Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
ajutor

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura
 Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici
 Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?

polita RCA ONLINE
 Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas

Amenda in Lipsa ?
 

Adobe Premiere Pro

- - - - -
  • Please log in to reply
3381 replies to this topic

#55
buncar

buncar

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,725
  • Înscris: 15.04.2005

View PostNight Elf, on Nov 12 2005, 08:35, said:

Presupun ca la configuratia asta ai si o sursa de firma gen Enermax, Termaltake, Chieftec.  :D
Configuratia este ok si deci in mod normal ar trebui sa-ti ruleze. Oricum preventiv, coboara procesorul la viteza reala si tot preventiv dezinstaleaza dacai codeck pack-urile.  :)
Salut,uite in acest moment am instalat premier 7 pro si vad ca merge(am dezinstalat ace megacodec pack,se pare ca acolo era buba).La new project,dau DV-PAL insa am 4 variante acolo(standard-32 kHz,standard-48 kHz,widescreen 32-kHz si widescreen 48-kHz)....pe care trebuie sa o aleg?...si de ce?...

woooow,ce-a mai progresat premierul asta,sincer ma depasesc toate ferestrele alea ce mi s-au deschis acolo(ma depaseste asa la prima vedere....ca doar am de unde sa invat,nu?...de-asta intru aici)

#56
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005
Alegi DV PAL Standard 48k.  :)

#57
buncar

buncar

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,725
  • Înscris: 15.04.2005

View PostNight Elf, on Nov 24 2005, 02:57, said:

Alegi DV PAL Standard 48k.  :)
la field option ce bifez?....las pe none sau bifez altceva?....

#58
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005
Algi doar DV PAL Standard 48K si numai umbli la nimic. Isi pune el totul cum trebuie. O sa se seteze automat pe lower field first.  :)

#59
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002

View PostNight Elf, on Nov 23 2005, 22:06, said:

Incearca si tu un VBR... minim 5300.
Chiar trebuie enormitatea aia de 5300?
Undeva intre 500-1000 nu ajunge?

Eu as face asa: max. 8700, average 7200, minim 800.

enjoy,
Mtz

Edited by Mtz, 24 November 2005 - 12:55.


#60
victorpeg

victorpeg

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 24.11.2005
Am luat Adobe premiere pro ca sa pun cenzura decat pe anumite portiuni din imagine nu pe toata imaginea dar nu am reusit cursing.gif cursing.gif asa ca cine a mai lucrat cu asa ceva sa ma ajute :!!!! blush.gif blush.gif plssss

#61
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005

View PostMtz, on Nov 24 2005, 12:53, said:

Chiar trebuie enormitatea aia de 5300?
Undeva intre 500-1000 nu ajunge?

Eu as face asa: max. 8700, average 7200, minim 800.

enjoy,
Mtz
Din practica am observat ca anumite standaloane au probleme la un bitrate mai mare de 7500. Pentru a evita eventuale neplaceri ulterioare, prefer inca de la inceput sa-l pun maxim 7000. ;)
Restul bitrate-urilor i le-am dat pentru fix 1h+1/2 la o calitate mai mult decat decenta. Personal niciodata nu am folosit un bitrate minim mai mic de 3500, pentru a evita aparitia mastilor in zonele "intunecate" din imagini. Astea sunt valorile standard cu care merg eu de cca o jumatate de an si cu care obtii o calitate mai mult decat decenta, mai ales daca sursa este luata de pe DV. De atunci n-am mai facut experimente, din lipsa de timp, dar promit ca o sa fac un test cu valorile date de tine.  :peacefingers:
De regula fisierele obtinute au in jur de 4 giga, pastrand 3-400 de mega pe disk pt. Meniu&co.
Daca ai timp si ne faci si noua un preset bun pentru Main Concept (1h30min de imagine VBR) ai o mare lada de bere de la mine.  :P

#62
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005

View Postvictorpeg, on Nov 24 2005, 13:21, said:

Am luat Adobe premiere pro ca sa pun cenzura decat pe anumite portiuni din imagine nu pe toata imaginea dar nu am reusit cursing.gif cursing.gif asa ca cine a mai lucrat cu asa ceva sa ma ajute :!!!! blush.gif blush.gif plssss
Cenzură de ce fel?
Blur, mozaic, în mișcare, statică.... Spune exact ce anume vrei sa faci și sunt sigur că vei primi un răspuns ;)

#63
kpki

kpki

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 28.09.2005
cu croma .. suprapui ce imagine vrei tu .. faci o poza de dim. PAL si ce vrei sa apara totusi pui pe verde :D

#64
victorpeg

victorpeg

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 24.11.2005
pey mozaic in miscare preferabil

Am un filmuet cu unii si nu vreau sa li se vada fetele  :death:

Edited by victorpeg, 24 November 2005 - 14:41.


#65
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
e destul de greu sa realizezi asemenea munca de compozitie video si daca ai fi un profesionist cu un soft dedicat la dispozitie, daramite cu premiere si fara sa stii cum.

ontopic : va recomand tutorialul oficial, este excelent de clar si facut sub forma unor fisiere video cu captura de ecran si explicatii peste. stai si te uiti cu popcorn la ele ca la un film si la final esti expert in premiere :D

Edited by GunX, 24 November 2005 - 15:11.


#66
victorpeg

victorpeg

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 24.11.2005
tutorialul costa 250 $  :w00t:

#67
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005
Are dreptate GunX, fără niște cunoștințe mai avansate de premiere iți va fi destul de greu sa faci ceea ce vrei, în afara de faptul ca dacă ar fi să-ți scriu toți pașii mi-ar lua ceva timp și sincer nu prea am. :)
Pe scurt îțî dau ideea:
Copiezi trackul video respectiv pe video2.
Pui filtrul pt mozaic, pui apoi filtrul crop si cropezi sus jos stanga dreapa, pâna iți mai ramâne din imagine doar zona care trebuie sa o acoperi, iar apoi din motion cu keyframe-uri din loc in loc o animezi in funcție de imagine pentru a acoperi zonele care nu te interesează. Daca cumva se modifica si suprafața care trebuie acoperită, în acest caz trebuie să pui keyframe-uri si la filtrul crop. Asta e cea mai simpla metoda care imi vine in cap pentru premiere dar și cea mai inestetică. Oricum nu ezita să apeși tasta F1. Uneori face minuni.  :w00t:
Ceea ce vrei tu să faci, prefer să fac în After Effects... e mult mai simplu și mai rapid acolo. :)

#68
Planetvideo

Planetvideo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 21.09.2005
As vrea si eu sa reclam o chestiune.
De ce cind fac captura mpeg2 cu un proiect deschis in mainconcept dupa 5 minute imi pierde frame-uri?

#69
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005
Fiindca ai nevoie de un sistem mai puternic. :)

#70
kpki

kpki

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 28.09.2005

View PostNight Elf, on Nov 23 2005, 22:06, said:

Pai cine te-a pus sa mergi pe setari implicite ;)
Incearca si tu un VBR max 7000 average 6200 minim 5300. Audio Mpeg layer 2 la 192k. Intra cam 1h30 min pe disc. :)
Daca ai timp de stat la render baga si encoding in 2 pasi.
Vorbim pe urma.  :peacefingers:


View PostMtz, on Nov 24 2005, 12:53, said:

Chiar trebuie enormitatea aia de 5300?
Undeva intre 500-1000 nu ajunge?

Eu as face asa: max. 8700, average 7200, minim 800.

enjoy,
Mtz


Setari de genul asta am gasit la exportul cu Adobe Media Encoder .. dar daca vreau sa export  \ movie .. ud setez parametri acestia ?

#71
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005
Adica daca vrei sa exporti ca DV AVI ?

#72
victorpeg

victorpeg

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 24.11.2005

View PostNight Elf, on Nov 24 2005, 15:25, said:

Are dreptate GunX, fără niște cunoștințe mai avansate de premiere iți va fi destul de greu sa faci ceea ce vrei, în afara de faptul ca dacă ar fi să-ți scriu toți pașii mi-ar lua ceva timp și sincer nu prea am. :)
Pe scurt îțî dau ideea:
Copiezi trackul video respectiv pe video2.
Pui filtrul pt mozaic, pui apoi filtrul crop si cropezi sus jos stanga dreapa, pâna iți mai ramâne din imagine doar zona care trebuie sa o acoperi, iar apoi din motion cu keyframe-uri din loc in loc o animezi in funcție de imagine pentru a acoperi zonele care nu te interesează. Daca cumva se modifica si suprafața care trebuie acoperită, în acest caz trebuie să pui keyframe-uri si la filtrul crop. Asta e cea mai simpla metoda care imi vine in cap pentru premiere dar și cea mai inestetică. Oricum nu ezita să apeși tasta F1. Uneori face minuni.  :w00t:
Ceea ce vrei tu să faci, prefer să fac în After Effects... e mult mai simplu și mai rapid acolo. :)
Am facut asta .....dar la motion cand ajustez alea cenzura se misca sus jos stanga dreapta se mareste si se micsoreaza dar restul imaginii necenzurate nu apare :angry:
Poate nu am prins eu ideea  :huh:

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate