Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cada baie la comanda, lungime 95 ...

Televizorul visurilor mele!

Accesorii Yoga Tab 13

Probleme MIUI 13 la Xiaomi Redmi ...
 Curajul e frate cu prostia (ignor...

Asus ZenBook Flip 14 UM462 ventil...

Achizitie PC

Orlando candideaza la alegerile p...
 Gasire telefon xiaomi pierdut sau...

eventratie

DVR clona

Server facut pe componente
 Intrebare instagram

SSD in pod ?

Recomandare ace masina cusut elec...

Cum calculez rata de profitabilit...
 

Intrebari/nelamuriri asamblare/inlocuire componente

- - - - -
  • Please log in to reply
653 replies to this topic

#1
Dukuletz

Dukuletz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 709
  • Înscris: 26.02.2007
O dilema despre dimensiuni la pl video si mobo:
intentionez sa cumpar placa video MSI 9600GSO dar nu stiu daca o sa incapa in carcasa mea.. si daca o sa am loc pt conectori SATA :(
so.. ce ziceti?

placa de baza:

Attached Files


Edited by Dukuletz, 07 March 2009 - 16:36.


#2
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 116,457
  • Înscris: 07.02.2003
Va merge doar cu conditia sa muti hardurile jos de tot pe ultimele trepte, eventual sa renunti la ide ca nu o sa ai loc din cauza lui si vad ca n-ai 2 mufe de ide desi placa pare veche... daca ai avea optica pe sata ar fi perfect. Asigura-te ca poti alimenta placa prin mufa de 6 pini pci-e... ca nu se vede bine dar cred ca are alimentare externa la vatajul ei. SI sar puytea sa ai nevoie de o sursa mai puternica.

La mine e nebunie mai mare ca la tine... folosesc si eu o carcasa foarte veche de vreo 6 ani cam neincapatoare si neergonomica... si e si mai jos pci expressul, uite cum, arata inainte de ultimele aranjamente de cabluri :D Mai am si eu un ide optic, daca as scapa de el ce bine ar fi dar din pacate unitatea e prea buna ca sa o dau inainte de termen.. iar conectorul atx 2.2 e intr-o pozitie foarte incomoda, trebuie sa seta pur si simplu prin aer :)

Attached Files

  • Attached File  fit.jpg   322.25K   832 downloads

Edited by andreic, 07 March 2009 - 16:55.


#3
shiva

shiva

    Nameless hero. Professional bug slayer mom.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,398
  • Înscris: 06.10.2003
HDD-urile lui Dukuletz nu acopera placa de baza, deci o sa incapa placa video.

Cat despre cabluri, acestea se pot indoi fara probleme. La mine, alimentarea placii de baza e indoita, chiar langa mufa, la 90 de grade, ca sa nu-mi strice airflow-ul.

Edited by shiva, 07 March 2009 - 17:11.


#4
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 116,457
  • Înscris: 07.02.2003

Vizualizare mesajshiva, pe Mar 7 2009, 16:58, a scris:

HDD-urile lui Dukuletz nu acopera placa de baza, deci o sa incapa placa video.
La el o sa fie problema cu sata-urile, trebuie sa foloseasca cabluri dinalea cu mufa in 90 grade... altfel nu cred ca vor avea loc.

#5
Dukuletz

Dukuletz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 709
  • Înscris: 26.02.2007
Scuze de poaz, e mai veche :D Hardul IDE l-am scos! a ramas doar Sata + dvd-rom.
Mie frica ca o sa raman fara cele 3 porturi SATA.

LE: sorry shiva, ma gandeam ca e Ansamblare si intrebarea mea e cam in zona aia ;))
Sa speram ca o sa mearga sata cu mufa 90 grade.

Edited by Dukuletz, 07 March 2009 - 17:04.


#6
achim_andrei

achim_andrei

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,592
  • Înscris: 12.03.2006
o sa iti incapa fara probleme. Cablul IDE nu o sa te incomodeze, iar cablul SATA il inversezi, astfel incat capatul indoit la 90 de grade sa intre in placa de baza.

Edited by achim_andrei, 10 March 2009 - 23:17.


#7
Dukuletz

Dukuletz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 709
  • Înscris: 26.02.2007
Tot eu si iar eu :D

De ce mi se aprinde led-ul rosu hdd activity numai cand am un hardisk ATA conectat? Nu aprinde si la SATA :(
O fi din cauza controller diferit?

#8
ilie predator

ilie predator

    from SCI Trek

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,778
  • Înscris: 10.09.2007
Sunt si eu cam in aceeasi situatie, am tot vazut ca placile pe 256 bit sunt foarte lungi si nu stiu daca o sa-mi incapa in carcasa un his 4830.Voi ce ziceti ?

Attached Files



#9
yo_cristi

yo_cristi

    Quad Core™

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,873
  • Înscris: 14.04.2008

Vizualizare mesajilie predator, pe Apr 7 2009, 10:47, a scris:

Sunt si eu cam in aceeasi situatie, am tot vazut ca placile pe 256 bit sunt foarte lungi si nu stiu daca o sa-mi incapa in carcasa un his 4830.Voi ce ziceti ?


O sa incapa cred pt ca ai ceva spatiu acolo ;)

Nu stiu la mine daca o sa incapa eu am 28 cm spatiu si nu cred ca placa are mai mult la lungime !!

Edited by yo_cristi, 08 April 2009 - 09:23.


#10
alexxveres

alexxveres

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,129
  • Înscris: 20.01.2007
ilie masoara ce distanta ai dar eu sunt sigur ca-ti intra...acestea sunt dimensiunile unui his 4830: 12.5 x 24.6 x 4 cm (HxWxD). de notat ar fi ca his a redus lungimea la ultimele placi 4830 si 4850.

#11
yo_cristi

yo_cristi

    Quad Core™

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,873
  • Înscris: 14.04.2008

Vizualizare mesajalexxveres, pe Apr 8 2009, 10:32, a scris:

ilie masoara ce distanta ai dar eu sunt sigur ca-ti intra...acestea sunt dimensiunile unui his 4830: 12.5 x 24.6 x 4 cm (HxWxD). de notat ar fi ca his a redus lungimea la ultimele placi 4830 si 4850.


Deci la mine are loc  :unsure:

Attached Files


Edited by yo_cristi, 08 April 2009 - 17:24.


#12
ilie predator

ilie predator

    from SCI Trek

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,778
  • Înscris: 10.09.2007

Vizualizare mesajalexxveres, pe Apr 8 2009, 09:32, a scris:

ilie masoara ce distanta ai dar eu sunt sigur ca-ti intra...acestea sunt dimensiunile unui his 4830: 12.5 x 24.6 x 4 cm (HxWxD). de notat ar fi ca his a redus lungimea la ultimele placi 4830 si 4850.
Cam la limita , am 27 de cm latime in carcasa iar vechiul meu x1650 avea 18 cm , 4830 are 24.6 , este o diferenta.

#13
valinor

valinor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,265
  • Înscris: 19.04.2008
Iti incape si un HD4870x2

#14
yo_cristi

yo_cristi

    Quad Core™

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,873
  • Înscris: 14.04.2008

Vizualizare mesajilie predator, pe Apr 8 2009, 18:28, a scris:

Cam la limita , am 27 de cm latime in carcasa iar vechiul meu x1650 avea 18 cm , 4830 are 24.6 , este o diferenta.


Ce chestie x1650 are 18 cm si hd 3650 are 16.5 ;))

#15
ilie predator

ilie predator

    from SCI Trek

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,778
  • Înscris: 10.09.2007

Vizualizare mesajvalinor, pe Apr 8 2009, 17:30, a scris:

Iti incape si un HD4870x2
Am inteles , multumesc deci nu trebuie sa-mi mai fac griji asa mari :).

#16
alexxveres

alexxveres

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,129
  • Înscris: 20.01.2007
HD4870x2 nu incape dar cu cele single gpu n-ai probleme ;).

#17
yo_cristi

yo_cristi

    Quad Core™

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,873
  • Înscris: 14.04.2008

Vizualizare mesajalexxveres, pe Apr 8 2009, 19:19, a scris:

HD4870x2 nu incape dar cu cele single gpu n-ai probleme ;).

Lol pai 4870x2 ce dimensiuni are ?  :eek:  :scared:

#18
shadowolf

shadowolf

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 364
  • Înscris: 09.05.2008
IN primul rand, cand vreti sa achizitionati placi video puternice, verificati ce surse aveti. In 1/2 din pozele alea am vazut numai pocnitori de surse de alimentare. Si ca idee, o placa de baza de 150 de ron, cu video pe ea, nu a fost construita sa "tina" o placa video de 400-500 ron. Sau mai mult. Da, va merge , dar in functie de cat de norocosi sunteti va tine de la o sapt la mai mult.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate