Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sa ne pregatim de un nou razboi: ...

Executarea unei hotarari

Discutie plata impozit anaf

Vreau sa dau la Nutritie si Diete...
 Birou credit 4 ani!

Limba romana - limba moarta in vi...

Investitii in Transgaz: adevar sa...

Ziua de salariu in Romania
 Teorie univers alternativa

Pareri anvelope

stanleybet

BMS potrivit pentru 24 v 280 ah
 o mare iubire pierduta neasteptat...

Fașait ureche dupa otita

Photoshop, setari - Cum maresc pa...

Polistiren extrudat si parchet in...

Vacanta Antalya

- - - - -
  • Please log in to reply
73 replies to this topic

abac

abac

Senior Member

• Grup: Senior Members
Eu zic sa stai cuminte cu taxiurile in Turcia, te fac aia de bani de nu te vezi. Taximetristii romani sunt prunci nevinovati prin comparatie. Inchiriaza-ti masina ca esti de 1000 de ori mai castigat.

Despre intrebarea cu cartela esimul Airalo, am auzit lucruri bune, doar ce mi-am cumparat si eu una pentru Canada, o voi folosi incepand de maine, sper sa fie la nivelul calificativelor.

Plus e super comod, o cumperi online, este esim, se instaleaza in 2 minute pe telefon, fiind in roaming se conecteaza la reteaua cu cel mai puternic semnal.

Edited by abac, 13 May 2023 - 09:35.

zile_san

zile_san

Senior Member

• Grup: Senior Members
eu in turcia pe aterizare antalya am mers cu transfer privat de la astia www.hanatravel.com . faci programare on line, vin cu V klasse. platesti la sofer in orice moneda a pamantului. e mega ok, i-am folosit cand mergeam in turcia in 2018 2019 cu omuletul mic dupa noi

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate