  
femeile de atributele feminitatii, excesiv si uitand de multe ori de calitatile care ar trebui sa le insoteasca,
de minciuni pentru a justifica ceea ce restul lumii, in viziunea lor, n-ar putea sa inteleaga si sa accepte
si chiar de calitatile altora pe care unii isi imagineaza ca ar putea sa si le insuseasca admirandu-le dar dispretuind pe cel care le manifesta.
De transmiterea catre cursanti a paranoiei maestrului cu privire la dusmanii din umbra, nu mai e nici un dubiu.
Setea de a acumula tot felul de informatii si initieri, de a participa la cat mai multe cursuri conexe celui de yoga, in detrimentul aprofundarii si trecerii prin filtrul personal, duce doar la amagire si inevitabil, din punctul meu de vedere, la suprasaturare, pierderea starii de mister si sacralitate si incapcitatea de a te mai bucura de aspectele simple ale vietii.
Poate ca e o viziune putin exagerata asupra lucrurilor, dar astfel de atitudini, macar in parte, se regasesc in cei de la curs, si isi au radacina, in modelul impus chiar de maestru. Pericolul este ca aceste modele comportamentale sa-si gaseasca loc in  subconstientul tau, pe nesimtite uneori, in spatele aspectelor frumoase pe care le transmite cursul (cel putin in primii ani). Iar cand vei trage cu adevarat linie s-ar putea sa descoperi ca stii foarte multe despre spiritualitate dar ca aceasta cunoastre nu se reflecta in fiinta ta, ba mai mult, ca daca nu ai fost vigilent fata de aspectele negative, nu poate fi vorba de o evolutie spirituala.

#24107
Val1953

Val1953

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 04.11.2006

View PostE-bomb, on Oct 23 2007, 19:56, said:

"Telefonul fara fir" tocmai a transmis o informatie cum ca in seara asta pe un post TV (una dintre Antene) s-ar fi difuzat o stire privind arestari operate de politie printre membrii unei retele de traficanti de droguri (ecstasy si heroina). Iar printre respectivii  traficanti cica s-ar fi aflat si niste cursanti MISA.
Eu n-am fost pe faza (nu ma prea uit in general la TV), iar pe net nu reusesc deocamdata sa gasesc nici o informatie despre respectiva stire (nici macar pe site-urile Antenelor). Si chiar sunt curios daca e reala sau nu stirea.

A urmarit cineva stirile in seara asta ca sa poata confirma sau infirma veridicitatea infomatiilor transmise de "telefonul fara fir"?

Am vazut stirea pe prima tv la focus ora 18. S-a zis ceva de practica yoga MISA in prezentarea stirii, dar nu am inteles daca era vorba de mai multi sau de unul singur. Cand au prezentat imaginile, am recunoscut o persoana, dar nu doresc sa dau numele. In presa a aparut articolul in gazeta de sud, cotidian al oltenilor de pretutindeni din 23 octombrie 2007.

#24108
Deria_Leena26

Deria_Leena26

    WYSIWYG

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,650
  • Înscris: 11.05.2006

View PostVal1953, on Oct 24 2007, 00:04, said:

Am vazut stirea pe prima tv la focus ora 18. S-a zis ceva de practica yoga MISA in prezentarea stirii, dar nu am inteles daca era vorba de mai multi sau de unul singur. Cand au prezentat imaginile, am recunoscut o persoana, dar nu doresc sa dau numele. In presa a aparut articolul in gazeta de sud, cotidian al oltenilor de pretutindeni din 23 octombrie 2007.

Daca asta este articolul: http://www.gds.ro/Ul...aioveni#comLink, eu nu vad sa fie mentionata MISA...

#24109
nu_sunt_ozzy

nu_sunt_ozzy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,367
  • Înscris: 15.02.2007

View Postlandscape10, on Oct 22 2007, 10:17, said:

Tu faci misto, nu?
Din pacate nu cred ca face misto.

Offtopic: sal Deria :D

#24110
Val1953

Val1953

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 04.11.2006

View PostDeria_Leena26, on Oct 23 2007, 23:34, said:

Daca asta este articolul: http://www.gds.ro/Ul...aioveni#comLink, eu nu vad sa fie mentionata MISA...

Exact acesta este motivul pentru care nu dau numele, desi se afla printre cele mentionate.
Practicant(practicanti) yoga Misa s-a zis doar la stirea de la prima tv.

#24111
achiper2002

achiper2002

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 366
  • Înscris: 25.10.2006

View Postnu_sunt_ozzy, on Oct 24 2007, 00:38, said:

Din pacate nu cred ca face misto.

Offtopic: sal Deria :D
...Din FERICIRE,din FERICIRE, grand-master No-zzy!  :OK:  Cineva trebuie sa fie si de partea Adevarului,in aceste vremuri Caltabosite si stropite din plin cu Palincuta...{...sa lasam justitia lui Chiu-ariu sa-si faca treaba ,pentru a se urma algoritmul clasic pentru FRATII aflati la ananghie,procese care treneaza si care se termina prin exceptii de neconstitutionalitate sau internari,imaginile pe care le vede o tara intreaga cer apoi o munca imensa din partea elementelor  din mass(onic)-media pentru dezinformarea de rigoare.}  -NU SANT OFFTOPIC,YOGHINII CRED IN PRINCIPIUL HOLOGRAFIC,ORICE ARE LEGATURA CU TOTUL!-...Daca doriti sa revedeti.

#24112
Deria_Leena26

Deria_Leena26

    WYSIWYG

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,650
  • Înscris: 11.05.2006

View Postachiper2002, on Oct 24 2007, 08:54, said:

...Din FERICIRE,din FERICIRE, grand-master No-zzy!  :OK:  Cineva trebuie sa fie si de partea Adevarului,in aceste vremuri Caltabosite si stropite din plin cu Palincuta...{...sa lasam justitia lui Chiu-ariu sa-si faca treaba ,pentru a se urma algoritmul clasic pentru FRATII aflati la ananghie,procese care treneaza si care se termina prin exceptii de neconstitutionalitate sau internari,imaginile pe care le vede o tara intreaga cer apoi o munca imensa din partea elementelor  din mass(onic)-media pentru dezinformarea de rigoare.}  -NU SANT OFFTOPIC,YOGHINII CRED IN PRINCIPIUL HOLOGRAFIC,ORICE ARE LEGATURA CU TOTUL!-...Daca doriti sa revedeti.

achiper, dragule, ca sa VEZI adevarul, trebuie sa fii DINCOLO DE BINE SI DE RAU... Iar asta n-a reusit nici macar Grieg...

Tocmai, ca pui gresit problema, nu trebuie SA FII DE PARTEA adevarului, caci nu-l vei vedea, ci DEASUPRA lui...

#24113
Eminovici

Eminovici

    ZEN member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,378
  • Înscris: 14.06.2005

View Posticsoc, on Oct 22 2007, 20:29, said:

...de a accepta realitatea asa cum este.
Motto: "Gregorian ori e un adevarat guru modern, ori un escroc de mare clasa."

Sa lasam deoparte faptul ca la MISA se preda materiale mestecate intr-un limbaj de lemn specific si sa ne mutam atentia asupra acuzatiilor care spui ca te-au bulversat, sursa acuzatiilor, mai cu seama. Care e sursa tuturor acelor acuzatii care n-au fost inca probate? Pe yogaescrocheric spune ca sunt 10 acuzanti care au fost dati afara de la curs iar mai apoi au fabricat acuze pentru a se razbuna si au facut o poveste care a fost imediat preluata de presa pentru senzational. http://www.yogaesote...l...O&item=4819
De-abia astept 23 noiembrie... cand justitia o sa inghita gogoasa de mai sus si o sa-l vezi pe Grieg erou-nou-nascut la cursuri.
Si mai explica, tot pe yogaescrocheric, ca Grieg a trecut granita inainte (cu un minut) sa emita interdictie, deci legal.
Si iata cum devi din presupus mafiot, erou national. Deja imi inchipui articole-n presa: "Guru - Iisus din Carpati".
Adica: "ia uite ce a progresat justitia!" Sa nu-ti bagi unghia-n gat? Asa ca mai bine sa crezi acum ca Grieg e eliberat, si sa pari naiv, decat sa te spanzuri mai tarziu.
Si-ti dau si-un aforism din Dumnezeu-Doctor de Yoga, daca nu te-ai convins inca: "Nu este indicat să te confesezi sau să-ți împărtășești experiențele spirituale, pe care le ai în timpul feluritelor meditații yoghine realizate de tine, unei ființei umane care nu este capabilă să te înțeleagă."

Edited by Eminovici, 24 October 2007 - 15:32.


#24114
Val1953

Val1953

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 04.11.2006

View PostE-bomb, on Oct 23 2007, 19:56, said:

"Telefonul fara fir" tocmai a transmis o informatie cum ca in seara asta pe un post TV (una dintre Antene) s-ar fi difuzat o stire privind arestari operate de politie printre membrii unei retele de traficanti de droguri (ecstasy si heroina). Iar printre respectivii  traficanti cica s-ar fi aflat si niste cursanti MISA.
Eu n-am fost pe faza (nu ma prea uit in general la TV), iar pe net nu reusesc deocamdata sa gasesc nici o informatie despre respectiva stire (nici macar pe site-urile Antenelor). Si chiar sunt curios daca e reala sau nu stirea.

A urmarit cineva stirile in seara asta ca sa poata confirma sau infirma veridicitatea infomatiilor transmise de "telefonul fara fir"?

Iata adresa cu articolul in care se confirma informatia vehiculata.   
    
  http://www.gds.ro/So...cord de ecstasy

#24115
icsoc

icsoc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 756
  • Înscris: 16.10.2006

View PostEminovici, on Oct 24 2007, 15:31, said:

Motto: "Gregorian ori e un adevarat guru modern, ori un escroc de mare clasa."
Este un veritabil guru modern ... adica un escroc de mare clasa.

Quote

Sa lasam deoparte faptul ca la MISA se preda materiale mestecate intr-un limbaj de lemn specific si sa ne mutam atentia asupra acuzatiilor care spui ca te-au bulversat, sursa acuzatiilor, mai cu seama. Care e sursa tuturor acelor acuzatii care n-au fost inca probate? Pe yogaescrocheric spune ca sunt 10 acuzanti care au fost dati afara de la curs iar mai apoi au fabricat acuze pentru a se razbuna si au facut o poveste care a fost imediat preluata de presa pentru senzational.
Nu ai inteles nimic din ce am scris aici daca tu crezi acum  ca m-au bulversat "acuzatiile" celor 10 acuzatori...
Pe mine o parte din aceste acuzatii ma fac sa rad!
Mi-e clar ca unii dintre ei incearca sa se razbune pe Grieg prin asta!
Mi-e clar ca nu au "suferit" prin ashramuri ... !
Stiu ca sunt persoane mult mai indreptatite sa-l acuze pe Grig ... desi ele inca mai cred in el - paradoxal, nu-i asa?!

Am spus si mai devreme ca nu partea legala ma intereseaza pe mine (desi e normal ca sa se faca dreptate-deci sa se aplice legea ...).
Parerea mea e ca sunt lucruri pe care Grig si complicii sai le-au realizat care nu ar fi prea mair infractiuni ... dar sunt CRIME din punct de vedere moral, spiritual.
Sa dau un exemplu - ai invatat la acest curs de AHIMSA - nonviolenta, e prima regula din yama, nu?
Eu, multi altii, am urmarit sa respectam aceasta regula pana la ridicol ... nu omor tantari, gandaci si alte diverse ganganii ... nici acum!
Si mi se pare revoltator - STRIGATOR LA CER - faptul ca Greogrian Bivolaru indemna pe diverse fete, ramase insarcinate ca urmare a fuziunilor cu diversi continenti, sa faca avort. Si nu vorbesc de fete amarate ... care nu ar fi avut cu ce intretine copilul acela, desi nici asta nu ar fi o scuza pentru EVIDENTA INCALCARE A AHIMSEI SI IN ACEST CAZ! Un suflet vrea sa vina pe lume ... a-l impiedica E O CRIMA! Fenomenul mi-e clar ca e unul complex ... nu le judec pe fetele care au facut acest lucru ... repet, nu ma refer la unele amarate CI LA VIPURI MISA care "sunt SHAKTI, nu MAME!" femei care puteau intretine un copil dar nu ar fi dat bine la imaginea MISA ca instructoare binecunoscute sa vina cu bebelul la curs...

M-a bulversat de asemenea perversitatea absurda a Gurului modern cand jignea pe proaspat decedata Monica Cesa - nu stiu daca ai fost la spirala aceea ... inregistrarea exista si e de reascultat!
M-a lasat perplex lauda de sine de care a fost capabil cand a infierat-o pe Simona Trandafir ... si tupeul cu care apoi vorbeste de sitele lui Socrate - am comentat aici <link> acest lucru Chiar as fi curios sa-ti aflu parerea referitor la asta ... te-o bulversa?

Nu ma mai bulverseaza, nu ma mai uimeste fuga si frica de adevarurile incomode, tipica omului obisnuit (las, larvar, eogist) de care dau dovada toti - Grig, Mihai Stoian, Nicu Catrina precum si proscrisii Claudiu Trandafir, Simona, LiViu etc.
ADEVARUL MARE nu poate fi aflat si trait ignorand, negand si ocolind adevarurile mici!
Iar asta e pentru mine suprema dovada ca am de-a face cu oameni cu nimic mai buni decat cei ce conduc acum aceasta tara de exemplu ... inteleg ca de la ei nu mai am ce invata - nu sunt modele de urmat, nu sunt sfinti la care sa te rogi ... daca exista in ADEVAR SUPREM ei sunt departe de acesta ... TOTI!

Quote

....Asa ca mai bine sa crezi acum ca Grieg e eliberat, si sa pari naiv, decat sa te spanzuri mai tarziu.
Si-ti dau si-un aforism din Dumnezeu-Doctor de Yoga, daca nu te-ai convins inca: "Nu este indicat să te confesezi sau să-ți împărtășești experiențele spirituale, pe care le ai în timpul feluritelor meditații yoghine realizate de tine, unei ființei umane care nu este capabilă să te înțeleagă."
Asa ca e mai bine e sa nu crezi in cai verzi pe pereti  ... Grieg poate sa fie cat de eliberat vrea muschii lui ... el nu e OM adevarat, e mai jos de atat in ochii mei - nu-mi doresc asa hal de eliberare!

Dumnezeu - am auzit de autorul asta ... nu stiam ca e doctor de yoga ...
Aforismul e o dovada de orgoliu, romanii ziceau: SOL OMNIBUS LUCET! - adica nu e vorba de autobuze ci de faptul ca SOARELE STRALUCESTE PENTRU TOTI!
Iar daca ei, astia larvarii si ignorantii nu e capabili sa inteleaga ce stari minunate traiesti in diverse meditatii yoghine ... inseamna ca traiesti in lumea ta de vise si nu in realitate ... ca esti un inchipuit orgolios care a picat in capcana PRIMULUI PACAT - si esti cazut cum a cazut si Lucifer, care si el de atata mandrie se umfla in pene (si in coarne) de ce stari minunate angelice avea ... nici Dumnezeu nu era capabil sa le inteleaga.

Sa te iau mai tare de atat?! ... sau ti-ai dat seama ca pe lumea asta sunt lucruri mai importante si mai marete decat starile pe care le traiesti tu in meditatie - oricat de neinteles ar fi acelea de catre profani ... iar daca citind aceste randuri te intrebi care or fi acelea ... e trist!

#24116
Eminovici

Eminovici

    ZEN member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,378
  • Înscris: 14.06.2005
Care sunt acele persoane mai in masura sa-l  acuze pe Grieg?
Ce dovada ai ca Grieg s-a comportat violent?

(Cat despre postul meu de mai sus, se vede ca l-ai citi printre randuri - era cu dublu tais: o ironie pentru unii, un adevar pentru altii - tu ai incercat sa demontezi acel "adevar" dar nu cred ca ai fost prea convingator).

#24117
icsoc

icsoc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 756
  • Înscris: 16.10.2006
am atasat inregistrarile in care Simona Trandafir spicuieste din scrisoarea lui Grig referitoare la Monica Cesa.

View PostEminovici, on Oct 24 2007, 19:38, said:

Care sunt acele persoane mai in masura sa-l  acuze pe Grieg?
:D ghici!

Quote

Ce dovada ai ca Grieg s-a comportat violent?
zici ca eu am citit printre randuri ... tu nu prea ai citit randurile scrise de mine daca pui intrebarea asta.

Quote

(Cat despre postul meu de mai sus, se vede ca l-ai citi printre randuri - era cu dublu tais: o ironie pentru unii, un adevar pentru altii - tu ai incercat sa demontezi acel "adevar" dar nu cred ca ai fost prea convingator).
nu a fost intentia mea sa fiu convingator, doar am exprimat sumar - dar sincer - parerea mea.

Attached Files


Edited by icsoc, 24 October 2007 - 19:52.


#24118
Eminovici

Eminovici

    ZEN member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,378
  • Înscris: 14.06.2005
Stii... sunt tentat sa cred ca a fost toata Miscarea asta a lui G. doar un ideal si o poveste frumoasa... si imi place sa vad eforturile celor ramasi de a continua acesta miscare FARA Grieg. Nu e minunat?
Si daca totul e o afacere si daca dupa roade se cunoaste pomul, atunci ce rost mai am eu ca adept? Alunec pe acest gand si ma duc de ma inscriu la alta scoala, care e tot o afacere...
N-am gasit si eu o declaratie de principii la MISA... dar cred ca stiu cum ar suna: imi imaginez fragmente:
"Miscarea bla bla...cu scopul de a selecta cele mai sexy cursante si a le face parte integrata din productie, cat si mirese de ocazie pentru adevaratii eliberati."

DAR... exista un mare DAR, vezi tu, mass media si ceilalti (acuzatori, fete violate, concurenta, cursanti dati  afara) te fac sa gandesti intr-un fel materialist si "realist" dar te fac sa uiti cel mai importatn lucru, acel ceva care a fost dintotdeauna prezent, martorul care-ti sopteste: "realitatea este creata de mintea ta", "esti ceea ce gandesti", "mintea e baza tuturor lucrurilor".

Te-ai intrebat vreodata: daca cei de la conducerea MISA au dreptate? Ca daca nu, ori sunt nebuni, ori sunt cei mai mari mincinosi de pe Terra.

#24119
Deria_Leena26

Deria_Leena26

    WYSIWYG

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,650
  • Înscris: 11.05.2006
@cosci

Mi se pare mie sau tu ii vorbesti lui Eminovici ca si cum acesta ar fi fost / este la curs?

Eu am inteles ca Eminovici nu are nicio treaba cu MISA... In sensul ca nu a facut parte din ea... Ma insel eu?

Vezi ca doar cu cateva posturi in urma zicea ca dilema lui este de care parte sa se afle... Adica... "hac, eu cu cine votez?" Ca sa nu mai vorbesc de veleitatile lui de guru... A, si de mesajele... ciudate (ca s-o spun moale :D) de pe privat...

Edited by Deria_Leena26, 24 October 2007 - 21:24.


#24120
icsoc

icsoc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 756
  • Înscris: 16.10.2006

View PostEminovici, on Oct 24 2007, 20:44, said:

Stii... sunt tentat sa cred ca a fost toata Miscarea asta a lui G. doar un ideal si o poveste frumoasa... si imi place sa vad eforturile celor ramasi de a continua acesta miscare FARA Grieg. Nu e minunat?
cat timp evita sa ia in discutie deschis lucrurile ciudate ce s-au petrecut, e clar ca doresc in continuare sa traiasca din yoga ... e un biznis, un job, atat!
e minunat insa ca apare astfel o alternativa ... posibilitatea alegerii e premisa libertatii ... din punctul asta de vedere e bine pentru cei "captivi".

Quote

.............................
DAR... exista un mare DAR, vezi tu, mass media si ceilalti (acuzatori, fete violate, concurenta, cursanti dati  afara) te fac sa gandesti intr-un fel materialist si "realist" dar te fac sa uiti cel mai importatn lucru, acel ceva care a fost dintotdeauna prezent, martorul care-ti sopteste: "realitatea este creata de mintea ta", "esti ceea ce gandesti", "mintea e baza tuturor lucrurilor".
dar oare nu e bine asa ?! nu e bine sa vezi lucrurile mai "realist"/"materialist" si sa-ti traiesti viata decat sa visezi la ce mai creeaza mintea ... traim doua tipuri de vise : cele de noaptea si cele de zi ... nu am preferinte pentru niciunul, desi uneori sub presiunea vietii ma las prins in vraja unuia sau altuia.
Dar ... exista un dar ...

Quote

Te-ai intrebat vreodata: daca cei de la conducerea MISA au dreptate? Ca daca nu, ori sunt nebuni, ori sunt cei mai mari mincinosi de pe Terra.
au dreptate in legatura cu ce?
ca vine sfarsitul lumii in 2012?
sau ca vine gripa aviara si trebuie sa ne cumparam prafuri sa scapam?
ori te referi cumva la faptul ca pamantul e gol in interior (sau plat, cum era ultima varianta, nu mai stiu?!)?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate