Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Restaurantul Baracca - Cluj Napoca
Last Updated: Sep 03 2008 22:19, Started by
orsineus
, Aug 01 2008 19:21
·
0
#1
Posted 01 August 2008 - 19:21
:coolspeak: Ce parere are lumea despre acest restaurant ???
|
#2
Posted 01 August 2008 - 21:39
In sfarsit cineva a deschis un topic despre asta !! :lol:
Inca nu am fost !! Asteptam feedback !! :D |
#4
Posted 03 August 2008 - 13:14
#5
Posted 03 August 2008 - 15:18
#6
Posted 03 August 2008 - 17:45
Britney-Spears, on Aug 3 2008, 16:18, said: e de fitze, normal ca au preturi exagerate !! :rolleyes: Ma uit mai sus si vad .. Pasiuni , gastronomicus ...etc Oare a fost cineva din cei prezenti aici intr-un RESTAURANT ? si nu ma gandesc neaparat la restaurantele cu stele Michelin sau cele foarte pretentioase din Franta ... Stie cineva ce inseamna preturi intr-un restaurant european ... si nu vorbim de McDonalds sau Pizza Hut cum am mai gasit intr-un topic, unde colegii nostri vorbeau de Pizza Hut ca si de un local de fitze :) Sa fie Piza Hut fitza maxima pentru romani ? Suntem noi atat de limitati ? |
#7
Posted 03 August 2008 - 18:24
Limitati FINANCIAR bre', si mie imi dai impresia de snob !! :naughty:
Crezi ca oricine isi permite sa dea 75 de RON pe muschi de vita cu trufe bla bla ?? Cand de banii aia isi poate cumpara ceva din Carrefour si sa prepare acasa, plus ca-i ajunge pe cateva zile !! :rolleyes: Asa ca lasa vorbaria cu "limitati" si bullshit. . .cand o sa avem salarii de mii de euro numai la restaurante vom manca !! Pana atunci get real and give us a break !! :death: |
#8
Posted 03 August 2008 - 21:33
orsineus, on Aug 3 2008, 14:14, said: Chiar e scump ??? Da-ne si noua referinte prin comparatie ... cat costa o pizza , cat costa pastele si cu cine crezi ca se compara? Bune , rele ? Sa nu crezi matale ca nu suntem umblati (unii) prin Europa. Si de asemenea, sa nu crezi ca Baracca reinventeaza pt. romani/clujeni restaurantele. Ia un fresh (de portocale) si "get real" (cum spune si Britney)! Edited by controloru, 03 August 2008 - 21:35. |
#9
Posted 04 August 2008 - 10:50
Britney-Spears, on Aug 3 2008, 19:24, said: Limitati FINANCIAR bre', si mie imi dai impresia de snob !! :naughty: Crezi ca oricine isi permite sa dea 75 de RON pe muschi de vita cu trufe bla bla ?? Cand de banii aia isi poate cumpara ceva din Carrefour si sa prepare acasa, plus ca-i ajunge pe cateva zile !! :rolleyes: Asa ca lasa vorbaria cu "limitati" si bullshit. . .cand o sa avem salarii de mii de euro numai la restaurante vom manca !! Pana atunci get real and give us a break !! :death: Britney -- imi cer scuze ! Mii de scuze ... cedeam ca vorbim de restaurante . Acum mi-am dat seama ca vorbim doar de mancare ... Ai dreptate , poti sa iti iei de la Carrefour mult mai ieftin si la kilogram . Va rog sa-mi recomandati un forum unde se poate conversa despre arta culinara si promit ca dispar din peisaj ! controloru, on Aug 3 2008, 22:33, said: Dear, imi pare rau dar nu imi incarc memoria cu meniul si cu preturile restaurantelor ca sa pot sa-ti prezint aici o comparatie. Doar atat spun: Fresh portocale = 8,5 Lei. Sa nu crezi matale ca nu suntem umblati (unii) prin Europa. Si de asemenea, sa nu crezi ca Baracca reinventeaza pt. romani/clujeni restaurantele. Ia un fresh (de portocale) si "get real" (cum spune si Britney)! Aveam pretentia ca prin numele ales ...controloru' , sa-ti poti controla macar memoria ! Uite ca mi-am incarcat eu memoria ... Pizza - 15 ron , paste carbonara - 14 ron . Se zice (ospatarii povesteau ) ca astea sunt facute cadou de investitori carcotasilor :) iar faza cu freshul de portocale - descarca memoria - fugi pana la Cora sau Carrefour si vezi cat costa in "Alimentara " asa ceva ... undeva in zona rece au asa ceva pe pat de gheata , apoi hai aici si spune-ne ... Pe viitor as vrea parteneri de conversatie pe teme culinare - nu bagatori de vina la ceva ce nu au acces din diferite motive , fie ele si financiare ! |
#10
Posted 05 August 2008 - 06:20
Se pare ca fitzele pe care le ai in cap sunt pe masura restaurantului caruia te chinui din rasputeri sa-i faci reclama gratuita (sau nu ?) aici. Iar respectul fata de ceilalti useri e invers proportional cu acestea. Prin urmare de-acum incolo nu iti voi mai da nici o replica, avand in vedere ca nu ma ridic la calitatea partenerilor de discutii pe care-i cauti. :death:
|
|
#11
Posted 05 August 2008 - 18:26
am trecut azi pe langa Baracca . . . multa lume, dar nu aglomerat !! :rolleyes:
si meniul e afisat afara, cu tot cu preturi bineinteles !! :) pizza in nici un caz sa nu luati, pretul era enorm pt cred nici macar 400 gr !! :death: mai sunt unele preturi "normale", dar in general e super SCUMP localul !! :nonobad: ce sa mai zic de oamenii dinauntru, care isi dadeau aere la cei care priveau meniul, ca vai ei i-au masa la Barac. . .niste snobi imputiti !! <_< |
#12
Posted 06 August 2008 - 07:45
Nu vreau sa isc o polemica, nu am fost inca la Baracca, deci nu emit judecati despre calitatea mancarii.
DAR exista si alte restaurante in Cluj unde este cate un fel de mancare care este 60 RON (si peste - de ex. Maestro). Si daca vreau o data sau sa zic de 2 pe an sa ma duc la Baracca sau la Maestro sau Hubertus (unde nici acolo nu ti-e rusine cu preturile) inseamna ca sunt snoaba imputita? PS: poate multi de acolo sunt la mese de afaceri, platite de firmele la care lucreaza. |
#13
Posted 06 August 2008 - 11:51
60 ron o portie de mancare (mai ales daca e vorba de muschi de vita cu trufe cum zicea cineva mai sus :) ) este cel mult un pret normal, pentru un restaurant mai serios. Un fresh de portocale 8.5 Ron....e pret normal. La fel si ...probabil vreo5-6 ron o cafea. Iar o pizza 14 ron....la fel :). Nu mi se par exagerate preturile... Sunt preturi de restaurant mediu-sus prin Bucuresti.
Edited by richelieu, 06 August 2008 - 11:52. |
#14
Posted 06 August 2008 - 12:03
Pisici, sunt preturi de restaurant average in Craiova, si chiar avem mai multe mai scumpe. Adica nu am vazut in mai mult de 3 locuri cafeaua sub 4.5 lei, ca doar nu e non stop sa o bei in picioare in pahar de plastic. Pizza la 14 lei e deja pret comun, aici scorurile sunt in media 130-170, majoritatea la marginea de sus. Ca sunt si locuri de fite unde-i 20 lei Margherita asta e partea a2a.
Ca-i meniul afisat afara nu-i nimic deosebit. Am vazut asta din Budapesta pana hat departe, e ceva normal. Principiul e ca cine e in dubii si vede preturile stie ori sa intre, si atunci sigur consuma, ori merge mai departe, si evita momentele jenante de tipul "e prea scump, hai altundeva". |
#15
Posted 06 August 2008 - 13:05
Jonica76, on Aug 6 2008, 08:45, said: Nu vreau sa isc o polemica, nu am fost inca la Baracca, deci nu emit judecati despre calitatea mancarii. DAR exista si alte restaurante in Cluj unde este cate un fel de mancare care este 60 RON (si peste - de ex. Maestro). Si daca vreau o data sau sa zic de 2 pe an sa ma duc la Baracca sau la Maestro sau Hubertus (unde nici acolo nu ti-e rusine cu preturile) inseamna ca sunt snoaba imputita? PS: poate multi de acolo sunt la mese de afaceri, platite de firmele la care lucreaza. nu draga, daca iti faci o placere sa mananci acolo de cateva ori pe an, in nici un caz nu-i snobie !! eu vorbeam de pitipoance si cocalari. . .las' ca vei vedea ce uameni se baga acolo !! ma asteptam sa vad afaceristi in costume, dar erau doar manelari penali cu pantofi cu varf super-ascutit si alte prostii pe ei. . . |
|
#16
Posted 06 August 2008 - 13:38
Britney-Spears, on Aug 6 2008, 11:05, said: nu draga, daca iti faci o placere sa mananci acolo de cateva ori pe an, in nici un caz nu-i snobie !! eu vorbeam de pitipoance si cocalari. . .las' ca vei vedea ce uameni se baga acolo !! ma asteptam sa vad afaceristi in costume, dar erau doar manelari penali cu pantofi cu varf super-ascutit si alte prostii pe ei. . . Sunt aceiasi care ori isi fac soldatei si mananca cu mana dreapta, ori taie cate o bucata, pun cutitul jos, muta furculita si repeta operatia pana termina de mancat. Iar la sfarsit, un ragait semi-mascat va anunta daca masa a corespuns pretentiilor culinare lor sau nu! Mie chiar imi vine cineva din Germania azi si ma gandeam daca sa il duc acolo...sau nu! ca pana duminica am ce umbla cu el prin Cluj. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users