Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Pui cu ciuperci si mamaliguta
Last Updated: May 23 2008 11:40, Started by
yetty18
, May 22 2008 23:56
·
0
#1
Posted 22 May 2008 - 23:56
Am mancat astazi la restaurantul "La Radu" din Bucuresti, cel de la Moxa "Pui cu ciuperci si mamaliguta". Vreau sa-mi surprind placut prietena si sa-i gatesc asa ceva, nu sunt super bucatar dar nici afon nu sunt, deci daca as afla reteta m-as descurca zic eu. Problema e ca nu prea stiu ordinea procedeelor ca sa gatesc asa ceva si ma gandeam ca poate se pricepe cineva.
Deci: avea bucatele mici de pui (care probabil sunt prajite si amestecate la final cu sosul si ciupercile), bucatele de ciuperci (d-alea gen conserva), un sos cu usturoi si marar si mamaliguta. Mamaliguta stiu sa o fac, puiul stiu sa il fac, la sos nu poate fi foarte greu (era din smantana cred, avea putin usturoi si putin marar, dar daca aveti ceva sugestii le astept), problema este la ciuperci. In genul asta de mancare se fierb sau se calesc? Sau ce le fac, cum le fac? Nu ma astept sa stiti exact reteta asta dar poate va pricepeti si banuiti, sau stiti cum ies mai bune. Astept orice sugestii. Mersi |
#3
Posted 23 May 2008 - 11:40
una scurta de la mine ,
tai puiu bucatele il inabusesti , cand e aproape gata bagi si ciupercile langa condimentezi ...etc tai nejte patrunjel eventual pui si ceva bulion daca vrei cu sos ceva... si aia e... foarte delicios , cu mamaliga te descurci singur:) |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users