Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Balans la ridicare picior dupa ac...

Izolatie intre OSB si placa de be...

instalatie incalzire apartament 2...

HEV D Segment - intrebari/pareri ...
 Hyperos consum excesiv baterie?

Contractul pentru Salubrizare est...

Elicopterul care-l transporta pe ...

Sfaturi achizitionare apartament ...
 Permis de conducere nou

Packet Loss la Digi

Masurare parametri CATV prin Conn...

Youtube a inceput sa aiba lag!?
 Internet Archive - adauga item la...

Electrica Furnizare + Poșta ...

Probleme cu scurgerea de ulei pe ...

Blocuri cu apartamente de 5+ camere
 

Ahsoka (2023)

* * * - - 1 voturi
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
259 răspunsuri în acest subiect

#73
adip1962

adip1962

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 7.487
  • Înscris: 01.07.2020
Proasta rau ideea cu readucerea lui Anakin, dar nu si cea cu definitivarea antrenamentului.
Previzibila era harta filmata de casca lu' mandaloriana.
Exceptand interpreta principala iarasi nimeni nu este in rol. Mai putin baietelul ala... care a jucat ok; probabil ii vom vedea evolutia in alte filme.
Totusi per ansamblu scazand fantasticul, parca a fost ceva. Cine stie, poate incepe totusi filmul...

Editat de adip1962, 13 septembrie 2023 - 19:13.


#74
hellmarvel

hellmarvel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.991
  • Înscris: 12.03.2010
Bueeey, nici nu stiu de ce va uitați, ca trece serialul asta pe linga voi ca acceleratul prin Ciulnița, in fiecare miercuri la ora... la care va uitați voi ca la trenuri) Macar ați înțeles in ce a constat lecția lui Anakin, si ce a vrut sa spună Ahsoka ou "I want to live" ? Si de ce i-a spus Anakin "You may have a chance yet"?

Editat de hellmarvel, 13 septembrie 2023 - 20:42.


#75
adip1962

adip1962

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 7.487
  • Înscris: 01.07.2020
Adica astea 2 replici reprezinta pentru tine un triumf al acestui episod/serial? Pentru astea 2 replici ai urmarit 5 episoade?
Daca-i asa, acum esti multumit? Ti se pare extraordinar? Ii dai nota? Chiar, ce nota i-ai da? Serialului si acestui episod.

Editat de adip1962, 14 septembrie 2023 - 06:55.


#76
hellmarvel

hellmarvel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.991
  • Înscris: 12.03.2010
Episodul ăsta e cel mai tare de pîna acum, dar si celelalte nu-s cu mult mai prejos. Filoni dovedeste ca SE POATE face Star Wars de calitate, daca continutul (content-ul) e lasat pe mina creativilor nu al managementului. Omul are curaj, mijloace SI INFLUENTA (ca am mai zis, e vorba si de high-ups si management la LucasFilm) sa EXTINDA SI SA IMBUNATATEASCA universul Star Wars, nu sa-l poceasca, ca ăia cu Kenobi si Boba Fett.

Tot segmentul cu Anakin din episodul ăsta explica si modifica motivatiile si story-arc-ul lui Ahsoka INCA DIN TIMPUL CLONE WARS. Implicatiile sint (si este puternic sugerat) ca Ahsoka a pierdut INTENTIONAT in fata lui Baylan, cind a vazut ca INCA UN OM sub comanda ei a murit, a fost luat prizonier, ca in Razboiul Clonelor. Ea spune ca nu pentru asta s-a pregatit, si CE-AR FI DACA N-AR MAI LUPTA (si n-ar mai muri oameni din cauza ei)? Ei, si Anakin îi zice: „Then you die”. D-aia cind îi spune lui Anakin la sfîrsit „I want to live” de fapt vrea sa spuna ”I want to fight” si Anakin îi raspunde „You may have a chance yet”, adica „Lesson learned, training complete”.

Dar daca astea au trecut pe linga tine (voi) macar atit ar trebui sa apreciati, REDAREA 1:1 IN LIVE ACTION a Clone Wars, probabil cel mai bun reenactment al unui desen animat in live action, tipa aia (young Ahsoka) e PERFECTA pe rol, de la statura, la postura, la alura.

#77
adip1962

adip1962

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 7.487
  • Înscris: 01.07.2020
Ce te-am intrebat si ce-ai raspuns... Nu ma intereseaza ce-ai inteles tu din film, ci nota pe care i-o dai! Tu, nu imdb.
Am spus ca episodul a fost ceva, dar Anakin nu trebuia sa fie prezent cumva. Tu chiar nu vezi ca se leaga mereu de filmele care au confirmat si de actorii lor ca sa ridice porcaria asta? Ca tot mereu fac apel la trecut? iti inchipui ca o fac ca sa intelegi tu mai bine? Nu! O fac sa ridice nivelul si... sa traga de timp 8 episoade!
Iar episodul asta a fost mai bun pentru ca nu a avut restul de actori Iar ceilalti au avut cateva replici!
O sa repet ce-am scris pe la inceputuri. Atat OWK cat si actualul, trebuiau sa fie filme de lung metraj, in cinema. Acolo aveai dovada calitatii! Dar... le este frica dupa ce si-au luat teapa cu Solo si restul...

Editat de adip1962, 14 septembrie 2023 - 09:16.


#78
hellmarvel

hellmarvel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.991
  • Înscris: 12.03.2010

View Postadip1962, on 14 septembrie 2023 - 09:15, said:

ci nota pe care i-o dai!
Acolo sm dat MAI MULT decit o nota.

Daca tu nu faci diferența intre folosirea legitima si artistica a cameo-urilor, flashback-urilor, de-aging-ului (mai nou) si cash-grab-urile nerușinate (de ex, Luke si Ahsoka in Mandalorian au fost cash grab-uri, dar de-aged Indy a fost cea mai mișto parte a ultimului Indiana Jones) e treaba ta. Dar aici unii ar putea spune ca au folosit personajul Anakin Skywalker (pre Darth Vader) si actorul Hayden Christensen mai bine decit in prequel-uri (nu eu, mie mi-au plăcut prequel-urile).

Aici, scenele cu Anakin DAU ALTA PERSPECTIVA personajului Ahsoka, de exemplu de ce a plecat așa ușor din ordinul Jedi (eu nici nu știam ca poți părăsi ordinul Jedi, ca daca nu ești Jedi ești Sith, sau macar un risc pentru ceilalți Jedi), de ce a renunțat prima oara s-o mai instruiască pe Sabine (bine, asta nu explica de unde pina unde Sabine padawan, putea doar s-o aprofundeze in minuirea sabiei laser, ca deja avea bazele), de ce nu și-a asumat sau acceptat vreun rol de conducere în Noua Republica (putea si ar fi trebuit sa fie la dreapta lui Luke si Leia), etc.

#79
adip1962

adip1962

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 7.487
  • Înscris: 01.07.2020
O Doamne, aia ti-au dat o unghie si tu luat tot bratul...
Ramai la parerea ta, pe mine m-ai lamurit.
Prefer... sa raman la Ciulnita in gara,

#80
octav727

octav727

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.797
  • Înscris: 17.01.2012
Balenele din Avatar 2 au invatat sa zboare si sa călătorească în spatiu...
Aia rai cauta o solutie cat de cat logica, aia buni doar o intreaba pe Moby-Dick. Long live Deus ex Machina...
Hera face ce vrea vulva ei pt ca-i general si fuck hierarchy and orders. Oare ce mama isi pune aiurea in primejdie copilul (numele ar trebui sa fie un omagiu adus universului extins? :lol:) si convenabil, acesta "simte" chestii esențiale...
Anakin e member-berry ca sa scoata in evidenta faptul ca Ahsoka e mai buna decat el, Luke, Obi-Wan etc. Ea vrea love, not war.
Cam atat poate simp'ul Filoni care oricum nu-i iese din cuvant lui KK. Serialul asta reprezintă recompensa pt obediență.

Editat de octav727, 14 septembrie 2023 - 13:46.


#81
hellmarvel

hellmarvel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.991
  • Înscris: 12.03.2010
Star Wars E UN SPACE FANTASY, balenele zburătoare nu-s cu nimic mai fanteziste decit Jedi-ii si Sith-ii, ba mi se pare ca aduc mai multa "balanță in da Force" decit Anakin "The Chosen One" Skywalker.

Filoni a avut curajul si viziunea sa aducă SI ALTI Force users (Bendu ăla, tge Nightsisters, the Father, the Son and the Daughter, Pergill-ii). Cum zicea in alt serial care va place voua: "Unul e dictatura, doi e diviziune, trei e echilibru" (mai multi e DEMOCRAȚIE).

Ca general si ca luptător cu rol determinant in rebeliune, nici nu stiu de ce trebuia sa ceara voie Hera sa facă ceva in sprijinul Noii Republici. Ea tocmai demascase loialiști ai Imperiului, avea toate motivele sa creadă ce a crezut si sa acționeze cum a acționat.

Iar Filoni NU E NICI MACAR IN ACEEASI GALAXIE cu KK cînd vine vorba de Star Wars. Daca are George Lucas vreo vina in afara ca se șterge la ochi cu miliardele de la Disney, e ca nu se dezice de Kathleen Kennedy. Nici macar nu trebuie s-o facă pe fata, (ca poate încalcă vreo clauza pe undeva) ar fi de-ajuns un zvon neconfirmat ca o varsă de la sufletul lui, si aia ar fi pe faras.

#82
Mondeo

Mondeo

    Everything Woke Turns To Shit

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.494
  • Înscris: 15.11.2005
Disney e cu tot cu iepure, vanator si ridiche, morcov cu frunze in kko, face tot posibilul sa ridice rating ca sa recastige miliardele du $ du-se pe plua cu wokareala lor de 2 lei. Are pe rol cateva procese cum ca au mintit actionarii cu venituri inexistente sau facut concedieri si se fac. Nici parcurile nu mai produc pentru ca femeia cu barba si mireasa cu ula'.
De aia si abonamentele alea pe cativa arginti, doar doar or mai atrage pe careva.
Chiar daca pentru moment Ashoka pare si sincer e mai ok decat tot ce au scos in materie de SW anul acesta, ratingurile sunt mult mai proaste pe audienta, pentra ca audienta s-a sictirit de aceasta vaca mulsa la nesfarsit, da universul SW a decedat, urat si dupa o suferinta lunga. Lucas poate sa isi cheltuiasca miliardele intr-o galaxie mai apropiata ca o sa traisca cat yoda si are nevoie de bani.
Acum doar se concetreaza cum sa trezeasca atentia privitorului si sa il mentina. That ship was sailed,,,flew, whatever...
Bre, de la Ciulnita face stop la Fetesti? nu de alta da ai zburat cu macazu' prin stapanul ionelelor or some similar shit. Asta era SF taica, tu ai doar fantezii pe tema.

Editat de Mondeo, 14 septembrie 2023 - 16:10.


#83
victor29cr

victor29cr

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.438
  • Înscris: 04.06.2016
Comentati un film mai grav ca soacra-mea.

Star Wars, piu piu, sabii, piu piu, Jedi, piu piu.
un serial frumos

piu, piu

#84
hellmarvel

hellmarvel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.991
  • Înscris: 12.03.2010
Aici e cu vrzoum-zoom. Pentru piu-piu da Back din stinga sus a ecranului si caută in lista de filme. După inca două Back-uri, ajungi pe pagina principala a forumului Softpedia, unde ai arii care te interesează poate mai mult.

#85
adip1962

adip1962

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 7.487
  • Înscris: 01.07.2020
Cert este un lucru si toti am cazut de acord asupra lui.
Episodul 5 a fost... ceva. Ceva fata de precedentele.
Acest ceva a ridicat nota generala de la 7,9 la 8, episodul acum are nota 9.4 (in scadere), dar mult deasupra celorlalte.
De asemenea, a ridicat punctajul general pe care Europa (Germania) l-a dat, la 7,8.
Sa vedem, poate totusi incepe vreun film...

Editat de adip1962, 14 septembrie 2023 - 18:37.


#86
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Mesaje: 31.504
  • Înscris: 10.08.2005

View PostMondeo, on 14 septembrie 2023 - 16:09, said:

Lucas poate sa isi cheltuiasca miliardele intr-o galaxie mai apropiata ca o sa traisca cat yoda si are nevoie de bani.
Acum doar se concetreaza cum sa trezeasca atentia privitorului si sa il mentina. That ship was sailed,,,flew, whatever...
George Lucas are titlu de consilier. Nu mai ia el decizii cu ce întâmplă in Universul Star Wars.

Editat de MarianG, 15 septembrie 2023 - 06:30.


#87
Mondeo

Mondeo

    Everything Woke Turns To Shit

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.494
  • Înscris: 15.11.2005
pai sa consilieze atunci... nu sa stea ca o fetita cu cozi inainte de a se duce la scoala...
se pare ca consiliaza doar cum arata costumele, navele, decorurile in general...nici macar muzica, bine nu la tot coltul gasesti cate un John Williams dar ma rog, ceva, ceva pe .

@MarianG
nu trebuia sa vanda, aia vroiam sa zic.

@adip1962
ce sa mai inceapa? ca se apropie de sfarsit.

eu sunt curios daca rezista pana la sfarsitul sezonului sa nu introduca vreo wokareala de aia fumata si ieftina, tare sunt curios...

Editat de Mondeo, 15 septembrie 2023 - 07:48.


#88
adip1962

adip1962

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 7.487
  • Înscris: 01.07.2020

View PostMondeo, on 15 septembrie 2023 - 07:42, said:

@adip1962
ce sa mai inceapa? ca se apropie de sfarsit.
La cat o lalaie, parca as paria ca ne asteapta si sezonul 2. Sa apara si OWK si Yoda si pe cine mai scot de la naftalina sa ridice audienta.
BTW, cica Ewan ar fi dispus sa faca o urmare la OWK cu conditia sa fie producator si sa aiba dreptul de a modifica orice nu-i place. Dar lu' disney nu-i place asta, ca ar putea iesi ceva bun.

#89
hellmarvel

hellmarvel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.991
  • Înscris: 12.03.2010
Dupa episodul asta, merită văzută chestia asta (mai ales de cei care n-au văzut The Clone Wars si Rebels
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/7aumSMeQ-ik?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sa mai spună cineva ca desenele alea animate au fost pentru copii (desi așa au pornit, la fel ca Star Wars, de altfel), ori ca Dave Filoni e un hack.

#90
hellmarvel

hellmarvel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.991
  • Înscris: 12.03.2010
Si acum ce e mai bun in episodul 5. (Google îmi recomanda numai goodies azi)
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/LVa9Rm6nn8c?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate