Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Google tv si open vpn

Vot europarlamentare

Sfat reparatii

Jurnal de bord Tesla M3SR 2024 Hi...
 Acostament sosele comune Romania

AI-ul Google cartografiaza 1 mili...

De ce nu se fac profesori doar ol...

imprimanta laser capacitate medie...
 Parere garsoniera Tineretului

Sfaturi achizitie boxe hi-fi pent...

Baterie externa solara vs baterie...

Sapa peste pardosea veche
 recomandare placa captura video

Trecere apartament pe numele meu

Seria 3 - E90 / 91

LakeSide 11 Straulesti
 

PretBomba.ro

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
780 replies to this topic

#703
psicorpszone

psicorpszone

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 15.01.2007
Revin si nu am pace...deci site.banat.pt.spam este o tzeapa totala...le-am scris si i-am intrebat difetite chestii, le-am spus sa-mi argumenteze si singurul raspuns care l-am primit de la ei a fost ceva de genul : "noi nu folosim roboti...".
In schimb, exista bidandwin.ro...care pare destul de serios, si administratorul chiar mai si posteaza pe aici...
Ideea de ultima ora cu bidandwin e in felul urmator: se bat 2 useri pe un produs...si se bat ei vreo 2 zile...produsul costa cam 15 mil in magazin...dar prin licitarea celor 2 useri s-a ajuns la o valoare de 43 mil...aceasta valoare impartita la cei 2 useri care se bat pt acel produs inseamna 21.5 mil de caciula cheltuiti pe credite...Acum poate eu gandesc prea romaneste, dar cine draq e atat de diliu ca sa cheltuie mai multi bani decat costa in magazin pe un produs, fara a avea maca siguranta ca va castiga?!?!? Poate bideaza altul mai mult si, gata, pa 20 mil.
Au ei o kestie destul de tare cu "runda finala" dar ideea e ca daca vrei sa ajungi acolo cheltui credite de 2 ori valoarea produsului...deci intreb iar, chiar sunt oameni atat de nebuni incat de dragul jocului sa plateasca pe un produs de 2 ori mai mult ca in magazin? Eu nu cred...parerea mea...in Romania, nu.

#704
korsar

korsar

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,348
  • Înscris: 26.07.2007
mai sunt unii care liciteaza din orgoliu,sa se impuna in fata celorlalti,sa arate lumii ca ei nu se lasa,liciteaza pana in panzele albe, sa nu te pui cu ei,ca pierzi.
mai sunt si unii,care chiar daca au consumat credite mai multe decat costa produsul in magazin,liciteaza in continuare,in speranta ca vor castiga si diminua pierderile...nimic nou in asta,la jocurile de noroc,se intampla frecvent,ca unul ceare a pierdut o gramada de bani,sa joace si mai inversunat in continuare,sperand ca va lua potul cel mare....
am mai scris aici,cu ceva timp in urma, de doi care licitau o cratita de 100 de lei,cheltuind credite de 5-600 de lei fiecare....si amandoi erau licitatori normali...aveau o grmada de credite castigate si se plictiseau...
in cazul bidandwin,de care ai pomenit,nu ma pronunt,n-am urmarit licitatia la acel laptop, dar nu e sigur ca doar cei doi au licitat ...posibil sa fi fost altii la inceput,astia doi sa fi intrat doar spre sfarsit...din pacate,acel laptop nu apare pe sait la "licitatii terminate",ca sa putem vedea cate credite a consumat castigatorul ( probabil s-a ajuns in runda finala)

#705
mihail.cazacu

mihail.cazacu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 224
  • Înscris: 04.09.2007
Intr-adevar licitatia pentru telefonul Nokia 5800 a durat 4 zile iar doi dintre cei 6 utilizatori care au intrat in Runda Finala au folosit atatea credite incat ar fi putut sa-l cumpere direct.

Instrumentul de tinere a costurilor sub control exista deja. Dar majoritatea clientilor, avand deja experienta altor situri unde nu exista inca, il utilizeaza sub potentialul sau.  Este vorba de Auto Ofertare (sau "Bid Butler", cum este el cunoscut pe eBay).  

Din discutiile cu clientii am constatat ca principala intrebuintare care i se da este sa liciteze in timp ce "stapanul" face altceva.  E si asta un castig, pentru ca nu poate fi deloc benefic pentru sanatate sa stam lipiti de monitor, insa Auto Ofertarea poate mult mai mult:

1. Are un pret minim, reglabil, la care se declanseaza.  Asta inseamna ca pe baza experientei anterioare, poate fi setat sa intre de la un moment dat, nu de la inceput.  Daca stim din experienta ca pretul la un telefon mobil trece de, sa zicem, 2 lei, poate fi programata sa astepte pana se atinge acel prag, si apoi sa intre in actiune.  Asteptarea nu costa nimic si nu consuma credite.  Daca se intampla cumva sa se termine licitatia inainte de atingerea pragului, creditele raman necheltuite si pot fi utilizate pentru un alt obiect;

2. Se poate seta numarul maxim de credite de utilizat.  E o proprietate foarte utila din doua motive.  In primul rand pentru ca permite stabilirea unor puncte in care ne putem opri si re-evalua strategia.  In al doilea rand, pentru ca Auto Ofertarea are rabdare: asteapta pana in ultimele secunde pentru a plasa o oferta.  Asta inseamna ca daca a fost programata sa foloseasca maxim 20 de credite, stim ca trebuie sa venim sa re-evaluam situatia abia dupa 40 de minute (20 credite x 2 minute timp de licitare).  Sunt 40 de minute care permit deconectarea de febra licitatiei, punerea gandurilor in ordine, s.a.m.d.

3. Auto Ofertarea ofera protectie fata de licitarea "in gasca".  Statul cu ochii in ecran si cu degetul pe mouse e exploatat de anumiti "baieti destepti" astfel: se inteleg dinainte "sa-i faca pe fraieri".  Adica pe participantii la licitatii care nu sunt din gasca.  Apoi doi-trei membri ai "gastii" pornesc un razboi crunt unul cu altul.  Desigur, doar de ochii lumii: sa-i faca pe ceilalti sa creada ca pot sta deoparte, pana isi consuma "nebunii" creditele.  Cand membri gastii observa ca au ramas doar ei intre ei, pentru ca nimeni din afara bandei n-a mai licitat de cateva runde bune, se retrag toti.  Toti in afara de cel care a fost dinainte desemnat sa castige.  

Utilizatorii de buna credinta asteapta, desigur, o contra-licitare de la un alt membru al gastii, in ultima secunda.  Dar secunda trece si "shmekerul" e desemnat castigator. "Fraierii" raman cu buza umflata si cu creditele cheltuite degeaba.  "Smekerilor" in schimb le e simplu sa se coordoneze, pentru ca de-aia exista Skype, MIRC sau Yahoo/MSN/WINDOWS/AIM Instant Messenger.

Auto-Ofertarea distruge acest tip de aranjament pentru ca va licita mereu cu putin inainte de ajungerea cronometrului la zero, daca stapanul nu e pe locul 1.  Nu poate fi intimidata, nu poate fi pacalita.  Daca o banda de "shmekeri" incearca manevra descrisa mai sus, ei vor cheltui fiecare cate un credit la un credit folosit contra lor de Auto Ofertare.  Cu cat e mai mare banda care intra in actiune, cu atat mai mare e si cheltuiala lor totala.  "Vanatoarea in haita" devine prea scumpa.  Si atunci se muta pe alte situri unde nu exista o asemenea protectie.

#706
blinkinsyl

blinkinsyl

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 27.10.2007
A-propos de spam-spam-spam.
Eu am citit o chestie la Termeni si conditii de utilizare: "Dupa terminarea licitatiei ultimul ofertant (“castigatorul”) va vedea in contul sau licitatia castigata cu optiunea de plata online prin card." (spam-spam-spam).
Bun! Dar ... NU scrie clar ... CARE pret. Cel afisat ca fiind aplicat in magazine (ala cu cifre mici) sau cel la care ai castigat licitatia. Ori inventeaza ei un pret intre ele?
Nu stiu cine si ce a cumparat de acolo. S-ar putea sa se cumpere la pretul acela infim la care se termina licitatia. (ok, stiu! plus creditele respective)
Insa, NU este stipulat clar in Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului. Practic, tu semnezi (esti de acord) cu un contract neclar, incomplet.
In cazul lor, frauda miroase de la prima pagina.

#707
korsar

korsar

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,348
  • Înscris: 26.07.2007
nu vad de ce mirosi tu frauda... scrie f clar in regulament,castigatorul plateste suma la care s-a terminat licitatia. pretul din magazin,e doar orientativ,sa stii cam care e valoarea reala a produselor.
pe unele saituri,la unele produse, mai trebuie sa platesti si transportul,dar si asta e specificat clar,in dreptul produsului respectiv,sau in regulamentul acelor saituri.

#708
raduvas

raduvas

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 30.05.2006
Stie cineva ce are siteul bid4win? de ce nu merge sectiunea licitatii active?
si ce stiti de bid2win? livreaza produsele?

#709
ozzy_ro

ozzy_ro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 16.07.2009

View Postraduvas, on 15th July 2009, 12:29, said:

Stie cineva ce are siteul bid4win? de ce nu merge sectiunea licitatii active?
si ce stiti de bid2win? livreaza produsele?


Salut, eu licitez pe www.site.banat.pt.spam si am primit produsele castigate, cat despre www.bid2win.ro am intrat pe site dar da erori la unele pagini si nu mi-a inspirat incredere.

Bafta

#710
korsar

korsar

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,348
  • Înscris: 26.07.2007
mihail.cazacu, ce-i cu auditul de pe saitul tau, bidandwin?  din aprilie te laudai, ca lunar se va publica pe sait. am trecut de mijlocul lui iulie, si nimic... nu numai ca n-am putut vedea un raport, dar a si disparut acel buton cu "AUDIT". sa-nteleg ca era doar o momeala, sa atragi clienti, lasand impresia ca saiul tau e mai serios ca altele de acest gen?

#711
carloss80ro

carloss80ro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 129
  • Înscris: 31.08.2007
mie nu imi vine sa cred cat de mult a prins la romani asemenea jocuri...de cateva ore citesc topicul de la prima pagina si ma minunez cum arunca unii banii..

#712
rospania

rospania

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 23.01.2008
teapa frate ... vorba lu' carloss80ro cred ca romania nu au ce face cu banii :)

#713
backstage13

backstage13

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 03.08.2009
Lista cu robotii site.banat.pt.spam
DarkNess
gianikos
TheJack
razvil
kostpar
ultra72
ecopower
vmarket
STELEAS
itco72
ivan84g
bouzouste
cayman
alex924
hristo77
dioncfu007
maxym01
micky01
ataallahfaiz
tudor2108
marius1012
kostas7

M-am gandit ca ar fi de ajutor sa mai stie si altii cu cine se bat cand liciteaza pe site-ul acesta.
Zilnic au sute, mii de vizitatori dintre care foarte multi risca si cumpara credite. Dintre acestia doar foarte putini sunt constienti ca la un moment dat ajung sa se lupte cu angajatii firmei, sau ma rog, cineva care liciteaza pentru ei. Sa nu credeti ca "robotii" astia sunt  niste roboti in sine:), niste softuri automate sau mai stiu eu ce. Nu, de cele mai multe ori sunt oameni adevarati:) care liciteaza facand asta doar pentru interesul site-ului, licitand cu credite fantoma:). Cei mai multi dintre dvs stiu despre ce vorbesc.
Nu zic ca nu livreaza produsele, sau mai stiu eu ce:) ci doar ca nimeni nu castiga decat atunci cand "trebuie" sau cand vor ei:). Nu va mirati daca ia cineva un laptop sau lcd cu 2,3 lei , dar acest lucru se intampla doar atunci cand vor ei, cand deja si-au acoperit cu mult eventuala pierdere din vanzarea unui astfel de produs la un pret foarte mic.  O sa observati bineinteles ca dupa ce un laptop sau orice alt produs de valoare care se vinde cu doar cativa lei, urmeaza bineinteles 2-3-4 astfel de produse care se vor da cu preturi extraordinar de mari, peste 30-40 lei in licitatii care tin si 2-3 zile, sau care se dau cu preturi moderate dar le vor lua tot ei cu propriile usere. In fine, sunt multe detalii care ar trebui dezbatute.
Deocamdata ma limitez la crearea acestei liste cu robotii, la care sunt sigur ca pot participa mai multi utilizatori:).
Si pentru cei care tot timpul comenteaza cand apare cineva care ii critica pe baietii de la site.banat.pt.spam, le spun ca da, mi-am creat acest cont dupa ce am analizat foarte mult timp acest site, special pentru a-i critica si pentru a ajuta si altii oameni care au dubii atunci cand doresc sa se aventureze pe acest site. Daca incercati totusi, fiti macar moderati, evitati sa consumati mai multe de 100-200 de credite pe un produs si evitati produsele de peste 1000 ron pentru ca acolo 100% o sa dati si peste clickurile domnilor de la spam-spam-spam:).

Acestea fiind spuse, mai astept si alte pareri pentru imbunatatirea listei de mai sus:) despre care trebuie sa spun ca este posibil sa mai contina si unele erori, poate ca unii utilizatori dintre cei mentionati mai sus sunt chiar reali, dar ma indoiesc. Daca doresc utilizatorii de mai sus sa ma contrazica sunt liberi sa-si faca si ei cont aici pe softpedia si sa ne lumineze mintile si sa ne inlature orice indoiala.
De asemenea tot pentru cei care comenteaza de fiecare data cand cineva ia initiativa impotriva celor de la spam-spam-spam le transmit ca acest comment este strict o parere personala si trebuie tratata ca atare, asa cum si ei sunt liberi sa-si exprime opinia.

#714
korsar

korsar

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,348
  • Înscris: 26.07.2007
in principiu, sunt de acord cu tine, dar ai utat sa mentionezi pe ce te bazezi, afirmand ca astia ar fi boti? nu zic ca n-ar fi, sau macar o parte dintre ei, dar sunt si obsedati care liciteaza pana in panzele albe, altii care liciteaza cu cap, doar atunci cand trebuie, isi cunosc si-si studiaza adversarii, normal ca un incepator n-are sanse in fata lor si-i acuza c-ar fi boti. n-ai cum castiga cu 10 credite, un laptop, licitand impotriva unui grup, cu 1000 de credite fiecare si care stiu dinainte cine trebuie sa castige, ceilalti sunt numai pt diversiune. ca in orice afacere, mai intai trebuie sa investesti f mult, ca pe urma sa incepi sa si castigi. daca crezi ca pe bani marunti, vei castiga obiecte scumpe, sigur iesi in pierdere si vei vedea doar boti in jurul tau.

Edited by korsar, 04 August 2009 - 19:24.


#715
backstage13

backstage13

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 03.08.2009

View Postkorsar, on 4th August 2009, 20:22, said:

in principiu, sunt de acord cu tine, dar ai utat sa mentionezi pe ce te bazezi, afirmand ca astia ar fi boti? nu zic ca n-ar fi, sau macar o parte dintre ei, dar sunt si obsedati care liciteaza pana in panzele albe, altii care liciteaza cu cap, doar atunci cand trebuie, isi cunosc si-si studiaza adversarii, normal ca un incepator n-are sanse in fata lor si-i acuza c-ar fi boti. n-ai cum castiga cu 10 credite, un laptop, licitand impotriva unui grup, cu 1000 de credite fiecare si care stiu dinainte cine trebuie sa castige, ceilalti sunt numai pt diversiune. ca in orice afacere, mai intai trebuie sa investesti f mult, ca pe urma sa incepi sa si castigi. daca crezi ca pe bani marunti, vei castiga obiecte scumpe, sigur iesi in pierdere si vei vedea doar boti in jurul tau.

Asa cum am spus si mai sus, este o parere proprie ca a oricui bineinteles...Acea lista de mai sus care in niciun caz nu e completa se bazeaza pe o analiza mai indelungata, dupa foarte mult timp petrecut in fata site-ului lor in care am avut posibilitatea sa vad fiecare utilizator cum liciteaza, pe cine "simpatizeaza" si pe cine nu:).... Bineinteles sunt si utilizatori care lucreaza in echipa, dar cred ca e mai putin important modul in care afecteaza ei desfasurarea unei licitatii in comparatie cu robotii lor, cand o sa am mai mult timp o sa incerc sa spun mai multe si despre tactica asta cu echipele si ce ma descoperit eu in perioada asta...
Referitor la cum poti castiga pe site-ul asta,  asa cum am spus si mai sus se castiga cand vor ei... Am observat de multe ori cum pur si simplu nu vroiau sa lase un anumit utilizator(real) sa castige un produs oricate credite ar fi bagat si incearcau fel de fel de tactici sa-i consume cat mai multe credite, sau sa-l faca sa cedeze psihic, practic ar fi dat produsul oricui altcuiva, numai utilizatorului respectiv nu...

Intr-adevar, ai dreptate, sunt si utilizatori mai naivi care cred ca pot castiga laptop sau lcd cu 10 sau 25 credite, dar sa sti ca uneori, e adevarat, foarte rar se intampla sa-i lase si pe astia sa castige, dar doar in cazurile in care deja eventuala pierdere a fost acoperita de mult si vor sa mai impresioneze, alti utilizatori care stau pe margine si doar privesc. Asa ii incurajeaza si pe ei sa cumpere si credite si sa incerce la urmatorul produs scump, dar guess what, urmatorul produs scump n-o sa se mai dea cu 1-2 lei, o sa se dea cu vreo 40-50 de lei :)...  (Asa cum am spus si in commentul anterior, puteti observa ca dupa 2-3-4 produse de genul laptop, lcd, iphone, playstation 3 care se dau foarte scump mai dau si unul ieftin pentru a mai atrage clienti)

Mai sunt si cazuri cand un utilizator nou care cumpara mai multe credite de prima data, 300 sau 500, il lasa sa castige cu doar cateva credite un produs de valoare, urmand ca apoi sa i le consume pe toate la orice produs intra provocandu-l astfel sa cumpere din nou credite si iar si iar...sunt fel de fel de tactici si metode pe care la prima vedere nu ne-am imagina ca ar putea exista cand intram pe site-ul asta...cand defapt in spatele site.banat.pt.spam se afla un intreg sistem cu un scop bine definit si stim noi care:)...Astea sunt insa doar detalii zic eu... Ma uit la topicul asta si deja ma minunez cand vad ca a ajuns la 40 de pagini de discutii, in care oamenii doar se contrazic, se cearta sau glumesc pe seama lor, insa am senzatia ca totul este aievea si nu s-a ajuns pana acum intr-un punct cat de cat concludent care sa-i ajute pe cei care-si mananca banii, timpul si nervii pe site-ul asta...
M-am gandit la lista asta despre care fiecare poate avea bineinteles o parere proprie, ca la un punct de plecare pentru cei care hotarasc sa incerce pentru prima data site-ul asta, sau pentru cei care au deja vechime pe spam-spam-spam; sunt sigur ca, mare parte dintre voi, cei care ati licitat pe site-ul asta au dat peste cel putin unul dintre "utilizatorii" din lista de mai sus, care v-au mancat nervii si banii... de asemenea sunt foarte sigur ca mai sunt multe alte nume, pe care eu le-am omis, dar pe care unii dintre voi le-ati simtit deja pe propria piele...Oricum sunt mult mai multi, si o sa revin pentru imbunatatirea listei:), deocamdata astia mi-au trecut acum prin cap...

Salutare !

#716
matachepaul

matachepaul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 02.04.2008

View Postbackstage13, on 4th August 2009, 21:03, said:

Asa cum am spus si mai sus, este o parere proprie ca a oricui bineinteles...Acea lista de mai sus care in niciun caz nu e completa se bazeaza pe o analiza mai indelungata, dupa foarte mult timp petrecut in fata site-ului lor in care am avut posibilitatea sa vad fiecare utilizator cum liciteaza, pe cine "simpatizeaza" si pe cine nu:).... Bineinteles sunt si utilizatori care lucreaza in echipa, dar cred ca e mai putin important modul in care afecteaza ei desfasurarea unei licitatii in comparatie cu robotii lor, cand o sa am mai mult timp o sa incerc sa spun mai multe si despre tactica asta cu echipele si ce ma descoperit eu in perioada asta...
Referitor la cum poti castiga pe site-ul asta,  asa cum am spus si mai sus se castiga cand vor ei... Am observat de multe ori cum pur si simplu nu vroiau sa lase un anumit utilizator(real) sa castige un produs oricate credite ar fi bagat si incearcau fel de fel de tactici sa-i consume cat mai multe credite, sau sa-l faca sa cedeze psihic, practic ar fi dat produsul oricui altcuiva, numai utilizatorului respectiv nu...

Intr-adevar, ai dreptate, sunt si utilizatori mai naivi care cred ca pot castiga laptop sau lcd cu 10 sau 25 credite, dar sa sti ca uneori, e adevarat, foarte rar se intampla sa-i lase si pe astia sa castige, dar doar in cazurile in care deja eventuala pierdere a fost acoperita de mult si vor sa mai impresioneze, alti utilizatori care stau pe margine si doar privesc. Asa ii incurajeaza si pe ei sa cumpere si credite si sa incerce la urmatorul produs scump, dar guess what, urmatorul produs scump n-o sa se mai dea cu 1-2 lei, o sa se dea cu vreo 40-50 de lei :)...  (Asa cum am spus si in commentul anterior, puteti observa ca dupa 2-3-4 produse de genul laptop, lcd, iphone, playstation 3 care se dau foarte scump mai dau si unul ieftin pentru a mai atrage clienti)

Mai sunt si cazuri cand un utilizator nou care cumpara mai multe credite de prima data, 300 sau 500, il lasa sa castige cu doar cateva credite un produs de valoare, urmand ca apoi sa i le consume pe toate la orice produs intra provocandu-l astfel sa cumpere din nou credite si iar si iar...sunt fel de fel de tactici si metode pe care la prima vedere nu ne-am imagina ca ar putea exista cand intram pe site-ul asta...cand defapt in spatele site.banat.pt.spam se afla un intreg sistem cu un scop bine definit si stim noi care:)...Astea sunt insa doar detalii zic eu... Ma uit la topicul asta si deja ma minunez cand vad ca a ajuns la 40 de pagini de discutii, in care oamenii doar se contrazic, se cearta sau glumesc pe seama lor, insa am senzatia ca totul este aievea si nu s-a ajuns pana acum intr-un punct cat de cat concludent care sa-i ajute pe cei care-si mananca banii, timpul si nervii pe site-ul asta...
M-am gandit la lista asta despre care fiecare poate avea bineinteles o parere proprie, ca la un punct de plecare pentru cei care hotarasc sa incerce pentru prima data site-ul asta, sau pentru cei care au deja vechime pe spam-spam-spam; sunt sigur ca, mare parte dintre voi, cei care ati licitat pe site-ul asta au dat peste cel putin unul dintre "utilizatorii" din lista de mai sus, care v-au mancat nervii si banii... de asemenea sunt foarte sigur ca mai sunt multe alte nume, pe care eu le-am omis, dar pe care unii dintre voi le-ati simtit deja pe propria piele...Oricum sunt mult mai multi, si o sa revin pentru imbunatatirea listei:), deocamdata astia mi-au trecut acum prin cap...

Salutare !
Ma minunez cat de atotstiutori se cred unii ca au studiat licitatii ca ei stiu totul si de fapt au pareri dar fac liste de la care sa pornim cu totii. Dar totusi este doar o parere personala si lista poate contine si utilizatori reali dar poate mai sunt si alti boti pe langa astia din lista care nu se stie daca sunt boti sau utilizatori reali.

1.Asa cum am spus si mai sus, este o parere proprie ca a oricui bineinteles...Acea lista de mai sus care in niciun caz nu e completa se bazeaza pe o analiza mai indelungata, dupa foarte mult timp petrecut in fata site-ului lor in care am avut posibilitatea sa vad fiecare utilizator cum liciteaza, pe cine "simpatizeaza" si pe cine nu:).... Bineinteles sunt si utilizatori care lucreaza in echipa, dar cred ca e mai putin important modul in care afecteaza ei desfasurarea unei licitatii in comparatie cu robotii lor, cand o sa am mai mult timp o sa incerc sa spun mai multe si despre tactica asta cu echipele si ce ma descoperit eu in perioada asta...

Cum ai tras concluzia asta si ce argumente ai? In ce ai masurat nivelul de influenta asupra licitatiilor de catre boti si de catre utilizatorii care lucreaza in echipa?

2.Referitor la cum poti castiga pe site-ul asta,  asa cum am spus si mai sus se castiga cand vor ei... Am observat de multe ori cum pur si simplu nu vroiau sa lase un anumit utilizator(real) sa castige un produs oricate credite ar fi bagat si incearcau fel de fel de tactici sa-i consume cat mai multe credite, sau sa-l faca sa cedeze psihic, practic ar fi dat produsul oricui altcuiva, numai utilizatorului respectiv nu...

Nu crezi ca acest lucru poate fi facut de un utilizator care liciteaza si foloseste aceasta strategie pentru a castiga licitati?
Cum ai facut diferenta ca fiind utilizator real sau bot?


3.Mai sunt si cazuri cand un utilizator nou care cumpara mai multe credite de prima data, 300 sau 500, il lasa sa castige cu doar cateva credite un produs de valoare, urmand ca apoi sa i le consume pe toate la orice produs intra provocandu-l astfel sa cumpere din nou credite si iar si iar...sunt fel de fel de tactici si metode pe care la prima vedere nu ne-am imagina ca ar putea exista cand intram pe site-ul asta...cand defapt in spatele site.banat.pt.spam se afla un intreg sistem cu un scop bine definit si stim noi care:)...

Ai cumva statistici ce confirma acest lucru sau este doar o presupunere de a ta?
Presupuneri putem face doar avem imaginatie si ne trebuie o tema.


Si in final am cateva intrebari pentru tine:
1. De ce crezi ca site-ul www.site.banat.pt.spam a rezistat mai bine de 1 an?
2. De ce crezi ca toate celelalte site-uri de licitatii s-au inchis?
3. Nu crezi ca au fost plageri impotriva celor de la www.site.banat.pt.spam si daca e sa ne dam cu parerea poate chiar cineva i-a controlat si totusi mai functioneza! de ce oare?!
4. Crezi ca o sa vina sa se laude cineva care sta pe site-ul www.site.banat.pt.spam si catiga laptopuri cate 2 pe luna ca sa aiba concurenta?

#717
backstage13

backstage13

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 03.08.2009

View Postmatachepaul, on 5th August 2009, 12:34, said:

Ma minunez cat de atotstiutori se cred unii ca au studiat licitatii ca ei stiu totul si de fapt au pareri dar fac liste de la care sa pornim cu totii. Dar totusi este doar o parere personala si lista poate contine si utilizatori reali dar poate mai sunt si alti boti pe langa astia din lista care nu se stie daca sunt boti sau utilizatori reali.

1.Asa cum am spus si mai sus, este o parere proprie ca a oricui bineinteles...Acea lista de mai sus care in niciun caz nu e completa se bazeaza pe o analiza mai indelungata, dupa foarte mult timp petrecut in fata site-ului lor in care am avut posibilitatea sa vad fiecare utilizator cum liciteaza, pe cine "simpatizeaza" si pe cine nu:).... Bineinteles sunt si utilizatori care lucreaza in echipa, dar cred ca e mai putin important modul in care afecteaza ei desfasurarea unei licitatii in comparatie cu robotii lor, cand o sa am mai mult timp o sa incerc sa spun mai multe si despre tactica asta cu echipele si ce ma descoperit eu in perioada asta...

Cum ai tras concluzia asta si ce argumente ai? In ce ai masurat nivelul de influenta asupra licitatiilor de catre boti si de catre utilizatorii care lucreaza in echipa?

2.Referitor la cum poti castiga pe site-ul asta,  asa cum am spus si mai sus se castiga cand vor ei... Am observat de multe ori cum pur si simplu nu vroiau sa lase un anumit utilizator(real) sa castige un produs oricate credite ar fi bagat si incearcau fel de fel de tactici sa-i consume cat mai multe credite, sau sa-l faca sa cedeze psihic, practic ar fi dat produsul oricui altcuiva, numai utilizatorului respectiv nu...

Nu crezi ca acest lucru poate fi facut de un utilizator care liciteaza si foloseste aceasta strategie pentru a castiga licitati?
Cum ai facut diferenta ca fiind utilizator real sau bot?


3.Mai sunt si cazuri cand un utilizator nou care cumpara mai multe credite de prima data, 300 sau 500, il lasa sa castige cu doar cateva credite un produs de valoare, urmand ca apoi sa i le consume pe toate la orice produs intra provocandu-l astfel sa cumpere din nou credite si iar si iar...sunt fel de fel de tactici si metode pe care la prima vedere nu ne-am imagina ca ar putea exista cand intram pe site-ul asta...cand defapt in spatele site.banat.pt.spam se afla un intreg sistem cu un scop bine definit si stim noi care:)...

Ai cumva statistici ce confirma acest lucru sau este doar o presupunere de a ta?
Presupuneri putem face doar avem imaginatie si ne trebuie o tema.


Si in final am cateva intrebari pentru tine:
1. De ce crezi ca site-ul www.site.banat.pt.spam a rezistat mai bine de 1 an?
2. De ce crezi ca toate celelalte site-uri de licitatii s-au inchis?
3. Nu crezi ca au fost plageri impotriva celor de la www.site.banat.pt.spam si daca e sa ne dam cu parerea poate chiar cineva i-a controlat si totusi mai functioneza! de ce oare?!
4. Crezi ca o sa vina sa se laude cineva care sta pe site-ul www.site.banat.pt.spam si catiga laptopuri cate 2 pe luna ca sa aiba concurenta?

In primul rand am spus ca este o problema strict personala si trebuie tratata ca atare:)...
Apoi, cand am spus ca am analizat licitatiile asta nu inseamna ca am stat si m-am uitat cum liciteaza oamenii si am tras si eu concluzii...mi-au trebuit multe credite consumate, multi nervi si foarte mult timp pierdut cu site-ul asta si nu ma refer la cateva zile sau saptamani ci la aproape un an, pentru ca acum, la inceputul lui august se face un an de cand site-ul si-a deschis portile si de cand eu l-am descoperit pentru prima data....Nu stiu cat timp ai petrecut  tu pe site-ul asta, dar eu am aproape un an de cand fac asta...

In legatura cu gradul de influenta al botilor asupra licitatiilor, dupa parerea mea este esential si poate singurul care conteaza, pentru ca fara interventia lor, lciitatiile s-ar desfasura altfel... Gandeste-te si tu, cum ar fi sa te lupti cu 2-3 useri reali care sti ca au un nr limitat de credite si cum e sa te lupti cu unul care are credite nelimitate si care sti ca are o simpatie doar pentru tine:)...Am trait asta de pe propria piele de foarte multe ori...In fine, daca nu ai licitat, sau daca nu ai analizat cu atentie licitatiile nu pot sa dezvolt prea mult subiectul pentru ca probabil nu ai intelege si pe buna dreptate...Daca ai cumparat proabil vreo 25-50 de credite nu ai fi avut cum sa-ti faci o parere... Poate ca daca l-ai fi vazut pe utilizatorul TheJack cum a licitat ieri si azi la iPhone sau pe DarkNess cum a licitat la o camera foto Nikon zilele trecute ai fi inteles mai multe:)...

Cum am facut diferenta intre un utilizator real si un bot?:)... Pai iti dau un exemplu simplu, general: tu licitezi la un produs oarecare si mai exista sa zicem inca 10 utilizatori care liciteaza pentru acelasi produs, exista insa si un utilizator X care liciteaza peste tine la ultima secunda, doar atunci cand tu esti ultimul licitator...Te mai si ataca din cand in cand, iti consuma o gramada de credite, in schimb peste orice alt utilizator, X nu mai liciteaza...Culmea, cand mai ai doar 2-3 credite, te hotarasti sa mai cumperi niste credite, pentru ca bineinteles cu 2-3 credite nu poti castiga nimic, si guess what, imediat dupa ce creditele ti-au intrat in cont observi cu stupoare ca utilizatorul X nu mai liciteaza peste tine la ultima secunda si te lasa sa castigi:)...Asta este doar un exemplu simplu...Nu stau acum sa dezvolt...Ti-am dat acest exemplu pentru ca am patit-o pe propria piele nu o data sau de doua ori ci de foarte multe ori...Ma lasau sa castig doar dupa ce vedeau ca am mai cumparat niste credite....Da, poti spune ca este si coincidenta dar o data, de doua ori nu de zece ori:)...


In legatura cu utilizatori care cumpara 300 sau 500 de credite si ii lasa la inceput sa castige, iti pot spune acelasi lucru...Am trait chiar eu experienta asta:)...Acum bineinteles tu ma poti crede sau nu.... De multe ori s-a intamplat ca atunci cand cumparam de la inceput 300 sau 500 credite ma lasau sa iau cam orice produs foarte usor, bineinteles cu o anumita limita dupa care de toate celelalte credite nu mai luam niciun stick de memorie, pana nu incarcam iar si cumparam un nr de credite care probabil trebuia sa ii satisfaca pe ei... Nu am patit-o doar eu, mai stiu cateva persoane care au patit la fel...

Inca o data, tu poate crezi ca sunt un simplu utilizator care si-a facut si el cont la spam-spam-spam si s-a gandit sa-si dea cu parerea....Nu, sunt utilizatorul lor de 1 an de zile, de cand si-au deschis site-ul, cu foarte multe licitatii la activ si castigate si pierdute...

Raspunsuri:

1,2) Au rezistat pentru ca au un investitor estonian foarte puternic si care a investit foarte mult la inceput pentru ai face cunoscuti si pentru ca pana s-au pus pe picioare au folosit excesiv acest sistem de roboti...Insa inca o data, trebuie sa repet, eu nu am sustinut nicio clipa ca nu trimit produsele castigate, din potriva stiu foarte bine ca trimit absolut toate produsele si respecta termenele de livrare, aici nu pot contesta nimic. Acesta este si punctul in care mare parte din site-urile care au disparut au avut cele mai mari probleme...Site-uri precum megabid, smslicitatie, epreturi, megapret etc au disparut tocmai pentru ca nu trimiteau produsele castigate, ca sa nu mai spun de roboti...Lumea a aflat si au intrat in faliment...Unii poate ca le-au inchis de frica , cand au vazut cat de inversunata e lumea impotriva lor...Sa se inteleaga clar:), eu nu le reprosez ca nu expedieaza produsele, ci modul de desfasurare al licitatiilor prin faptul ca ei influenteaza licitatiile prin interventiile propriilor utilizatori...

3) Eu sunt convins ca au avut controale, poate chiar foarte multe:) dar sincer, tu chiar crezi ca in Romania exista vreo insitutie capabila sa ia masuri intr-o astfel de problema...Citeste tot ce s-a discutat in topicul asta si o sa vezi ca sunt oameni care s-au dus la politie, OPC etc. sa reclame ce au patit, cum au fost inselati etc si domnii politisti nu aveau habar si nu stiau ce sa faca...Spuneau ca nu e responsabilitatea lor, sa se duca nu stiu unde, ii trimiteau dintr-un loc in altul...
Asa cum ti-am mai zis da, cred ca au avut controale si ce crezi ca puteau sa le faca decat o amenda sa zicem foarte mare, dar pe care sunt convins ca nu au avut probleme sa o plateasca:))...Crezi ca nu si-ar permite?:)... Tu crezi ca celelalte site-uri care s-au inchis, s-au inchis pentru ca au avut controale?:)) In niciun caz, s-au inchis pentru ca au intrat faliment sau de frica ca stiau ce tepe dau oamenilor si ca intr-o zi o sa vina cineva peste ei:)...Aia nu si-ar fi permis cu siguranta o amenda de cateva zeci sau sute de milioane:)...

4) Cei care castiga laptopuri si lcd-uri nu o sa vina aici sa spuna, pentru ca nu ii intereseaza:). Mai apare aici din cand in cand cate unul care a castiga un hdd, un telefon, un fier de calcat, un stick de memorie sau ceva de genul si aia posteaza de curiozitate sa stie daca o sa primeasca produsele, ca poate mai exista cineva la ei...

Inca o data, eu nu spun ca nu se castiga laptopuri, lcd-uri si iphone-uri pe site-ul lor ci se castiga atunci cand vor ei:)...

#718
matachepaul

matachepaul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 02.04.2008

View Postbackstage13, on 5th August 2009, 18:01, said:

In primul rand am spus ca este o problema strict personala si trebuie tratata ca atare:)...
Apoi, cand am spus ca am analizat licitatiile asta nu inseamna ca am stat si m-am uitat cum liciteaza oamenii si am tras si eu concluzii...mi-au trebuit multe credite consumate, multi nervi si foarte mult timp pierdut cu site-ul asta si nu ma refer la cateva zile sau saptamani ci la aproape un an, pentru ca acum, la inceputul lui august se face un an de cand site-ul si-a deschis portile si de cand eu l-am descoperit pentru prima data....Nu stiu cat timp ai petrecut  tu pe site-ul asta, dar eu am aproape un an de cand fac asta...

In legatura cu gradul de influenta al botilor asupra licitatiilor, dupa parerea mea este esential si poate singurul care conteaza, pentru ca fara interventia lor, lciitatiile s-ar desfasura altfel... Gandeste-te si tu, cum ar fi sa te lupti cu 2-3 useri reali care sti ca au un nr limitat de credite si cum e sa te lupti cu unul care are credite nelimitate si care sti ca are o simpatie doar pentru tine:)...Am trait asta de pe propria piele de foarte multe ori...In fine, daca nu ai licitat, sau daca nu ai analizat cu atentie licitatiile nu pot sa dezvolt prea mult subiectul pentru ca probabil nu ai intelege si pe buna dreptate...Daca ai cumparat proabil vreo 25-50 de credite nu ai fi avut cum sa-ti faci o parere... Poate ca daca l-ai fi vazut pe utilizatorul TheJack cum a licitat ieri si azi la iPhone sau pe DarkNess cum a licitat la o camera foto Nikon zilele trecute ai fi inteles mai multe:)...

Cum am facut diferenta intre un utilizator real si un bot?:)... Pai iti dau un exemplu simplu, general: tu licitezi la un produs oarecare si mai exista sa zicem inca 10 utilizatori care liciteaza pentru acelasi produs, exista insa si un utilizator X care liciteaza peste tine la ultima secunda, doar atunci cand tu esti ultimul licitator...Te mai si ataca din cand in cand, iti consuma o gramada de credite, in schimb peste orice alt utilizator, X nu mai liciteaza...Culmea, cand mai ai doar 2-3 credite, te hotarasti sa mai cumperi niste credite, pentru ca bineinteles cu 2-3 credite nu poti castiga nimic, si guess what, imediat dupa ce creditele ti-au intrat in cont observi cu stupoare ca utilizatorul X nu mai liciteaza peste tine la ultima secunda si te lasa sa castigi:)...Asta este doar un exemplu simplu...Nu stau acum sa dezvolt...Ti-am dat acest exemplu pentru ca am patit-o pe propria piele nu o data sau de doua ori ci de foarte multe ori...Ma lasau sa castig doar dupa ce vedeau ca am mai cumparat niste credite....Da, poti spune ca este si coincidenta dar o data, de doua ori nu de zece ori:)...


In legatura cu utilizatori care cumpara 300 sau 500 de credite si ii lasa la inceput sa castige, iti pot spune acelasi lucru...Am trait chiar eu experienta asta:)...Acum bineinteles tu ma poti crede sau nu.... De multe ori s-a intamplat ca atunci cand cumparam de la inceput 300 sau 500 credite ma lasau sa iau cam orice produs foarte usor, bineinteles cu o anumita limita dupa care de toate celelalte credite nu mai luam niciun stick de memorie, pana nu incarcam iar si cumparam un nr de credite care probabil trebuia sa ii satisfaca pe ei... Nu am patit-o doar eu, mai stiu cateva persoane care au patit la fel...

Inca o data, tu poate crezi ca sunt un simplu utilizator care si-a facut si el cont la spam-spam-spam si s-a gandit sa-si dea cu parerea....Nu, sunt utilizatorul lor de 1 an de zile, de cand si-au deschis site-ul, cu foarte multe licitatii la activ si castigate si pierdute...

Raspunsuri:

1,2) Au rezistat pentru ca au un investitor estonian foarte puternic si care a investit foarte mult la inceput pentru ai face cunoscuti si pentru ca pana s-au pus pe picioare au folosit excesiv acest sistem de roboti...Insa inca o data, trebuie sa repet, eu nu am sustinut nicio clipa ca nu trimit produsele castigate, din potriva stiu foarte bine ca trimit absolut toate produsele si respecta termenele de livrare, aici nu pot contesta nimic. Acesta este si punctul in care mare parte din site-urile care au disparut au avut cele mai mari probleme...Site-uri precum megabid, smslicitatie, epreturi, megapret etc au disparut tocmai pentru ca nu trimiteau produsele castigate, ca sa nu mai spun de roboti...Lumea a aflat si au intrat in faliment...Unii poate ca le-au inchis de frica , cand au vazut cat de inversunata e lumea impotriva lor...Sa se inteleaga clar:), eu nu le reprosez ca nu expedieaza produsele, ci modul de desfasurare al licitatiilor prin faptul ca ei influenteaza licitatiile prin interventiile propriilor utilizatori...

3) Eu sunt convins ca au avut controale, poate chiar foarte multe:) dar sincer, tu chiar crezi ca in Romania exista vreo insitutie capabila sa ia masuri intr-o astfel de problema...Citeste tot ce s-a discutat in topicul asta si o sa vezi ca sunt oameni care s-au dus la politie, OPC etc. sa reclame ce au patit, cum au fost inselati etc si domnii politisti nu aveau habar si nu stiau ce sa faca...Spuneau ca nu e responsabilitatea lor, sa se duca nu stiu unde, ii trimiteau dintr-un loc in altul...
Asa cum ti-am mai zis da, cred ca au avut controale si ce crezi ca puteau sa le faca decat o amenda sa zicem foarte mare, dar pe care sunt convins ca nu au avut probleme sa o plateasca:))...Crezi ca nu si-ar permite?:)... Tu crezi ca celelalte site-uri care s-au inchis, s-au inchis pentru ca au avut controale?:)) In niciun caz, s-au inchis pentru ca au intrat faliment sau de frica ca stiau ce tepe dau oamenilor si ca intr-o zi o sa vina cineva peste ei:)...Aia nu si-ar fi permis cu siguranta o amenda de cateva zeci sau sute de milioane:)...

4) Cei care castiga laptopuri si lcd-uri nu o sa vina aici sa spuna, pentru ca nu ii intereseaza:). Mai apare aici din cand in cand cate unul care a castiga un hdd, un telefon, un fier de calcat, un stick de memorie sau ceva de genul si aia posteaza de curiozitate sa stie daca o sa primeasca produsele, ca poate mai exista cineva la ei...

Inca o data, eu nu spun ca nu se castiga laptopuri, lcd-uri si iphone-uri pe site-ul lor ci se castiga atunci cand vor ei:)...

Saluatre inca o data,
In mare parte sunt de accord cu tine doar ca tot cnsider ca faci o presupunere cu faptul ca se castiga doar cand vor ei, eu cred ca acest lucru era necesar la inceput intr-o astfel de afacere acum nu consider ca ar mai risca cineva asa ceva si am sa iti dau cateva exemple:

http://www.pretbomba...spx?p=2&id=9356
http://www.pretbomba...spx?p=2&id=9336
Astea sunt doar 2 exemple la care se vede clar ca au pierdut si cu toate astea nu au folosit roboti sa tina licitatia cat vor ei, daca ar avea roboti cum zici tu de nu o fac de fiecare data cand licitatia nu merge cum ar vrea ei sau macar sa ridice licitatia un pic cat sa nu bata la ochi nu mai mult. Cred ca ar putea sa o faca foarte simplu cat sa nu bata la ochi.
Sa sti ca am studiat mult mai bine licitatiile decat ai crede

#719
backstage13

backstage13

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 03.08.2009

View Postmatachepaul, on 10th August 2009, 10:31, said:

Saluatre inca o data,
In mare parte sunt de accord cu tine doar ca tot cnsider ca faci o presupunere cu faptul ca se castiga doar cand vor ei, eu cred ca acest lucru era necesar la inceput intr-o astfel de afacere acum nu consider ca ar mai risca cineva asa ceva si am sa iti dau cateva exemple:

http://www.pretbomba...spx?p=2&id=9356
http://www.pretbomba...spx?p=2&id=9336
Astea sunt doar 2 exemple la care se vede clar ca au pierdut si cu toate astea nu au folosit roboti sa tina licitatia cat vor ei, daca ar avea roboti cum zici tu de nu o fac de fiecare data cand licitatia nu merge cum ar vrea ei sau macar sa ridice licitatia un pic cat sa nu bata la ochi nu mai mult. Cred ca ar putea sa o faca foarte simplu cat sa nu bata la ochi.
Sa sti ca am studiat mult mai bine licitatiile decat ai crede

Daca te-ai uita in lista de mai sus ai vedea ca cei doi fericiti "castigatori" sunt si ei prezenti:)... Eu am spus ca lasa oamenii sa castige si bineinteles trimit produsele nu asa cum isi fac unii griji, dar asta nu inseamna ca ii lasa pe utilizatorii reali sa castige toate produsele:)...Din cand in cand se mai intampla sa ia si ei cu proprii utilizatori cate un produs scump, la un pret mic pentru a atrage lume noua:) cum este si cazul licitatiilor de mai sus pe care tu le-ai dat exemplu...Stai tu linistit ca daca ai fi intrat tu sau eu la licitatiile alea nu s-ar mai fi dat asa:), in niciun caz...

#720
TomyT

TomyT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 01.11.2008
backstage13 ai putea sa ne lamuresti care este de fapt acest algoritm care le permite lor un asemenea control si de asemenea le permite sa aiba incasari mari desi, daca asa multi useri nu ar fi reali, ar trebui sa fie relativ mici? Poate nu sint eu suficient de inteligent dar nu am reusit sa-mi dau seama care este acea formula, acea ecuatie, acel algoritm etc. pe care tu l-ai detectat ca ei il folosesc. Din ce spui tu lucruile sint facute stiintific dar tu ai venit doar cu afirmatii relative si useri posibili falsi dar nu neaparat, mai mult suspecti, toate avind la baza observatiile tale indelungate. Ai putea sa ne dai niste procente, numere ceva? Vreau ceva concret alftel ce spui tu e egal cu ceea ce au spus multi acum un an: adica teorii ale conspiratiei. Poti sa ne spui care este comportamentul unui user fals? Adica ce anume face un asemenea user ca iti dai seama ca nu e om? Care este comportamentul normal al unui om?

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate