Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Ciudatenie STB

Screen Mirroring pe TV Philips mo...

Scut metalic sub motor - recomand...
 Se poate vira la stanga in aceast...

Credit pe 5 ani achitat intr un an

Muzee inchise in lunile de concediu

Nu pot sterge foldere,fisiere ?&#...
 La craterul vulcanului Vezuviu

Centru recuperare alcoolism / dep...

Sistem desktop buget 5000 lei

Pensionare la 45 de ani clovn, da...
 Cum se varuieste un perete pe car...

The Feeling - Sewn

Cine e producatorul dispozitivulu...

Mostenire auto
 

Intrebari/nelamuriri asamblare/inlocuire componente

- - - - -
  • Please log in to reply
652 replies to this topic

#37
iosnebun

iosnebun

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 226
  • Înscris: 12.08.2009
andrey48x daca ai placa de baza asus de ce nu incerci sa gasesti o placa video tot asus?

#38
JuLyan0

JuLyan0

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 09.10.2009
Saut, am un acer aspire T180 si am bagat o placa de video (ledatek LR2A1D 64MB (32bit) vga tv NVIDIA GeForce6200SE TC) si nu imi merge

EuroTruck Simulator(sacadeaza). As vrea sa imi cumpar o placa noua problema este ca nu stiu ce placa se potriveste as vrea sa imi zice o placa video ce sa

mearga la mine sa fie intre 250 - 430RON si sa mearga jocurile noi
(multumesc anticipat :D )

Attached Files



#39
BoYd

BoYd

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 198
  • Înscris: 30.04.2008
sal , merge un ati hd 4730 pe o sursa no name de 600 w ?

#40
udman

udman

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 20.10.2009
Спасибо огромное за информацию.



#41
udragos

udragos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 453
  • Înscris: 15.03.2006

View PostBoYd, on 11th October 2009, 16:14, said:

sal , merge un ati hd 4730 pe o sursa no name de 600 w ?

http://www.techpower...HD_4730/26.html

Daca aia 600 W sunt toti prezenti la datorie ... sunt suficienti.

View Postudman, on 20th October 2009, 01:13, said:

Спасибо огромное за информацию.

moooa (nu ca as intelege rusa) :D

#42
WizardAly

WizardAly

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 301
  • Înscris: 06.12.2006
Salut! Am si eu o nelamurire, poate ma puteti ajuta.
Am urmatoarea configuratie la PC:
PLACA BAZA: Gigabyte GA-945GCMX-S2
PROCESOR:   INTEL PENTIUM D 925 3,0GHZ
1GB DDR2 667 MHZ
VIDEO: GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8400GS, 256MB


Acum vreau sa va intreb, daca stiti cumva daca placa mea de baza suporta o placa video Nvidia GeForce 9400 GT (1GB memorie) si sa mai adaug 1GB DDR2.Va rog, eu nu stiu ce suporta placa mea de baza, in afara de proesor si maximul de rami, si de aia ma gandeam sa nu arunc bani degeaba pe placa video ca sa-mi dau seama ca nu merge pe placa mea de baza.Si daca ar merge, producatorul indicat ar fi tot Gigabyte, sau merge orice firma??Va multumesc!

Edited by WizardAly, 28 November 2009 - 00:13.


#43
iosnebun

iosnebun

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 226
  • Înscris: 12.08.2009

View PostWizardAly, on 28th November 2009, 00:12, said:

Salut! Am si eu o nelamurire, poate ma puteti ajuta.
Am urmatoarea configuratie la PC:
PLACA BAZA: Gigabyte GA-945GCMX-S2
PROCESOR:   INTEL PENTIUM D 925 3,0GHZ
1GB DDR2 667 MHZ
VIDEO: GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8400GS, 256MB


Acum vreau sa va intreb, daca stiti cumva daca placa mea de baza suporta o placa video Nvidia GeForce 9400 GT (1GB memorie) si sa mai adaug 1GB DDR2.Va rog, eu nu stiu ce suporta placa mea de baza, in afara de proesor si maximul de rami, si de aia ma gandeam sa nu arunc bani degeaba pe placa video ca sa-mi dau seama ca nu merge pe placa mea de baza.Si daca ar merge, producatorul indicat ar fi tot Gigabyte, sau merge orice firma??Va multumesc!


placa video - nu vad de ce nu ar suporta un 9400GT, daca nu apare in lista celor de la gigabyte, (cum de altfel nici 8400GS nu apare) asta nu inseamna ca nu este suportata placa video ci pur si simplu nu exista la vremea respectiva (aparitia placii de baza) seria 8 sau 9. de regula fiecare producator de placi de baza si placi video isi optimizeaza cele 2 componente pt o stabilitate mai buna a sistemului respectiv; asta nu inseamna ca nu poti opta pentru o placa video al altui producator si ca vor aparea probleme legate de cele 2 componente, in mod clar nu.
modul memorie - avand in vedere ca placa suporta dual channel - trebuie musai sa gasesti un modul de memorie identic cu cel actual, latente, frecventa, producator sau renunti la cel actual si iei un kit 2x1GB dual channel.

#44
sisisalamaleto

sisisalamaleto

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 21.12.2009
Salutare! Am si eu o nelamurire in legatura cu placa de baza de la ECS P4M800PRO-M V1.0A. Vreau sa mi inlocuiesc Hard Diskul. Hardul care il am deocmdata este pe IDE de 80 Gb Western Digital 7200 rpm. Placa de baza are si 2 conectori SATA RAID 1. As vrea sami inlocuiesc hard diskul de 80 gb cu unul de 500 Gb Western Digital 7200 RPM 16 MB BUFFER pe SATA 2. Exista riscul sa nu imi functioneze sau nici sa nul recunoasca?? Astept raspunsul cunoscatorilor va rog. Nu vreau sa l cumpar si sa ma trezesc cu surprize! Va multumesc.

#45
Figo_jr2006

Figo_jr2006

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,488
  • Înscris: 10.04.2006
Salut.Am si eu o intrebare urgenta si in acelasi timp poate si stupida. Cum fac sa inlocuiesc si eu bateria de pe placa de baza fara sa stric nimic acolo?

Attached Files



#46
LucYan03

LucYan03

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 880
  • Înscris: 02.05.2008

View PostFigo_jr2006, on 23rd December 2009, 15:02, said:

Salut.Am si eu o intrebare urgenta si in acelasi timp poate si stupida. Cum fac sa inlocuiesc si eu bateria de pe placa de baza fara sa stric nimic acolo?
Foarte simplu.....scoti pc de sub tensiune(il scoti din priza) si schimbi bateria

#47
funkystarboy

funkystarboy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 04.02.2008
AM O PROBLEMA  CU PC-UL. Poate ma ajuta cineva


AM LUAT CEVA VIRUSI SI ANTIVIRUSUL NU I-A PUTUT STERGE

AZI M-AM TREZIT CA NU MAI INTRA CALCULATORUL NICI IN BIOS, IAR DVD-ROMUL FACE CA NEBUNU SI-I TOT PALPAIE LEDU.


AM LUAT HARDUL SI DE PE ALT PC I-AM FORMATAT PARTITIA CU WINDOWSUL ( UNDE ERAU VIRUSII, VREO 5 ) DAR LA FEL NU INTRA NICI IN BIOS

NICI MONITORU NU PRIMESTE SEMNAL, RAMANE IN STANDBY

PORNESTE DAR ATAT...NICI O ACTIUNE

STIE CAREVA VREO SOLUTIE?

#48
Kruczynski

Kruczynski

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 21.03.2009
Salutare!

Am un laptop Fujitsu. Caut pe cineva care sa mi-l repare cap-coada, ca are cateva probleme. Tastatura nu-i mai merge, dvdromu-ul nu-i mai merge, iar din cauza asta ultima data am reinstalat windows-ul prin USB. Dupa instalarea windows-ului a mers 2 saptamani bine, insa acum mi se blocheaza tot timpul si din ce in ce mai des. As dori sa stiu un pret estimativ care s-ar pricepe sa mi-l faca si poate un nr de telefon.

#49
Racila_Alexandru

Racila_Alexandru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 79
  • Înscris: 22.05.2008
Salut! Am si eu un PC cu:

Intel Dual Core E2180 2.0 Ghz
2GB DDR 2 (2x1)
Nvidia geforce 7600gs 512 DDR2
Placa de baza Asus P5GC-MX
  SURSA DE  400W
vreau sa investesc ceva in sistemul asta... as vrea sa cumpar urmatoare componente:

INTEL CORE2 DUO E8200, LGA775, 2.66GHz, 1333MHz, 6MB
4GB DDR2 (2x2)
Placa video ASUS EN9600GT/ DI/ 1GD3, GEFORCE 9600GT, PCI EXPRESS 2.0, 1 GB DDR3, 600/ 1800MHz, 256BIT, DVI, HDTV/ HDCP, TVO, HDMI

Intrebarea mea ar fi: Suporta placa de baza aceste  componente? Recunoaste 4GB DDR2 sau maximul e 2GB?

P.S. Daca e nevoie de o placa de baza mai puternica va rog sa-mi dati cateva exemple ca sa stiu ce sa cumpar si sa fie la un pret accesibil  :D

Edited by Racila_Alexandru, 07 January 2010 - 21:28.


#50
MILITARU_GEORGE_VL

MILITARU_GEORGE_VL

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 31.01.2010
salutare va rog spuneti_mi daca stiti de ce se blocheaza pc si nu-l mai pot urni decat cu restart, am instalat windows de 2-3 ori am crezut ca sistemul face fite...nimic ,daca am uTorrent pornit merg greu filmele sau netul (utorrent trebuie lasat 3 ore dupa ce ai luat ceva ) se blocheaza  mausul, jocurile care inainte le jucam acum se blocheaza  ....dati-mi un sfat o parere am urmatoarea conf. pc[Name Intel Pentium 4 532
Codename Prescott
Specification Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz
Package (platform ID) Socket 775 LGA (0x4)
CPUID F.4.9
Extended CPUID F.4
Core Stepping G1
Technology 90 nm
Core Speed 3006.8 MHz
Multiplier x FSB 15.0 x 200.5 MHz
Rated Bus speed 801.8 MHz
Stock frequency 3000 MHz
Memory Type DDR
Memory Size 512 MBytes
Channels Single
Memory Frequency 200.5 MHz (1:1)
# 1
SMBus address 0x50
Memory type DDR
Manufacturer (ID) PQI CORP. (7F7F7F7F7F3E0000)
Size 512 MBytes
Max bandwidth PC3200 (200 MHz)
Part number
Number of banks 1
Data width 64 bits
Correction None
Registered no
Buffered no
Nominal Voltage 2.50 Volts ]   va rog dati-mi un raspuns  poate fi memoria ram?

#51
lutu

lutu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 139
  • Înscris: 28.06.2008
Buna.Am un sistem compus din placa de baza ECS Elitegroup P4M800-M7 Procesor Pentium 4 2,8Ghz, Placa video GeForce Fx 5200,RAM 768 MB, HDD 40GB.Ce imbunatatiri asi putea sa aduc acestui sistem. Va multumesc.

#52
raduqu

raduqu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 59
  • Înscris: 17.05.2007
Din moment ce nu ai specificat o suma de bani disponibila, here goes : :D (in functie de specificatiile -si limitarile-placii tale de baza)

Intel Pentium Dual-Core E5300 2.60GHz Box 232,80 RON

http://www.pcgarage....300-260ghz-box/

Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB DDR2 128-bit AGP 221,87 RON

http://www.pcgarage....r2-128-bit-agp/

Edited by raduqu, 15 February 2010 - 13:21.


#53
starlight11

starlight11

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 176
  • Înscris: 04.08.2008
Deci, in primul rand vreau sa va spun ca nu sunt un expert in domeniu si vreau pun o intrebare, poate pentru unii e stupida. De ceva vreme unele jocuri care mergeau mai demult ok, acum merg sacadat si m-am gandit ca ar fi bine sa curat de praf placa video. Problema este ca placa mea video este onboard, si vreu sa va intreb daca pot scoate cumva placa sa o curat de praf, daca nu ce as putea face astfel incat sa mearga jocurile asa cum mergeau odata.

#54
free_as_a_flying_demon

free_as_a_flying_demon

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 513
  • Înscris: 18.03.2009
Exista cabluri diferite pentru SATA si SATA2?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate