Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Croaziera in Mediterana de Vest 1...

Copilot are pica pe Vladimir Putin

MicroSoft Edge: Cum pun Google in...

Dashcam
 Mini server - VMware

betano.ro

Poveste fara sfarșit

I-auziti voi! - nu vor romani...
 Colon iritabil

Perioada de gratie inexistenta

Cel mai ieftin TV LED mic

Reverse proxy si htaccess pe Raps...
 Statie de epurare sau fosa septic...

"enerlux p" afisaj interm...

Adaptor usb3.1gigabit vs Adaptor ...

La multi ani @Atreides!
 

Ce parghii exista pentru a remedia situatia cu un profesor afurisit ?

* - - - - 3 votes
  • Please log in to reply
116 replies to this topic

#1
el_marino_loko

el_marino_loko

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 31.08.2023
Buna. Sunt tata de copil de clasa 7. Sunt preocupat de situatia scolara a copilului meu. Nu il presez sa fie nici de nota zece dar am asteptarea sa nu fie sub nota 7. Vreau sa cred ca nu am asteptari exagerate. Personal ma consider un tata cu pretentii medii de la copilul sau. Mereu am vazut notele de 7-8 niste note medii si notele de 9 si 10 niste note bune. Iar de la 6 in jos imi pareau note care trebuiau sa te faca sa iti fie putin rusine de performanta ta din domeniul educatiei.

Acum sunt intr-un alt punct al vietii mele in care trebuie sa ma implic in viata copilului meu. Vreau sa cred ca un parinte care se este interesat de copilul sau este un lucru bun si nu un motiv de iritare pentru profesorii cu care imi doresc sa discut situatia copilului meu. Am un prieten foarte bun, cadru didactic la o scoala mai putin buna in care majoritatea elevilor provin din familii defavorizate si el se plange mereu ca situatia de la clasa este teribil de grea, elevii nu il asculta, un invata, nu sunt interesati iar parintii lor sunt la fel de neinteresati, nu se poate lua legatura cu ei, practic e legat la maini.

Revenind la situatia noastra. Inculpatul este profesorul de germana. Anul trecut pe clasa a 6 li s-a bagat limba germana pentru prima data. Profesorul de atunci nu stiu cat a reusit sa ii invete, lucruri de baza, in mare parte au luat toti 10. Anul acesta s-a schimbat profesorul iar acesta a inceput direct cu un test de verificare cunostinte din care toata clasa a luat sub 4, majoritatea 2 si 3.

Nu sunt tipul de parinte care vrea ca profesorii sa ii umfle note bune copilului, personal imi doresc ca la materiile esentiale si importante sa primeasca note pe merit asa incat eu sa imi pot face o idee reala la nivelul de pregatire al copilului meu ca sa stiu daca trebuie sa intervin cu meditatii sau altfel de suport. La materii neesentiale nu ma intereseaza atat de mult notele, adica nu ma deranjeaza ca la muzica ii da un 8 spre exemplu, dar m-ar deranja daca i-ar da un 5.

Revenind la testul buclucas in care au picat toti, evident toti parintii s-au rasculat, au cerut sa facem sedinta cu domnul profesor de germana. Evident ca domnul s-a speriat si a refuzat sa se vada cu noi transmitand prin domnul diriginte ca nu va trece acele note in catalog dar ca le va da posibilitatea elevilor sa isi mareasca nota respectiva. Ei aici intervine dezaprobarea mea. Daca nota aceea e pe bune, trebuie trecuta in catalog, daca nu e pe bune nu trebuie trecuta. Dar nu accept o varianta de mijloc in care zice ca nu e pe bune dar totusi o luam in considerare si se asteapta ca sa o mareasca. Ma astept ca acest profesor sa vina sa dea un test in care el sa isi lamureasca nivelul clasei dupa care sa preia clasa de la nivelul ei si sa o urce nu sa vina sa o pedepseasca pentru ca anul trecut nu s-au facut ore serioase. Daca toata clasa a picat deja am dubii ca elevii sunt de vina.

Acesta este una din nemultumirile mele. Domnul are sub 25 de ani, deci tanar si fara experienta. Foarte rigid. Au lipsit cativa copii de la ora, si i-a tinut pe toti cei prezenti 15 minute in picioare pedeapsa pt cei care au lipsit.

Una peste alta am cerut domnului diriginte sa ma puna in legatura cu domnul profesor sa merg sa discut putin in particular situatia pentru ca imi pare ingrijoratoare. Copilul meu sta la 11 noaptea sa invete la germana ca acum incearca cu pasi mari sa recupereze ce nu s-a facut anul trecut ceea ce e greu. Doar ca domnul profesor nu doreste sa ma vada. A transmis asta prin domnul diriginte.

Acestea fiind zise, va intreb pe voi, ce variante am ? ce alternative am ? Ce pot face ?

Personal nu consider normal sa ma evite, sunt interesat sa vad cum vor decurge orele si ce planuri are sa parcurga si materia de anul trecut incat copiii sa prinda si sa nu fie pedepsiti ca nu pot invata pederost zeci de verbe la toate formele lor de la o ora la alta.

Spun toate acestea de pe pozitia unui fost elev care la randul meu am facut germana din clasa 6 pana in a 12 deci 7 ani si care nu stiu o boaba de germana, am avut mereu medii de 9 si 10 si necunoasterea limbii respectiva care ca si in cazul copilului meu este limba secundara nu ma afectat cu absolut nimic in viata aceasta.

Imi doresc sa am o intalnirea cu profesorul, este legal nu este legal? Am acest drept ? Ce parghii am ? Ma tem ca sa nu se razbune pe copilul meu, il vad in stare.

#2
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012
Poti cere intalnirea cu profeorul, la o sedinta cu parintii.

Pe de alta parte, lasa copilul sa primeasca si note mici, ca nu in asta consta valoarea lui.

#3
danigoleman

danigoleman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,551
  • Înscris: 13.09.2022
Da, trebuie sa faci o cerere ca vrei sa te intalnesti cu profesorul respectiv, iar el poate sa refuze. Nu este obligat sa se intalneasca cu tine.
El este obligat sa isi predea materia, si nu e vina lui faptul ca elevii nu au facut anul trecut ce trebuie.
Cred ca este si multa exagerare...cu cat de greu e si cat de mult le cere acum. Normal ca ei fiind zero, orice ar da, cu orice ar incepe, pare greu si mult  ptr "puisorii" rasfatati.
Cu asa atitudine nu ne mai miram ca invatamantul romanesc a decazut in asa hal.
Voi, parintii, nu pe asta trebuie sa il reclamati.
Trebuia pe cel de anul trecut, care nu isi preda materia, si punea de 10 aiurea, pe acela trebuia sa il reclamati si sa il dati afara. Acolo aveati motiv serios.
Nu aveti de ce sa reclamati un profesor ptr ca...isi face meseria, preda  si da teme. Adica, o puteti face, dar e degeaba, va fi o hartie care va merge la maculatura...
Cat despre ce mai spui acolo, nu ai spus nimic si de cum se comporta clasa respectiva, daca e o clasa tipica unde fiecare elev face ce-i taie capul (in speta intarzie prea mult), trebuie cumva ca profesorul sa le dea de inteles nu e ok. Nu o sa ii mangaie pe crestet...

Pa scurt: ptr ce vrei tu, sa "remediezi situatia" cu un profesor care isi face treaba, nu exista decat o singura parghie: elevul sa puna mana pe carte!

Edited by danigoleman, 20 November 2023 - 22:15.


#4
tclau

tclau

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,086
  • Înscris: 19.03.2007
Hahaha... stiu, nu e amuzant...dar, pe bune?

1. "Profesorul" le da la toti 2 si 3 si vrea sa si treaca notele? El e acolo sa educe, nu sa fie balaur!
2. NU are voie sa pedepseasca elevii! Nici daca ar fi vina lor, nu a altora.


Insistati si daca refuza intalnirea mergeti la director. Educatia implica si parintii, trebuie sa va asculte.

Ps.
Testul initial de obicei nu se trece in catalog, ala e dat ca sa stii de unde pornesti.
Partea aia cu pedepsirea elevilor e o greseala grava.

Edited by tclau, 20 November 2023 - 22:23.


#5
clasica

clasica

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 784
  • Înscris: 25.10.2009

 el_marino_loko, on 20 noiembrie 2023 - 21:57, said:

Spun toate acestea de pe pozitia unui fost elev care la randul meu am facut germana din clasa 6 pana in a 12 deci 7 ani si care nu stiu o boaba de germana, am avut mereu medii de 9 si 10 si necunoasterea limbii respectiva care ca si in cazul copilului meu este limba secundara nu ma afectat cu absolut nimic in viata aceasta.


Ar fi bine să nu-i spui şi copilului cele de mai sus. Până la urmă, ce doreşti? Să-i pună 9 şi 10 şi el să fie de 2? De ce ţi-ai sabota copilul? Lasă-l să înveţe, îl ajută să-şi dezvolte creierul. Şi apoi, poate că el va avea nevoie să ştie germana. Aici nu eşti un exemplu.

Edited by clasica, 20 November 2023 - 22:38.


#6
Alltrack

Alltrack

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 4,737
  • Înscris: 01.08.2020
Profesorul ala nu e obligat sa se intalneasca cu parintii ! El e singur...parinti zeci...sute , nu ar mai avea viata personala !
Daca vrei sa privesti situatia corect , duci copilul la alt profesor de germana il pui sa il testeze la modul corect si vezi ce note merita PE REAL !
Profesorul ala cu toti nota 10 cu siguranta si-a batut joc de meserie...cred ca stia oricum dinainte ca nu ramane in postul respectiv !
Dupa testul pe care il da copilul la alt profesor , poti afirma ca noul profesor e ''afurisit'' sau iti ceri scuze...ca ala vrea sa va invete copiii germana si a incercat sa-si faca meseria !

#7
el_marino_loko

el_marino_loko

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 31.08.2023

 clasica, on 20 noiembrie 2023 - 22:37, said:

Ar fi bine să nu-i spui şi copilului cele de mai sus. Până la urmă, ce doreşti? Să-i pună 9 şi 10 şi el să fie de 2? De ce ţi-ai sabota copilul? Lasă-l să înveţe, îl ajută să-şi dezvolte creierul. Şi apoi, poate că el va avea nevoie să ştie germana. Aici nu eşti un exemplu.

Imi doresc ca copilul meu sa poata sa invata la materiile esentiale si sa nu piarda vremea cu materii ca religie, germana, muzica, desen, sau mai stiu eu ce. Daca notele sunt luate in considerare la examenul de admitere in liceu, da, prefer sa fie de 2 si sa primeasca 10 decat sa fie de 7 si sa primeaca 2. La matematica sau la romana in schimb, acolo mereu m-am intalnit cu profesorii si i-am zis sa ii dea nota pe merit ca acolo se tindea sa se umfle putin notele si nu mi convenea, acolo voiam sa aiba nota exacta sa stim cum sa il ajutam.

#8
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012
Gandire gresita.

#9
el_marino_loko

el_marino_loko

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 31.08.2023

 Alltrack, on 20 noiembrie 2023 - 22:41, said:

Profesorul ala nu e obligat sa se intalneasca cu parintii ! El e singur...parinti zeci...sute , nu ar mai avea viata personala !
Daca vrei sa privesti situatia corect , duci copilul la alt profesor de germana il pui sa il testeze la modul corect si vezi ce note merita PE REAL !
Profesorul ala cu toti nota 10 cu siguranta si-a batut joc de meserie...cred ca stia oricum dinainte ca nu ramane in postul respectiv !
Dupa testul pe care il da copilul la alt profesor , poti afirma ca noul profesor e ''afurisit'' sau iti ceri scuze...ca ala vrea sa va invete copiii germana si a incercat sa-si faca meseria !

Dupa cum vezi, eu nu am zis ca este afurisit pentru ca vrea sa isi faca materia. Am zis ca este afurisit din urmatoarele motive:

1) toata clasa am cerut o sedinta cu el si a refuzat
2) am cerut eu persoanl sedinta cu el si a refuzat
3) e afurisit ca pedepseste copiii pentru ceva ce nu e vina lor, sa mearga sa ii dea 2 la vechiul profesor nu la copii
4) e afurisit ca nu vrea sa ii invete intai pe copii si apoi sa ii evalueze
5) e afurisit ca a dat la o clasa intreaga 2 care nu e o clasa rea e clasa A si acum se spala pe mani ca el nu are nici o vina
6) e afurisit ca nu e orientat sa rezolve problema ci e interesat "sa isi faca materia ca nu vrea sa dea rau la inspectie" de parca ii pasa cuiva de inspectia lui
7) e afurisit ca nu e interesat sa plece lasand in urma niste elevi care au prins una alta de la el chiar daca nu sunt guru in germana, mai degraba pleaca lasand corigenti o clasa intreaga de copii fara ca ei sa raman cu nimic mai apoi

#10
Alltrack

Alltrack

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 4,737
  • Înscris: 01.08.2020
E posibil ca in viata , copilului sa-i foloseasca mai mult germana decat matematica sau romana Posted Image !
Daca nu va trece notele de 2 in catalog , poate profesorul e si un bun psiholog ! A dat un mesaj ''ba cu mine nu va jucati...cine nu invata...la mine nu trece'' !

Edited by Alltrack, 20 November 2023 - 22:49.


#11
el_marino_loko

el_marino_loko

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 31.08.2023

 danigoleman, on 20 noiembrie 2023 - 22:07, said:

Da, trebuie sa faci o cerere ca vrei sa te intalnesti cu profesorul respectiv, iar el poate sa refuze. Nu este obligat sa se intalneasca cu tine.
El este obligat sa isi predea materia, si nu e vina lui faptul ca elevii nu au facut anul trecut ce trebuie.
Cred ca este si multa exagerare...cu cat de greu e si cat de mult le cere acum. Normal ca ei fiind zero, orice ar da, cu orice ar incepe, pare greu si mult  ptr "puisorii" rasfatati.
Cu asa atitudine nu ne mai miram ca invatamantul romanesc a decazut in asa hal.
Voi, parintii, nu pe asta trebuie sa il reclamati.
Trebuia pe cel de anul trecut, care nu isi preda materia, si punea de 10 aiurea, pe acela trebuia sa il reclamati si sa il dati afara. Acolo aveati motiv serios.
Nu aveti de ce sa reclamati un profesor ptr ca...isi face meseria, preda  si da teme. Adica, o puteti face, dar e degeaba, va fi o hartie care va merge la maculatura...
Cat despre ce mai spui acolo, nu ai spus nimic si de cum se comporta clasa respectiva, daca e o clasa tipica unde fiecare elev face ce-i taie capul (in speta intarzie prea mult), trebuie cumva ca profesorul sa le dea de inteles nu e ok. Nu o sa ii mangaie pe crestet...

Pa scurt: ptr ce vrei tu, sa "remediezi situatia" cu un profesor care isi face treaba, nu exista decat o singura parghie: elevul sa puna mana pe carte!

1. Daca nu e obligat de ce sa mai fac cerere? Sa pierd timpul ca sa aiba el ce refuza si cui da peste nas apoi ?
2. Unde este exagerare ?
3. Daca e obligat sa isi predea materia, de ce da test din ceea ce nu a predat si da 2 si 3 si apoi "fortat" de parinti sa nu treaca notele in catalog alege varianta mai light incat le da posibliitatea sa isi creasca notele de 2-3 la 6-7 ?
4. El e obligat sa isi predea materia ? Pai uite ca nu o preda, ca le da 2 si 3 inainte sa o predea
5. Daca ei sunt zero si omu vrea sa isi faca materia de anu asta cum se pupa astea ? Copiii nu au bazele dar el isi continua drumul lor si nimeni nu intelege nimic. Care e sensul ? Nu mai bine ii ia de unde sunt si ii duce cat poate el de sus ? Decat sa ii ia de sus si sa nu ii duca nicaieri? Unde e exagerarea ?
6. "Puisorii rasfatati" nu poate sa o zica decat un alt afurisit de profesor fara suparare. Tu nu ai inima de parinte cu siguranta pt ca altfel nu ai fi folosit aceasta expresie. Nu e nimeni rasfatat, copiii invata foarte bine la celelalte materii. Spre exemplu la matematica unde ma pricep eu corectez si copilul e de nivel mediu notat corect de profesor verificat de mine la sange. La romana sta mai bine. La celelalte materii mediu spre bine, dar s-a trezit profu de germana cu materia lui cea mai importanta sa le dea la toti 2 si 3
7. Eu zic una si tu zici alta. Nu reclama nimeni bre ca isi face meseria si da teme. Toti profesorii isi fac meseria si dau teme si nu se plange nimeni. Daca n ai prins momentul ca probabil ai citit pe diagonal, profesorul abia aterminat facutlatea, are experienta zero bre, nu stie cum sa ii ia pe copii. poate o avut ceva traume si acum vrea sa se razbune cine stie. A luat o clasa nepregatita la germana de un alt coleg de al lui si acum da in copiii, de asta ne plangem. Normal ca vrem sa ii invete, dar sa ii invete nu sa ii pedepseasca. Nu sa ii tine in picioare ca a lipsit nu stiu cine. Si mai are tupeul sa le zica la copiii ca se mira de ce nu il iubesc.

 Alltrack, on 20 noiembrie 2023 - 22:46, said:

E posibil ca in viata , copilului sa-i foloseasca mai mult germana decat matematica sau romana Posted Image !
Daca nu va trece notele de 2 in catalog , poate profesorul e si un bun psiholog ! A dat un mesaj ''ba cu mine nu va jucati...cine nu invata...la mine nu trece'' !

Nu le trece pt ca am sarit toti parintii ca vrem sedinta cu el. Dar le da "marire", copilul meu a luat 7 dupa ce i-a marit. Altii au luat 6 sau 5, unii mai norocosi au luat 8. Oricum, N-am nici o problema sa ii dea 7 din prima, dar sa nu ii dea 2 ca de acolo sa ii mareasca la 7, practic incerc sa zic ca evaluarea initiala e din alt episod. In fct de aia profesorul se adapteaza la clasa.

 pasilla, on 20 noiembrie 2023 - 22:06, said:

Poti cere intalnirea cu profeorul, la o sedinta cu parintii.

Pe de alta parte, lasa copilul sa primeasca si note mici, ca nu in asta consta valoarea lui.

De acord, dar dac nota aia conteaza la examen? Ce facem ? Vin altii de la alte scoli unde profii de germana au stat flexati si le-au dat la toti 10 si vin astia cu 6 si cu 7 la germana . Ce facem ? Apropo la admitere liceu se ia media sau nota la germana in considerare?

E obligat profesorul sa participe la sedinte? Pot cere de la director ? Cum dau de director ? Ala e obligat sa se vada cu noi sau toti pot sa ii doara in fund si sa ne ignore ?

#12
TamtamTicaticaPiupiu

TamtamTicaticaPiupiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,481
  • Înscris: 05.04.2023
E la început de drum don profesor, profitați de el cât puteți până nu se dă pe brazdă asemeni celorlalți, cărora în general li se bârlăre de performanța elevilor cât timp nu-i afectează pe ei personal cu ceva :D

#13
Alltrack

Alltrack

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 4,737
  • Înscris: 01.08.2020
Numai dupa modul cum pui problema imi dau seama de fuge saracul om de vreo 30 de nervosi ca tine , care cred ca un profesor e sluga lor !
Eu as fi venit in locul lui , dar plecati voi parintii si mai nervosi Posted Image !
Omul stie ca e tanar si ca ar fi greu de stapanit o clasa de ''posesori de drepturi'' !
Si-a pregatit intrarea , in termeni ceva mai tehnici se zice ca ''s-a pozitionat'' si a testat ce a primit ! Si cred 100% ca nu a vrut sa bage 2 la toti in catalog , a fost doar o strategie !
NU profesorul se adapteaza la clasa ci ...invers !

Edited by Alltrack, 20 November 2023 - 23:07.


#14
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012

 el_marino_loko, on 20 noiembrie 2023 - 22:57, said:

De acord, dar dac nota aia conteaza la examen?
Nu e clar daca pe tine te intereseaza pregatirea copilului, sau altceva.

 el_marino_loko, on 20 noiembrie 2023 - 22:57, said:

E obligat profesorul sa participe la sedinte?
Se discuta cu dirigintele, in cadru oficial, aka sedinta cu parintii.

Nu cred ca are rost sa iti spun experienta mea, de elev, cu profa de germana.
Concluzia finala e ca a avut 100% dreptate, iar eu am fost un tanar idiot.

Edited by pasilla, 20 November 2023 - 23:12.


#15
danigoleman

danigoleman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,551
  • Înscris: 13.09.2022

 tclau, on 20 noiembrie 2023 - 22:21, said:

Hahaha... stiu, nu e amuzant...dar, pe bune?

1. "Profesorul" le da la toti 2 si 3 si vrea sa si treaca notele? El e acolo sa educe, nu sa fie balaur!


Posted Image
Pai asa se educa: cand esti de 3 primesti 3, nu 8 sau 10.

 ManelistDeSuccesMaxim, on 20 noiembrie 2023 - 23:01, said:

E la început de drum don profesor, profitați de el cât puteți până nu se dă pe brazdă asemeni celorlalți, cărora în general li se bârlăre de performanța elevilor cât timp nu-i afectează pe ei personal cu ceva Posted Image

Nu mai generaliza. Si precum vezi atitudinea parintilor este o problema. Daca iti faci treaba ca la carte,si manifesti exigenta, ajungi sa fii reclamat. Normal ca pana la urma isi vad de treaba, ca nu le plateste nimeni consumul nervos cu astfel de parinti.
Auzi tu ce tragedie, ca pune 2 si 3...

Edited by danigoleman, 20 November 2023 - 23:15.


#16
TamtamTicaticaPiupiu

TamtamTicaticaPiupiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,481
  • Înscris: 05.04.2023
Păi nu-l cunosc și nu cred că poate fi acuzat că-și pregătește terenul pentru surse suplimentare de venit, meditații la germană, îi respect exigența și vigilența față de părinții elevilor.

#17
el_marino_loko

el_marino_loko

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 31.08.2023

 ManelistDeSuccesMaxim, on 20 noiembrie 2023 - 23:01, said:

E la început de drum don profesor, profitați de el cât puteți până nu se dă pe brazdă asemeni celorlalți, cărora în general li se bârlăre de performanța elevilor cât timp nu-i afectează pe ei personal cu ceva Posted Image

sa l dea afara pe nemernic si sa puna unu ce le da 10 din burta fara sa faca nimic. cine vrea sa invete germana o poate face pe cont propriu la 35 de ani ca mine

#18
danigoleman

danigoleman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,551
  • Înscris: 13.09.2022

 el_marino_loko, on 20 noiembrie 2023 - 22:57, said:

E obligat profesorul sa participe la sedinte?

Nu este obligat  sa participe la sedinta.
S-au schimbat regulile in ultimul timp. Inainte te duceai, intrai in scoala ca la piata, mergeai la cancelarie, chemai profesorul si incepeai sa te rastesti la el .
Acum, nu, parintele trebuie sa depuna o cerere la secretariat adresata directorului prin care solicita o intalnire cu profesorul. Iar profesorul trebuie sa isi dea acordul, daca nu vrea, parintele nici nu are dreptul sa mai intre in scoala (pe acest motiv).

Edited by danigoleman, 20 November 2023 - 23:22.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate