Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani @shmecherul!

pareri ipad 6-2018- flip

Cum au aparut supermarketurile in...

Campanii mincinoase Carrefour
 Tv toshiba defect

touchscreen navigatie stricat

bonsai - de unde?

Resetare Bonus Malus
 Unitatea optica DVD-rw absenta pe...

Problema configurare Wireguard

Dozatoare de apa, cu alimentare d...

Intarziere aterizare avioane
 Accident masina reparata pe CASCO

Probleme Ginseng Microcarpa

Un sunet pronuntat la BMW e90 318i

Caut sugestii pentru achizitionar...
 

Profesorii cotraataca

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
152 replies to this topic

#1
fany23

fany23

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,530
  • Înscris: 06.03.2007
Zeci de elevi dați afară de la cursuri din cauza hainelor indecente

Profesorii contraatacă. Elevii cu prea mulți cercei sau fuste prea scurte au fost trimiși acasă să se schimbe, la un liceu din Galați. În Târgu Ocna, un copil de 12 ani a fost tuns de către profesoara de limba română.

Chiar de Ziua Educației, zeci de elevi de la Grupul Școlar Gheorghe Asachi din Galați au fost dați afară de la cursuri din cauza vestimentației.

Elevii au fost trimiși, miercuri dimineață, acasă, după ce directorul instituției a decis să nu mai tolereze actele de indisciplină, de orice natură ar fi ele.

Paradă de modă la deschiderea anului universitar VIDEO

Astfel, oricine a fost prins cu un număr necorespunzător de cercei, cu o fustă prea scurtă sau cu pantaloni prea largi, a trebuit să meargă acasă să se schimbe, deoarece directorul școlii a hotărât să impună decența în instituție.

Pe timp de vară, elevii Grupului Școlar Gheorghe Asachi au ca element de identificare obligatoriu un simplu ecuson, pe care trebuie să-l prezinte la intrarea în școală. Pe timpul iernii, uniforma obligatorie conține cel puțin un sacou albastru.

Sursa : http://www.realitate...nte_876413.html

Un elev a fost tuns în fața clasei de către o profesoară


Un copil de 12 ani a fost tuns de către profesoara de limba română. s-a întâmplat la o școală din Târgu Ocna. Dascălul spune că elevul nu poate scrie după dictare, deoarece are bretonul prea lung. Părinții supărați s-au dus să ceară socoteală conducerii școlii pe motiv că i-a ciopârțit bretonul copilului.

"Copilul a venit acasă cu bretonul ciopârțit. M-am dus la directoare să-i cer lămuriri despre acest lucru. Directoarea a început să facă scandal, să țipe, să mă dea afară și chiar a pus mâna pe telefon să cheme poliția", a spus tatăl elevului.

"Mai în glumă, mai în serios, i-am spus că trebuie să se mai tundă ca să aibă lumină la ochișori, să vadă bine. Elevul a fost de acord să-l tund. Aveam la mine doar o forfecuță mică, pe care-o folosesc să tai scotch-ul", a explicat profesoara gestul său.

Conducerea școlii va face o anchetă. "Din punctul nostru de vedere, avem o comisie de disciplină la nivelul școlii. O să facem o anchetă, o să ascultăm toate părțile și-o să luăm măsurile necesare", a spus directorul școlii, Maria Bogdan.

Părinții spun că și fratele mai mare al copilului are probleme la școală, tot din cauza părului.

Sursa: http://www.realitate...l#ixzz1ZtZqHoNS


Cum ar spune unu care a dat bacul anul asta : Nu inteleg ce au astia cu noi, am scris 5 pagini da le-am scris.

#2
Aether

Aether

    AirGod.

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,334
  • Înscris: 01.01.2011
Nu, cum se mai expun fetele, cum mai atrag țiganul care să le ofere palate, NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.
Cam atâta, uniforme, uniforme nu au?

#3
Alex-Softpedia

Alex-Softpedia

    Împărat Republican

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,383
  • Înscris: 10.03.2009
E foarte grav ce fac profesorii aia,foarte grav ! Nu au treaba hainele si cerceii cu faptul ca elevul invata sau nu,se comporta decent sau nu,il poti sanctiona disciplinar daca se comporta ca o maimuta,il poti exmatricula din cauza asta,ii poti da note mici daca nu invata si e corect,dar ca sa-l tunzi ca nu-ti place tie frizura lui E CEVA INADMISIBIL !

Mi se pare o grava incalcare a drepturilor omului,atata timp cat politica scolii nu prevede uniforma scolara nu vad cum poti restrictiona tinuta unui elev,mai ales la modul asta,abuziv.Vai ce as face eu cum ei in locul copiiilor alora,fascistii dracului.

#4
LensFlare

LensFlare

    Tin Foil Mask Society

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,768
  • Înscris: 09.05.2005
@alex-softpedia yeah right! Totusi copii aia sunt la scoala nu la parada modei...

#5
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,041
  • Înscris: 31.07.2007

View Postalex-softpedia, on 5th October 2011, 12:34, said:

E foarte grav ce fac profesorii aia,foarte grav !

Extraordinar de grav, puscaria sa-i manance de nemerci!!!

Quote

Vai ce as face eu cum ei in locul copiiilor alora,fascistii dracului.

Ce ai face?

#6
andreim77

andreim77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,238
  • Înscris: 11.04.2006
Profesorii de azi (agramatii "educati" in spirit securist cu garnitura de libertate dupa revolutie) dau piept cu papitzoii generatiei ipad.

#7
Securistu

Securistu

    Masca din spatele chipului.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,535
  • Înscris: 23.03.2008

View PostLensFlare, on 5th October 2011, 12:41, said:

@alex-softpedia yeah right! Totusi copii aia sunt la scoala nu la parada modei...
Si totusi uniforma scolara suna a comunism, unde toti erau egali, bla bla, si nu erau diferente intre ei...

#8
Aether

Aether

    AirGod.

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,334
  • Înscris: 01.01.2011
Uită-te pe lângă tine, găsește un singur profesor care să nu fie analfabet, acuma educația este pe post de școală specială, lumea care are 2 mânuțe, 2 piciorușe, dar nu vrea să muncească, caută să se masturbeze după o catedră.

Edited by Aether, 05 October 2011 - 11:52.


#9
LensFlare

LensFlare

    Tin Foil Mask Society

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,768
  • Înscris: 09.05.2005

View PostSecuristu, on 5th October 2011, 12:51, said:

Si totusi uniforma scolara suna a comunism, unde toti erau egali, bla bla, si nu erau diferente intre ei...
Pai cam asta ar trebui sa fie ideea la scoala, elevul trebuie sa fie atent la ore nu la hainele de designer ale colegilor sau la fetele de zici ca acum au venit de pe centura. In majoritatea tarilor "civilizate" se cam poarta uniforma.

Edited by LensFlare, 05 October 2011 - 11:56.


#10
Alex-Softpedia

Alex-Softpedia

    Împărat Republican

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,383
  • Înscris: 10.03.2009

View PostLensFlare, on 5th October 2011, 12:41, said:

@alex-softpedia yeah right! Totusi copii aia sunt la scoala nu la parada modei...
Atata timp cat scoala in regulamentul ei,nu are prevazuta uniforma scolara obligatorie,restul e relativ,nu poti sa faci tu aprecieri ce tin de tinuta vestimentara a unuia sau a altuia,tu ai alt rol acolo ca profesor.

Eu inteleg ca astia cu camasa alba cu dragoni sclipitori pe ea si cu gelu-n freza de obicei sunt niste primate,niste salbatici,e corect,dar nu ii poti sanctiona pentru haine sau cercei,e dreptul fiecaruia sa poarte ce vrea atata timp cat invata si se comporta ok.Scoala nu e institutie de critici ai modei,profesorii au alt rol acolo.Poate e un baiat foarte cuminte si foarte inteligent care se imbraca ciudat,care e problema ?

Citeam in articolul de mai sus,ce tampita cretinoida profesoara aia,cica i-am tuns parul ca nu vedea sa scrie,pai in mortii tai de proasta nu vedea sa scrie = nu scria nimic pe lucrare = lua nota 1 si cu asta terminai problema.Daca e atat de idiot incat nu-si da sema ca nu vede sa scrie de par e o mare minune ca a supravietuit pana acuma.


View Postedy_wheazel, on 5th October 2011, 12:42, said:

Extraordinar de grav, puscaria sa-i manance de nemerci!!!

Prietene,ce puscarie ? Pentru profesori da,puscarie,pai cum sa ma atinga macar,cu un degent,un profesor ? Pai ce ne tragem de sireturi,ei mananca painea acasa datorita mie si altor elevi,ei exista datorita noua,parintii tuturor ii platesc pe ei,ei sunt platiti de bugetul statului,si cu toate astea ce fac ei,ma mutileaza ?

View Postedy_wheazel, on 5th October 2011, 12:42, said:

Ce ai face?

As pune pe cineva sa filmeze cand se ia de noi din motivele astia si as trimite pozele/filmuletele la toate ziarele din lume,cele mai importante,din toate tarile,la curtea europeana a drepturilor omului etc

Edited by alex-softpedia, 05 October 2011 - 12:01.


#11
gtk

gtk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,868
  • Înscris: 18.09.2004
profesorii aia merita dati afara... de unde si pana unde ii fute pe ei grija cum se imbraca elevii si ce cercei isi baga-n nas sau unde isi baga... idei ultra-retarde de-ale comunisto-religiosilor batuti in cap...

#12
emillian

emillian

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,041
  • Înscris: 06.11.2006
Imi pare bine ca incep sa faca lucrurile astea.
Acei copii nu au fost trimisi la parada modei, mi se pare de bun simt ca parintii, daca nu au timp sa isi educe si sa aiba grija de copii, macar sa aiba decenta sa nu comenteze cand cineva ia atitudine.

Nu sunt de acord ca profesorii/directorii de scoli sa intreaca masura, insa mi se pare de bun simt sa introduca decenta in mintea lor. Sa avem in vedere ca acolo se duc sa invete si ca tot prin scoala incep sa-si contureze personalitatea.

@Alex-Softpedia: Ai urmarit si tu ce au zis parintii cand odraslele lor au picat bac-ul pe capete, cand habar nu au sa scrie si sa vorbeasca limba romana corect? Au dat vina pe profesori, profesorii in sus profesorii in jos.
Daca profesorii dau o nota mica odraslei, cine e de vina ... profesorul ca e tampit si l-a ascultat din ce nu i-a predat, etc.  
Daca ne luam dupa ceea ce spui ar insemna ca profesorul este obligat sa fie sluga elevului la scoala, elevul daca-si doreste invata, daca nu face ce vrea. Intotdeauna profesorii sunt de vina. NU tin partea profesorilor, insa daca generatiile astea trec prin scoala ca gasca prin apa atunci de ce naiba se mai face scoala ? Nu ar fi mai bine sa pastram banii aia pe care-i dam la buget pentru profesori ?

Edited by emillian, 05 October 2011 - 12:06.


#13
Securistu

Securistu

    Masca din spatele chipului.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,535
  • Înscris: 23.03.2008

View PostLensFlare, on 5th October 2011, 12:55, said:

Pai cam asta ar trebui sa fie ideea la scoala, elevul trebuie sa fie atent la ore nu la hainele de designer ale colegilor sau la fetele de zici ca acum au venit de pe centura. In majoritatea tarilor "civilizate" se cam poarta uniforma.
Deci e mai bine ca toti elevii sa poarte uniforma ???.....scuza-ma dar eu sunt contra uniformelor, pentru mine suna a comunism.

#14
Alex-Softpedia

Alex-Softpedia

    Împărat Republican

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,383
  • Înscris: 10.03.2009

View PostSecuristu, on 5th October 2011, 13:03, said:

Deci e mai bine ca toti elevii sa poarte uniforma ???.....scuza-ma dar eu sunt contra uniformelor, pentru mine suna a comunism.

Eu n-am nimic cu asta,daca scoala decide ca trebuie sa poarte,DA atuncii ii poti sanctiona pe cei ce nu poarta,altfel e foarte grav sa faci tu aprecieri ala are cu 2 cm parul mai mare decat imi place mie,celalalt are pantalonii cam largi pentru gustul meu,ce naiba e asta...

#15
Securistu

Securistu

    Masca din spatele chipului.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,535
  • Înscris: 23.03.2008

View Postalex-softpedia, on 5th October 2011, 13:06, said:

Eu n-am nimic cu asta,daca scoala decide ca trebuie sa poarte,DA atuncii ii poti sanctiona pe cei ce nu poarta,altfel e foarte grav sa faci tu aprecieri ala are cu 2 cm parul mai mare decat imi place mie,celalalt are pantalonii cam largi pentru gustul meu,ce naiba e asta...
Corect....profii nu au nicio treaba cu imbracamintea elevilor...daca unul vrea sa vina in pantaloni negrii si cu tricou cu Deicide lasa-l sa vina, conteaza ce are in cap si cat il duce bibilica....el va gandi asa si in uniforma si in blugi.

#16
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,868
  • Înscris: 06.01.2008

View Postalex-softpedia, on 5th October 2011, 12:34, said:

E foarte grav ce fac profesorii aia,foarte grav ! Nu au treaba hainele si cerceii cu faptul ca elevul invata sau nu,se comporta decent sau nu,il poti sanctiona disciplinar daca se comporta ca o maimuta,il poti exmatricula din cauza asta,ii poti da note mici daca nu invata si e corect,dar ca sa-l tunzi ca nu-ti place tie frizura lui E CEVA INADMISIBIL !

Mi se pare o grava incalcare a drepturilor omului,atata timp cat politica scolii nu prevede uniforma scolara nu vad cum poti restrictiona tinuta unui elev,mai ales la modul asta,abuziv.Vai ce as face eu cum ei in locul copiiilor alora,fascistii dracului.
Si cand merg elevele de liceu la ore cu fuste lungi de 5-7 cm, bluze decoltate de parca ar fi la un casting de xXx, nu sunt imbracate indecent, nu?
Sau elevii cu 2-3 cercei in fiecare parte anatomica a corpului nu sunt indecenti la liceu, nu-i asa?

#17
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,041
  • Înscris: 31.07.2007

View Postalex-softpedia, on 5th October 2011, 12:58, said:

Prietene,ce puscarie ? Pentru profesori da,puscarie,pai cum sa ma atinga macar,cu un degent,un profesor ? Pai ce ne tragem de sireturi,ei mananca painea acasa datorita mie si altor elevi,ei exista datorita noua,parintii tuturor ii platesc pe ei,ei sunt platiti de bugetul statului,si cu toate astea ce fac ei,ma mutileaza ?

Asta imi aduce aminte de fazele cu Doreii someri care ii zic la militian "din banii mei iti iei tu salaru' baaa!!!"
Pe cine au mutilat profesorii?

Quote

As pune pe cineva sa filmeze cand se ia de noi din motivele astia si as trimite pozele/filmuletele la toate ziarele din lume,cele mai importante,din toate tarile,la curtea europeana a drepturilor omului etc

Fuck me!!! Voi sunteti pe bune?

#18
atupi

atupi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,596
  • Înscris: 17.08.2007
Toti care spuneti ca uniforma inseamna comunism habar nu aveti ce e ala comunism. Ati auzit si voi de la parinti sau fratii mai mari din povesti.
Decenta nu este specifica comunismului.
Mi-as dori sa va vad la o scoala din Germania sau Anglia sa vedeti acolo "comunism".

PS. Intr-adevar gestul profesoarei cu forfecuta mi se pare deplasat si in afara timpurilor actuale.

Edited by atupi, 05 October 2011 - 12:18.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate