Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ruse vs Rusesti

Le mai putem da pe brazda? tipsuri

Recomandari gips carton tavane. (...

ce fel de activitate intretinere ...
 Se poate imbunatati o poza sa se ...

Folosește cineva syncthing? ...

Închidere fereastra dupa deschidere.

Kit AC contine brate Unitatea ext...
 smart switch fara neutru

Ierbicid pentru parul porcului.

Smecher de talie grea

PH apa plata
 Recomandare Mocheta -pe suport pa...

ram upgrade asus rog strix

Alegere memorie USB

Manere clasice mobila sau push to...
 

Movie review

- - - - -
  • Please log in to reply
192 replies to this topic

#55
CornelB

CornelB

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,484
  • Înscris: 23.06.2005

Quote

avand in vedere ultimele evenimente tragi-comice de pe forum si arhivarea subita a unui intreg subforum, precum si multitudinea de personaje fericite la o inmormantare ce are loc intr-un parc public in Gara de Nord, cu ritm de manea, miros de mititei si gust de bere Aurola©.
pls, da-ne si noua, celor care nu au timp sa fie la curent cu ce se-ntampla pe alte sectiuni [dar in acelasi timp curiosi din fire], ceva detalii, ori macar un hint/link

Edited by CornelB, 24 January 2006 - 12:21.


#56
CornelB

CornelB

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,484
  • Înscris: 23.06.2005
Ura! Bitch a revenit, dupa o perioada de incarcat-de-baterii, si - in ciuda amagitoarei schimbari a semnaturii - e tot ceea pe care o stiam! :)
Te rog [si sunt sigur ca nu sunt sigur], mai posteaza vreun review din cand in cand. Pls, pls.

[later] PS: [personal, de data asta] - la orice film, numa' la " "Big Momma's House 2", nu :P

Edited by CornelB, 08 February 2006 - 16:06.


#57
Bitch_in_Red

Bitch_in_Red

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,271
  • Înscris: 07.05.2004
Despre unul din candidati cu sanse de reusita la Oscar,

Brokeback Mountain

am o anumita impresie ca titlul este ales complet gresit. La fel de bine ar fi putut sa-i spuna Brokedick Mountain sau Walking Eagle. Ultimul titlu este atribuit dupa filozofia tribului comanche, nativ american, care considera walking eagle, a bird so full of shit, it can't fly anymore. Probabil ca acesta ar fi fost cel mai potrivit titlu, daca ma intrebi pe mine. Dar sa nu o faci!

Warning: spoilers, don't go away! Eufemism la orizont, so read on!

Acest film este precum Porumbita Alba si nepatata care'l intalneste pe Charlie din Fabrica de Ciocolata, si asta, pentru ca este vorba despre cowboy (vacari) si bomboane, daca asculti la mine. Actiunea se intampla undeva la mijlocul anilor '60 cand Jack si Ennis (nu se citeste annus) se intalnesc in fata biroului lui Joe in Wyomming, care Joe ii trimite sa-si petreaca iarna pascand-i vitele pe muntele Brokeback.
Si pe muntele Brokeback, Jack si Ennis descopera pasiunea lor comuna si mutuala: la amandoi le plac bomboanele. Pentru ca in general bomboanele nu sunt subiect care ar excita niste cowboy si barbati adevarati, Jack si Ennis rezista initial dorintei de dulciuri, dar dupa un timp, isi dau drumul cu tot ce au mai bun in ei. Intr-o noapte Jack se uita la Ennis si-l intreaba daca-i place ciocolata (de cacao). Si chiar asa a fost, Ennis iubea ciocolata. De fapt amandoi iubeau ciocolata atat de mult incat au fost siguri ca toti pe care ei ii cunosc iubesc ciocolata la randul lor, si ca ar face bine sa le trimita si lor niste ciocolata, asa ca cei doi petrec mult timp pe Brokeback impachetand ciocolata. Ca marmota. Si ei mai descopera ca nu le place numai ciocoalata simpla, ba le place si aia cu alune sau stafide care-i excelenta.
Pe de alta parte, Jack si Ennis vor sa fie cunoscuti si respectati ca si cowboy si nu ca si impachetatori de ciocolata, asa ca atunci cand se despart, isi promit sa pastreze in secret dragostea lor pentru ciocolata. Dar luand aceasta decizie, a fost ca si cum s-au decis sa plece pe un rocky road. Ennis se insoara cu Alma care a reusit sa-l atraga cu doua napolitane si un stoc de ineluse de jeleu. Asta a reusit sa-l faca pe Ennis sa nu se mai gandeasca la ciocolata (de cacao), mai ales dupa ce Alma i-a daruit si cativa M&M.
Jack se insoara cu Lureen, si desi e constient ca in inima lui, el iubeste ciocolata de cacao, Lureen foloseste niste charms si-l convinge sa incerce peach buds si dupa ce si-a pus limba in centrul moale si parfumat a decis sa continue cu good and plenty. Si desi Lureen crede ca Jack este al sau slim Jim, in sufletul lui el tanjeste dupa ciocolata, ceea ce'l face pe tatal lui Lureen sa banuiasca ceva si ca urmare incepe sa-l "preseze" sa-si ia o slujba, ceva... de parca asta le era singura problema in cale sa locuiasca pe 1-st avenue sau in centru.  
Dar Jack si Ennis nu se pot opri a se gandi unul la altul, asa ca dupa cativa ani se regasesc si incep sa mearga amandoi la pescuit, unde petrec timp impreuna si se holbeaza la milky way, la star burst, isi spun povesti de cowboy in timp ce impacheteaza ciocolata.
Desi amndoi rezista eroic ispitei de a impacheta ciocolata, dorinta mocnita le domina viata si le-o ruineaza, facandu-i sa devina niste sentimentali, niste picaturi, la fel ca si cei care urmaresc acest film.

-- VIZIONARE PLACUTA --

Nota mea: x/10

#58
bossss

bossss

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 176
  • Înscris: 14.11.2004
Si cat de DE cacao (pentru a pastra tonul) e acest ultim review al tau... si cat de cacao pot fi cei care-si permit sa faca afirmatii de genul celor pe care le faci tu... referitor la cei care se uita la anumite filme care intamplator (sau nu) tie nu-ti plac... Mi-ar fi placut sa fac o referire exacta insa nu-mi permit sa jignesc o femeie.

#59
Bitch_in_Red

Bitch_in_Red

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,271
  • Înscris: 07.05.2004

View Postbossss, on Feb 15 2006, 17:25, said:

Si cat de DE cacao (pentru a pastra tonul) e acest ultim review al tau... si cat de cacao pot fi cei care-si permit sa faca afirmatii de genul celor pe care le faci tu... referitor la cei care se uita la anumite filme care intamplator (sau nu) tie nu-ti plac... Mi-ar fi placut sa fac o referire exacta insa nu-mi permit sa jignesc o femeie.
Probabil ca ai mari probleme in intelegerea limbii romane. Mai fa un efort, citeste inca odata postul meu, si subliniaza unde am facut eu afirmatii "de cacao" referitor la cei care se uita la acest film!? sau la altul? Unde i-am jignit pe eventualii spectatori? In caz contrar te invit sa fii barbat si sa-ti ceri scuze. Poti?

Edited by Bitch_in_Red, 16 February 2006 - 06:13.


#60
bossss

bossss

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 176
  • Înscris: 14.11.2004

View PostBitch_in_Red, on Feb 9 2006, 21:09, said:

Desi amndoi rezista eroic ispitei de a impacheta ciocolata, dorinta mocnita le domina viata si le-o ruineaza, facandu-i sa devina niste sentimentali, niste picaturi, la fel ca si cei care urmaresc acest film.


Sigur ca pot sa-mi cer scuze si chiar te rog sa le accepti daca te simti nedreptatita de cele scrise de mine. Insa obsesia ta pentru impachetatul ciocolatei, (de cacao sau nu), inca ma bantuie si, cu toate eforturile mele de a intelege ce ai vrut sa spui prin fraza citata mai sus,  ma dovedesc infrant si, in consecinta, ma dau batut. Mai ales faza cu stropii... ah, ma scuzi, picaturile.....

#61
Yorks6

Yorks6

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,417
  • Înscris: 07.06.2004
Toata asocierea asta dintre chocolate and shit ... that's a shame. Dar ma rog... it's your oppinion, and you know what they say about oppinions. Every asshole has one.
Si mai ales cand vorbesti despre candy drops, asta e un fel de a spune piece of shit, dar mai pe ocolite.

#62
Bitch_in_Red

Bitch_in_Red

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,271
  • Înscris: 07.05.2004
Pantera Roz

Brrr.... dupa o gramada de ciocolata invelita de marmote... am decis sa ne amuzam cu vestita pantera roz.
Din  pacate, in primul rand trebuie sa va marturisesc ca acest remake este un film ce ii va face pe critici sa-si doreasca mai degraba sa-si scoata ochii numai cu ajutorul unghiilor si sa-si blesteme ziua in care s-au decis sa devina critici. In cazul in care esti un simplu spectator, la fel, vei blestema momentul in care ai decis sa vizionezi acest film. Daca ai de ales intre acest film si a sta in pat cu o furculita in mana, pregatit sa-ti iei la fuga hemoroizii, te asigur ca a doua operatie ar putea fi mai placuta...

Warning: spoilers, go away!

Vestitul Steve Martin este distribuit in rolul inspectorului Jacques Clouseau al politiei Franceze, si pare ca isi ia rolul in serios, in timp ce absolut toti ceilalti actori din jurul lui au niste mutre si se comporta ca si cum ar detine cu totii cate un caine mic pe post de pet si au fost adusi aici sa vada cum un camion trece peste un mic catelus.. Steve M incerca fara success sa joace un rol care l-a facut faimos pe Peter Sellers, care daca l-ar vedea la randul lui, cu siguranta ca s-ar rasuci in mormant si ar vrea sa iasa afara si sa lanseze toate bombele atomice din Dr. Strangelove: or how I... Inspectorul sef vorbeste ca un amalgam, cand cu accent Englez, cand cu accent Francez; la fel si Nicole. Iar Jean Reno (Leon) joaca de parca este plictisit si de parca abia asteapta sa-i moara caracterul din pelicula. Mai interesanta mi-a parut distribuirea lui Jason Statham (Snatch, Lock Stock...) intr-un rol de 2 minute, fara sa scoata o vorba, dupa care moare. Si acum ma intreb daca asa era scriptul sau Jason n-a suportat mai mult!?
Deci Jason joaca rolul unui antrenor de fotbal care este ucis pe teren, in timp ce poarta la gat faimosul diamant Pink Panther. Acum, probabil ca o persoana cu ceva materie cenusie la mansarda o sa se intrebe: ce cauta un antrenor cu un diamant urias la gat pe un teren de sport? Dar este putin probabil ca acea persoana sa vizioneze acest film astfel incat sa putem debate asupra intrebarii in cauza...
Banuielile cad asupra prietenei antrenorului, Xania, care pe langa fizicul impresionant, mai este si o cantareata faimoasa. Evident ca a fost punctul ales pentru ea sa ne cante un cantec, moment in care ar trebui sa va intrebati de ce nu merge in studio sa faca un cd si sa ne scuteasca cele 4 minute!? Inspectorul sef vrea sa rezolve el cazul ca sa fie medaliat, asa ca il pune pe Clouseau sa lucreze la caz, crezand ca o s-o dea in bara. Probabil ca deja ti-ai dat seama ca asta nu o sa se intample...
Pe scurt, Pink Panther este un test de toleranta, de rezistenta in fata umorului de proasta calitate, de admitere a filmului jenenat, etc.
Daca as fi patronul theater-ului care difuzeaza acest film, as face o mica investitie si as darui la intrare fiecarui spectator cate un laxativ, mintindu-l ca-i bomboana mentolata "life-savers"... ceea ce, zic eu, nu-i prea departe de adevar!

-- Vizionare cat se poate de placuta! --

Nota mea: 1/10

#63
CornelB

CornelB

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,484
  • Înscris: 23.06.2005
nu se poate! doar 1/10?? :( judecand dupa impresiile pe pe imdb, eram sigur ca nu-i vei da vreun 8.4, dar speram la un 3-4 macar... :( [vorbesc serios]

[later edit ;) ]: da' auzi... sabloane... [remember tu de care :) ]  macar nu are in el, sper?

#64
Yorks6

Yorks6

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,417
  • Înscris: 07.06.2004
Thanks Bitch, ca te-ai riscat tu sa vezi filmul asta inaintea mea.
Sincer nu ma surprinde deloc nota pe care i-ai dat-o. Cu siguranta si eu i-as fi dat aceeasi nota.
Am vazut si pe imdb, predomina 10 - 24.3% si 1 - 22%.
Cand am citit fraza asta

Quote

Banuielile cad asupra prietenei antrenorului, Xania, care pe langa fizicul impresionant, mai este si o cantareata faimoasa.
am stiut clar ca este vorba de Beyonce.
Se pare ca nu le are cu actoria, dar nu se lasa, joaca in filme din ce in ce mai proaste.

PS Ce vrea sa insemne, nota x/10 ?

#65
CornelB

CornelB

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,484
  • Înscris: 23.06.2005

View PostYorks6, on Feb 21 2006, 19:25, said:

Cand am citit fraza asta

Quote


Banuielile cad asupra prietenei antrenorului, Xania, care pe langa fizicul impresionant, mai este si o cantareata faimoasa.
am stiut clar ca este vorba de Beyonce.

da, dom'le, extraordinar - si io!
Intr-adevar, ce cantareata faimoasa are si un fizic impresionant si joaca [aiurea-n tramvai, as completa io] in filme, in afara de beyonce? lol

si, la final,  afirmatia favorita a saptamanii:

Quote

Thanks Bitch, ca te-ai riscat tu sa vezi filmul asta inaintea mea.
[concluzie logica: dl. york nu l-a vazut, inca - nota mea, CB] [...]
Cu siguranta si eu i-as fi dat aceeasi nota.
cata magistrala clarviziune, jos palaria! Dl. Yorks6, tineti-va bine, se pare ca in curand va vor coplesi ofertele de critic profesionist de film. Mai bine de o ora in zgomot neplacut de popcorn [respectiv seminte de dovleac pe plaiuri mioritice] spart in dinti in stanga, dreapta, 'naintea, in spatele tau [cateodata si deasupra ta] - curata pierdere de timp, metode comuniste/burgheze [dupa preferinte], investite total ineficienta a 7 USD.
Ajunge sa aruncati un ochi la numele apar pe afis, si hopa si nota. Definitivelly, ar trebui sa va grabiti sa va brevetati metoda, ca vi-o fura nenorocitii astia de pe IMDB!

Edited by CornelB, 21 February 2006 - 23:41.


#66
Bitch_in_Red

Bitch_in_Red

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,271
  • Înscris: 07.05.2004
Munich

Nu stiu desprea altii, dar eu una m-am saturat pana peste cap de fraza Inspirat de evenimente reale,  cred ca data viitoare cand intru la un film si vad ca incepe cu asa ceva, ma ridic imediat si plec. Scuzati-ma, dar ce semnificatie are? Va spun eu: niciuna. Este o smecherie a producatorilor de film de a sugera spectatorilor ca povesteste fapte reale din istorie dar in acelasi timp doreste sa acorde mai multa rezonanta filmului lor.
In realitate, filmul lor ar putea include orice incepand cu crocodili zburatori si, nu neaparat, terminand cu maimute care vorbesc fapt care nu ar face ca fraza "inspirat de evenimente reale" sa para mai putin adevarata. De fapt, daca stam si cugetam putin, observam ca fraza in sine il pune pe producator in postura de istoric si ca atare il elibereaza de orice responsabilitate care l-ar forta sa stea aproape de adevar!

Warning: spoilers - go away!

Si atunci cand producatorul se numeste Spielberg, ce ne asteptam de la film? Personal, consider ca s-au obtinut atat de multe permisiuni pentru evenimentele reale, incat, virtual nimic din film nu mai este adevarat. Fara tagada aici, rapirea a 11 sportivi Israelieni de catre o organizatie Palestiniana numita Septembrie Negru este un adevar. Moartea lor in timpul unei tentative de salvare efectuata de catre trupele anti-terror germane este de asemenea un adevar. Dar ce a fost mai departe, eu cred ca sunt numai speculatii. De aceea eu cred ca acest film, la fel ca si alte productii Hollywood-iene care sustin sau nu, ca sunt inspirate de istorie sau fapte adevarate, este un pericol. Lumea se uita la film, apoi chiar crede ca s-a intamplat ce au vazut acolo, si astfel de filme devin responsabile in masa pentru ca promoveaza ignoranta. Retineti, o promoveaza nu o creaza!
In principiu filmele ar trebui sa spuna o poveste, iar atunci cand vor sa se transforme in mijloace pedagogice si mai ales atunci cand producatorul este incalificat pentru asa ceva, aveam de-a face cu un obiect al ridicolului, iar Munich/Munchen nu este o exceptie. Tinta lui Spielberg nu a fost subtila deloc. Este vorba de tiparul de violenta dintre Israel si Palestina si rezultatul escaladarii lui. Intrebarea este daca aici Spielberg ridica o intrebare sau face o afirmatie? Daca filmul ar fi raspunsul, atunci as indrazni sa spun ca face afirmatie. Din pacate, el nu vine cu raspunsuri, ceea ce face ca filmul insusi sa fie aproape vid...
Subiectul povestii urmareste un israelian, agent Mossad, numit Avner caruia i s-a oferit o misiune sa urmareasca si sa-i prinda pe Palestinienii autori ai tragediei de la Munich. Nu am ce sa spun decat faptul ca "expeditia" lui Avner se dovedeste a fi mai degraba una de constiinta decat de razbunare. Indiferent ce ai sa crezi tu, el afla ca violenta si razbunarea nu rezolva nimic! Cu siguranta ca aceasta constatare este cat se poate de adevarata mai ales pentru echipa lui Avner (Steve, Carl si Robert), altfel regizorul n-ar reusi sa-si sublinieze punctul de vedere la sfarsitul filmului.

---- Vizionare placuta!!!  ----

Nota mea: 7/10

Pentru cine doreste mai multe detalii despre razbunare si violenta, le recomand calduros cele 2 filme koreene:
Sympathy for Lady Vengeance (2005)
Sympathy for Mr Vengeance (2002)
ale lui CHan-wook Park

#67
CornelB

CornelB

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,484
  • Înscris: 23.06.2005
eh, intamplator filmul asta l-am vazut si eu, asa ca pot sa-mi spun parerea pe viu: o nota mai mare de 2.5 pentru acest film o dau doar 2 categorii de oameni: 1) persoanele de etnice iudaica [si chiar ii inteleg] si 2) cei care vad la inceputul [pe afis] ori la sfarsitul filmului [pe generic] ca este facut de marele spielberg [si pe acestia pot sa-i inteleg :) ]

personal cred ca atat spielberg cat si first first asistant director erau prinsi intr-o turneu de brigde care s-a prelungit peste programul initial, astfel ca second first asistant director o fi primit mana libera deplina...

Edited by CornelB, 24 February 2006 - 22:57.


#68
Yorks6

Yorks6

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,417
  • Înscris: 07.06.2004

Quote

Definitivelly, ar trebui sa...

DefinitiWHAT? LMAO, whatever, I don't know you and I don't have time for this....

Edited by Yorks6, 25 February 2006 - 00:03.


#69
CornelB

CornelB

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,484
  • Înscris: 23.06.2005

View PostYorks6, on Feb 25 2006, 00:01, said:

DefinitiWHAT? LMAO, whatever, I don't know you and I don't have time for this....


respect, domnu' Yorks, despre munich ce ziceti?
chiar daca nu l-ati fi vazut inca, cred ca puteti aplica si aici ingenioasa dvs metoda [aia cu cititul afisului]... :)

Edited by CornelB, 25 February 2006 - 07:41.


#70
Bitch_in_Red

Bitch_in_Red

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,271
  • Înscris: 07.05.2004
CornelB, nu-ti ajung celelalte arii pentru a te incrunta la ceilalti useri?
Si pentru cultura ta, la bridge nu se impune program ce poate fi depasit si nici nu se da "mana libera", eventual se poate aminti despre o "mana moarta"!

Definitivelly, move on please!

#71
CornelB

CornelB

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,484
  • Înscris: 23.06.2005

View PostCornelB, on Feb 24 2006, 22:52, said:

personal cred ca atat spielberg cat si first first asistant director erau prinsi intr-o turneu de brigde care s-a prelungit peste programul initial, astfel ca second first asistant director o fi primit mana libera deplina... [sa-si faca de cap in scaunul de regizor - compl. mea, ulterioara]
turneu. any bell? nu? campionat. Still nothing? nu-i bai...

ps: cat despre

Quote

CornelB, nu-ti ajung celelalte arii pentru a te incrunta la ceilalti useri?
sa inteleg ca doar anumiti useri au voie sa se incrunte??? Stai că stiu, daca ma imbrac in rosu* se admite. Right? :P
Bine... Hai..., treaca de la mine, de acord. N-o sa ma mai incrunt, promit!

Edited by maxy, 25 February 2006 - 23:15.


#72
Bitch_in_Red

Bitch_in_Red

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,271
  • Înscris: 07.05.2004
FlightPlan - Plan de Zbor (rom.?)

In general sunt o militanta pentru drepturile si egalitatea femeii in societate, dar vizionand aceasta pelicula la scurt timp dupa Ochiul Rosu, am inceput sa banuiesc existenta unei conspiratii rautacioase pornita pe ideea castrarii atat a eroului dar si a personajului negativ masculin in dauna ridicarii la rang de cinste a femeii cerebrale, eventual anorexica.

Atentie: spoilers - go away!!!

Toti barbatii din Flightplan par niste putoi complet neputinciosi. Kyle (Jodie Foster aka Clarice Starling in Silence of the Lambs) este un inginer aeronautic intr-o calatorie impreuna cu fiica sa. Ea adoarme, si cand se trezeste, fiica-sa a disparut. De curand, Kyle isi pierduse si sotul. Asa ca acum ea solicita intregului echipaj sa caute fiecare centimetru al avionului. Insa cand echipajul descopera ca fiica-sa nu figureaza pe lista pasagerilor, o considera nebuna si o da pe mana ofiterului de securitate aeriana.

Inainte de maretul deznodamant, cand aflam daca Kyle isi imagineaza totul sau fiica sa a disparut cu adevarat, avem o gramada de barbati care stau precum taurul Zambilute in fata unui gard pe care trebuie sa-l sara ca sa ajunga la vaca, dar ii este teama sa nu-l mai cheme decat Zam cand ajunge in partea cealalta. Ofiterul securist isi petrece timpul alergand dupa Kyle in timp ce aceasta sperie toti calatorii cu cererile ei catre echipaj de a scormoni acolo si dincolo. Capitanul avionului se ridica din scaun numai pentru a se decide daca vor cauta sau nu in tot avionul. Mai e si barbatu'sau care n-a suportat si s-a sinucis. Evident ca mai primim si obligatoriul argument despre rasism, consumat intre niste redneci si niste arabi si uite asa ajungem la concluzia ca fiecare individ, daca nu e handicapat, atunci cu siguranta ca este instabil dpdv psihologic - cat adevar!

In principiu n-am nimic impotriva femeii erou (vezi AVP) sau impotriva ideei ca nu intotdeauna femeia se va da inapoi in fata primejdiei, dar pe de alta parte ma deranjeaza sa vad un film in care toti barbatii care ar trebui sa ajute o femeie la nevoie se comporta de parca ar fi adunati de la spitalul de boli nervoase sau au fost muscati de cal apriori.

Nimeni din avion, dar absolut nimeni nu poate afirma cu certitudine daca fiica lui Kyle a fost sau nu in avion. Ideea care vrea sa ne-o transmita se refera la o cultura proprie care ne absoarbe precum si la incapacitatea de a ne conecta cu cei din jurul nostru. Fiica lui Kyle a disparut pentru ca nimeni nu da doi bani!

Poate ca daca as fi fost si eu mai absorbita in timpul acestui film, n-as fi simtit coborarea din timpul lui Flightplan.

---- VIZIONARE PLACUTA! ----

Nota mea: 6/10 (asta pentru ca-mi place de Jodie Foster) ;-)

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate