Cafeneaua Pasionaților de Fotbal.
Last Updated: Nov 30 2023 16:20, Started by
BundesligaFan
, Nov 19 2022 18:12
·
28

Posted 19 November 2022 - 18:12

Aici se discută despre toate competițiile de fotbal transmise de televiziunile din România.
|
Posted 19 November 2022 - 18:28

Si uite asa topicurile canalelor de sport vor disparea in anonimat
![]() |
Posted 19 November 2022 - 18:34

Pe cine mizați la CM și care e favorita voastră? Eu susțin Germania, dar cred că una dintre Brazilia sau Argentina va câștiga.
![]() |
Posted 19 November 2022 - 18:45

Brazilia prinde finala, Alison e cel mai bun portar pe care l-a avut Brazilia de când e ea
|
Posted 19 November 2022 - 18:51

Posted 19 November 2022 - 19:08

Nu cred ca va castiga nici una din cele enumerate de voi, va fi o surpriza.
|
Posted 19 November 2022 - 19:37

Hai ca am sosit si eu...,ce bine e sa te simti in sfarsit Acasa...,o idee minunata...si necesara...
Sper...,prin acest topic...,desi nu e fan nationale...,sa-l scoatem zilnic din”barlog” si pe Minereu...,care vad ca-i afectat puternic de necalificarea Italiei...,Minereu nu fi trist...,noi seara de seara vom fi alaturi de tine...,pana la finala...,sper sa fii si tu langa ”cugini” francezi ![]() Eu am fost inca din timpul lui M.Platini...fan nationala Frantei...,deci voi fi alaturi de ei...,desi e dificil de crezut dupa cum joaca în ultimul timp...,ca ar avea ceva sanse...,in plus sunt si cateva absente importate...,Christopher Nkunku de la Leipzig...ar fi ultimul dintre accidentați...,iar Pogba...,primul...el e accidentat de vreo 2 ani ![]() Insa indiferent cine va castiga important e sa ne bucuram de fotbal...,pt ca in urmatoarea luna vor fi meciuri la”greu”... |
Posted 19 November 2022 - 19:43

Azi cred că mă uit și la amicalul Suedia-Algeria pe digi. Se mai uită cineva? Așa, ca de încălzire pentru CM.
![]() Edited by BundesligaFan, 19 November 2022 - 19:43. |
Posted 19 November 2022 - 19:58

Azi cred că mă uit și la amicalul Suedia-Algeria pe digi. Se mai uită cineva? Așa, ca de încălzire pentru CM. ![]() Suedezii au un jucator tanar si foarte interesant...,Alexander Isak...,fost la Real Sociedad...si acum la Newcastle...,doar ca nu cred sa joace...,de ceva vreme fiind accidentat... |
Posted 19 November 2022 - 20:02

Posted 19 November 2022 - 20:14

Pe cine mizați la CM și care e favorita voastră? Eu susțin Germania, dar cred că una dintre Brazilia sau Argentina va câștiga. ![]() Ambele au avut si au si acum o puzderie de jucatori excepționali...,dar nu stiu daca ca echipe in ansamblu...,canta pe acelasi ritm... In schimb o echipa fara vedete...,dar care chiar joaca fotbal...,e Danemarca...
Eu ma uit, in paralel cu semifinala de la snooker. ![]() |
Posted 19 November 2022 - 20:34

Brazilia aveau mari sperante si cand jucau la ei acasa...,dar i-au zdrobit nemtii...,Argentina avea mari sanse cand era Messi pe val...,dar nimic... Ambele au avut si au si acum o puzderie de jucatori excepționali...,dar nu stiu daca ca echipe in ansamblu...,canta pe acelasi ritm... In schimb o echipa fara vedete...,dar care chiar joaca fotbal...,e Danemarca... Tu Sid esti masina de privit sport ![]() Caline, și eu urmăream meciuri în paralel prin vară. Dar recunosc că Sid e campion la capitolul ăsta. ![]() La meciul de la 21:30 aștept să văd o partidă spectaculoasă. Săptămâna asta am urmărit și un Portugalia - Nigeria foarte bun. Păcat că nigerienii nu s-au calificat la CM. |
|
Posted 19 November 2022 - 20:43

Apropo de fotbal, că aici putem discuta, până începe mondialul, ați urmărit documentarul de pe Netflix cu FIFA uncovered?
Pe lângă deconspirarea organizației dpdv moral, ce mi-a plăcut mie și s-a subînțeles din montaj, e cum americanii s-au ofticat după alegerea Quatar-ului in defavoarea lor și au băgat FBI-ul pe fir ![]() |
Posted 19 November 2022 - 20:52

Karim Benzema will not feature for France vs Australia & the status of his participation for the entirety of the World Cup is considered “very uncertain,” according to L’Équipe.
Se cam impute treaba pentru campioana mondială. ![]() |
Posted 19 November 2022 - 21:14

Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 4 user(s) are reading this topic
2 members, 1 guests, 1 anonymous users
Franciscusit, AlexFCSB4