Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare centrala termica apar...

samsung Xcover 5 Nu mai vrea

Telefon de budget pentru filme 10...

Recomandare serviciu / firma recu...
 La mulți ani @Piniuli!

Pret inghetata corso kaufland?

La multi ani @Constantin si Elena...

La mulți ani @Ion_Bumbu!
 Obiecte vechi și inutile car...

Mentenanta Acoperis

Cheder deteriorat , zgariat, cum ...

Laptop HP 15-AF001NQ, AMD E1-6015...
 Blat de bucatarie lungime 4,60 m

Termostat incalzire si racire

Configurare retea cu modem Vodafo...

Curtea Penala Internationala soli...
 

2 televizoare la un singur decodor/antena satelit

- - - - -
  • Please log in to reply
94 replies to this topic

#37
tylk

tylk

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 187
  • Înscris: 24.09.2004
Pt. ca sistemul nagra sa fie imperecheat cu receptorul ..s-a ales si din motive de securitate dar si din motive tehnice.Cardurile Rom2 nu au avut suficient spatiu ,asadar tabelele hash si ..alte maruntisuri au fost stocate in hardul receptorului,ulterior a ramas imperecherea (s-a folosit si in cazul camurilor Gemplus) si asa se merge in continuare.Se pare,nu este 100% confirmat  ca pe camurile poloneze pt. nagra2 merge si cardul de la digi.Nici un operator de nagra 2 pur nu foloseste cardul desperecheat de receptor.
  
   In ceea ce priveste solutie tehnica pt. a viziona la 2 televizoare tehnic trebuie 2 receptoare,banesc recomand Focus.
   La Focus exista 4 pachete,care au acelasi pret(preturile se vor modifica din septembrie).Practic intr-o familie exista partajari ale programelor tv,adica nu toti se uita sau prefera acelasi programe,de regula se imparte in ceata celor care vor doar filme , stiri sau sport.
  La focus unde nu exista abonament ci vor fi doar cartele reincarcabile se poate rezolva astfel se cumpara 4 cartele(4 potentiale pachete),de exemplu unul dintre membrii vrea mai mult sport atunci pe al doilea receptor se va activa doar pachetul sport si pe primul celelalte 3 pachete.Astfel cei care doresc sport si porno vor avea receptorul unde sa se "delecteze".
  Daca se cumpara 5 cartele a cincea cartela va avea deja un discount astfel incat sa merite achizitia lor,iar discountul se va aplica in continuare dupa 8 cartele va fi practic "gratuit".
  Cam aceasta este tendinta pe care vrea s-o introduca cei de la Focus.
  Nu exista pachet de baza obligatoriu de cumparat,cartelele se vor putea activa pe oricare pachet.
   Cele 4 cartele se pot utiliza ori 4 luni de zile 1 pachet/ luna la alegere,ori 2 luni de zile 2 pachete la alegere ori luni 3 de zile ,ori 1 luna toate pachetele activate.Cum doresc muschii clientului..la care se mai poate adauga a cincea,sasea cartela cu discountul aferent care face ca sa coste mai putin .

   Sper ca ma-ti inteles.

#38
sysrc

sysrc

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 18.03.2004
Daca imi mai cumpar un kit decodor de la digitv dar fara abonament pot sa-l pun cumva in serie cu decodorul existent si sa vad macar canalele ne codate pe un alt tv?

#39
KENSINGTON

KENSINGTON

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,535
  • Înscris: 30.03.2005
Binenteles ca, cu al doilea receptor poti vedea canalele necodate, fara abonament

#40
sysrc

sysrc

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 18.03.2004

KENSINGTON, on Aug 21 2005, 11:17, said:

Binenteles ca, cu al doilea receptor poti vedea canalele necodate, fara abonament

<{POST_SNAPBACK}>



aa...fara o antena suplimentara nu? adica pot lega 2 receptoare la aceeasi antena fara probleme...

ar fi perfect...insa mi se pare ca baietii astia de la digi nu o sa-mi mai vanda un receptor fara abonament ...daca nu ma inteleg cu ei de unde pot lua unu?

#41
boy2good

boy2good

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 276
  • Înscris: 20.07.2005

sysrc, on Aug 21 2005, 20:11, said:

aa...fara o antena suplimentara nu? adica pot lega 2 receptoare la aceeasi antena fara probleme...

ar fi perfect...insa mi se pare ca baietii astia de la digi nu o sa-mi mai vanda un receptor fara abonament ...daca nu ma inteleg cu ei de unde pot lua unu?

<{POST_SNAPBACK}>

deci tata
poti sa cascadezi 2 digi tb si pe fiecare sa muti pe alt canal
sau poti sa cascadezi 2 receptoare:1digi tv si unul fta   aici ai doua posibiltati:
1-pe al doilea receptor(cel fta)vei prinde doar canalele fta de pe thor(vezi lyngsat.com pentru lista de canale)
2-poti sa folosesti o antena mobila si atunci nr de programe vizibile pe cele 2 receptoare se inmulteste(peste 1000 canale).nr sa nu te sperie pt ca sunt multe canale de "talibani"
sper ca nu am fost offtopic <_<

#42
KENSINGTON

KENSINGTON

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,535
  • Înscris: 30.03.2005

sysrc, on Aug 21 2005, 19:11, said:

aa...fara o antena suplimentara nu? adica pot lega 2 receptoare la aceeasi antena fara probleme...

ar fi perfect...insa mi se pare ca baietii astia de la digi nu o sa-mi mai vanda un receptor fara abonament ...daca nu ma inteleg cu ei de unde pot lua unu?

<{POST_SNAPBACK}>


Nu iti trebuie 2 antene, receptorul de la DIGI are loop, la care legi al 2-lea, al 3-lea, etc receptor
Iti cumperi un receptor cu abonament pe 1 luna, si apoi renunti la abonament, daca chiar vrei o a doua "conserva" :D Daca nu, gasesti in magazinele de specialitate receptoare cate vrei (gasesti si pe net) sau alegi varianta 2 a lui boy2good

#43
tylk

tylk

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 187
  • Înscris: 24.09.2004
la Digi nu poti sa renunti la abonament ,minim 1 an este contractul.

#44
KENSINGTON

KENSINGTON

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,535
  • Înscris: 30.03.2005
@tylk
Asta nu e valabil cumva doar pentru cei care inchiriaza receptorul?

Edited by KENSINGTON, 23 August 2005 - 08:35.


#45
tylk

tylk

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 187
  • Înscris: 24.09.2004
daca renunti neaparat la abo,trebuie sa restitui cartela sau sa platesti cei 100$.Receptorul nu merge fara card,doar daca....devine tehnica problema si necesita studii.

#46
KENSINGTON

KENSINGTON

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,535
  • Înscris: 30.03.2005
@tylk

svsrc vrea sa-l foloseasca pt a receptiona canalele FTA de la DIGI@more. Pentru asta nu ii trebuie si cartela

#47
AlexJ

AlexJ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 01.08.2003
Stiu ca o sa fie o intrebare destul de stupida dar o voi pune oricum :)
Pot sa pun tv prin sateleit (gen rds digitv) pe mai multe televizoare (fara sa vad acelasi program pe ele)
Adica este vreun echipament care poate imparti programele? Probabil ceva de genul ce se gasesc pa providerii de tv cablu.. Dar ma gandeam la ceva mai putin profesionist. Si daca exista, cam cat ar costa?  Ca daca e ceva sub 100 000$ :) poate chiar merita sa iei daca ai in casa vreo 5 tv si esti abonat la o firma cablu tv care detine monopolul si are pretul de *****
Thx

#48
zuppy

zuppy

    elbonian

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,247
  • Înscris: 12.10.2002
raspunsul e simplu: nu :)
fiecare cartela e imperacheata cu un receiver (sau cum se numesc aparatele alea, nu ma pricep). receiverul scoate doar un singul canal.

Edited by zuppy, 17 September 2005 - 15:17.


#49
KENSINGTON

KENSINGTON

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,535
  • Înscris: 30.03.2005
Se aude ca noul receptor va avea 2 tunere  :worthy:

#50
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,397
  • Înscris: 05.09.2005
da?!!!!!!!!!!!1111 SA FIE ASA

DUMENEZU E MARE :o  :o  :o  :o  :worthy:  :worthy:

#51
savone

savone

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 385
  • Înscris: 13.08.2005
Da asa va fi
Mi-au confirmat 2" prieteni"de la departamentul Digi tv

#52
linked

linked

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 28.04.2005
din oferta celor de la digi si max am observat ca nu se poate conecta mai mult de un tv pe antena.. se schimba canalul din receiver si daca e mai mult de un tv, se schimba la toate. Un prieten imi propusese sa iau cate un receiver pt fiecare tel.. insa nu stiu daca se pot pune toate pe un ab de max de ex. ideea e ca trebuie undeva la munte pentru aprox 6 tv. Se poate face?

#53
romaximusro

romaximusro

    ↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

  • Grup: Banned
  • Posts: 40,874
  • Înscris: 16.05.2005
eu cred ca se poate prin splitere de semnal puse inainte de a intra cablul de la lnb in receivere. Insa asta e opinia unui om destul de afon si in plus cred ca se va face cu pierderi de calitate a imaginii :peacefingers:

#54
H725

H725

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,587
  • Înscris: 19.03.2005
Chiar azi am discutat problema cu un prieten care lucreaza la o firma de sat. Solutia: o antena, un lnb quad (4 iesiri), 4 receivere (cu 4 abonamente).

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate