Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Adaptor usb3.1gigabit vs Adaptor ...

La multi ani @Atreides!

La multi ani @KENSINGTON!

La multi ani @burebista!
 La multi ani de Florii!

Stihl fs 70 c-e

Challengers (2024)

Care mai sunt mediile de admitere...
 Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...
 Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...

Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012
 

SIRIA

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
1837 replies to this topic

#1765
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011

 Genjurooo, on 02 octombrie 2013 - 16:09, said:

Nu acum 100 de ani, ci acum prin 2003 cand Amerika a cucerit iraku. Adica daca privesti imaginea de ansamblu, chestia cu conducta pt. care te bati cu Assad ca sa treci conducta prin Siria in loc de Irak pare total aiurea. Daca vroiai neaparat conducta, cu mai putin efort stabilizai Iraku decat sa destabilizezi Siria si apoi sa o stabilizezi la loc. Pare dublu efort.
Aici sunt alte trebi, conducta daca e, este in plan secund sau ceva.
mdea
in afara de UK care i-a sprijinit, europenii aveau alte prioritati atunci.
Germania s-a opus direct impreuna cu Franta
Rusia a respirat usurata.

#1766
vio69a

vio69a

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 69,266
  • Înscris: 28.05.2013
Interesant de citit.

http://www.agerpres....-islamisti.html

Noi confruntari intre rebelii Sirieni si militantii islamisti.
Islamistii autointitulati "'Statul islamic în Irak şi Levant'
au preluat in septembrie controlul asupra orasului Azaz
in nordul Siriei.
De atunci sunt in zona ciocniri violente cu rebelii sirieni.
Care la randul lor sunt si ei divizati.

De altfel,tot mai mulţi rebeli se disociază de Coaliţia Naţională Siriană (CNS), principala platformă politică de opoziţie din Siria, şi de Armata Siriană Liberă (ASL), prezentată ca fiind aripa sa militară.
13 grupări rebele, printre care şi cele mai puternice, au anunţat, prin intermediul unei înregistrări video transmise pe Internet, formarea unei noi alianţe, care nu recunoaşte CNS şi care pledează, în perspectiva răsturnării regimului lui Al-Assad, ca Sharia să devină unica sursă legislativă din această ţară

Edited by vio69a, 02 October 2013 - 21:03.


#1767
MIZRAHIND

MIZRAHIND

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,729
  • Înscris: 29.01.2013

 emil_sv, on 02 octombrie 2013 - 00:54, said:


Israelienii nu sunt inapoiati pentru simplul motiv ca provin foarte multi din Europa si SUA,
De fapt provin din estul sarac al Europei, Romania, Rusia si Polonia. Din SUA prea putin. Din vestul Europei la fel. De fapt, prin Miscarea Sionista au fost aduse forte de munca pt constructia Statului Israel, ori pe evreii prosperi din Occident i-a cam durut in fund de emigratia in Palestina. Acum poate ca profita de roadele influentei sioniste in lume, de pe urma industriei Holocaustului si diplomatia israeliana este extrem de puternica cam peste tot.
Motivul pentru care israelienii nu sint inapoiati este ca au fost sustinuti (datorita influentei sioniste) material si militar de tarile puternice ale Occidentului. Congresul american aloca anual 3 miliarde $, jumatate in bani si jumatate in armament de ultima ora. Deci ar reveni cam 1000$ pe cap de evreu israelian anual. Dar 70% din acest ajutor reprezinta ajutor in domeniul militar. Deci, e avansat si destept cel care o are mai mare. Israel este de fapt creierul Americii si America este pumnul Israelului. Israel de fapt conduce lumea, nu America. Ma intreb acum, daca cu criza din America provocata de blocajul Senatului de a aproba bugetul pe 2014 se va rasfringe si asupra fondurilor alocate Israelului. Cred totusi ca nu, caci unele sectoare, precum cel militar, va primi in continuare fondurile, fara sa fie diminuate. Toata greutatea se pune pe inarmari (a Americii si a Israelului), caci altfel vor pierde ceea ce cu "truda", in decenii, au "realizat".

 Genjurooo, on 02 octombrie 2013 - 07:18, said:

Eram obisnuit demult cu schemele slabe ale rusnacilor.
Dar treaba asta cu conducta pe care o sustinea si Mizrahind, nu-mi pare asa de importanta. Iraku face (facea mai bine spus) foarte bine legatura intre est si vest daca tineau neaparat sa rupa pietele rusilor din europa.

Banuiesc ca relieful Turciei din Nordul Irakului nu este lipsit de importanta. Tinind cont ca e o zona muntoasa, cu multe virfuri ce depasesc 3000 de metri, nu cred ca e tocmai usor sa fie construita reteaua de gaze, si ar putea face o abatere de peste 1500 km, ceea ce inseamna timp si bani. In plus, este important traseul prin Syria din cauza ca vor sa conecteze la aceasta retea si zacamintele din Latakiya, plus cele libaneze si egyptene. Israel, SUA si Turcia au facut recent prospectii in estul Mediteranei si au gasit zacaminte petroliere si gaze naturale in platforma maritima, ceea ce inseamna un eventual conflict si in Cypru si Grecia, in apele teritoriale ale carora se afla o parte din acestea. Cu un debit final foarte mare, in acest fel poate rivaliza cu South Stream ce va fi alimentat de Gazprom. Tinind cont ca razboiul din Syria nu este intimplator, fiind implicati mercenari straini, putem conchide ca natura lui religioasa este doar suprafata. Adevaratele motive fiind insa economice, materiale.

#1768
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011

 MIZRAHIND, on 02 octombrie 2013 - 22:36, said:

De fapt provin din estul sarac al Europei, Romania, Rusia si Polonia.
Sarac in ce bre
In cultura?
Toate statele enumerate de tine au scos genii ale literaturii universale
Eminescu, Dostoievsky,Sienkiewicz ca sa enumar numai preferatii mei ca daca-i enumar pe toti sare spider zero 7 sa se inchida topicul.
E drept ca un rupt in coate ca tine ajuns prin grecia va vedea mereu romania ca fiind saraca pe principiul cand tiganul s-a vazut imparat intai pe ta-su l-a taiat.

#1769
emil_sv

emil_sv

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 5,663
  • Înscris: 19.12.2012

 ThinkAbout, on 02 octombrie 2013 - 09:50, said:

mi-a fost deajuns sa disting ideea barbara si primitiva


Fantastic! Ai reusit si tu sa distingi ceva in noaptea mintii...

Edited by emil_sv, 02 October 2013 - 23:30.


#1770
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011

 emil_sv, on 02 octombrie 2013 - 23:29, said:

Fantastic! Ai reusit si tu sa distingi ceva in noaptea mintii...
haalt
ca ai dat-o cu bata`n balta cu reducerea populatiei.
we have been there before
alte solutii mai constructive nu ti-au trecut prin cap.
taman ramasesesi in pana pesemne

#1771
emil_sv

emil_sv

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 5,663
  • Înscris: 19.12.2012

 Pisa4you, on 02 octombrie 2013 - 09:08, said:

Te enervezi degeaba. E doar o discutie pe forum.

Le acorzi prea putin credit musulmanilor. Metodele lor de lupta nu se reduc la strigate de Allahu akhbar cu puscociul in mina. Nu am timp acum sa detaliez, amintesc numai sumele enorme donate universitatilor occidentale, universitati in care au aparut brusc camere de rugaciune si bai separate pentru ablutiunea rituala a musulmanilor, ca sa nu mai vorbim de tolerarea organizatiilor de studenti islamiste. Cel putin in prestigioasele universitati din Marea Britanie, situatia este dezastruoasa, s-au transformat in pepiniere de extremisti.

Metodele folosite pina acum de europeni au avut succes impotriva unor populatii care nu aveau posibilitatea sa se apere, nici sprijin din afara. Situatia este foarte diferita in cazul musulmanilor. Tarile musulmane care sprijina radicalizarea tinerilor musulmani europeni au resurse vaste la dispozitie, atit materiale cit si umane. In cazul unei confruntari directe cu comunitatile musulmane, Europa risca sa se radicalizeze ea insasi, alunecind spre extrema dreapta, ultra-nationalism, sovinism, alte ism-e cu iz de inceput de secol XX. Chiar daca nu va avea loc un razboi intre Occident si Orient, situatia nu va fi deloc placuta.

Sint sigura ca intelegi foarte bine pericolul radicalizarii europenilor. Cred ca au vorbit nervii fara tine...


Voi acordati prea putin credit europenilor. Voi ce nu intelegeti este ca atunci cand acestia vor deveni o problema, o solutie se va gasi. Probabil deportarea in masa. Cand vor deranja suficient asta se va intampla, deocamdata deranjul nu e mare. Istoria se repeta mai mereu, nu uitati asta, nici timpurile in care traim nu sunt imune la repetitia istoriei. Voi credeti ca europenii sunt cumva niste copii naivi care se vor lasa ocupati si calcati in picioare de niste animale necivilizate. Uitati-va la istorie si o sa vedeti ce se va intampla in viitor.
Radicalizarea europenilor nu e o problema pentru europeni, ci pentru altii care ii radicalizeaza. Musulmanii au bani atata timp cat li se permite. Nu uita ca majoritatea investitiilor lor sunt in Europa si SUA. Ei acolo nu-s in stare sa faca nimic, ca e cu voia lui dumnezeu. Daca se va ajunge vreodata la un astfel de scenariu extrem, musulmanii nu vor iesi bine din treaba asta, asa ca orice comentariu pe aceasta tema e de prisos.

Vedeti-va de treburile voastre si nu mai va expuneti agenda personala intr-un thread care se vrea a fi serios. De asta m-am iritat.

 ThinkAbout, on 02 octombrie 2013 - 23:33, said:

haalt
ca ai dat-o cu bata`n balta cu reducerea populatiei.
we have been there before
alte solutii mai constructive nu ti-au trecut prin cap.
taman ramasesesi in pana pesemne

Da hai ca vad ca persisti in prostiile tale. Intelegi ce vrei sau ma rog... ce poti, nu poti prea mult nici dupa ce ti-am zis ca te-am luat peste picior ca sa vad ce tampenii mai emiti. Ba chiar am mers pana acolo incat sa ma contrazic singur. Greu cu tine... Greu.

Edited by emil_sv, 02 October 2013 - 23:46.


#1772
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011

 emil_sv, on 02 octombrie 2013 - 23:42, said:

Da hai ca vad ca persisti in prostiile tale. Intelegi ce vrei sau ma rog... ce poti, nu poti prea mult nici dupa ce ti-am zis ca te-am luat peste picior ca sa vad ce tampenii mai emiti.
si eu la fel te-am luat peste picior, ce credeai altceva?
avand in vedere compozitia de mai sus sau celelalte
nu vezi ca nu esti in stare sa raspunzi la obiect
in europa a avut loc la burgas un atentat terorist comis de hezbollah
ce a facut UE [are politica comuna antiterorism]
concret baiete,poti raspunde?

 emil_sv, on 02 octombrie 2013 - 23:42, said:

Vedeti-va de treburile voastre si nu mai va expuneti agenda personala intr-un thread care se vrea a fi serios. De asta m-am iritat.
Nu exista nicio agenda personala asta unul la mana
Doi la mana eu nu m-am vaitat citind aberatii de genul mecanismul ONU nu are legatura cu o rezolutie a ONU sau UN nu poate sanctiona organizatii teroriste ori whatever alte perle de (sub) cultura au scos unii forumisti.

#1773
emil_sv

emil_sv

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 5,663
  • Înscris: 19.12.2012

 emil_sv, on 02 octombrie 2013 - 01:28, said:

Nu, tu nu intelegi ce eu scriu daramite ce gandesc. Cand tu zici de musulmanii din Europa ca ne ocupa si ca vor porni razboaie civile p-aici, eu iti zic ca nu. Cand eu zic ca ne ocupa si ca putem sa-i rezolvam tu imi zici ca intelegi cum gandesc si ca sunt un neonazist sau ceva. Esti cam instabila. Hotaraste-te de partea cui esti.

Ia mai citeste vezi poate te prinzi si tu pana la urma.

#1774
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011

 emil_sv, on 02 octombrie 2013 - 23:48, said:

Ia mai citeste vezi poate te prinzi si tu pana la urma.
la obiect, in cazul atentatului de la burgas.
ce a facut UE
cum a reactionat?

#1775
emil_sv

emil_sv

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 5,663
  • Înscris: 19.12.2012

 ThinkAbout, on 02 octombrie 2013 - 23:48, said:


concret baiete,poti raspunde?


Auzi ce cauti tu sa te vaiti pe forumuri romanesti in primul rand? Nu sunt forumuri libaneze?

#1776
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011

 emil_sv, on 02 octombrie 2013 - 23:49, said:

Auzi ce cauti tu sa te vaiti pe forumuri romanesti in primul rand? Nu sunt forumuri libaneze?
Eu nu ma vait ca nu am de ce
Ma distrez, any problem?

#1777
emil_sv

emil_sv

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 5,663
  • Înscris: 19.12.2012

 ThinkAbout, on 02 octombrie 2013 - 23:49, said:

la obiect, in cazul atentatului de la burgas.
ce a facut UE
cum a reactionat?

Non discutie, nici o legatura cu subiectul de fata. Nu mai incerca sa schimbi directia discutiei.

 ThinkAbout, on 02 octombrie 2013 - 23:50, said:

Eu nu ma vait ca nu am de ce
Ma distrez, any problem?

Nu serios? De asta te plangi pe aici non stop ?

Edited by emil_sv, 02 October 2013 - 23:51.


#1778
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011

 emil_sv, on 02 octombrie 2013 - 23:51, said:

Non discutie, nici o legatura cu subiectul de fata. Nu mai incerca sa schimbi directia discutiei.
are fix aceeasi legatura ca si ce ai postat tu
deci fix nu stii sa raspunzi la o intrebare simpla
reactia UE pentru atentatul terorist de la burgas

 emil_sv, on 02 octombrie 2013 - 23:51, said:

Nu serios? De asta te plangi pe aici non stop ?
Ai de vaicaritul tau off topicar
Gata mi-au ajuns platitudinile insirate de tine
Merg la beatitudini Posted Image

Edited by ThinkAbout, 03 October 2013 - 00:17.


#1779
emil_sv

emil_sv

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 5,663
  • Înscris: 19.12.2012

 ThinkAbout, on 03 octombrie 2013 - 00:15, said:

are fix aceeasi legatura ca si ce ai postat tu
deci fix nu stii sa raspunzi la o intrebare simpla
reactia UE pentru atentatul terorist de la burgas

Nici cea mai mica legatura. Eu te-am luat peste picior ca sa va ce tampenii mai emiti si tu mi-ai zis ca intelegi cum gandesc si ca sunt un neonazist fara principii, barbar si primitiv. Asta ai reusit tu sa "intelegi". Dupa care eu ti-am explicat ca tu nu intelegi prea multe, ca ar fi bine sa te opresti si ca agenda ta personala n-are ce cauta in threadul asta.

 ThinkAbout, on 03 octombrie 2013 - 00:17, said:

Ai de vaicaritul tau off topicar
Gata mi-au ajuns platitudinile insirate de tine
Merg la beatitudini Posted Image

Incearca si tu sa scrii ceva inteligibil, din cand in cand macar. Fa un efort. Si gata cu off topicul ca incep sa ii dau dreptate lui spider zero sapte.

Edited by emil_sv, 03 October 2013 - 00:25.


#1780
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011

 emil_sv, on 03 octombrie 2013 - 00:19, said:

Nici cea mai mica legatura. Eu te-am luat peste picior ca sa va ce tampenii mai emiti si tu mi-ai zis ca intelegi cum gandesc si ca sunt un neonazist fara principii, barbar si primitiv. Asta ai reusit tu sa "intelegi". Dupa care eu ti-am explicat ca tu nu intelegi prea multe, ca ar fi bine sa te opresti si ca agenda ta personala n-are ce cauta in threadul asta.
ai mai repetat asta
esti cam fixist
macar o poti face de o maniera inedita
altfel nu stranesti interlocutorul
asa, neonazist, bine stai sa imbunatatim imaginea, deci esti un neonazist cu simtul umorului care gandeste primitiv cand intoarce foaia asa ca tre` sa-l lasam fara agenda
multumit akum? :roflmao:

#1781
emil_sv

emil_sv

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 5,663
  • Înscris: 19.12.2012

 ThinkAbout, on 03 octombrie 2013 - 00:26, said:

ai mai repetat asta
esti cam fixist
macar o poti face de o maniera inedita
altfel nu stranesti interlocutorul
asa, neonazist, bine stai sa imbunatatim imaginea, deci esti un neonazist cu simtul umorului care gandeste primitiv cand intoarce foaia asa ca tre` sa-l lasam fara agenda
multumit akum? Posted Image

Pai iti tot repet in speranta ca pricepi si tu ceva. Te rog incearca si tu sa scrii cat de cat inteligibil, concentreaza-te, nu te mai rostogoli de ras, ca nu esti tu cea care rade.

Edited by emil_sv, 03 October 2013 - 00:31.


#1782
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011

 emil_sv, on 03 octombrie 2013 - 00:30, said:

Pai iti tot repet in speranta ca pricepi si tu ceva. Te rog incearca si tu sa scrii cat de cat inteligibil, concentreaza-te, nu te mai rostogoli de ras, ca nu esti tu cea care rade.
Ya Vol mein SVFhurer!
pai explica daca te tin cunostiintele cum a abordat UE atentatul de la burgas
a fost conform normelor in vigoare ce privesc actiuni impotriva terorismului?
daca nu a fost, de ce nu?
ce a lipsit?
o postare argumentata.
altfel macar rad mein svfhurer :D

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate