Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Transnistria vrea sa ceara alipir...

Defectiune masina de spalat vase ...

Orase de trait -Europa

Monstruoasa coalitie - PNL&PSD
 Fractura humerus+radius(cubitus)&...

Propuneti sigla PSDNL pentru euro...

Tencuiala tavane cu folie de plas...

A cunoaste DOAR limba engleza e u...
 Izolatie tavan?

Telefoane low end - generalitati

setare permanenta 16:10 in VLC?

Schimbare nume strada se schimba ...
 ¨Pentru ca ti-a placut Einstein &...

Produsele marca proprie ar putea ...

Slabire burta

Extender mikrotik
 

Adobe Premiere Pro

- - - - -
  • Please log in to reply
3381 replies to this topic

#19
Ankh

Ankh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,976
  • Înscris: 04.08.2004
...pai toate placile au 4 porturi sata....si fiecare statie are acces la date pt. ca e retea de 1Gb...am dat la bani pe switch de ma nenorocit....:(

...pai toate placile au 4 porturi sata....si fiecare statie are acces la date pt. ca e retea de 1Gb...am dat la bani pe switch de ma nenorocit....:(

#20
worm

worm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,806
  • Înscris: 21.06.2002
O noua problema.
In cazul pluginului MC Pro, se zice ca in cazul mpeg1/2 poate face randare doar la portiunile editate... ok.

Dar de ce cand se da export el totusi face un Normal Rendering care pana la urma dureaza de obicei undeva sub 1:1? Inteleg ca nu se mai pierde din calitate, dar atunci de ce merge asa greu? E normal?
In cazul programelor de split-uit mpeg-uri procesul de randare dureaza mai putin. Imi scapa ceva in MC Pro?

#21
Ankh

Ankh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,976
  • Înscris: 04.08.2004
...da, ai o optiune la project settings, playback....unde iti poti seta ce tip de mpeg sa nu iti recodeze......

#22
worm

worm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,806
  • Înscris: 21.06.2002
pai da... banuiesc ca daca atunci cand creez proiectul dupa care fac captura direct mpeg2 rezulta un clip cu aceleasi propietati deci acolo nu prea as avea ce modifica.

de fapt ideea e: cat dureaza export la un clip mpeg care are doar cateva cut-uri foarte mici in el? e 1:1?

Edited by worm, 11 November 2005 - 01:15.


#23
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005
Daca faci de la inceput proiectul in mpg, vezi poza 1 de mai jos si captezi direct in MPG2, la final poti beneficia de smart render, adica sa randezi doar pe anumite locuri daca la export selectezi FILE SETTINGS, ca in poza 2 de mai jos si apoi selectezi unul din fisierele captate. In acest moment o sa-ti copieze stream-ul din fisierul sursa si nu va mai dura asa mult renderul.
Uite ce zic baietii de la Main Concept: Vezi poza 3  :)

Attached Files


Edited by Night Elf, 11 November 2005 - 01:45.


#24
worm

worm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,806
  • Înscris: 21.06.2002
Interesant. Chiar nu imi trecea prin cap ca trebuie sa iau propietatile unu alt clip cu File Settings ala... credeam ca isi da seama singur :D
Acum a mers cu Smart rendering (no recompression) mult mai rapid decat Normal rendering...
Mersi Night_Elf.



PS: nu se poate face topicul asta "lipicios" in arie? :D

Edited by worm, 11 November 2005 - 12:25.


#25
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005
Cu placere. Trimite-mi mailul pe PM sa-ti dau ceva. :)

#26
buncar

buncar

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,725
  • Înscris: 15.04.2005

View PostNight Elf, on Nov 8 2005, 18:25, said:

Deschid acest thread pentru ca m-am saturat sa fiu intrebat pe PM despre Premiere Pro.
Nu am timp sa scriu ghiduri, voi incerca doar sa raspund aici la unele intrebari care tin strict de Adobe Premiere Pro. Sper ca mi se vor alatura si GunX si Ankh si vor mai sari si ei cu sfaturi  :)
Pentru inceput voi incepe cu cerintele minime de sistem. Iata ce zice producatorul:
- Intel® Pentium® III 800MHz processor (Pentium 4 3GHz recommended)
- Microsoft® Windows XP
- 256MB of RAM (1GB or more recommended)
- 800MB of available hard-disk space for installation
- Microsoft DirectX-compatible sound card (multichannel ASIO-compatible sound card for surround sound support recommended)
- CD-ROM drive, CD recorder (CD-R/-RW) required for CD creation
- DVD recorder (DVD-R/RW+R/RW) required for export to DVD
- 1,280x1,024 32-bit color video display adapter (OpenGL card recommended)
- For DV: OHCI-compatible IEEE 1394 interface and dedicated 7200rpm UDMA 66 IDE or SCSI hard disk

La astea as putea completa urmatoarele. Pentru o editare decenta as putea spune ca fara un procesor de minim 1,5 giga si minim 512 de ram mai rau te amagesti, pentru ca se va misca ca un kur. As mai recomanda hdd-uri S-ATA, preferabil puse in Raid0 si pentru a nu evita eventuale probleme legate de transfer, placa firewire pe PCI cu chipset Texas Instruments (recunosc acasa nici eu nu o am cu chipset TI) :)
Tot ca o completare, daca nu aveti calculatorul conectat la net recomand folosirea WinXp cu SP1.
Daca aveti calculatorul conectat la net folosirea SP2-ului dar cu driverele 1394 din SP1. Detalii aici.
In posturile urmatoare voi veni cu mai multe informatii. Sper sa am timp  :D
Salut.Ma ocup de prelucrare audio-video din 97,am lucrat in premier acum cativa ani insa am descoperit Vegas-ul de la versiunea 3 si am ramas fidel acestuia.Totusi,la un moment dat m-am angajat la o televiziune si am fost nevoit sa invat Adobe Premier(am fost dezamagit sa constat ca nu era nimic spectaculos de cunoscut,adica,in televiziune cerintele de cunostinte sunt minime...)si am intampinat o mare mare problema.....a trebuit sa invat softul(vorba vine sa-l invat....sa invat sa pun imaginea si sunetul,sa tandrizez,sa pun cate o burtiera...etc)la lucru fiindca acasa nu puteam sa-l deschid....imi ramanea blocat la un plugin..zig-zag(AdobePremier 7Pro).Am incercat cu versiuni mai incipiente insa tot nu mi l-ea deschis nici pe alea,deci,Adobe Premier nu se poate rula pe compul meu(AMD Barton2500,l-am sarit la frecventa de lucru de 2350 MHz,1Gb RAM,doua de 512 in dual channel,500 Gb HDD(2 de 200 si unul de 100,toate la 8Mb cache si 7200 Rpm)Placa de baza Abit NF7S,sunet Audigy2,2 CD-RW si un DVD-RW toate Asus,placa de captura Hercules DV action DVD Edition.Daca stii,poate-mi spui si mie,ceva de pe sistemul meu intra in conflict cu Adobe Premier???...sau care ar putea fi cauza ca m-as pune si eu pe Premierul asta ca tot aud de bine de el si ma irita ca nu-l pot exploata pe sistemul meu.....
    Daca o sa ma ajuti,te legi la cap cu mine ca am sa te intreb tot ce n-o sa stiu.... :D ....pana am sa te ajung din urma....Stima si respect.....imi doresc bafta.

#27
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005
Presupun ca la configuratia asta ai si o sursa de firma gen Enermax, Termaltake, Chieftec.  :D
Configuratia este ok si deci in mod normal ar trebui sa-ti ruleze. Oricum preventiv, coboara procesorul la viteza reala si tot preventiv dezinstaleaza dacai codeck pack-urile.  :)

#28
worm

worm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,806
  • Înscris: 21.06.2002
Mergi in C:\Program Files\Adobe\Premiere Pro\Plug-ins\ si sterge sau muta de acolo fisierul: TransitionZigZagBlocks daca zici ca acolo se agata.

Ce codec-uri ai pe sistem? De multe ori acestea blocheaza incarcarea APP...

#29
Croconelu

Croconelu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 661
  • Înscris: 02.10.2005

View Postworm, on Nov 12 2005, 14:34, said:

Mergi in C:\Program Files\Adobe\Premiere Pro\Plug-ins\ si sterge sau muta de acolo fisierul: TransitionZigZagBlocks daca zici ca acolo se agata.

Ce codec-uri ai pe sistem? De multe ori acestea blocheaza incarcarea APP...
Buna,cine ma ajuta sa configurez si eu pc-ul meu (p4 2,8/ hdd sata 120/ 1G ram/ sursa termaltek/etc...)
astfel incat sa mearga bine adobe cu tot ce trebuie pt export pe dvd!
merci mult.

#30
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005
Exportul to DVD direct din Premiere Pro este o incercare nereusita (probabil intentionat) a celor de la Adobe, care tine mai mult de marketing: Stie sa faca si asta .... :)
Iti dai seama ca daca ar fi fost o solutie foarte fiabila nu ar mai fi cumparat nimeni Adobe Encore DVD. O singura data l-am incercat si in afara de faptul ca a stat o eternitate nici nu mi-a placut ce a iesit. Incearca alte variante pt. DVD-uri. Use Search pe forum dupa avi to DVD ;)

#31
Croconelu

Croconelu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 661
  • Înscris: 02.10.2005

View PostNight Elf, on Nov 14 2005, 11:31, said:

Exportul to DVD direct din Premiere Pro este o incercare nereusita (probabil intentionat) a celor de la Adobe, care tine mai mult de marketing: Stie sa faca si asta .... :)
Iti dai seama ca daca ar fi fost o solutie foarte fiabila nu ar mai fi cumparat nimeni Adobe Encore DVD. O singura data l-am incercat si in afara de faptul ca a stat o eternitate nici nu mi-a placut ce a iesit. Incearca alte variante pt. DVD-uri. Use Search pe forum dupa avi to DVD ;)
mai vrem....
multumesc.

#32
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005
O sa mai vina saptamana urmatoare cate ceva. Saptamana asta am avut ceva mai multa treaba ca de obicei si am ajuns extrem de tarziu acasa. :)

#33
flaviand

flaviand

    Flavian, motan de serviciu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,326
  • Înscris: 14.09.2005
Ce mai vrei ?  ;)

Cel ma simplu daca esti la inceput e sa faci exportul cu Adobe Media Encoder, alegi Mpeg2-DVD, pui PAL cu ce calitate iti convine, daca nu-ti plac cele implicite te mai joci cu ele, sunetul pe mpeg, multiplexer pe none.

O sa-ti rezulte un fisier de sunet si unul video dupa comprimare (1 ora material = 1-2 ore compresie in functie de continut si sistem).

Mai departe programul DVD-lab Pro e banal de simplu, alegi PAL, simple (movie only) daca nu vrei meniuri, tragi in el cele 2 fisiere, le pui in Movie1, apoi selectezi Project - compile DVD si gata, in 15 min poti sa-l bagi in Nero sau ce vrei tu.

Dupa ce treci de nivelul asta revii cu alte intrebari ;)

Edited by flaviand, 18 November 2005 - 12:59.


#34
lingura dE lemn

lingura dE lemn

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 19.07.2005
Mah daca vi se blocheaza adobe premiere 7.0...nu trebuie sa dezinstalati detot  codecurile...dezistalati codec packul, instalatil la loc, dar nu mai selectati acolo codecul 3ivx si inca ulul cu audio nu-mai-stiu-cum...oricum cred ca mere si daca nu instalati codecul 3ivx

Am si io in schimb alta intrebare: Cum fac sa export si io un film prelucrat aici?(prin export ma refer sa-l pastrez in calculator...nu sa-l bag direct pe DVD sau CD)..Ce codecuri tre' sa folosesc la compresie?...ca io am fdacut un film de 4 min...si mia iesit un fisier de 300MB  :death:  :deadtongue:

Va rog sa ma ajutati si pe mine PLS

Iar in Windows Movie Maker acelasi film de 4 minute...imi scoate un fisier de 28 MB...

Cei drept...WMM face .wmv iar adobe .avi

Edited by lingura dE lemn, 21 November 2005 - 16:07.


#35
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005
Pai atunci fa-l cu Movie Maker  :D

#36
lingura dE lemn

lingura dE lemn

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 19.07.2005
Dar in Movie Maker nu pot sa pun logo...si mai sunt si alte chestii care nu se pot face...
BTW...codecul audio care nu tre' instalat este Core Audio...

Pe bune poti sa-mi spui si mie ce codecuri tre' sa folosesc?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate