Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Este informatie publica/accesibil...

French Drain+ Turnat Alei casa

Instalatie electrica apartament
 Vremurile imperiilor

amenda ISU

Magazine macbook pro

Fața nevazuta a vestului civ...
 The Sandman (2022- )

Curatare jante aluminiu bicicleta

Plafoniera led cu backlight

Am pierdut contractul de munca, a...
 Certificat TVA pentru Auto SH de ...

Sectorul 4 ridica masini abuziv?

N-are vlaga in a 5 a

Motorul se supraincalzeste?
 

Intrebari/nelamuriri asamblare/inlocuire componente

- - - - -
  • Please log in to reply
652 replies to this topic

#1
Dukuletz

Dukuletz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 709
  • Înscris: 26.02.2007
O dilema despre dimensiuni la pl video si mobo:
intentionez sa cumpar placa video MSI 9600GSO dar nu stiu daca o sa incapa in carcasa mea.. si daca o sa am loc pt conectori SATA :(
so.. ce ziceti?

placa de baza:

Attached Files


Edited by Dukuletz, 07 March 2009 - 16:36.


#2
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 113,739
  • Înscris: 07.02.2003
Va merge doar cu conditia sa muti hardurile jos de tot pe ultimele trepte, eventual sa renunti la ide ca nu o sa ai loc din cauza lui si vad ca n-ai 2 mufe de ide desi placa pare veche... daca ai avea optica pe sata ar fi perfect. Asigura-te ca poti alimenta placa prin mufa de 6 pini pci-e... ca nu se vede bine dar cred ca are alimentare externa la vatajul ei. SI sar puytea sa ai nevoie de o sursa mai puternica.

La mine e nebunie mai mare ca la tine... folosesc si eu o carcasa foarte veche de vreo 6 ani cam neincapatoare si neergonomica... si e si mai jos pci expressul, uite cum, arata inainte de ultimele aranjamente de cabluri :D Mai am si eu un ide optic, daca as scapa de el ce bine ar fi dar din pacate unitatea e prea buna ca sa o dau inainte de termen.. iar conectorul atx 2.2 e intr-o pozitie foarte incomoda, trebuie sa seta pur si simplu prin aer :)

Attached Files

  • Attached File  fit.jpg   322.25K   831 downloads

Edited by andreic, 07 March 2009 - 16:55.


#3
shiva

shiva

    Nameless hero. Professional bug slayer mom.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,115
  • Înscris: 06.10.2003
HDD-urile lui Dukuletz nu acopera placa de baza, deci o sa incapa placa video.

Cat despre cabluri, acestea se pot indoi fara probleme. La mine, alimentarea placii de baza e indoita, chiar langa mufa, la 90 de grade, ca sa nu-mi strice airflow-ul.

Edited by shiva, 07 March 2009 - 17:11.


#4
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 113,739
  • Înscris: 07.02.2003

View Postshiva, on Mar 7 2009, 16:58, said:

HDD-urile lui Dukuletz nu acopera placa de baza, deci o sa incapa placa video.
La el o sa fie problema cu sata-urile, trebuie sa foloseasca cabluri dinalea cu mufa in 90 grade... altfel nu cred ca vor avea loc.

#5
Dukuletz

Dukuletz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 709
  • Înscris: 26.02.2007
Scuze de poaz, e mai veche :D Hardul IDE l-am scos! a ramas doar Sata + dvd-rom.
Mie frica ca o sa raman fara cele 3 porturi SATA.

LE: sorry shiva, ma gandeam ca e Ansamblare si intrebarea mea e cam in zona aia ;))
Sa speram ca o sa mearga sata cu mufa 90 grade.

Edited by Dukuletz, 07 March 2009 - 17:04.


#6
achim_andrei

achim_andrei

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,592
  • Înscris: 12.03.2006
o sa iti incapa fara probleme. Cablul IDE nu o sa te incomodeze, iar cablul SATA il inversezi, astfel incat capatul indoit la 90 de grade sa intre in placa de baza.

Edited by achim_andrei, 10 March 2009 - 23:17.


#7
Dukuletz

Dukuletz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 709
  • Înscris: 26.02.2007
Tot eu si iar eu :D

De ce mi se aprinde led-ul rosu hdd activity numai cand am un hardisk ATA conectat? Nu aprinde si la SATA :(
O fi din cauza controller diferit?

#8
ilie predator

ilie predator

    from SCI Trek

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,778
  • Înscris: 10.09.2007
Sunt si eu cam in aceeasi situatie, am tot vazut ca placile pe 256 bit sunt foarte lungi si nu stiu daca o sa-mi incapa in carcasa un his 4830.Voi ce ziceti ?

Attached Files



#9
yo_cristi

yo_cristi

    Quad Core™

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,873
  • Înscris: 14.04.2008

View Postilie predator, on Apr 7 2009, 10:47, said:

Sunt si eu cam in aceeasi situatie, am tot vazut ca placile pe 256 bit sunt foarte lungi si nu stiu daca o sa-mi incapa in carcasa un his 4830.Voi ce ziceti ?


O sa incapa cred pt ca ai ceva spatiu acolo ;)

Nu stiu la mine daca o sa incapa eu am 28 cm spatiu si nu cred ca placa are mai mult la lungime !!

Edited by yo_cristi, 08 April 2009 - 09:23.


#10
alexxveres

alexxveres

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,129
  • Înscris: 20.01.2007
ilie masoara ce distanta ai dar eu sunt sigur ca-ti intra...acestea sunt dimensiunile unui his 4830: 12.5 x 24.6 x 4 cm (HxWxD). de notat ar fi ca his a redus lungimea la ultimele placi 4830 si 4850.

#11
yo_cristi

yo_cristi

    Quad Core™

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,873
  • Înscris: 14.04.2008

View Postalexxveres, on Apr 8 2009, 10:32, said:

ilie masoara ce distanta ai dar eu sunt sigur ca-ti intra...acestea sunt dimensiunile unui his 4830: 12.5 x 24.6 x 4 cm (HxWxD). de notat ar fi ca his a redus lungimea la ultimele placi 4830 si 4850.


Deci la mine are loc  :unsure:

Attached Files


Edited by yo_cristi, 08 April 2009 - 17:24.


#12
ilie predator

ilie predator

    from SCI Trek

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,778
  • Înscris: 10.09.2007

View Postalexxveres, on Apr 8 2009, 09:32, said:

ilie masoara ce distanta ai dar eu sunt sigur ca-ti intra...acestea sunt dimensiunile unui his 4830: 12.5 x 24.6 x 4 cm (HxWxD). de notat ar fi ca his a redus lungimea la ultimele placi 4830 si 4850.
Cam la limita , am 27 de cm latime in carcasa iar vechiul meu x1650 avea 18 cm , 4830 are 24.6 , este o diferenta.

#13
valinor

valinor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,265
  • Înscris: 19.04.2008
Iti incape si un HD4870x2

#14
yo_cristi

yo_cristi

    Quad Core™

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,873
  • Înscris: 14.04.2008

View Postilie predator, on Apr 8 2009, 18:28, said:

Cam la limita , am 27 de cm latime in carcasa iar vechiul meu x1650 avea 18 cm , 4830 are 24.6 , este o diferenta.


Ce chestie x1650 are 18 cm si hd 3650 are 16.5 ;))

#15
ilie predator

ilie predator

    from SCI Trek

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,778
  • Înscris: 10.09.2007

View Postvalinor, on Apr 8 2009, 17:30, said:

Iti incape si un HD4870x2
Am inteles , multumesc deci nu trebuie sa-mi mai fac griji asa mari :).

#16
alexxveres

alexxveres

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,129
  • Înscris: 20.01.2007
HD4870x2 nu incape dar cu cele single gpu n-ai probleme ;).

#17
yo_cristi

yo_cristi

    Quad Core™

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,873
  • Înscris: 14.04.2008

View Postalexxveres, on Apr 8 2009, 19:19, said:

HD4870x2 nu incape dar cu cele single gpu n-ai probleme ;).

Lol pai 4870x2 ce dimensiuni are ?  :eek:  :scared:

#18
shadowolf

shadowolf

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 364
  • Înscris: 09.05.2008
IN primul rand, cand vreti sa achizitionati placi video puternice, verificati ce surse aveti. In 1/2 din pozele alea am vazut numai pocnitori de surse de alimentare. Si ca idee, o placa de baza de 150 de ron, cu video pe ea, nu a fost construita sa "tina" o placa video de 400-500 ron. Sau mai mult. Da, va merge , dar in functie de cat de norocosi sunteti va tine de la o sapt la mai mult.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate