Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Achizitie SUV, buget 17k euro

Gps traker pentru animale

Aplicatii terte pentru IPTV, OTT,...

Drept trecere cu “carulR...
 Sunt noile generatii care se nasc...

Butuc pedalier

Niste intrebari despre apartamente

Comentarii amuzante pe Youtube
 Nu iese laptopul din sleep mode.

Facerea de bine - ce aștepta...

Probleme drum servitute

Se pot monta placi de gresie de 1...
 Card de debit virtual emis de India

Diferenta ATS generator si PV

La multi ani @Lotusisrael!

Declarație primar
 

Focus Sat TV se lanseaza din 12 iulie, va oferi conținut exclusiv european, premium

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#19
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,857
  • Înscris: 06.11.2018

Paris Police 1900, un nou serial francez pe Focus Sat TV. De când?


Un nou serial francez produs de Canal+ vine pe Focus Sat TV. Se numește „Paris Police 1900” și va începe peste câteva zile.

Concret, serialul va fi difuzat din 7 octombrie, de la ora 22:00. Pe Focus Sat TV se vor transmite câte două episoade, în serile de luni și joi.

„Paris Police 1900” este un serial creat de de celebrul autor de benzi desenate Fabien Nury („Tyler Cross: Black Rock“,„I Am Legion”, „Il était une fois en France”).

Serialul thriller are opt peisoade și dezvăluie o versiune noir, plină de rafinament, sângeroasă și palpitantă a perioadei anilor 1900, total diferită de accepțiunea generală despre La Belle Époque.

Sinopsis

Serialul începe cu momentul morții președintelui francez Felix Faure în brațele amantei sale. Prinsă între grupările de extremă dreaptă și anti-semite, în pragul anarhiei, aflată sub “dictatura” patriarhatului, Franța nu s-a dovedit a fi niciodată atât de slăbită și cu o societate atât de refractară la schimbare.

Pentru că situația tinde să escaladeze după tragica descoperire a trunchiului unei femei tinere într-o valiză care plutea pe Sena, șeful poliției ieșit la pensie, Louis Lépine (Marc Barbé), este repus în funcție urgent pentru a restaura ordinea în Paris.

Tânărul și ambițiosul detectiv Antoine Jouin (Jérémie Laheurte, câștigător al titlului Cel mai bun actor la Festivalul Internațional de Film Vilnius – ediția 2020, pentru rolul din filmul „Tu mérites un amour”) aflat la prima sa anchetă a unei crime, decide să lanseze o investigație chiar în sediul central al poliției.

Pe de altă parte, Joseph Fiersi (Thibaut Evrard), un ofițer corupt cunoscut pentru șantaj și ucigaș plătit de polițiști sub acoperire, devine extrem de interesat de investigație și recurge la ajutorul curtezanei Meg Steinheil (Evelyne Brochu), care va începe să spioneze pentru el.

În Parisul unde crimele și păcatele se amestecă cu opulența și puritanismul, o serie de personaje fascinante se vor intersecta și își vor uni forțele pentru a salva Franța.

Paris Police 1900 – Rezumatul primelor două episoade

Episodul 1

Paris, 1899. Președintele Felix Faure tocmai a murit în brațele amantei sale, Marguerite Steinheil, cunoscută și sub numele de „Meg”. Între haitele lui Jules Guerin, naționaliști și anti-semiți, și pericolul anarhiei, Republica Franceză se confruntă cu o nouă amenințare existențială, ca urmare Șeful Poliției Louis Lepine este rechemat de urgență de la pensie.

La Siguranță, departamentul francez de investigații criminale, un tânăr inspector, Antoine Jouin, anchetează un scandal sexual.

Când o valiză cu rămășițele unei femei neidentificate este pescuită din râul Sena, el se trezește implicat în prima sa anchetă de crimă.

Episodul 2

Meg a început să lucreze sub acoperire pentru Puybaraud, șeful Siguranței. și se infiltrează în familia Guerin. Între timp, Lepine trece în revistă haosul care predomină la sediul poliției.

Între inamicul său declarat Puybaraud și comandantul Cochefert au loc fricțiuni permanente, iar protejații fiecăruia, Fiersi și Jouin, ale căror metode și personalități contrastează puternic, anchetează fiecare afacerea valizei însângerate și descoperă identitatea victimei, Josephine Berger, una dintre informatoarele lui Puybaraud.

Sursa: https://tinyurl.com/ys8bk9rh

#20
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,857
  • Înscris: 06.11.2018

Moscow Noir, un nou serial la Focus Sat TV. Paris Police 1900 se termină azi


Noutăți la Focus Sat TV. Un nou serial intră în grila postului din această săptămână. De asemenea, serialul Paris Police 1900 se termină în seara de luni, 18 octombrie 2021.

Ultimele două episoade ale serialului Paris Police 1900 se văd diseară, de la ora 22:00, la Focus Sat TV.

De joi, 21 octombrie, de la ora 21:30, va începe un nou serial. A fost produs de Canal+ și se numește „Moscow Noir”. În total sunt opt episoade.

Serialul este bazat pe romanul „Dirijorul din St. Petersburg” scris de Camilla Grebe și Paul Leander-Engström și a fost filmat în Lituania, dar include și scurte cadre din Moscova.

Sinopsis „Moscow Noir”

Serialul urmărește declinul bancherului Tom Blixen (interpretat de Adam Pålsson, cunoscut și din rolul principal din seria Young Wallander) dintr-o viață relaxată și lipsită de griji a unui expatriat bogat în tenebrele morale ale Moscovei din 1999.

Un thriller dinamic, intens, profund și plin de subînțelesuri ce dezvăluie locuri și timpuri unice, instantanee ale Rusiei moderne, ale vremurilor extreme și imprevizibile pe care le trăim.

O tranzacție riscantă îl aruncă pe bancherul de investiții suedez Tom Blixen în mijlocul unei bătălii între milionari, oligarhi și armatele lor private.

Dușmanii și ucigașii ies la iveală asemenea unor păpuși Matrioșka, iar morții și minciunile se adună în jurul lui Tom. Un ajutor nesperat vine din partea procurorului rus Dmitri Skurov (Georg Nikoloff) priceput în a respecta ordinele fără să devieze de la propria busolă morală.

Ajuns să trăiască în ruina vechii sale vieți, Tom este forțat să-și înfrunte în cele din urmă demonii.

Moscow Noir – Rezumatul primelor două episoade

Episodul 1
Tom Blixen este un tânăr angajat ambițios al unei bănci de investiții, Pioneer Capital. Cariera lui este pe ducă, dar, când prietenul său Fredrik îi cere ajutorul pentru vânzarea unor acțiuni la o companie petrolieră desființată, numită Neftnik, Tom vede șansa ca amândoi să câștige. Prima lui încercare de a le vinde se termină cu uciderea cumpărătorului, chiar în fața lui.

Episodul 2
În ciuda morții lui Baranov, Tom încă are nevoie de afacerea Neftnik. El trece la un alt cumpărător, extravagantul om de afaceri Gusev, care ajunge să se prăjească pe propriul său grătar.
Între timp Fredrik primește o casetă cu el forțat să omoare un tânăr gangster. Clar, Neftnik e mai mult decât se spune.

Sursa: https://tinyurl.com/5h46mn9t

#21
helioglobalus

helioglobalus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 04.01.2013

 AleXXander00, on 12 iulie 2021 - 11:30, said:

Mda, chiar era nevoie de un canal de seriale/mini-serii europene. Ma bucur ca lanseaza asa ceva. Din pacate numele nu e prea inspirat. Si din pacate doar la Focus Sat, precum Film Now la Digi.

Au seriale europene și pe Epic Drama, chiar mi-a plăcut ,,Das Boot,,.

#22
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,857
  • Înscris: 06.11.2018

O miniserie franțuzească se vede la Focus Sat. Cu dispariții misterioase în catacombele Parisului

Attached File  Nox-14-768x512.jpg   42.51K   1 downloadsAttached File  Nox-3-768x512.jpg   50.34K   0 downloadsAttached File  Nox-10-768x511.jpg   35.48K   2 downloads
O nouă miniserie franțuzească va fi difuzată la Focus Sat. Eroii vor investiga dispariții misterioase în catacombele Parisului.

Se numește NOX și începe din 4 noiembrie, câte două episoade în premieră în zilele de luni și joi, de la ora 21:30.

Când fiica ei Julie Susini (Maïwenn, Premiului Juriului la Festivalul de la Cannes pentru Polisse. Îngerii păzitori) dispare în tunelurile subterane din Catacombele pariziene fără să lase urme, mame ei Catherine Suzini (Nathalie Baye, Catch Me if You Can, It’s Only the End of the World, Laurence Anyways) este convinsă că numai ea o poate găsi. Fostă polițistă, acum pensionară și aflată în derivă, va trebui să se hotărască să facă echipă cu Raphaël Berger (Malik Zidi, câștigător al unui premiu César – Cel mai promițător actor pentru rolul din filmul Les amitiés maléfiques), polițistul partener al fiicei sale.

Împreună, ei se vor afunda în adâncurile Parisului pentru că toate semnele indică că Julie s-a pierdut în subteran – și aceasta este o problemă, deoarece sub Paris nu există un sistem obișnuit de canalizare și subsoluri. Sub străzi și metrouri se află Catacombele, un sistem de peste 300 de kilometri de tuneluri, morminte și caverne datând de secole.

Intră în scenă NOX

Catherine și Raphaël descoperă o organizație care face trafic de persoane – numită NOX – și care scoate la licitație pe darknet, cu complicitatea unor polițiști corupți, dreptul asupra vieții unor persoane, imigranți sau persoane fără adăpost.

NOX folosește tunelurile de sub străzile Parisului ca locuri perfecte de desfășurare a activității sale criminale.

În ultimele luni, Focus Sat a venit cu multe seriale europene. Câteva dintre ele sunt Police 1900, Baron Noir (3 sezoane), Pedagogul (2 sezoane), ZeroZeroZero sau Moscow Noir.

Sursa: https://tinyurl.com/5hf2z9h5

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate