Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
LakeSide 11 Straulesti

arii

Sapa peste pardoseala

Smart phone pentru auz deficitar
 Manager transport marfa. Pareri. ...

BIOS F.24 pentru HP Pavilion g7-2...

Meta Quest 3 512 gb

Father's Day
 Clipboard files copy/paste, filen...

Boardgame-uri despre cuvinte

Care-i treaba cu Reddit-ul? (nu m...

Diferente diferentiale
 Finala Eurovision 2024

De ce nu mai sunt proteste?

Etanșare intre cada perete b...

Back-up box Fronius ?
 

Restaurantul Baracca - Cluj Napoca

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
156 replies to this topic

#19
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,498
  • Înscris: 04.05.2006

 CICI&Co, on Aug 6 2008, 15:20, said:

Un restaurant de fițe nu are pizza în meniu.

:coolspeak:

#20
orsineus

orsineus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 01.08.2008

 Britney-Spears, on Aug 5 2008, 19:26, said:

am trecut azi pe langa Baracca . . . multa lume, dar nu aglomerat !!  :rolleyes:

si meniul e afisat afara, cu tot cu preturi bineinteles !!  :)

pizza in nici un caz sa nu luati, pretul era enorm pt cred nici macar 400 gr !!  :death:

mai sunt unele preturi "normale", dar in general e super SCUMP localul !!  :nonobad:

ce sa mai zic de oamenii dinauntru, care isi dadeau aere la cei care priveau meniul, ca vai ei i-au masa la Barac. . .niste snobi imputiti !!  <_<

Britney , ce specialista ai ajuns tu ! :))

400 de grame e mult sau putin ? cand ai cantarit tu ultima data o pizza ? sau cum iti dai seama daca are sau nu  greutatea ideala ? Si inca ceva  ..daca pretul de 15 ron e enorm ... care sunt preturile normale pentru tine si unde preferi tu sa iesi ? Sau esti aici doar pentru Polemici Cordiale ???

Cat despre snobi imputiti ... no comment ! :)  Asa cum am mai spus .. sa stii ca nu sunt acrii strugurii !!!!

 don_dannielo, on Aug 6 2008, 15:34, said:

Poze

Nu stiu cum o fi mancarea, dar aranjarea meselor in stil cantina...

Nici in mall plaza nu-s asa inghesuite.


http://www.danielnyc.com/

Ia vezi si alte "cantine" din lumea asta ...

Pana la urma concluzia mea e una singura ... Suntem pe "Gastronomicus " dar discutiile se invart in jurul unei singure teme : cat costa aia si cat costa ailalta ! NU am auzit nici o apreciere pozitiva la nimic ... numai nemultumiri vis-a vis de preturi , oricare ar fi ele mari sau mici . Nici acasa nu poti sa mananci gratis ...
Stie cineva ceva despre Gastronomie  , despre Arta Culinara , despre Chef-ii din Romania ???? Hai sa dezbatem  ...

#21
codruta

codruta

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 915
  • Înscris: 31.03.2005
Am ajuns astazi la Baracca pentru prima data. Mie mi-a lasat o impresie buna. Nu l-as gratula cu apelativul restaurant (parca totusi ar trebui sa ai un pic mai multa intimitate la mese iar zona de separare dintre bar si restaurant sa fie un pic mai clar definita).  Preturile nu sunt pentru buzunarul oricui, dar nici foarte scumpe nu mi s-au parut tinand cont de ce se propunea in meniu (ingrediente gen mozzarela de bufala, hribi, trufe, speck etc). Cele mai multe preturi sunt intre 20 si 30 Ron.

Am incerca pizza (din pacate nu am picat pe spate) in schimb deserturile suna foarte promitator (am incercat doar tarta de ciocolata si a fost bestiala). Nu stiu inca daca voi deveni clienta fidela, dar sigur voi mai merge acolo macar sa incerc si un fel principal.

Legat de fite trebuie sa ne obisnuim sa traim cu fitosii, asta e. Erau si de data asta acolo, inclusiv o d-soara care probabil credea ca e foarte smechera daca mananca la bar, in conditiile in care locuri la mese erau suficiente. Si intrebare pentru aparatorul Baracii: daca locul se vrea usor select si de fite, n-ar fi potrivit sa-ti "educi" un pic si clientii si sa nu-i lasi sa se comporte cum cred ei ca e bine? Barul e locul in care bei ceva si astepti pana ti se elibereaza eventual o masa, in nici un caz locul in care stai in centru si infuleci un sandwich in vazul tuturor.

Ptr Jonica76 - merita sa iti duci musafirul din Germania la un ceai si ceva de ciugulit usor la pranz. Nu stiu care e atmosfera mai pe dupa amiaza, dar cu siguranta nu mi s-a parut a fi un loc in care sa iesi seara la masa.

Edited by codruta, 06 August 2008 - 16:43.


#22
orsineus

orsineus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 01.08.2008

Quote

Am ajuns astazi la Baracca pentru prima data. Mie mi-a lasat o impresie buna. Nu l-as gratula cu apelativul restaurant (parca totusi ar trebui sa ai un pic mai multa intimitate la mese iar zona de separare dintre bar si restaurant sa fie un pic mai clar definita).  Preturile nu sunt pentru buzunarul oricui, dar nici foarte scumpe nu mi s-au parut tinand cont de ce se propunea in meniu (ingrediente gen mozzarela de bufala, hribi, trufe, speck etc). Cele mai multe preturi sunt intre 20 si 30 Ron.

Codruta ...  eu nu apar pe nimeni , dar cum poti sa discuti cu cineva despre arta culinara cand singurul criteriu este pretul , fara tsinem cont vorba ta .. de ingrediente !

Am incerca pizza (din pacate nu am picat pe spate) in schimb deserturile suna foarte promitator (am incercat doar tarta de ciocolata si a fost bestiala). Nu stiu inca daca voi deveni clienta fidela, dar sigur voi mai merge acolo macar sa incerc si un fel principal.

NU cred ca este undeva pizza de picat pe spate .. e deja un preparat atat de normal si comun incat nu o sa mai pici pe spate niciodata , nicaieri (asa cred)


Legat de fite trebuie sa ne obisnuim sa traim cu fitosii, asta e. Erau si de data asta acolo, inclusiv o d-soara care probabil credea ca e foarte smechera daca mananca la bar, in conditiile in care locuri la mese erau suficiente. Si intrebare pentru aparatorul Baracii: daca locul se vrea usor select si de fite, n-ar fi potrivit sa-ti "educi" un pic si clientii si sa nu-i lasi sa se comporte cum cred ei ca e bine? Barul e locul in care bei ceva si astepti pana ti se elibereaza eventual o masa, in nici un caz locul in care stai in centru si infuleci un sandwich in vazul tuturor.

Cat despre fitze si fitzosi ... nu cred ca are Clujul  asa ceva in adevaratul sens al cuvantului . Sau daca astia sunt fitsosii ...cum denumim specimenele din Capitala ?


Ptr Jonica76 - merita sa iti duci musafirul din Germania la un ceai si ceva de ciugulit usor la pranz. Nu stiu care e atmosfera mai pe dupa amiaza, dar cu siguranta nu mi s-a parut a fi un loc in care sa iesi seara la masa.
Eu am fost si seara .... incearca si tu :)

Am deschis un topic despre inghetata ! Te bagi ?

Edited by AlexIP, 07 August 2008 - 15:56.
invata sa folosesti quote-ul


#23
Britney-Spears

Britney-Spears

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 30.07.2008

 orsineus, on Aug 6 2008, 16:41, said:

Britney, ce specialista ai ajuns tu ! :))

400 de grame e mult sau putin ? cand ai cantarit tu ultima data o pizza ? sau cum iti dai seama daca are sau nu greutatea ideala ? Si inca ceva...daca pretul de 15 ron e enorm ... care sunt preturile normale pentru tine si unde preferi tu sa iesi ? Sau esti aici doar pentru Polemici Cordiale ???

Cat despre snobi imputiti ... no comment ! :)  Asa cum am mai spus ... sa stii ca nu sunt acrii strugurii !!!!

mai mai mai. . .da' tare mult iei apararea la Baracca asta. . .400 de grame as zice ca e o portie MEDIE, nici mare nici mica, si cand am zis eu ca 15 RON e enorm ?? daca ar fi doar atat, era perfect. . .am zis ca 40 de RON e mult !!  :rolleyes:

si ba da, du-te in Italia si o sa mananci pizza care o sa te de-a pe spate !! sau cauta Domino's Pizza care apartine de americani, si aia e nebunie !!  :naughty:

 orsineus, on Aug 6 2008, 18:37, said:

Codruta ...  eu nu apar pe nimeni , dar cum poti sa discuti cu cineva despre arta culinara cand singurul criteriu este pretul , fara tsinem cont vorba ta .. de ingrediente !

pai asta nu-i topic de arta culinara breee !! nu-i destul de clar titlul ?? "restaurantul de pitipoance si cocalari Baracca" !!  :lol:

si noi despre acel restaurant discutam !!  :console:

#24
sebulbus

sebulbus

    cereal killer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,010
  • Înscris: 03.12.2005
Peste tot pe unde am fost pizza are de la 480g (Margherita), in general la 550-600 grame sortimentele mai dotate. Prosciutto e funghi trebuie sa aiba de regula pe la 550g pizza marimea clasica mare, pe la vreo 30 cm sau cat e.
Ce e adevarat, nu am verificat niciodata daca e si valabil ce scrie pe meniu. Totusi, o diferenta de 40% ar batea la ochi.

#25
orsineus

orsineus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 01.08.2008
[quote name='Britney-Spears' date='Aug 6 2008, 21:05' post='5014663']
mai mai mai. . .da' tare mult iei apararea la Baracca asta. . .400 de grame as zice ca e o portie MEDIE, nici mare nici mica, si cand am zis eu ca 15 RON e enorm ?? daca ar fi doar atat, era perfect. . .am zis ca 40 de RON e mult !!  :rolleyes:

si ba da, du-te in Italia si o sa mananci pizza care o sa te de-a pe spate !! sau cauta Domino's Pizza care apartine de americani, si aia e nebunie !!  :naughty:

Domino's Pizza e OK ? :)))  Acum am inteles ce cauti tu ... de fapt nu cauti nimic , iti faci veacul pe aici !!!

pai asta nu-i topic de arta culinara breee !! nu-i destul de clar titlul ?? "restaurantul de pitipoance si cocalari Baracca" !!  :lol:


Cocalari ?  ce dzeu mai inseamna si asta ? Ieri au fost o gramada de prieteni de-ai mei arhitecti ... astia sa fie cocalarii la care te referi ? sau oamenii care se ingrijesc fac baie si isi schimba zilnic camasa ??? Curios mod de a reactiona ai ...britney

#26
Britney-Spears

Britney-Spears

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 30.07.2008

 orsineus, on Aug 6 2008, 21:10, said:

Domino's Pizza e OK ? :)))  Acum am inteles ce cauti tu ... de fapt nu cauti nimic , iti faci veacul pe aici !!!

Cocalari ?  ce dzeu mai inseamna si asta ? Ieri au fost o gramada de prieteni de-ai mei arhitecti ... astia sa fie cocalarii la care te referi ? sau oamenii care se ingrijesc fac baie si isi schimba zilnic camasa ??? Curios mod de a reactiona ai ...britney

domino's nu am incercat, am presupus din ce-am auzit !!  :rolleyes:

nu stii ce-i un cocalar ?? cauta pe net !!  :naughty:

ei numai spune, tu umbli doar cu arhitecti, pe la Baraci etc...give me a break !!  <_<

#27
orsineus

orsineus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 01.08.2008

 Britney-Spears, on Aug 6 2008, 21:13, said:

domino's nu am incercat, am presupus din ce-am auzit !!  :rolleyes:

nu stii ce-i un cocalar ?? cauta pe net !!  :naughty:

ei numai spune, tu umbli doar cu arhitecti, pe la Baraci etc...give me a break !!  <_<

Hai vinde-ne un pont .... apropo de arta culinara ! unde ai mancat tu cel mai bine in viata ta ..ever ? :) da fi cinstita , da-ne o locatie publica ce poate fi verificata !

#28
AlexIP

AlexIP

    marele licurici

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,763
  • Înscris: 25.09.2004
Orsineus, esti cam agresiv in apararea si promovarea acestui fast-food cu pretentii de restaurant (vezi mobilierul) unde mancarea nici macar nu e deosebita (din ce spun cei care au fost pe acolo). Mai mult, pentru ca te iei de toata lumea care nu e de acord cu tine, iti recomand o pauza de vreo saptamana.

#29
Britney-Spears

Britney-Spears

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 30.07.2008

 orsineus, on Aug 7 2008, 10:16, said:

Hai vinde-ne un pont .... apropo de arta culinara ! unde ai mancat tu cel mai bine in viata ta ..ever ? :) da fi cinstita , da-ne o locatie publica ce poate fi verificata !

In Cluj, fraiere ?? La Chicago's !!  :inlove:

. . .si nu ma lua pe mine cu dume, ca poate vrei una peste bot si te las' cu ochii in soare !!  :naughty:

#30
orsineus

orsineus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 01.08.2008

 Britney-Spears, on Aug 7 2008, 17:54, said:

In Cluj, fraiere ?? La Chicago's !!  :inlove:

. . .si nu ma lua pe mine cu dume, ca poate vrei una peste bot si te las' cu ochii in soare !!  :naughty:


Cum se mai mananca britnei la Chicago's ? Am vrut sa dau si eu curs sfatului tau .... da era nunta acolo :))

#31
orsineus

orsineus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 01.08.2008

 AlexIP, on Aug 7 2008, 17:00, said:

Orsineus, esti cam agresiv in apararea si promovarea acestui fast-food cu pretentii de restaurant (vezi mobilierul) unde mancarea nici macar nu e deosebita (din ce spun cei care au fost pe acolo). Mai mult, pentru ca te iei de toata lumea care nu e de acord cu tine, iti recomand o pauza de vreo saptamana.

Stimate domn ,

Multumesc pentru suspendare , se pare ca mi-a prins bine :) si se pare ca odata disparut eu din peisaj nu a mai comentat nimeni nici de bine , nici de rau despre deja celebrul Baracca . Rugamintea si intrebarea mea este: cum se poate  sterge topicul acesta ??? Baracca este deja mult mai mult decat un "fast food" sau o "cantina" sau viziunea actualilor clienti nu se potriveste cu viziunea primilor vizitatori , de altfel, presupun, foarte avizati (vezi aici britnei,  controloru'  etc.) .
Concluzia : Putem sterge topicul acesta ?

cu stima ...

#32
mianna

mianna

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,779
  • Înscris: 29.06.2005
da rau la o cautare pe google?  ;)

edit: da, se pare ca prea sare-n ochi  :D  io zic sa-l lase....

Edited by mianna, 19 August 2008 - 23:54.


#33
sebulbus

sebulbus

    cereal killer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,010
  • Înscris: 03.12.2005
Sa ne aducem aportul: restaurant pizzerie Baracca cluj napoca = cantina promovata abuziv de zvonaci. (I love this :) )

#34
penny_s

penny_s

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 825
  • Înscris: 19.10.2006
am auzit ca bucatarii de acolo urineaza in ciorba de burta!!!

#35
MasterOfDark

MasterOfDark

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,390
  • Înscris: 16.06.2005
tocmai aia da aroma perfecta ciorbei de burta

#36
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004

 Jonica76, on Aug 6 2008, 13:38, said:

Sunt aceiasi care ori isi fac soldatei si mananca cu mana dreapta

sa inteleg ca e mai estetic sa dai din labe ca un crab imens? iubesc aristocratii care taie maslina cu cutitul si furculita :lol:

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate