![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Problema etansare usa termopan
Last Updated: Oct 02 2013 13:21, Started by
thalia
, Oct 01 2013 09:34
·
0

Posted 01 October 2013 - 15:04

Daca este apa foarte multa, cel mai probabil nu a intrat pe la garnitura, a intrat la nivelul cel mai de jos,
a intrat pe sub toc, apa a venit pe gresie si sa infiltrat sub toc. Baga o poza facuta din afara spre interior, cu detaliu pe zona de imbinare toc/gresie. ![]() Edited by crisstonne, 01 October 2013 - 15:06. |
Posted 01 October 2013 - 17:01

În 99 % din cazuri e apa prelinsă pe ușă, nu pe sub tocul ușii. Gresia are pantă spre exterior, și apa nu băltește acolo, ca să aibe timp să intre. Pune profilul lacrimar din aluminiu recomandat mai sus, că e foarte ieftin, cu silicon sub el, și vezi ce se întâmplă. Tocmai faptul că ai pus garnitura aia mai groasă îți ține ușa puțin mai deschisă decât e normal. Oricum cu lemnul sunt probleme de etanșare pentru că nu își păstrează forma rectilinie în timp, decât dacă e super tratat, bine prelucrat și stratificat, ceea ce nu prea e cazul în România.
Posibil să intre și prin lateralele ușilor în părțile verticale, din cauza garniturilor groase, caz în care trebuie găuri de drenaj în toc, nu mai e suficient lacrimarul. E importantă și feroneria ușii, are suficiente puncte de închidere, are broască multipunct, sau doar broască simplă cu închidere într-un singur punct? |
Posted 02 October 2013 - 09:32

Digix, ce inseamna broasca multipunct?
Nu aveti un drum prin Otopeni zilele astea? Multumesc frumos! |
Posted 02 October 2013 - 12:49

Am vazut asta vara aceeasi situatie la o pensiune draga, foarte similara situatia cu a mea. Au fost foarte draguti si mi-au trimis cateva poze pentr a ma inspira.
Unde pot face pragurile acestea de aluminiu , precum si picuratorul sugerat? Multumesc Attached FilesEdited by thalia, 02 October 2013 - 12:50. |
Posted 02 October 2013 - 13:21

Sorry, nu am avut net de aseară, de-abia acum a revenit. Cu pragul cred că va fi mai greu de înlocuit și nu cred că te ajută. Pune lăcrimarul. Se găsește la orice turc ce vinde profile din aluminiu. Dacă zici că ești din Otopeni, cred că era o firmă mai veche pe acolo ce vinde profile http://www.mtcdana.ro/.
Cu timpul stau foarte prost din păcate. Am ceva de lucru în Otopeni, dar peste vreo lună și nu cred că e cazul să aștepți până atunci. Broasca multipunct e broasca cu tijă, care are mai multe puncte de închidere. Ai broască multipunct dacă e nevoie să ridici de mânerul ușii înainte de a o încuia(altfel nu se poate încuia). |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users