![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Cafeneaua Pasionaților de Fotbal.
Last Updated: Mar 24 2023 13:57, Started by
BundesligaFan
, Nov 19 2022 18:12
·
22

Posted 20 January 2023 - 00:03

[ https://i.imgbox.com/O5BHRpGI.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://images3.imgbox.com/14/7c/gyu58VAg_o.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://images2.imgbox.com/63/b1/LSJfcibh_o.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Kulusevski vs Man City (0-1) https://streamable.com/7rq8do Royal vs Man City (0-2) https://streamable.com/r42neu Alvarez vs Tottenham (1-2) https://streamable.com/1oidp5 Haaland vs Tottenham (2-2) https://streamable.com/8op5xb Mahrez vs Tottenham (3-2) https://streamable.com/3c9tn8 Mahrez vs Tottenham (4-2) https://streamable.com/dtpy74 de asta EPL este cel mai frumos campionat din lume... splendid meci |
Posted 20 January 2023 - 09:24

Astăzi este ziua cea mare pentru mine. Revine Bundesliga după o pauză de mai bine de 2 luni! Și cu ce meci: Leipzig-Bayern, un adevărat derby, o rivalitate care a apărut din senin, dar care a produs multe meciuri memorabile, printre care un 4-5 în 2017 și un 3-5, recent, în Supercupa Germaniei. Poate că unii nu urmăriți deloc campionatul Germaniei, dar acest meci e de neratat dacă vă place fotbalul spectacol.
Ca formule de start, de la Leipzig va lipsi, se pare, Nkunku. O piesă esențială din puzzle-ul construit de Marco Rose, dar și în atare condiții se anunță un meci foarte dificil pentru bavarezi. „Taurii” au destule opțiuni în atac, un Werner, un Silva sau Olmo. Din tabăra oaspeților vor lipsi nume grele în apărare precum Neuer, Hernandez sau Mazraoui, dar și în atac - Mane. Vestea bună pentru mine e că a venit portar nou, cu experiență, în persoana lui Sommer. Atacul va fi format, probabil, din Musiala, Coman, Sane și Choupo-Moting. După acel 4-4 în amicalul cu Salzburg, cred că se vor marca goluri în ambele părți, sunt defensive fragile și de o parte și de alta. Meciul e de 1x2, dar sper că la final va fi de 2. ![]() ![]() |
Posted 20 January 2023 - 10:54

Astăzi este ziua cea mare pentru mine. Revine Bundesliga după o pauză de mai bine de 2 luni! Și cu ce meci: Leipzig-Bayern, un adevărat derby, o rivalitate care a apărut din senin, dar care a produs multe meciuri memorabile, printre care un 4-5 în 2017 și un 3-5, recent, în Supercupa Germaniei. Poate că unii nu urmăriți deloc campionatul Germaniei, dar acest meci e de neratat dacă vă place fotbalul spectacol. Ca formule de start, de la Leipzig va lipsi, se pare, Nkunku. O piesă esențială din puzzle-ul construit de Marco Rose, dar și în atare condiții se anunță un meci foarte dificil pentru bavarezi. „Taurii” au destule opțiuni în atac, un Werner, un Silva sau Olmo. Din tabăra oaspeților vor lipsi nume grele în apărare precum Neuer, Hernandez sau Mazraoui, dar și în atac - Mane. Vestea bună pentru mine e că a venit portar nou, cu experiență, în persoana lui Sommer. Atacul va fi format, probabil, din Musiala, Coman, Sane și Choupo-Moting. După acel 4-4 în amicalul cu Salzburg, cred că se vor marca goluri în ambele părți, sunt defensive fragile și de o parte și de alta. Meciul e de 1x2, dar sper că la final va fi de 2. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chelsea l-a transferat pe Christopher Nkunku, golgheterul din Bundesliga...,uitasem ![]() ![]() ![]() Si hai să mai râdem putin si de Dortmund...,era unul pe la Vaslui când incă se juca fotbal acolo...despre care Porumboiu zicea că-i de o dată cu el ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 20 January 2023 - 13:59

Mai vin cu un update de transferuri. Gianluca Di Marzio, un jurnalist foarte bun din Italia, anunță pe Twitter că Arsenal mai face un transfer. „Tunarii” îl cumpără de la Spezia pe fundașul polonez Kiwior pentru 25 de milioane de euro. Se pare că jucătorul va fi în weekend la Londra și va semna contractul. Sincer, nu îl știu pe acest jucător, Minereu, ne poți ajuta?
|
Posted 20 January 2023 - 15:24

Mai vin cu un update de transferuri. Gianluca Di Marzio, un jurnalist foarte bun din Italia, anunță pe Twitter că Arsenal mai face un transfer. „Tunarii” îl cumpără de la Spezia pe fundașul polonez Kiwior pentru 25 de milioane de euro. Se pare că jucătorul va fi în weekend la Londra și va semna contractul. Sincer, nu îl știu pe acest jucător, Minereu, ne poți ajuta? Spezia văd că la luat din Polonia acum 1 an jumate cu 2 milioane...,acum il dă cu 25 milioane...,cam mult plătesc Tunarii pt un fundaș polonez destul de necunoscut... |
Posted 20 January 2023 - 16:25

Căline, hai că a luat Sport Extra și campionatul arabilor și vor da și de acolo meciuri. Am mai văzut că au pe fotografia de copertă de pe facebook și logo-ul campionatului Austriei, deci îl vor da și pe acel când se reia (din 10 februarie). Multe campionate, puține canale.
![]() |
Posted 20 January 2023 - 17:12

Căline, hai că a luat Sport Extra și campionatul arabilor și vor da și de acolo meciuri. Am mai văzut că au pe fotografia de copertă de pe facebook și logo-ul campionatului Austriei, deci îl vor da și pe acel când se reia (din 10 februarie). Multe campionate, puține canale. ![]() Si ce să vezi...desi au doar 3 meciuri mari si late pe etapă de onorat...adică Ajax...,Feyenoord...si PSV...deja etapa trecută a inceput bătaia de joc pe care o oferă si Digi...,in loc să transmită meciul liderului Feyenoord...au dat baschet din lipsa de spațiu...,deci dacă ai probleme cu spațiul e inutil să mai cumperi competiții că faci varză tot programul.... La arabi si austrieci nu se uită nimeni...,noi care suntem impătimiți si nu reușim să urmărim cum trebuie campionatele top 5 pt că foarte multe meciuri se suprapun...,mai pui din Olanda si Portugalia cele 3+3 echipe de top...si ar fi ok să le poată transmite...,dar la cât de putine canale sunt...matematic devine imposibil...,de azi revine si liga 1 care singură ocupă un canal,tenisul ocupă altul,iar handbalul,baschetul si rugby -ul mai ocupă un canal...,deci spațiul care mai rămâne e fix pistol cu apă... Eu n-am treaba că văd oricum tot ce doresc...dar când ei au un singur canal in care deja se suprapun competițiile existente...să mai cumperi alte drepturi...faci doar rău si e aberant... La fel ca trustul Pro...care folosește 1 rahat de canal si cumpăra 2 competiții care au zeci de meciuri ambele la aceeași ora...,noaptea minții...,iti iei masină scumpă...dar tu n-ai casa unde să locuiești ![]() Vrei să cumperi drepturi e ok...sunt o grămadă de sporturi care nu sunt transmise + la fotbal e Championship de 10 ori mai interesat decât arabii,Ronaldo si cimitirul elefanților ![]() |
Posted 20 January 2023 - 17:27

Jucand la Spezia nu l.am vazut prea mult pe acest polonez si s.ar putea sa ma insel dar la fel ca si Calin cred ca e o afacere f.buna pentru Spezia, nesperat de buna cred. Nu aș putea sa spun ca in timpul scurt de cand joaca in Seria A s.a facut remarcat dar repet, jucand la Spezia l.am vazut f.putin.
|
Posted 20 January 2023 - 18:35

Chiar asta vroiam si eu sa anunt. Aici este video-ul lui Fabrizio Romano: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/FDfZWJdgvoM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Trossard la Arsenal , Noni Madueke de la PSV la Chelsea, Konrad Laimer oficial la Bayern Munchen. Here we GO ! Edited by serpiko33, 20 January 2023 - 18:36. |
Posted 20 January 2023 - 19:12

pfui..si eu care le scrisesem astora de al sportextra sa bage si cv ciclism..din ceea ce nu e difuzat de esp
|
|
Posted 20 January 2023 - 21:39

Cum nu e nici un meci de urmarit seara asta, o sa ma sacrific si o sa ma uit la Bayern
Attached FilesEdited by johnnycrush, 20 January 2023 - 21:40. |
Posted 20 January 2023 - 22:11

Cum nu e nici un meci de urmarit seara asta, o sa ma sacrific si o sa ma uit la Bayern Edited by Calin72, 20 January 2023 - 22:12. |
Posted 20 January 2023 - 22:17

Mamma mia, uitasem de el, daca n-am trecut Cupa Frantei la favorite in flashscore!
Merci beaucoup! Attached Files |
Posted 20 January 2023 - 22:24

Johnny, părăsești un meci cu un ritm foarte bun pentru o partida din Cupa Franței? Dezamăgitor.
![]() Prima repriza buna pentru bavarezi, dominație aproape totala, Leipzig a existat doar pe câteva contre. Sper la mai multe goluri in repriza secunda. |
Posted 20 January 2023 - 22:38

Mamma mia, uitasem de el, daca n-am trecut Cupa Frantei la favorite in flashscore! Merci beaucoup! ![]()
Johnny, părăsești un meci cu un ritm foarte bun pentru o partida din Cupa Franței? Dezamăgitor. ![]() Prima repriza buna pentru bavarezi, dominație aproape totala, Leipzig a existat doar pe câteva contre. Sper la mai multe goluri in repriza secunda. ![]() ![]() Dacă nici rivala când joaca acasă nu-i încurcă pe Bayern...cum Rennes au făcut cu PSG...,atunci trebuie sa-i dau dreptate lui Johnny... |
Posted 20 January 2023 - 23:03

Johnny, părăsești un meci cu un ritm foarte bun pentru o partida din Cupa Franței? Dezamăgitor. ![]() Prima repriza buna pentru bavarezi, dominație aproape totala, Leipzig a existat doar pe câteva contre. Sper la mai multe goluri in repriza secunda. Bundesliga n-o urmaresc deloc, Bayern castiga intotdeauna titlul, e "moartea pasiunii" vorba lui Calin. Tinand cont de toate astea, am facut alegerea corecta! PS. Caline meciul din Cupa Frantei e transmis si de France 3 Edited by johnnycrush, 20 January 2023 - 23:05. |
|
Posted 20 January 2023 - 23:04

Juventus a fost depunctata in Italia cu 15 puncte !
.Locul 10 și șanse doar pentru Conference League. Au curs suspendările și pentru fosta conducere a lui Juventus. 2 ani și jumătate pentru Fabio Paratici, câte 2 ani pentru Agnelli și Arrivabene, un an și 4 luni pentru Cherubini și 8 luni pentru Nedved. Dpmdv, clubul asta se indreapta spre Serie B, din nou. Edited by Fly_85, 20 January 2023 - 23:05. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users