![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
caut baterist punk
Last Updated: Apr 21 2009 12:04, Started by
1stpaul
, Jan 22 2009 10:53
·
0

Posted 22 January 2009 - 10:53

Recent mi-am luat si eu chitara si am inceput sa cant impreuna cu un prieten muzica punk. Nu e nushtiuce deocamdata dar avem nevoie de un baterist din Cluj.
Daca ai baterie si esti interesat atunci vedem daca iese ceva. Oricum distractie o sa iasa;) Avem deja niste indei pt cateva piese dar vrem sa vedem cum suna cu baterie:> |
Posted 21 April 2009 - 12:04

nu mai facem formatie:)) acuma cred ca trebuie sa caut o trupa intreaga:-J:)) de cantat la electrica nu m-am apucat de mult timp da vreau sa invatz numai ca am nevoie de oameni cu care sa repet...:> la cele cateva schelete muzicale ce le-am facut nu prea aveam influente pt ca ne-am propus sa avem propriul nostru stil dar dupa cum ziceam nu a mers faza:-?? cine vrea sa faca trupa e binevenit;)
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users