Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Samsung doreste ca pana in 2025 n...

Despre "Drugtest 5000"

La multi ani @pufonel!
 lichid racire Tico Daewoo

Laptop Asus nou cu ssd 980gb scri...

Multimedia, Office - AV1, x265 De...

Platformele online schimba ordine...
 Impas succesiune

Share imagini iPhone HEIC?

xiaomi se blocheaza

Carbonaut, not great, not terribl...
 Amplificare semnal GSM

Oneplus 10T

Va doriți revenirea tramvaielor p...

Ce inseamna "modificare publi...
 

Intrebari/nelamuriri asamblare/inlocuire componente

- - - - -
  • Please log in to reply
652 replies to this topic

#19
magnificentboys

magnificentboys

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 33
  • Înscris: 16.03.2009
Buna..Am nevoie de ajutoru vostru...vreau sa-mi iau o placa de baza Gigabyte 73PVM-S2H, socket 775 Si vreau sa stiu daca trebuie sa cumpar alt Hardisk..Eu am unul pe "ATA100 WESTERN DIGITAL 250GB" si nusitu daca merge pe placa asta..ca nu-mi permit sa mai cumpar alt Hardisk.. mai ales ca am multe fisiere pe ele...Ast Raspuns Va multumesc Anticipat

#20
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,314
  • Înscris: 11.11.2005
Iti merge. Dar daca ai 2 dvd-rw vei folosi doar 1.

#21
magnificentboys

magnificentboys

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 33
  • Înscris: 16.03.2009

View Postxxvirusxx, on 17th June 2009, 13:30, said:

Iti merge. Dar daca ai 2 dvd-rw vei folosi doar 1.

Da Am 2 Unitati optice oricum foloseam numai unu..mersi mult ..mi-ai fost de mare ajutor.. ( RESPECT )

#22
ilie predator

ilie predator

    from SCI Trek

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,778
  • Înscris: 10.09.2007

View Postshadowolf, on 28th May 2009, 19:01, said:

IN primul rand, cand vreti sa achizitionati placi video puternice, verificati ce surse aveti. In 1/2 din pozele alea am vazut numai pocnitori de surse de alimentare. Si ca idee, o placa de baza de 150 de ron, cu video pe ea, nu a fost construita sa "tina" o placa video de 400-500 ron. Sau mai mult. Da, va merge , dar in functie de cat de norocosi sunteti va tine de la o sapt la mai mult.
Te refereai la mine? Mie nu mi se pare rasurbo pocnitoare :D.

#23
umbbra

umbbra

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 273
  • Înscris: 28.01.2007
Am si eu o intrebare: merge o memorie ram ddr3 1600MHz (corsair) pe o placa de baza gigabyte GA-EX58-UD5 ? (la care frecventa memorie e 2100 / 1333 / 1066 / 800 mhz). Nu prea le am :)
Si banuiesc ca procesoru nu prea are treaba , pt ca e un i7.
Ms

#24
crissvalicos

crissvalicos

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 89
  • Înscris: 14.07.2009

View Postumbbra, on 17th July 2009, 21:15, said:

Am si eu o intrebare: merge o memorie ram ddr3 1600MHz (corsair) pe o placa de baza gigabyte GA-EX58-UD5 ? (la care frecventa memorie e 2100 / 1333 / 1066 / 800 mhz). Nu prea le am :)
Si banuiesc ca procesoru nu prea are treaba , pt ca e un i7.
Ms
In principiu merge, dar este pacat doar o placa de memorie cand ai 6(sase) sloturi de memorie dualchannel...
Uita-te aici si te lamuresti http://www.gigabyte....ame=GA-EX58-UD5

#25
icamaster

icamaster

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,151
  • Înscris: 13.02.2008
Imi va merge o placa video ATI HD4650 sau 4670 pe o placa de baza ASUS P5LD2-X/1333 si sursa no-name de 450W (oricum nu sunt adevarati Watti).

#26
icamaster

icamaster

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,151
  • Înscris: 13.02.2008
Si mai am o intrebare. Am vazut ca aproape toate placile mai noi au un connector mai sus (am incercuit cu rosu). Pentru ce este?

Attached Files


Edited by icamaster, 23 July 2009 - 23:07.


#27
crissvalicos

crissvalicos

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 89
  • Înscris: 14.07.2009

View Posticamaster, on 24th July 2009, 00:06, said:

Si mai am o intrebare. Am vazut ca aproape toate placile mai noi au un connector mai sus (am incercuit cu rosu). Pentru ce este?
In primul rand: placile video dorite de tine sunt pe PCI Express x16 2.0(corect v2.0) pe cand placa de baza are PCI Express x16 (corect v1.0). Diferenta consta in viteza de transfer a datelor intre Mainboard si Grafic Adapter (dubla la varianta PCI Express x16 2.0). acest lucru poate duce la folosirea placii video, de catre mainboard, la o capacitate mai mica decat poate duce placa video, sau chiar la fault de comunicare datorita vitezelor diferite de transfer.
In al doile rand: functie de ce mai ai in sistem (nr. HDD-uri, CD/DVD-uri) sursa poate sau nu poate sustine o astfel de placa video.
In al treilea rand: conectorul de sus de pe placile video este pentru cuplarea a doua placi video in mod SLI (vezi Wiki) pe placile de baza care au doua sloturi PCI Express x16
Concluzia: daca pastrezi placa de baza, uita-te dupa placi video cu PCI Express x16 si nu PCI Express x16 2.0

Edited by crissvalicos, 27 July 2009 - 18:35.


#28
SpeedDemon

SpeedDemon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,019
  • Înscris: 18.05.2009
Is incepstor in ale asamblari si va intreb ventilatorul asta sufla aer afara sau trage inauntru?

#29
crissvalicos

crissvalicos

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 89
  • Înscris: 14.07.2009
Sufla afara din carcasa (cum este montat in foto)

#30
m3th0dman

m3th0dman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,265
  • Înscris: 03.01.2007

View Posticamaster, on 24th July 2009, 00:06, said:

Si mai am o intrebare. Am vazut ca aproape toate placile mai noi au un connector mai sus (am incercuit cu rosu). Pentru ce este?
CrossFire. SLI îi la plăcile NVidia.

#31
andreigherghe

andreigherghe

    Think different

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,034
  • Înscris: 27.12.2007
Salut! Am un port AGP8X, si m-am gandit sa-mi i-au o placa video mai buna. Am comandat aceasta placa de pe Emag (Maine ajunge) .
Placa video curenta este nvidia GeForce 4 MX 440 with agp8x, si arata asa . Se potriveste la fix.
Intrebarea este:
Va merge placa comandata, sau am dat 250 de ron degeaba?

#32
Valerys

Valerys

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,180
  • Înscris: 12.06.2007

View Postandreigherghe, on 1st September 2009, 15:06, said:

Salut! Am un port AGP8X, si m-am gandit sa-mi i-au o placa video mai buna. Am comandat aceasta placa de pe Emag (Maine ajunge) .
Placa video curenta este nvidia GeForce 4 MX 440 with agp8x, si arata asa . Se potriveste la fix.
Intrebarea este:
Va merge placa comandata, sau am dat 250 de ron degeaba?
Va merge, cat timp te tine si sursa (placa video comandata are nevoie si de alimentare suplimentara).

#33
Flawless69

Flawless69

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 236
  • Înscris: 12.06.2009
Stie cineva un site unde pot afla totul despre cum se fac configuratiile, cine cu cine merge si toate detaliile ?
Multumesc!

#34
andy_latino_boy

andy_latino_boy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 188
  • Înscris: 18.03.2009
Buna : Am si eu o nelamurire ;;)  nu mai e mult si vreau sa-mi cumpar un calculator pe componente...... ( fara Hardisk ,si DVD-RW )  ca vreau sa mai reduc din pret :D  si vreau sa stiu..daca este compatibil.. Hardiskul si DVD-RW-ul  pe o placa de baza : GIGABYTE GA-EG41MF-US2H, IntelG41, Sk775, 4xDual channel DDR2 800, 1xPCIEXP16x, 1xPCIEXP1x, VGA Intel GMA X4500  tin sa spun..ca hardiskul e model WD ATA100 - 260 GB.. si DVD-RW -ASUS..

VA MULTUMESC..Astept raspuns

#35
vsexox

vsexox

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 213
  • Înscris: 09.11.2007
Placa de baza ECS P4M800PRO-M V1.0A , INTEL CELERON 331 SL98V 2.66GHZ , Ati Radeon 9600 256M AGP , Win XP SP3 .
Am schimbat ramii : De la 512M DDR 400 la 1G DDR2 533 . Nu dau erori , merge perfect dar daca intru in jocuri se blocheaza complet dupa cateva zeci de secunde . Am setat din BIOS memeria DDR2 de la 533 la 400 ... jocurile merg perfect . Aveti vreo idee care ar putea fi problema ? Sa incerc si un reinstall de Windows ?

Edited by vsexox, 27 September 2009 - 06:23.


#36
andrey48x

andrey48x

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 19.03.2009
Salut,
As vrea si eu un pic de ajutor, poate ceva sfaturi :)
Am asa ceva :
Sistemul de Operare Microsoft Windows Vista Home Edition
Placa de baza : Asus P5G-MX
Procesor : Intel Pentium Dual CPU E2160 @1.80 GHz
RAM 2GB
Placa video : ATI Radeon X1050
As dori sa inlocuiesc placa video existenta, cu ceva mai bun.
Mi-au fost recomandate (de niste prieteni) http://www.cel.ro/pl...-256bit-pcie-l/
si http://www.price.ro/...tdd)_197827.htm
Acum as dori sa stiu daca voi aveti alte idei/recomandari ... mersi

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate