Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ruse vs Rusesti

Le mai putem da pe brazda? tipsuri

Recomandari gips carton tavane. (...

ce fel de activitate intretinere ...
 Se poate imbunatati o poza sa se ...

Folosește cineva syncthing? ...

Închidere fereastra dupa deschidere.

Kit AC contine brate Unitatea ext...
 smart switch fara neutru

Ierbicid pentru parul porcului.

Smecher de talie grea

PH apa plata
 Recomandare Mocheta -pe suport pa...

ram upgrade asus rog strix

Alegere memorie USB

Manere clasice mobila sau push to...
 

2 televizoare la un singur decodor/antena satelit

- - - - -
  • Please log in to reply
94 replies to this topic

#19
KENSINGTON

KENSINGTON

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,532
  • Înscris: 30.03.2005
'Varianta este vinzarea unui CI care sa inlocuiasca receptorul' (varianta luata de pe RDI-sat)! Posibila solutie?

#20
AirBoy

AirBoy

    Snow! Ski! Be freeeee...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,103
  • Înscris: 05.05.2003
Nagra 2 nu presupune imperecherea, e doar o optiune adoptata de RCS. Legarea cartelei de acel BK nu e obligatorie in acest sistem. Am studiat destul , insa nu suficient sa-i dau de capat la Dreambox. Tocmai din cauza imperecherii.

#21
LR

LR

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,706
  • Înscris: 27.02.2002

Quote

Nagra 2 nu presupune imperecherea, e doar o optiune adoptata de RCS

... pai tocmai ca nagra 2 "pur" asa cum foloseste RCS presupune imperecherea cartelei cu STB-ul in mod neconditionat. Daca insa te referi la Premiere care a adoptat Aladin sau la D+ Espana (ASTRA) care a adoptat Carmagedon este adevarata afirmatia ta si nu exista imperechere din cauza ca nu se poate face asa ceva deoarece STB-urile folosite nu sunt nagravision si trebuie sa tinem cont si de faptul ca aceste sisteme sunt sisteme hybrid intre nagra 2 si irdeto respectiv seca.

#22
KENSINGTON

KENSINGTON

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,532
  • Înscris: 30.03.2005
Iata o solutie binevenita(tot de pe RDI-sat):

ECHOSTAR PVR-5020: www.echostar-int.com
Personal Video Recorder - EchoLite PVR - 2Ci - Time-shift - Games - MP3
Full Functional Personal Video Recorder (Up to 250Gb)
Instant Replay and Multi-lingual Recording
Dual Tuner for Watching and Recording (2x Watch, 4x Record)
MP3 Player, Games
PIP (Picture-In-Picture, Mosaic view)
Multi-lingual Advanced User Interface
Powerful Editing Tools for Recordings (Cut/Paste)
7,500 Digital Channels, 64 Satellites, 1,600 Transponders
7 Day EPG (Electronic Program Guide)
Favorite Lists per Mode (TV, Radio, PVR, MP3)
S/PDIF Home Cinema Support (Dolby Digital Compatible)
DiSEqC™ Motor Control (DiSEqC™1.2, USALS)
Hi-Speed USB2.0 Link (For USB compliant PC)
Software Update via Internet/Satellite (RS-232/OTA)

Ei ce ziceti? E valabila?

#23
LR

LR

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,706
  • Înscris: 27.02.2002

Quote

Ei ce ziceti? E valabila?

... daca exista si versiunea cu nagra embedded, da, este "valabila" dar sunt sigur ca asa ceva poate fi achizitinat la un pret < 300€/buc si nu stiu cati vor fi dispusi sa mai dea in zia asta 10.000.000lei pt. un receptor ... Receptorul  "ideal" pt. nagra din punctul meu de vedere ar fi ceva fabricat de THOMPSON sau SAGEM deoarece sunte receivere bune si ieftine si in Europa sau State nu au fost raportate probleme majore cu aceste receptoare pt. providerii care folosesc nagra.

Edited by LR, 14 April 2005 - 08:08.


#24
KENSINGTON

KENSINGTON

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,532
  • Înscris: 30.03.2005

LR, on Apr 14 2005, 08:04, said:

... daca exista si versiunea cu nagra embedded, da, este "valabila" dar sunt sigur ca asa ceva poate fi achizitinat la un pret < 300€/buc si nu stiu cati vor fi dispusi sa mai dea in zia asta 10.000.000lei pt. un receptor ... Receptorul  "ideal" pt. nagra din punctul meu de vedere ar fi ceva fabricat de THOMPSON sau SAGEM deoarece sunte receivere bune si ieftine si in Europa sau State nu au fost raportate probleme majore cu aceste receptoare pt. providerii care folosesc nagra.

<{POST_SNAPBACK}>


Exista si versiunea cu nagra embedded
Acuma sigur ca aceste receptoare nu sunt pentru toata lumea, ci doar pentru cei pretentiosi. Avantajul mare este Dual Tuner for Watching and Recording (2x Watch, 4x Record)! Si cine vrea sa conecteze 2 televizoare cred ca o sa dea si 10000000 milioane lei/buc

#25
covi

covi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 15.03.2005

Quote

Exista si versiunea cu nagra embedded

Mai ramane chestia cu imperecheatul cartelei cu receptorul. Asta daca cei de la RCS accepta. Daca-mi spui ce versiune de receptor are nagra embedded pot sa caut niste preturi.

#26
abra

abra

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 26.08.2004

covi, on Apr 14 2005, 13:15, said:

Mai ramane chestia cu imperecheatul cartelei cu receptorul. Asta daca cei de la RCS accepta. Daca-mi spui ce versiune de receptor are nagra embedded pot sa caut niste preturi.

<{POST_SNAPBACK}>


Imperecheat sau nu, cu CAM sau cu receptor, tot vei avea nevoie de 2-3 abonamente ...

#27
covi

covi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 15.03.2005

Quote

Am o problema. Incerc sa combin CATV cu canalele de satelit. Am setat channel 45 ca si canal de iesire si am conectat "RF OUT" (TV out) cu intrarea de antena a televizorului. In aceasta configuratie vad canalele digi pe canalul 45 de UHF. In momentul cand incerc sa conectez cablul de CATV pe " TV ANT IN" atunci imaginea se strica pe toate canalele. Dar, mai mult, cand tin receverul digi intr-o mana si masa cablului de CATV in cealalta mana ( ca sa le conectez) atunci intre ele e o diferenta de tensiune ( pisca...).
1. Daca a incercat cineva sa combine CATV (pe TV ANT IN) + digi si cu iesirea pe " RF OUT" poate ma lumineaza si pe mine cum merge treaba.
2. Desi cred ca am canalul 45 de UHF liber poate problema este ca am ceva transmis de CATV pe acest canal. E vreo metoda sa vad cu siguranta ca nu-i nimic de la CATV transmis pe canalul x ?
3. Are cineva vreo explicatie pentru tensiunea asta intre carcasa receptorului si masa de la cablu CATV ?

Am postat mesajul de mai sus si pe alt trend dar nu-am primit nici un raspuns.
Deci vreau sa leg doua televizoare la un singur receiver.
Un televizor pe cablu de AV si celalalt pe cablu de RF (RF OUT).  In schimb nu prea merge. Punctul 2 l-am lamurit sigur. Nu am nimic pe canalul 45 UHF. Daca cineva are vreo idee la punctele 1 sau 3 atunci ar putea fi legate 2 televizoare la un singur receptor (cu acelasi program pe ambele televizoare)

#28
KENSINGTON

KENSINGTON

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,532
  • Înscris: 30.03.2005

covi, on Apr 14 2005, 13:15, said:

Mai ramane chestia cu imperecheatul cartelei cu receptorul. Asta daca cei de la RCS accepta. Daca-mi spui ce versiune de receptor are nagra embedded pot sa caut niste preturi.

<{POST_SNAPBACK}>


In acest moment RCS este in curs de alegere a unui receptor performant, si au cerut si parerea clientilor de pe aceste forumuri
Daca RCS va alege un astfel de receptor (Dual Tuner for Watching and Recording), sigur va fi si imperechererea cu el!


La 3 - si eu am patit-o, cred ca e din cauza amplificatoarelor CATV care sunt alimentate cu curent. Sigur ca distribuitoarele au un condensator (sau asa ceva),  care are rolul de a trimite mai departe (catre TV) doar semnalul TV, dar se pare ca acestea nu isi fac treaba chiar cum trebuie...

#29
mtest

mtest

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,957
  • Înscris: 13.06.2002
Renuntarea la imperechere foloseste exclusiv la sharing; de ce si-ar dori cineva asa ceva? (cineva=operator)

#30
LR

LR

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,706
  • Înscris: 27.02.2002

Quote

Renuntarea la imperechere foloseste exclusiv la sharing

just for info... nagra 2 va fi in curand disponibil in sharing si asta datorita progreselor facute in Spania pe D+ ROM 110 Rev. 01.

#31
Se@gull

Se@gull

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 512
  • Înscris: 16.06.2004
Pot face cumva in asa fel incat sa am semnal decodat independent pe 2 televizoare?
Ce aparatura imi trebuie?
Thx!

#32
Allex

Allex

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,051
  • Înscris: 02.01.2003

Se@gull, on Aug 1 2005, 00:39, said:

Pot face cumva in asa fel incat sa am semnal decodat independent pe 2 televizoare?
Ce aparatura imi trebuie?
Thx!

<{POST_SNAPBACK}>


Quote

"Pot folosi pe acelasi receiver mai multe televizoare?
Nu. Functia de selectare a programelor este preluata de receiver iar televizorul devine un simplu monitor. Pentru fiecare televizor trebuie alocat un receiver".


#33
Se@gull

Se@gull

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 512
  • Înscris: 16.06.2004
Pai receiverele au cate o cartela... :o , cum fac in cazul asta?
Nu exista si o alta "solutie"?

#34
worm

worm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,806
  • Înscris: 21.06.2002

Quote

Nu exista si o alta "solutie"?

LNB dublu + 2 receivere
M-au mai intrebat prietenii cu digi tv si alta solutie nu vad sa fie. In cazul asta, intradevar nu stiu daca mai e retabil.

#35
sysrc

sysrc

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 18.03.2004

KENSINGTON, on Apr 14 2005, 13:20, said:

Exista si versiunea cu nagra embedded
Acuma sigur ca aceste receptoare nu sunt pentru toata lumea, ci doar pentru cei pretentiosi. Avantajul mare este Dual Tuner for Watching and Recording (2x Watch, 4x Record)! Si cine vrea sa conecteze 2 televizoare cred ca o sa dea si 10000000 milioane lei/buc

<{POST_SNAPBACK}>


si zici ca merge ok cu cartela de digitv??

#36
KENSINGTON

KENSINGTON

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,532
  • Înscris: 30.03.2005
Nu. Era o propunere pentru noul receptor DIGI

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate