Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

[ANCOM] Un sfert dintre conexiuni...

Digitalizarea sistemului energetic

BOTSWANA premier league
 intrebare despre HFS+

Problema Netflix

Bosch Novatherm ZW20 picura apa

Tv-urile 8k ar putea disparea
 Fps drop in jocuri

Macroblocuri cand pornesc/ opresc...

OFERTE hrana animale

TGN transgaz acorda 15 acțiu...
 Achizitie ardei iuti

Panou presurizat ACM - probleme

Coordonate sistem Stereo 1970 bra...

Un sunet ciudat
 

Intrebari/nelamuriri asamblare/inlocuire componente

- - - - -
  • Please log in to reply
653 replies to this topic

#73
easy90rider

easy90rider

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,979
  • Înscris: 01.07.2007
@Kratosgodofwar nici unul:)
toate au placa video integrata. exceptie fiind cel de la expertcomputer care are o placa video slaba.

#74
Chedburn

Chedburn

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 736
  • Înscris: 21.01.2009
Vreau un raspuns repede la intrebarea asta :) .
Vechea mea sursa s-a stricat(delux atx 400w p4). Am dat comanda de una noua ( Sursa Raidmax RX-420BK 420W, 12cm led fan, negru, Retail).
Intrebarea este daca cea noua, o poate inlocui pe cea veche.

Specificatii Raidmax RX-420BK 420W

Putere sursa (W):
420

Numar ventilatoare:
1 x 120 mm Led Albastru

Conectori:
2 x SATA
1 x PCI-E 6pini
1 x 20+4 Pin

Format:
ATX

Pentru delux atx 400w p4 nu prea am gasit. pe ea scrie doar atat, si google nu spune prea multe ^_^.
P.S.: Nu am deschis un nou thread pentru asta, asa ca am postat aici. Sper sa fie okay.

Edited by alecsionutz, 01 July 2010 - 21:17.


#75
shiva

shiva

    Nameless hero. Professional bug slayer mom.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,339
  • Înscris: 06.10.2003

 Kratosgodofwar, on 23rd June 2010, 12:57, said:

salut,sunt nou aici si am o intrebare:
care dintre urmatoarele sisteme mi-o recomandati,care e cel mai bun sistem dintre toate care ar trebui sa-l cumpar,vreau sa iau unul pe care sa ruleze cele mai noi jocuri la mediu sau chiar max(de exemplu GTA 4) sau strategii ca :Starcraft 2,Red Alert 3 etc.
[...]
Posteaza, te rog, aici. Acesta nu e topicul potrivit.

#76
terminus13

terminus13

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 02.07.2010
cred ca am gresit locul :)

#77
R081

R081

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 59
  • Înscris: 01.06.2006
Salut,
Am o placa de baza noua si un kit de 2x2gb de memorie si nu stiu exact cum se monteaza memoria sa fie in dual channel.
O placuta pe albasru si una pe neru?
Atasez o poza cu placa.

Multumesc anticipat.

Attached Files



#78
ghepard3007

ghepard3007

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 26.07.2008
buna ziua.
am o placa video ati radeon hd 2600 pro sonic si mi s-a stricat ventilatorul.
unde as putea sa gasesc un video cooler compatibil?

#79
Chedburn

Chedburn

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 736
  • Înscris: 21.01.2009

 R081, on 3rd July 2010, 07:04, said:

Salut,
Am o placa de baza noua si un kit de 2x2gb de memorie si nu stiu exact cum se monteaza memoria sa fie in dual channel.
O placuta pe albasru si una pe neru?
Atasez o poza cu placa.

Multumesc anticipat.

Din cate stiu eu, nu are importanta cum e asezata memoria, ci daca sunt compatibile. Pune-le pe negru, si daca nu merge incearca una pe albastru si una pe negru.

 ghepard3007, on 3rd July 2010, 11:50, said:

buna ziua.
am o placa video ati radeon hd 2600 pro sonic si mi s-a stricat ventilatorul.
unde as putea sa gasesc un video cooler compatibil?
Ti-am trimis un PM cu link-ul catre produs, pentru ca daca puneam aici, se considera reclama. ^^

Edited by alecsionutz, 03 July 2010 - 18:40.


#80
R081

R081

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 59
  • Înscris: 01.06.2006
[quote name='alecsionutz' date='3rd July 2010, 19:31' post='8439861']
Din cate stiu eu, nu are importanta cum e asezata memoria, ci daca sunt compatibile. Pune-le pe negru, si daca nu merge incearca una pe albastru si una pe negru.

Danke

#81
R081

R081

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 59
  • Înscris: 01.06.2006
[quote name='alecsionutz' date='3rd July 2010, 19:31' post='8439861']
Din cate stiu eu, nu are importanta cum e asezata memoria, ci daca sunt compatibile. Pune-le pe negru, si daca nu merge incearca una pe albastru si una pe negru.

Danke

#82
ChemTeacher

ChemTeacher

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,853
  • Înscris: 26.05.2007
Vei afla daca ii citesti manualu', fireste !

#83
ionutzradu

ionutzradu

    Esti bujia vietii mele ,fara tine dau rateuri :D

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,237
  • Înscris: 27.08.2009
ca sa mearga in dual channel trebuie montate in sloturi de aceeasi culoare , RAM-ii trebuie sa fie de aceiasi capacitate single sided sau double sided amandoi si ar mai fi recomandat sa fie de aceeasi frecventa si aceiasi latente...

De ex eu am dual channel pe un asus p4s800d-x intre un ram kingmax de 512 si un ram zeppelin de 512 de latente diferite...ambele functioneaza la latentele celei mai "lenese"

#84
cappyok

cappyok

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 08.09.2010
salutare am si io o intrebare legata de pc meu , mai bine zis de placa de baza cam ce procesor  miar putea merge procesoru actual e 1,6intel pentium  dual core? cine ma ajuta si pe mine?

#85
pastel3005

pastel3005

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,320
  • Înscris: 11.08.2006

 cappyok, on 8th September 2010, 12:37, said:

salutare am si io o intrebare legata de pc meu , mai bine zis de placa de baza cam ce procesor  miar putea merge procesoru actual e 1,6intel pentium  dual core? cine ma ajuta si pe mine?
placa de baza fiind... ?

#86
cappyok

cappyok

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 08.09.2010
msi p4m900m(ms-7255 v2)

mar interesa ce procesor imi suporta dupa cum am zis am 16, intel pendium dual core pini de 775 :notangel:

mar interesa ce procesor imi suporta dupa cum am zis am 1,6 intel pendium dual core pini de 775 :notangel:

\
ionut ma ajuti si me mine cu ceva?

#87
taz1vas

taz1vas

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 395
  • Înscris: 30.11.2007
Salut

Am o intrebare sata 2 se potrivesc pe sata 3 ? (banuiesc ca nu ce trebuie sa cumpar ?)
Placa mea de baza are 6 sata 2 si ce vreau sa cumpar are 6 sata 3 ....

#88
c14h3r

c14h3r

    Membru nesanatos..

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,822
  • Înscris: 12.12.2007

 taz1vas, on 8th September 2010, 15:15, said:

Salut

Am o intrebare sata 2 se potrivesc pe sata 3 ? (banuiesc ca nu ce trebuie sa cumpar ?)
Placa mea de baza are 6 sata 2 si ce vreau sa cumpar are 6 sata 3 ....

merge asa cum un device usb 2.0 functioneaza normal pe usb 3.0.

#89
taz1vas

taz1vas

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 395
  • Înscris: 30.11.2007

 c14h3r, on 15th September 2010, 10:39, said:

merge asa cum un device usb 2.0 functioneaza normal pe usb 3.0.
merci mult

#90
volley3

volley3

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 24.07.2007
Am si eu o intrebare de...sa zicem incepator in ale calculatoarelor in ceea ce priveste componentele lor. Am un PC mai vechi, cumparat prin 2005, cu urmatoarea configuratie: AMD Sempron 1.5ghz, GeForce Nvidia FX5200-128mb, 512RAM si placa de baza Asus VIA KT600[asta scrie pe cd-ul ei...]. Am decis totusi ca este timpul sa il mai imbunatatesc, deoarece are multe lipsuri, dar unii "experti" ziceau ca decat sa bag bani in procesor si placa video si sa mi se arda placa de baza, mai bine iau alt calculator.

Si vine intrebarea: daca schimb procesorul, placa video si mai adaug memorie ddr, este necesara si schimbarea placii de baza?

Va multumesc anticipat.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate