Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
lipsa simtului realitatii in poli...

Arici in curte

Telefoane achizitionate de pe OLX

Incalzire pardoseala slim (renova...
 Probleme echitatie amatori

Scurgere chiuveta -> teava co...

Trigger Warning (2024)

Pareri cartiere/zone in care ati ...
 Care este culoarea normala de soia?

Comertul cu arcuri si arbalete

Masini pe benzina usor pretabile ...

Am primit facturi dupa ce am renu...
 Camere video, supraveghere curte....

Epilator care nu smulge puful

Realizare comanda pompa submersib...

Covorase scari/trepte
 

2 televizoare la un singur decodor/antena satelit

- - - - -
  • Please log in to reply
94 replies to this topic

#1
KENSINGTON

KENSINGTON

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,535
  • Înscris: 30.03.2005
Deschid acest topic in speranta gasirii unor solutii tehnice pentru urmarirea la mai multe televizoare a programelor, fara a fi nevoiti sa mutam decodorul dintr-o camera in alta sau sa ne uitam la acelasi program pe toate televizoarele.
Aceste solutii pot veni atat de la RCS (din cate stiu eu, este posibil daca se vrea) cat si de la electronisti si nu numai.
Asadar invit specialistii in electronica si nu numai, sa-si dea cu parerea

Edited by KENSINGTON, 06 April 2005 - 09:36.


#2
covi

covi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 15.03.2005

Quote

Deschid acest topic in speranta gasirii unor solutii tehnice pentru urmarirea la mai multe televizoare a programelor, fara a fi nevoiti sa mutam decodorul dintr-o camera in alta sau sa ne uitam la acelasi program pe toate televizoarele.

Un subiect interesant. Pe pagina de mai jos ai un Wireless system care iti transfera video in alta camera si in acelasi timp comenzile telecomenzii din camera alaturata catre camera cu receptorul de satelit. Este cam 70 euro si la bani astia poti sa-ti iei un al doilea receptor. Cat despre a vedea doua programe diferite cu un receptor nu cred  ca-i posibil . Mai degraba cei de la RCS ar putea  ca al doilea abonament pentru acelasi client sa coste mai putin ca sa poata sa vada omul doua programe diferite. Aviz celor care au un cuvant de spus catre cei de la RCS.

technisat
Products  > Satellite reception technology  > Wireless transmission technology > Skyfunk 4

#3
KENSINGTON

KENSINGTON

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,535
  • Înscris: 30.03.2005

covi, on Apr 6 2005, 11:02, said:

Un subiect interesant. Pe pagina de mai jos ai un Wireless system care iti transfera video in alta camera si in acelasi timp comenzile telecomenzii din camera alaturata catre camera cu receptorul de satelit. Este cam 70 euro si la bani astia poti sa-ti iei un al doilea receptor. Cat despre a vedea doua programe diferite cu un receptor nu cred  ca-i posibil . Mai degraba cei de la RCS ar putea  ca al doilea abonament pentru acelasi client sa coste mai putin ca sa poata sa vada omul doua programe diferite. Aviz celor care au un cuvant de spus catre cei de la RCS.

technisat
Products  > Satellite reception technology  > Wireless transmission technology > Skyfunk 4

<{POST_SNAPBACK}>


Da, o solutie simpla ar fi un al 2-lea, maxim un al 3-lea abonament mai ieftin/familie. Nu mai mult de 3, pentru ca romanul e inventiv si baga DIGI la toata strada.

Cat despre 'Wireless system', am o intrebare: inteleg ca iti transfera imaginea video decodata(?), in acelasi timp putandu-se urmari programe diferite pe televizoare diferite(?). Corect? Daca e asa tot e bine pentru ca nu mai platesti un al 2-lea abonament

#4
covi

covi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 15.03.2005

Quote

Cat despre 'Wireless system', am o intrebare: inteleg ca iti transfera imaginea video decodata(?), in acelasi timp putandu-se urmari programe diferite pe televizoare diferite(?). Corect? Daca e asa tot e bine pentru ca nu mai platesti un al 2-lea abonament

Receiverul de satelit are un sigur tuner si  o singura iesire de video. Semnalul de la aceea iesire merge la tv si, prin wireless, la tv-ul din cealalta camera. Este acelasi semnal deci vei vedea acelasi program pe ambele tv-uri.

#5
KENSINGTON

KENSINGTON

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,535
  • Înscris: 30.03.2005

covi, on Apr 6 2005, 12:54, said:

Receiverul de satelit are un sigur tuner si  o singura iesire de video. Semnalul de la aceea iesire merge la tv si, prin wireless, la tv-ul din cealalta camera. Este acelasi semnal deci vei vedea acelasi program pe ambele tv-uri.

<{POST_SNAPBACK}>



Atunci ramane valabila doar varianta cu reducerea de la RCS (deocamdata). Sper sa citeasca cineva de acolo si sa ia aminte.

#6
NeaBachus

NeaBachus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,276
  • Înscris: 14.03.2005
Raspunsul e simplu...Vrabia malai viseaza...exact ca si aia care asteapta sa ia receptoare in custodie...in situatia in care in unele localitati sunt mii de persoane inscrise in asteptarea unui kit DIGi...cine credeti ca se gandeste la astfel de solutii tehnice?..de la RCS bineinteles...eu unul am gasit solutia :P

#7
KENSINGTON

KENSINGTON

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,535
  • Înscris: 30.03.2005

NeaBachus, on Apr 6 2005, 22:37, said:

Raspunsul e simplu...Vrabia malai viseaza...exact ca si aia care asteapta sa ia receptoare in custodie...in situatia in care in unele localitati sunt mii de persoane inscrise in asteptarea unui kit DIGi...cine credeti ca se gandeste la astfel de solutii tehnice?..de la RCS bineinteles...eu unul am gasit solutia :P

<{POST_SNAPBACK}>


Eu sunt sigur ca pana la urma (mai devreme sau mai tarziu) cei de la RCS vor gasi o solutie. Sunt destul de receptivi la ceea ce se cere.
Apropo, care e solutia gasita de tine? 2 receptoare?

Si inca ceva: eu prefer sa faca teste chiar si pe banii nostrii, decat sa bata pasul pe loc ca altii. Asta inseamna ca lucrurile se misca, si asta e inspre binele nostru al consumatorilor

#8
KENSINGTON

KENSINGTON

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,535
  • Înscris: 30.03.2005
Se pare ca nu se prea inghesuie solutiile tehnice.
Ramane asadar sa ne auda cei de la RCS si sa gaseasca o solutie.
De ce ar fi avantajos si pentru RCS?
Sa va dau un exemplu:
Pensiunile de la munte care nu au cablu (sunt o gramada). Ganditi-va ca acestia abia asteapta sa ofere clientilor cablu in fiecare camera. Dar oare le convine sa plateasca abonament pentru fiecare camera? Nu cred.
Asadar o solutie de la RCS ar fi binevenita
Inca o data sper sa ne auda
Poate cu noul receptor care vine din vara. Ar putea avea un receptor mai multe tunnere?
Pe www.rdi-sat.com exista un topic deschis de cei de la RCS, unde asteapta propuneri pentru cum vrem sa fie noul receptor.
Cei care puteti scrie pe acest forum, sunteti invitati sa va dati cu parerea. asa ca nu uitati sa amintiti si  problema dezbatuta aici

#9
LR

LR

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,706
  • Înscris: 27.02.2002
Din pacate la DIGI TV nu se poate face nimic din cauza sistemului ales (imperecherea smart cardului cu STB-ul)... Insa, cu riscul de a-i enerva la culme pe suporterii DIGI TV de pe acest forum, va spun ca la FOCUS SAT exista cel putin teoretic solutia tehnica a utilizarii unui smartcard spliter prin care se poate conecta aceiasi cartela la unul sau mai multe receivere afllate in incaperi diferite. Bineinteles ca aveti nevoie de cate un receptor si un cate un conax CI in fiecare locatie.

_http://www.cardsplitter.com/
_http://www.cardsplitters.tk/

#10
ady18

ady18

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 377
  • Înscris: 03.04.2005
e o treaba si asta
si cred ca singurul dezavantaj la DTH este ca nu se pot conecta la mai multe televizoare daca domnii de la focuss si rcs vor gasi o solutie atunci e super bine

#11
KENSINGTON

KENSINGTON

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,535
  • Înscris: 30.03.2005

LR, on Apr 11 2005, 14:24, said:

Din pacate la DIGI TV nu se poate face nimic din cauza sistemului ales (imperecherea smart cardului cu STB-ul)... Insa, cu riscul de a-i enerva la culme pe suporterii DIGI TV de pe acest forum, va spun ca la FOCUS SAT exista cel putin teoretic solutia tehnica a utilizarii unui smartcard spliter prin care se poate conecta aceiasi cartela la unul sau mai multe receivere afllate in incaperi diferite. Bineinteles ca aveti nevoie de cate un receptor si un cate un conax CI in fiecare locatie.

_http://www.cardsplitter.com/
_http://www.cardsplitters.tk/

<{POST_SNAPBACK}>


Mi se pare o solutie foarte buna aceasta cu spliter-ul, binenteles daca cei de la RCS o vor pune in practica. Ar fi un avantaj si pentru ei, asa cum am spus si mai devreme!
Totusi ar mai fi o problema: eu ca detinator al acestui spliter, pot baga DIGI la toti vecinii (8-16, cat duce spliter-ul), si sa incasez eu abonamentul. Cu asta cum facem?

#12
LR

LR

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,706
  • Înscris: 27.02.2002

Quote

binenteles daca cei de la RCS o vor pune in practica

my friend... intelege ca RCS nu o poate pune in practca din cauza sitemului de codificare pe care l-a ales. In acest moment solutia poate fi aplicata doar la FOCUS Sat atat timp cat cartela nu va fi si acolo imperecheata cu STB-ul (Conax CAS7 are optiunea asta dar ma indoiesc ca o pot face pe KAON-ul pe care il livreaza in kit).

#13
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015

KENSINGTON, on Apr 6 2005, 08:49, said:

Deschid acest topic in speranta gasirii unor solutii tehnice pentru urmarirea la mai multe televizoare a programelor, fara a fi nevoiti sa mutam decodorul dintr-o camera in alta sau sa ne uitam la acelasi program pe toate televizoarele.
Aceste solutii pot veni atat de la RCS (din cate stiu eu, este posibil daca se vrea) cat si de la electronisti si nu numai.
Asadar invit specialistii in electronica si nu numai, sa-si dea cu parerea

<{POST_SNAPBACK}>


2 tv la acelasi receptor se pot monta dar in anume conditii tehnice si vei vedea acelasi post pe amandoua; 2 posturi diferite la acelasi receptor cu un singur tuner incorporat pt. 2 tv diferite (1 intr-o camera si altul in cea da doua), nu este posibil tehnic niciodata; 2 tv, 2 receptoare (1 sau 2 cartele dupa caz), unul sau 2 abonamente, etc pt. 2 posturi diferite, poate e posibil.

#14
KENSINGTON

KENSINGTON

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,535
  • Înscris: 30.03.2005

LR, on Apr 11 2005, 14:53, said:

my friend... intelege ca RCS nu o poate pune in practca din cauza sitemului de codificare pe care l-a ales. In acest moment solutia poate fi aplicata doar la FOCUS Sat atat timp cat cartela nu va fi si acolo imperecheata cu STB-ul (Conax CAS7 are optiunea asta dar ma indoiesc ca o pot face pe KAON-ul pe care il livreaza in kit).

<{POST_SNAPBACK}>


S-ar putea renunta la imperechere?

#15
LR

LR

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,706
  • Înscris: 27.02.2002

Quote

S-ar putea renunta la imperechere?

in cazul DIGI TV (RCS) nu se poate renunta...

#16
KENSINGTON

KENSINGTON

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,535
  • Înscris: 30.03.2005

LR, on Apr 11 2005, 15:25, said:

in cazul DIGI TV (RCS) nu se poate renunta...

<{POST_SNAPBACK}>


Esti sigur? Cei de la RCS au spus (pe rdi-sat) ca: deocamdata nu se pune problema desperecherii! Asta lasa loc de interpretare. Acuma eu sunt mai incepator si nu stiu daca tehnic este posibil acest lucru

#17
LR

LR

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,706
  • Înscris: 27.02.2002

Quote

Esti sigur? Cei de la RCS au spus (pe rdi-sat) ca: deocamdata nu se pune problema desperecherii.

... daca zici ca cineva care este implicat in proiectul DIGI TV a spus asa ceva asta denota ca nu prea are habar despre functionarea sistemului de codificare pe care il administreaza si nu mai trebuie sa ne miram ca DIGI TV merge cum merge si ca ne apare NOTE 10 tot timpul. Scuze daca am ofensat pe cineva.

#18
KENSINGTON

KENSINGTON

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,535
  • Înscris: 30.03.2005

LR, on Apr 11 2005, 16:05, said:

... daca zici ca cineva care este implicat in proiectul DIGI TV a spus asa ceva asta denota ca nu prea are habar despre functionarea sistemului de codificare pe care il administreaza si nu mai trebuie sa ne miram ca DIGI TV merge cum merge si ca ne apare NOTE 10 tot timpul. Scuze daca am ofensat pe cineva.

<{POST_SNAPBACK}>


Ei, nu fi rau. Sunt si ei la inceput, nu s-au nascut invatati. trebuie sa avem rabdare si sa le acordam circumstante atenuante

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate