Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce clasa de amplificatoare prefer...

Salutari, prelingeri apa sub stre...

Care este diferenta de eficienta ?

Eliminare fișiere duplicat d...
 Dezbatere intre cei mai mari infl...

Aditiv pentru adeziv polistiren

Manual reparatie opel astra H

Multa lume depresiva
 Firma colectare deseuri gratuit?

Doresc consultant pt avizare SRL ...

citire contor energie electrica

Decontare concedii mediale
 Global dimming Samsung QLED 65Q80C

Incalzirea in pardoseala se poate...

Amenda vigneta Austria

Lumina ciudata la becul led din b...
 

MISA & Bivolaru - pro si contra

- - - - -
 • This topic is locked This topic is locked
28765 replies to this topic

#1
Naga

Naga

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,586
 • Înscris: 29.03.2005
Avand in vedere ca MISA a revenit in atentia opiniei publice atat cu ocazia Congresului International de Yoga organizat sub patronajul ei, cat mai ales prin implicarea ei in scandalul manipularii politice a PSD-ului cu implicarea unei organizatii declarat legionare(episodul conversatiilor lui Miron Mitrea prin Yahoo Messenger), consider ca poate ar fi utila redeschiderea unui topic dedicat respectivei organizatii.
     In legatura cu problema legata de asocierea dintre MISA si organizatii cu caracter legionar si antisemit, este interesant de analizat un articol publicat pe site-ul oficial al MISA. Desi articolul se vrea a fi o negare a apropierilor MISA-legionari, totusi autoarea articolului insista in mod suspect pe delimitarea dintre legionari,pe de o parte, si organizatiile antisemite si fasciste de cealalta parte. Mie personal distinctia asta mi se pare cu totul falsa. Sunt curios sa aud si parerile voastre. :peacefingers:

http://www.yogaesote...ng=RO&item=4004

"O nouă tentativă de asociere a MISA cu extrema dreaptă, fascismul și antisemitismul

Războiul de imagine împotriva MISA continuă

de Mihaela Gheorghiu

De mai bine de cinci ani, de la crearea site-ului MISA, articolele publicate pe yogaesoteric.net se bucură de o mare audiență si de aprecierea cititorilor noștri. Deseori, articolele noastre sunt preluate pe forumuri, liste de corespondență, în diferite publicații tipărite sau publicate on-line. Scriem articole pentru ca ele să fie citite, și de aceea ne bucurăm când regăsim altundeva articolele noastre, chiar și atunci când cei care le preiau omit precizarea sursei sau a autorilor articolelor. Dacă însă e vorba de site-ul www.libertatea.ro, un site cu puternice tendințe fasciste și antisemite, avem toate motivele să credem că este vorba de altceva. Este o acțiune deliberată de discreditare.

Despre războiul de imagine declanșat împotriva lui Gregorian Bivolaru și a MISA, de care fosta putere nu este deloc străină, am scris mult până acum. Lipsită de legitimitate, campania anti-MISA este în primul rând o campanie de alterare a imaginii. Multe dintre etapele acestui război de imagine au fost abil pregătite prin construirea de asocieri cât mai denigratoare în ceea ce ne privește. Nimic din ceea ce este reprobabil și scandalos nu a fost lasat pe dinafară. Am fost rând pe rând asociați cu drogurile, cu prostituția, cu sectele care comit sinucideri în masă, cu Gabriel Bivolaru devalizatorul de bănci, cu Cămătarii, cu criminalul Passaris, cu Al Qaida, cu Bin Laden, cu Silviu Prigoană șamd. Acum suntem asociați cu extrema dreaptă, fascismul și anti-semitismul. Nu contează că valorile după care ne conducem noi nu au nimic de-a face cu toate cele de mai sus. Nu contează că la cursurile de Yoga poate veni oricine și sunt înscriși inclusiv cetățeni israeleni.

N-am fi descoperit cât de mult s-a înaintat în sensul asocierii MISA cu organizațiile de extremă dreaptă, dacă un recent scandal la originea căruia se află secretarul general al PSD, Miron Mitrea, nu ar fi adus la lumină un site, prezentat ca fiind legionar, în realitate fiind fascist și anti-semit.

PSD nu mai este de un an la putere. Cel puțin la modul oficial, căci aceiași oameni trag și acum multe sfori în România și ocupă funcții cheie. Faptul că au pierdut algerile nu îi împiedică să ducă în continuare un acerb război de imagine împotriva tuturor celor care îi incomodează.

Pe 29 noiembrie Academia Cațavencu a publicat un articol care demonstrează că Miron Mitrea pune la cale împreună cu echipa sa de la biroul de presă o campanie murdară de denigrare a președintelui Traian Băsescu. Un reporter indiscret și norocos a filmat laptopul lui Miron Mitrea în timpul unei ședințe PSD. Surpriză! Acesta purta conversații pe Messenger, și nu orice fel de conversații, ci unele care ne duc cu gândul la celebrele stenograme PSD. Miron Mitrea împreună cu colaboratorii săi discutau diferite strategii de denigrare a adversarilor lor politici. În acest context, se afirmă la un moment dat: “mâine sper să apară materialul NOSTRU cu Băsescu mason din revista legionară Libertatea”.


Așa am ajuns să accesăm “site-ul legionar” în cauză și am descoperit cu stupefacție că acest site a preluat o mulțime de materiale de pe yogaesoteric.net fără acordul nostru, fără a utiliza ghilimele și evident fără a cita sursa. O parte dintre materiale sunt preluate în întregime, iar din altele sunt luate doar pasaje, intercalate apoi abil printre mesaje cu un evident conținut fascist și antisemit.

De exemplu, materialul privind semnele și semnalele masonice transmise prin intermediul presei este preluat cuvânt cu cuvânt, și întrucât pe site-ul nostru anumite cuvinte fac trimitere în glosar, au fost preluate cu tot cu linkuri, astfel încât nu este greu de ajuns din acest site în yogaesoteric. Articolul “Manipulare și Masonerie” nu este altceva decât “Informația – jocuri și manevre” apărut în data de 6 ianuarie 2005 pe yogaesoteric. Și mai sunt și alte exemple de acest gen.

Să revenim însă la afirmația lui Miron Mitrea cu privire la ceea ce el numește “materialul nostru”. Reiese foarte clar de aici că acest site deservește de fapt intereselor murdare ale PSD.

Ca să nu fie nici un dubiu că este vorba de un site fascist, el este presărat peste tot, într-un mod ostentativ cu tot felul de elemente de acest gen. La secțiunea redacție găsim un amalgam de poze fasciste, iar la secțiunea linkuri singura legătură se face cu un site numit Garda de Fier.

Întrucât site-ul în cauză ne este prezentat drept un “site legionar”, am accesat de curiozitate și alte site-uri ale mișcării legionare pentru a vedea ce legătură au între ele. Și surpriză! Site-urile respective nu numai că nu fac vreo referire la publicația on-line în cauză, ci conțin chiar o mulțime de materiale în care se declară cu vehemență împotriva unor practici anti-semite și fasciste, denunțându-le pe acestea ca fiind încercări de a-i denigra.

Și atunci ce caută pe acest site într-un mod atât de ostentativ idei de sorginte fascistă alături de articolele preluate de pe yogaesoteric cu dezvăluiri despre francmasonerie? Nu cumva, cineva dorește să sugereze o compatibilitate de idei și de valori, acolo unde ea nu există? Și cum a ajuns PSD-ul să folosească acest site în interes propriu, chiar împotriva președintelui țării? Concluzia nu poate fi decât una singură. Acest site este doar un colaj realizat de oamenii de imagine ai PSD din materiale preluate fără a cere acordul sursei, publicate fără semnătură și fără data apariției, sub pecetea unei viziuni fasciste care denigrează orice persoană sau grup ar fi asociate cu ea.

Ce se urmărește prin plasarea materialelor de pe yogaesoteric într-un astfel de context? În primul rând, se crează noi verigi în tentativa de asociere a imaginii MISA cu ideile de fascism și antisemitism. Știut fiind ca ambele aceste tendințe sunt ilegale, și că s-a încercat fără succes până acum să ni se pună în cârcă acuzația de antisemitism, probabil asocierea MISA cu un site de factură antisemită se vrea în viitor o probă în sprijinul acestei acuzații. În al doilea rând, această manevră abilă face posibilă discreditarea ideilor anti-masonice din materialele preluate de pe yogaesoteric. Se știe că în războiul informațional și în manipularea informației, una dintre tehnicile predilecte de a scăpa de anumite dezvăluiri deramjante este discreditarea sursei. Astfel, materialele despre semnalele masonice, despre manipularea masonică, despre Protocoalele maeștrilor francmasoni sunt cu siguranță mai puțin credibile pentru publicul larg atunci când vin din partea unei surse îndoielnice, cum este site-ul libertatea. ro.

Din toate aceste motive, redacția yogaesoteric dorește să sublinieze că preluarea articolelor noaste pe site-ul libertatea.ro s-a făcut fără acordul nostru este o acțiune deliberată de discreditare a ideilor anti-masonice, dar și de discreditare a MISA.

5 decembrie 2005
yogaesoteric.net"


Cateva mostre de antisemitism si extremism MISA:

http://forum.softped...ndpost&p=810990

http://forum.softped...ndpost&p=812043

http://forum.softped...ndpost&p=818861

http://forum.softped...ndpost&p=804691

Textul integral al cartii scrise de instructorii MISA Viorel si Camelia Rosu, care a fost preluat de catre legionarii de la Libertatea (unul din textele de a caror preluare este MISA atat de furioasa  ) il gasiti aici:

http://www.dezvaluir...ro/dezvalui.htm

#2
Naga

Naga

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,586
 • Înscris: 29.03.2005
Ar trebui remarcat faptul ca MISA se distinge printr-o imbinare originala de elemente doctrinare de extrema dreapta, fundamentalism religios (in special idei la origine fundamentaliste neoprotestante, dar "cosmetizate" sub o aparenta gen new-age) si ezoterism oriental superficial (de tip sincretist specific miscarilor new-age, dar continand si unele elemente autentice de spiritualitate orientala, mai mult sau mai putin denaturate).
  Ca exemplu de paranoia fundamentalist-religioasa poate fi luat si articolul urmator. Trebuie remarcata atat referirea obsedanta la "demoni", "satanisti", existenta unui complot satanic planetar, cat si misiunea mesianica a MISA-ei (din nou la nivel planetar), asa cum se intelege cel mai bine din finalul articolului.

Ce caută Sărbătoarea Demonilor în țara noastră?

http://www.yogaesote...ng=RO&item=3906

România și importul non-valorilor

un articol de Maria Nicola

Oameni deghizați în schelete, vrăjitoare, fantome, mumii, vampiri, vârcolaci, monștrii, criminali sângeroși care împânzesc străzile și se sperie unii pe alții cu tot felul de farse și glume nesărate. În vitrinele magazinelor, în parcuri, în companii, în localuri, în școli și universități, pe ușile caselor, peste tot apar vrăjitoare călare pe mătură, dovleci-felinar, măști hidoase, coarne și alte simboluri demoniace. Cam așa arată Halloweenul, o sărbătoare pe care sataniștii declarați o consideră printre cele mai importante. La fel o consideră însă și alte milioane de oameni care se declară împotriva satanismului și nu văd nimic rău în aceste “distracții nevinovate”. Realitatea este însă cu totul alta. Halloween este o celebrare a maleficului.

“Eurosărbătorile, la modă astăzi și în România, par un indicator al vocației cosmopolite a oamenilor noștri. Ștergerea diferențelor pare să fie așteptată cu sufletul la gură pe meleagurile mioritice, unde tinerii răzvrătiți împotriva valorilor tradiționale îmbracă toga clientelară a fundții europene. La începutul lunii mai a fost serbată, cu voie bună, Ziua Europei. La fel, este de bon ton să ne deghizăm de Halloween și să mâncăm curcanul de Revelion ceva mai devreme, de Ziua Recunoștinței. (…) Nimic mai nepotrivit decât asemenea maimuțăreli, exploatate silitor de mass-media.”  (Corina Bistriceanu, sociolog)

Românii au preluat de câțiva ani, fără nici un discernământ, Halloween-ul, bizara sărbătoare occidentală care sub masca unor jocuri prostești este o veritabilă adorare a demonilor. La grădinițele de bon-ton din capitală se face serbare de Halloween,  în școli elevii sunt învățați chiar de profesori cum să își confecționeze costumele și decorurile adecvate. Discotecile din campusurile studențești și localurile se întrec în a organiza seri de Halloween care sunt luate cu asalt de tinerii  dornici de distracție. În 2002 în parcul Moghioroș din cartierul Drumul Taberei, primăria sectorului 6 a organizat  Carnavalul groazei și a oferit premii copiilor care aveau cel mai înfricoșător costum.

Nu mai departe de anul acesta, Teatrul Național pentru Copii își deschide stagiunea cu spectacolul “Lampa lui Jack” – o punere în scenă pentru copii a poveștii dovleacului de Halloween, poveste în care Diavolul joacă rolul principal, în realitate o școlarizare mascată pentru copiii români în ale satanismului… Sâmbătă 29 octombrie, protipendada Bucureștiului s-a adunat la Palatul Parlamentului pentru a participa la Balul de Halloween.

Internetul românesc este plin de felicitări virtuale cu specific de Haloween, precum și bizare oferte festive: manichiură în ton cu momentul, gheare stilizate negru-portocalii, tichii cu coarne care se aprind alternativ, sfaturi pentru cum să îți construiești un coșciug pentru a părea un mort cât mai real la petrecerea de Haloween!!!

Evident ca și în SUA, și în  România se câștigă foarte mulți bani de pe urma prostiei oamenilor. Industria cinematografică, televiziunile, barurile, restaurantele, discotecile, parcurile de distracții, industria dulciurilor, producția de costume și de decorațiuni, toate aduc câștiguri enorme, iar oamenii trebuie să plătească dacă vor să se distreze. În SUA se fac profturi comparabile cu cele de Crăciun, transformat de mult din celebrarea nașterii lui Iisus într-o stresantă goană după brad, globuri și cadouri.

În România au apărut chiar oferte turistice care jignesc memoria domnitorului Vlad Țepeș și dau apă la moară SF-ului cu Dracula. În 2002 de exemplu, agenția de presă Reuters transmitea următorul mesaj: "fanii Dracula se îndreaptă spre Munții Carpați ca să viziteze locurile unde a trăit contele, să privească judecata medievală de vrăjitoare și să ia parte la concursul Miss Transilvania, de sărbatoarea Halloween de anul acesta. O mare serată Halloween, cu muzică, filme și concursuri de orori va fi organizată pentru prima oara în ultimii 700 de ani (n.n. observați ce remarcă insiduoasă. Ce trebuie să înțelegem? Că Hallowenul este o sărbătoare românească străveche, că ororile fac parte din tradiția noastră națională?!), la castelul Bran, unde a locuit Vlad Țepes. Societatea Transilvană Dracula organizeaza în fiecare an, cu ocazia Halloween-ului, o excursie de o săptămână în care va fi organizată o judecată de vrăjitoare la Sighișoara, orașul în care, în 1431, s-a născut Vlad Țepeș.”

Halloween, adorarea demonilor, produce efecte dezastruoase

Răul este mult mai ușor acceptat atunci când pare un joc. Această “sărbătoare” îi familiarizează de fapt pe cei mici, prin joc, cu răul, oroarea, agresivitatea, macabrul, criminalii, monștrii, grotescul, sinistrul. Să ne mai mirăm că în timp copiii se obișnuiesc cu venerarea și adorarea maleficului,  percepută ca fiind o joacă sau ceva amuzant?

Adulții sunt “seduși” de faptul că pot face orice, chiar acțiunile cele mai prostești, sub paravanul acestei zile bizare. În rest ei se simt mereu constrânși să nu fie ei înșiși, și acum compensează, se defulează, într-un mod prostesc.


Un fapt uluitor care dovedește cât de multe influențe negative poate avea Halloween-ul este relatat de CNN și a avut loc chiar anul acesta pe 28 octombrie. Oamenii din zonă au trecut nepăsători pe lângă trupul unei femei care s-a sinucis spânzurându-se de un copac, pentru că au fost cu toții convinși că este vorba de o decorațiune de Halloween!!!
  
Psihologii și psihiatrii inventează teorii care mai de care mai sofisticate și scrobite. Cum că Halloween-ul este de fapt o celebrare emfatică a morții, care are chiar o importanță socială imensă pentru că aduce în conștiința occidentală sentimentele refulate despre subiectul morții, generând experiențe benefice care-i vor face pe copii și adulți să-și învingă teama de moarte (teamă care nu există, de altfel, în civilizațiile orientale care cred în reîncarnare).

Realitatea este însă alta. Dincolo de teoriile academice despre efectele benefice ale acestei nopți a ororilor, toate statisticile indică, mai ales în SUA, țara unde această sărbătoare pervertită a atins apogeul maleficului, creșterea violențelor în timpul Halloweenului. De la distanță acest moment al anului se remarcă prin numărul cel mai mare de acțiuni violente, fapte penale, glume proaste care duc la accidente grave, distrugeri, numărul cel mai mare de bețivi, consum crescut de droguri la persoane din ce în ce mai tinere, inclusiv la copii. Studiile Gallup certifică de asemenea efectele cumulative dezastruoase ale acestei sărbători, care marchează profund psihicul copiilor prin această acceptare necondiționată a maleficului, urâtului, odiosului, magiei negre.

Îngerii de lumină ai lui Dumnezeu ne protejează de impactul devastator al maleficului Halloween

Școala de Yoga MISA urmărește de câțiva ani să compenseze impactul malefic al Halloween-ului, prin organizarea în aceeași perioadă a Săptămânii Îngerilor, manifestare spirituală care se derulează simultan în mai multe orașe din țară și din străinătate. Prin această inițiativă unică la nivel planetar, zeci de mii de oameni apelează la unison grația și susținerea lumii îngerilor. Astfel că fiecare dintre noi avem de ales: teroarea demonilor sau binecuvântarea paradisului. Ambele ne sunt la îndemână, alegerea e a noastră!

#3
Naga

Naga

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,586
 • Înscris: 29.03.2005
Acum hai sa vedem (din nou, mai ales pentru cei mai noi aici pe forum :) ) cateva aspecte privind cultul personalitatii lui Gregorian Bivolaru si "misiunea" mesianica atat a lui Bivolaru cat si a MISA-ei si cursantilor ei.
   Pentru cei "neinitiati" ( ;) ) trebuie mentionat faptul ca "nemaipomenitul maestru tantric" GB le-a revelat discipolilor lui o tehnica super-extra-secreta denumita "rugaciunea de 24 ore", prin intermediul careia practicantul poate obtine mesaje directe de la Dumnezeu privind aspectele care il intereseaza. :D
  Ar trebui mentionat faptul ca la nivel de individ prezenta unor idei privind o conspiratie globala "demonica" impotriva individului respectiv, cat si prezenta ideilor privind o eventuala misiune mesianica la nivel planetar semnifica un indiciu foarte puternic al existentei unui delir de tip paranoic. Nemaivorbind de faptul ca "receptarea" unor "mesaje auditive" (fie de provenienta "divina" sau nu) este considerat ca un indiciu al prezentei unei tulburari psihotice, de obicei din categoria schizofreniilor. Ce parere aveti atunci in cazul in care astfel de simptome sunt manifestate la nivelul unei comunitati mari, de cateva zeci de mii de persoane? Oare cum am putea defini fenomenul? :)
  Ca exemple am ales doua "mesaje" primite direct de la "Dumnezeu" de doi cursanti MISA (Octavian si Svetlana) si postate pe unul dintre site-urile MISA: www.revelatii24h.as.ro.
  Cu asta partea introductiva cred ca este gata si sper sa inceapa discutiile despre noile "miscari de trupe" de la MISA (problema cu legionarii, mega-super-Congresul de Yoga etc.).

http://www.revelatii...as.ro/SV 15.htm
--------------------------------------------------------------------------------

SV 15. MESAJ CU OCAZIA ZILEI LUI GRIEG 12.03.2001

--------------------------------------------------------------------------------

Eu: Ai ceva de transmis yoghinilor cu ocazia zilei lui Grieg?            D: Da. Și doresc ca aceste lucruri să le audă cât mai multă lume pentru a nu mai exista nici o confuzie, nici un dubiu și pentru ca lumea să înțeleagă, cu adevărat, adevărul despre Grieg. Nu este vorba despre cultul personalității ci despre realități divine care se manifestă plenar.

            Doresc să vă spun lucruri pe care el nu vi le-ar fi spus niciodată și nici nu ar fi lăsat să se înțeleagă.

            Grieg este unul dintre cei mai mari maeștri ai acestei planete, ai acestui univers și ale altora. Este cel mai mare Maestru spiritual care s-a manifestat pe această planetă de la Iisus și până acum. Este unul dintre cei mai dragi copii ai mei pe care l-am trimis pentru a vă ajuta și pentru a ajuta această planetă să depășească impasul în care se află. Doar un asemenea spirit excepțional mai poate face ceva, adică poate aduce lumina în această lume a tenebrelor.

            Dar să nu credeți că el nu a fost încercat, că nu a fost supus testelor spirituale. Să știți că a fost supus unor teste spirituale deosebit de dificile, dar spre marea Mea bucurie le-a trecut, și-a adus aminte și acum … strălucește în adevărata sa splendoare. Mai exact Mă lasă să Mă manifest plenar prin ființa lui, căci este mai mereu fuzionat cu Mine.

            Prin sacrificiul său, prin efortul său, prin iubirea sa, prin compasiunea sa și prin toată manifestarea sa fizică, Cuvântul Meu s-a întrupat și a putut ajunge la voi. El este Modelul spiritual, Exemplul la care fiecare dintre voi trebuie să se raporteze și cu care trebuie să se identifice.

            Este uman să vă îndoiți, dar este divin să înțelegeți. Grieg este chiar spontaneitatea divină în manifestare, acel spirit al Tantrei în manifestare plenară. Pentru a-l înțelege, în primul rând, trebuie să-l iubiți cu adevărat, iar asta înseamnă să vă transformați și să lăsați lumina divină să se manifeste din ce în ce mai mult prin voi. Să faceți eforturi și supraeforturi pentru a duce mesajul său pe această planetă, pentru a aduce lumina divină în tenebrele ce vă înconjoară.

            Mulți dintre voi nu l-au înțeles cu adevărat, dar au încercat să-l copie mimetic și au căzut testele spirituale, ajungând să fie astăzi printre cei ce-l blamează.

            Dacă Grieg este o manifestare perfectă a spiritului Tantrei și controlează toate aspectele manifestării, nu mulți pot fi la fel ca el, căci știți că Tantra este mersul pe lama de cuțit. Dacă ar fi greșit, până acum, fiți siguri că legile universului sunt implacabile și nici el nu a ieșit de sub acțiunea lor.

            Revenind - faptul că s-a manifestat desăvârșit până acum și că absolut tot ceea ce face are integrarea Mea divină o puteți constata din toată activitatea sa de până acum.

            Ca Maestru tantric, I-am dat una dintre cele mai dificile misiuni, să facă astfel încât lumina divină să pătrundă conștient în această manifestare, de pe planeta voastră. Și asta cum? Prin trezirea și purificarea releelor divine, care sunt femeile. Nu degeaba se spune că: Atunci când femeilor li se acordă cinstea zeii sunt slăviți.

            Prin sacrificiul și măiestria sa a făcut ca spiritele adormite să se trezească și să lase să pătrundă lumina divină prin ele.

            Credeți că dacă el nu ar fi avut această misiune, atât de dificilă, ar fi acționat la modul în care acționează?

            Grieg Omul are și el preferințele sale, are și el gusturile sale, are și el necesitățile sale, dar Grieg Maestrul Spiritual nu face altceva decât voința Mea. Iar cei care s-au îndoit, până acum, ar face bine să nu o mai facă. A venit vremea să înțelegeți, să-l înțelegeți și să-l iubiți. Adică să deveniți voi înșivă maeștri, să-i arătați prin transformarea voastră că eforturile sale nu au fost zadarnice - asta pentru Grieg Omul, căci Grieg Maestrul spiritual este complet detașat de aceste aspecte.

            Mulți dintre voi ați venit cu anumite realizări spirituale din alte existențe. Mulți dintre voi ați venit special în această manifestare pentru a-l urma pe el și pentru a vă desăvârși spiritual. Foarte mulți dintre voi ați uitat aceasta și, de asemenea, realizările pe care le-ați avut în alte existențe.

            Deveniți conștienți că beneficiați de o mare grație, doar pentru că sunteți atât de aproape de acest mare Maestru al tuturor timpurilor și că încercările sunt pe măsura grației care vă este acordată, și pentru a vă face să deveniți mai repede ceea ce și-a asumat fiecare când a venit în această manifestare.

            Fiți conștienți că aveți în față un Model de Perfecțiune divină, un spirit excepțional care a venit pe acest pământ dintr-o mare iubire și o imensă compasiune. Un Maestru în toate științele spirituale despre care s-a auzit pe planeta voastră, un ocean de grație prin care Eu Mă manifest plenar, dar acest lucru nu ar fi fost posibil fără imensul său sacrificiu.

                  Sunteți, oare, conștienți de câte existențe ați cerut acest lucru? Nu, dar ar fi cazul să deveniți și să-i dați Cezarului ce-i aparține, căci doar așa veți beneficia de Grația Mea. Atunci când îi aduceți ultragii și acuzații nedrepte, atunci nu Mă iubiți pe Mine. De aceea am ținut neapărat să vă spun aceste lucruri și pentru a nu se mai repeta ceea ce s-a petrecut anul trecut. Iată că prin revelarea tainei rugăciunii de 24 de ore și a comunicării cu Mine îmi este mai ușor să comunic cu voi lucruri pe care Maestrul vostru nu vi le-ar fi spus niciodată.

            Printr-o atitudine greșită a unora, aveți de suferit cu toții, căci dacă desconsiderați o asemenea ființă divină împiedicați ca grația Mea să se manifeste. Și cei care nu au înțeles încă ar fi cazul să înțeleagă și să se raporteze la tot ceea ce acest Spirit magnific a reușit să realizeze. Apoi să se întrebe cum a fost posibil? Și să se mai întrebe: dacă ceva din comportamentul sau manifestarea în plan fizic, a lui Grieg, ar fi fost greșit - credeți că nu ar fi fost pedepsit de legea divină?

            Poate că legile umane sunt flexibile și fac anumite rabaturi, dar legea divină este întotdeauna implacabilă pentru că este desăvârșită.

            În această direcție ați avut multe exemple și la acest curs, a unor ființe care au ajuns până la un anumit nivel spiritual și care au căzut, evident, deoarece au încălcat flagrant legile divine. Trebuie doar să vă gândiți și să vedeți că judecata divină este implacabilă. Dumnezeu nu poate lăsa o ființă, care nu este cu adevărat spirituală, care nu este un model spiritual adevărat, care nu întrupează cuvântul său să conducă alte ființe și să le arate calea către El, mai ales în condițiile actuale. Gândiți-vă bine la aceste aspecte și reflectați.

            Toată manifestarea se bucură și participă la această sărbătoare, care este intrarea lui Grieg în manifestare, iar alături de ea și voi trebuie să vă bucurați mai mult decât oricine de grația în care sunteți scăldați.

            Puneți-vă întrebarea simplă: Cum ar fi dacă acest spirit excepțional ar dispărea din această manifestare fizică mâine sau chiar azi?

            Ce ați face atunci? Mai trebuie să vă gândiți că va veni un moment în care El va pleca din această manifestare, în care … nu se știe dacă va mai reveni!

            Ce veți face când veți realiza că marea șansă de care ați beneficiat a dispărut?

            Fiți conștienți că nu mai aveți timp de pierdut. Prețuiți cum se cuvine darul Meu pentru voi, care este chiar Grieg și urmăriți să-l faceți cunoscut lumii prin exemplul vostru, prin realizarea voastră, prin desăvârșirea voastră.

            Voi sunteți oglinda care-l reflectă pe Grieg în fața lumii. Voi sunteți releele prin care El se manifestă, adică cei care manifestați Grația Mea, grația pe care v-am acordat-o prin încarnarea acestui spirit, prin sacrificiul său datorită intrării în această manifestare fizică, adică tocmai pe această planetă.

            Chiar dacă el este fuzionat, mai mereu, beatific cu Mine, aș vrea să-i mulțumesc prin voi pentru întreaga sa angrenare. Să vorbesc Eu în numele vostru și să-i arăt recunoștința voastră, dar să-i și transmit o stare care îi va spune mai mult decât ceea ce poate spune orice cuvânt și să-i alin acel mare dor din sufletul său.

            Am ales și o muzică pentru a vă fi mai ușor să percepeți și voi ceea ce Eu doresc în mod special să-i transmit, asta pentru că nu se aștepta și pentru că spontaneitatea divină îi răspunde pe măsura spontaneității sale.

http://www.revelatii....as.ro/OF 3.htm

--------------------------------------------------------------------------------

OF 3. Duminica, 05 decembrie 2004

Doamne, Te implor sa-mi dai un mesaj cu privire la situatia Romaniei din
perspectiva noilor alegeri si a actiunilor ce trebuiesc realizate in preajma
acestor evenimente.


--------------------------------------------------------------------------------

Traiti vremuri de o mare insemnatate pentru voi si tara in care ati ales sa va manifestati. Lupta Raului cu Binele este poate mai evidenta decat niciodata pana acum. Partea surpriza a acestei batalii este ca de aceasta data Binele va trimfa pentru totdeauna pe intreaga Planeta si in intregul Macrocosmos.

Lungi au fost perioadele in care Raul a avut un aparent castig de cauza insa de acum inainte victoria va fi evidenta de partea Binelui divin si a voastra, cei ce-l slujiti.

Generatii intregi de la Iisus incoace s-au indoit de mesajul transmis de El prin sacrificiul ultim pe care L-a savarsit intr-o totala stare de abandon vointei Mele Supreme. A ajuns momentul ca aceasta plata realizata de Iisus la nivelul intregului macrocosmos manifestat sa fie castigata de cei care-Mi sunt destoinici slujitori de existente la rand si care au demonstrat devotamentul lor fata de planurile Mele in orice perioada istorica in care a fost nevoie de prezenta lor trupeasca pe Pamant si-n alte lumi.

Concret, prin natura angrenarilor subtile si fizice realizate de Scoala voastra de Yoga si a energiei subtile acumulate sunt sanse reale pentru ca pentru prima data de la Revolutia din 1989 incoace Romania sa faca un salt spiritual nemaintalnit pana acum. Nu va lasati inselati de aparente! Chiar daca aparent, numai pentru unii dintre voi, ati putea considera ca lucrurile stau tocmai invers ceea ce va pot spune este ca acesta este testul vostru de credinta in misiunea voastra si a tarii, a Scolii de yoga si a Maestrului vostru.

Daca lucrurile ar fi fost atat de simple precum ati dori unii dintre voi sa fie, atunci n-ar mai fi fost nevoie de o atat de mare mobilizare de spirite din toate Lumile Mele subtile pentru realizarea acestui mare deziderat al intregului Macrocosmos de accedere pe o treapta superioara fara o suferinta pe masura nivelului spiritual pe care se va realiza translatia.

Acesta este un experiment la scara intregului Macrocosmos fiind asistati la acest mare eveniment de reprezentanti ai tuturor lumilor subtile si fizice superioare voua, planeta Pamant.

Pentru aceasta trebuie sa continuati cel putin cu aceeasi daruire, dragoste de oameni, detasare si plini de efervescenta toate actiunile ce au drept scop ridicarea nivelului vostru spiritual, implusionarea actiunilor benefic orientate, contracararea actiunilor malefice, totdeauna insa numai si numai prin intermediul energiilor Mele, voi nefiind altceva decat simple canale constiente de manifestare a vointei Mele supreme. Orice alta atitudine fata de aceste evenimente va poate cauza diferite consecinte nefaste de care cu greu veti mai putea scapa, putand cauza uneori chiar caderea voastra pentru lungi perioade de timp, la scara intregului Macrocosmos.

In concluzie Romania parcurge perioade de mari transformari in bine iar misiunea sa planetara este din ce in ce mai evidenta. Este pentru prima data de la investitura pe care a primit-o la coborarea Mea in trup prin intermediul lui Iisus, cand va incepe sa se manifesste concret si concludent conform cu misiunea primita. Tinand cont de acest fapt puteti realiza miza mare care este in joc si pentru care Fortele Raului sunt capabile de orice marsavie care le-ar mai putea mentine cel putin scaunele calde pentru coborarea lor definitiva in Iad. Insa, din dragoste pentru toate creaturile, Eu doresc sa-i ajut si pe ei, oprindu-i din aceasta cadere si facandu-i sa reflecteze acum cat inca nu e prea tarziu la efemeritatea acestei lumi fizice si necesitatea orientarii ferme catre cele spirituale, singurele capabile sa construiasca ceva stabil, adica sa puna bazele Revelarii Naturii Divine, Sinele Nemuritor si Etern, Scanteia Divina din Esenta Mea Ultima.

Asa stand lucrurile nu puteti fi decat fericiti pentru marea sansa care vi s-a oferit de a fi partasi acitivi, de partea Binelui Divin, la aceste evenimente de insemnatate spirituala covarsitoare pentru viitorul Romaniei, planetei Pamant si a intregului Macrocosmos asa cum v-am explicat si in acest mesaj.

Iar tu, spirit muritor care citesti aceste randuri, sa nu crezi ca simpla afiliatie la o organizatie purtatoare a Harului Meu Divin iti asigura in mod automat intrarea in Paradisurile Mele Ceresti. O, nu, pentru aceasta tu trebuie sa devii asa cum este pregatit un butuc de lemn pentru a da caldura si lumina celor ce stau in jurul focului intr-o iarna geroasa si intunecata, fara a spune si altora de sacrificiul sau. Numai asa ii veti putea ajuta pe semenii tai, din iubire pentru Mine, neasteptand nimic in schimb. Stramta este calea umilintei care ii va conduce la Mine doar pe cei pregatiti, “1 din 1.000 si 2 din 10.000”. Chiar daca aveti cu totii acces la cele mai secrete si puternice adevaruri spirituale, extrem de putini sunt cei dispusi sa renunte la efemeritatea propriului lor ego pentru daruirea de sine fata de aceste adevaruri ultime. Putini sunt cei dispusi sa piarda tot ce au material pentru cauza Mea iar si mai putini sunt cei dispusi sa-si sacrifice aceasta efemera existenta terestra pentru indeplinirea planurilor Mele.

In aceste conditii chiar daca evolutia va continua, unii dintre voi tot mici, egoisti si inchisi vor ramane. Asa ca singura solutie ramane angrenarea personala si constienta pentru a putea beneficia cu totii de incarcatura subtila a vremurilor pe care le parcurgeti, mai mult sau mai putin
constienti de voi si semnificatia lor.

Gratia si Iubirea Mea sa va insoteasca mereu!

Dumnezeu

#4
Pollux

Pollux

  Mandru ca sunt barbat alb, crestin, heterosexual si liberal-cons

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 36,339
 • Înscris: 28.02.2005

Quote

Este cel mai mare Maestru spiritual care s-a manifestat pe această planetă de la Iisus și până acum.


:worthy:  :worthy:  :worthy:
parca vad ca peste 1000 de ani poporul roman va deveni un popor evreu al acelor zile pentru simplul motiv ca l-a matrasit pe maestru.  :naughty:

#5
Naga

Naga

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,586
 • Înscris: 29.03.2005

View PostPollux, on Dec 6 2005, 16:48, said:

parca vad ca peste 1000 de ani poporul roman va deveni un popor evreu al acelor zile pentru simplul motiv ca l-a matrasit pe maestru.  :naughty:

:lol:  :lol:  :lol:  :peacefingers: Bate in lemn! :nonobad:  :lol:

    Mie ce mi s-a parut acum interesant este modul in care PSD-ul din nou se foloseste de MISA in scop de dezinformare si de abatere a atentiei publicului larg.
   Anul trecut toata povestea cu arestarea lui GB, apoi fuga si vanatoarea declansata in mass-media au convenit de minune PSD-ului pentru a distrage atentia multimii de la alte probleme importante. Iar acum se folosesc iar de MISA si "creatiile" ei pentru a lovi in Basescu, desi, in mod paradoxal, MISA a fost una dintre organizatiile cele mai implicate in campania pro-Basescu si pro-DA de anul trecut.

#6
zircon

zircon

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,498
 • Înscris: 05.03.2004
Eu, inainte sa scriu ceva, vreau sa ne spuna Mossoti la cate post-uri avem dreptul fiecare!!!  :bigwhitegrin:

Edited by zircon, 06 December 2005 - 17:54.


#7
rakoczy

rakoczy

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,395
 • Înscris: 11.03.2005
pozitia mea fata de MISA si influenta ei Nefasta asupra tineretului  romanesc, este prea bine cunoscuta. daca, insa , sunt useri noi pe aici, - la nevoie voi relua argumentele mele din trecut.
Nici o clipa nu am crezut si nu cred ca lupta impotitriva Neo-Paganismului cu aer oriental, trebuie abandonata!
dimpotriva, Misanii se organizeaza, isi diversifica atacurile si campania lor indreptata , de fapt ,- impotriva Romaniei. incitand fortele politice unele impotriva altora, aruncand acuze impotriva unor etnii, aruncand atacuri impotriva Bisericilor Stramosesti ale Romanilor si Maghiarilor ( este stiut ca MISA ataca periodic si Catolicii si Ortodocsii), aruncand fraze ridicole dar cu "priza " la adresa Valorilor Traditionale Crestine..... MISA si  cei ce se ascund in spatele acestei miscari, practica o reala politica de subversiune in Romania, nu ma feresc sa zic asta!
tin sa specific un lucru: CRED CU TARIE CA IN MISA SUNT MULTI TINERI NEVINOVATI, ATRASI DE AURA DE MISTER SI LUMINA A ORGANISATIEI. ei cred ca MISA e ceva realmente bun. pentru ei este o religie care insa nu zice nimic de plata pacatului! dimpotriva, pare o spiritualitate "inalta", de-barasata de "prostiile cu Raiul si Iadul".....
sa nu uitam, acesti tineri sunt manipulati de acei Guru!
insa..... odata Adevarul desvaluit, tinerii deja Stiu in ce Organizatia s-au bagat!
scuze ca : nu am stiut, nu credeam ca..... , astea nu mai au valoare Morala.
-----------------
A SOSIT VREMEA ADEVARULUI!
Cavalerii lui Christos vor fi necrutatori!

Edited by rakoczy, 06 December 2005 - 18:03.


#8
Naga

Naga

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,586
 • Înscris: 29.03.2005

View Postrakoczy, on Dec 6 2005, 18:02, said:

A SOSIT VREMEA ADEVARULUI!
Cavalerii lui Christos vor fi necrutatori!

  :)  :peacefingers:
  Unde e canistra cu benzina? ;) Ca acusi cred ca apare light_strike cu "sabia dreptatii" in mana (dupa ce o mai mareste un pic cu pompa de vid). :naughty:
  In imagine este instrumentul cu pricina, piesa de rezistenta din arsenalul MISA. :naughty:

Attached Files

 • Attached File  v.gif   14.49K   404 downloads

Edited by Naga, 06 December 2005 - 18:10.


#9
rakoczy

rakoczy

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,395
 • Înscris: 11.03.2005
http://forum.softped...dpost&p=1092445

am gasit un mesaj de azi de la pretenul Sosok, cred ca e foarte bun, despre pericolul Misa.

#10
zircon

zircon

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,498
 • Înscris: 05.03.2004

View PostNaga, on Dec 6 2005, 17:09, said:

:)  :peacefingers:
  Unde e canistra cu benzina? ;) Ca acusi cred ca apare light_strike cu "sabia dreptatii" in mana (dupa ce o mai mareste un pic cu pompa de vid). :naughty:
  In imagine este instrumentul cu pricina, piesa de rezistenta din arsenalul MISA. :naughty:

Naga tu esti un pic limitat? Pai daca cauti in sertarele cocoanelor si ale domnilor de bine, gasesti cam pretutindeni "accesorii si aparatura"! Ce naiba!!!

#11
Naga

Naga

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,586
 • Înscris: 29.03.2005

View Postzircon, on Dec 6 2005, 18:11, said:

Naga tu esti un pic limitat? Pai daca cauti in sertarele cocoanelor si ale domnilor de bine, gasesti cam pretutindeni "accesorii si aparatura"! Ce naiba!!!

:huh:  :huh:  :huh:
   Adica?

#12
H725

H725

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 9,587
 • Înscris: 19.03.2005
In timpul liceului guru era un marginalizat, nespalat (la propriu). Toti colegii lui rideau de el... Ca urmare se refugia sa studieze in bibilioteca liceului. Atunci probabil a jurat razbunare societatii.

Edited by H725, 06 December 2005 - 18:30.


#13
zircon

zircon

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,498
 • Înscris: 05.03.2004

View PostNaga, on Dec 6 2005, 17:17, said:

:huh:  :huh:  :huh:
   Adica?

Adica asociezi ideea de a avea "jucarii" in sertare, pe sub portjartiere, cu pseudoyoga, desfrau si nu e bine. Parerea mea!!!

#14
rakoczy

rakoczy

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,395
 • Înscris: 11.03.2005

View PostNaga, on Dec 6 2005, 18:17, said:

:huh:  :huh:  :huh:
   Adica?

e ceva ciudat aici..... nu pot posta anume mesaj...

#15
Naga

Naga

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,586
 • Înscris: 29.03.2005

View Postzircon, on Dec 6 2005, 18:30, said:

Adica asociezi ideea de a avea "jucarii" in sertare, pe sub portjartiere, cu pseudoyoga, desfrau si nu e bine. Parerea mea!!!

  Nu. Nu mai tii minte obsesiile lui fulgerica cu privire la marimea "barbatiei" si rolul ei in fericirea femeii, plus teoriile de la MISA cu GB marele maestru tantric (lucru atestat cica de anumiti parametri anatomici ;) )?  :) Era doar o provocare la lupta adresata personal "traznetului". ;) Chiar sunt curios cand or sa apara si misanii pe aici.

#16
zircon

zircon

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,498
 • Înscris: 05.03.2004

View Postrakoczy, on Dec 6 2005, 17:35, said:

e ceva ciudat aici..... nu pot posta anume mesaj...

:roflmao:

#17
rakoczy

rakoczy

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,395
 • Înscris: 11.03.2005

View PostNaga, on Dec 6 2005, 18:09, said:

Unde e canistra cu benzina? ;) Ca acusi cred ca apare light_strike cu "sabia dreptatii" in mana (dupa ce o mai mareste un pic cu pompa de vid). :naughty:
  In imagine este instrumentul cu pricina, piesa de rezistenta din arsenalul MISA.

ce instrument e acela? au face MISA "spalaturi"?! :puke:
stiam de practici "urinice", dar asta intrece orice inchipuire! :death:
de curand, pe un site yoga.hu, am citit marturisire de la o tanara cursanta ce fusese in Suedia.
din cate imi dau seama, la acel site, aparent serios, tanara demasca practici aberante ce erau in acel ashram suedez, la indemnul unui "maestru" danez. :death:
pai nu e clar?
Grieg ala tot acolo este!

#18
zircon

zircon

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,498
 • Înscris: 05.03.2004

View PostNaga, on Dec 6 2005, 17:37, said:

Nu. Nu mai tii minte obsesiile lui fulgerica cu privire la marimea "barbatiei" si rolul ei in fericirea femeii, plus teoriile de la MISA cu GB marele maestru tantric (lucru atestat cica de anumiti parametri anatomici ;) )?  :) Era doar o provocare la lupta adresata personal "traznetului". ;) Chiar sunt curios cand or sa apara si misanii pe aici.

Apar, apar! Acu-s toti la ascutit sabiile! Rakoczy, aia e pompa de vid de marit cucu (nu ala din padure). Acuma incep sa-nteleg de ce coboara sotia ta (din cand in cand doar) sa te intrebe ce mai faci tu pe la computer.

Edited by zircon, 06 December 2005 - 18:47.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate