Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...
 problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox
 Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani
 Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...
 

Nintendo Switch si Nintendo Switch lite

- - - - -
  • Please log in to reply
122 replies to this topic

#19
FanBoy

FanBoy

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 27.12.2018
Folosesc și eu din vara un Switch lite și pot sa spun ca a meritat fiecare leu. Recomand tuturor celor care au console Nintendo switch sau switch lite sa cumpere jocul The Legend Of Zelda Breath of the Wild pentru ca e genial joculețul plus jocurile din seria Mario care e deja legandara. Despre consolă, numai de bine: sistemul de răcire e construit cum trebuie și nu se încinge ca o tigaie, performanta în jocuri, construcție de calitate și faptul ca o poți lua oriunde. Am tot auzit ca, consolele Nintendo switch si switch lite sunt vulnerabile cand vine vorba de "stick drift", adică după ceva timp, joystick-ul începe sa facă figuri în jocuri și nu preia comanda jucătorului. Personal, după 400 de ore în Zelda si încă vreo 35-40 in Super Mario bros, nu am avut aceasta problema, care de altfel e destul de comuna din ce am auzit. Oricum, din ce am văzut e destul de ușor de reparat joystick-ul în caz de asa ceva.
Conluzia: Recomand consola aceasta si chiar dacă jocurile sunt cam scumpe, tot merita. Încă odată,  jocul The Legend of Zelda Breath of the Wild e un "must" plus jocurile Mario, Pokemon si The Witcher. Consola perfecta pentru familie și pentru cei mici în special.

#20
tchoara

tchoara

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,465
  • Înscris: 05.02.2007
Am luat si eu Switch Lite pentru junior, si pana acum numai pareri de bine. Doar ca am zis sa postez aici niste informatii utile pentru cine vrea sa ia consola, ca pe mine m-ar fi ajutat daca le stiam dinainte...

In primul rand (eu nu stiam asta, dar si recunosc ca sunt miel in materie de console de jocuri), este o mare diferenta intre jocuri fizice (cumparate din magazin, vin in cutiuta, in cutiuta este un Game Card care se baga in Switch intr-un slot special) si jocurile cumparate online.

Pentru jocurile fizice trebuie sa ai Game Card-ul bagat si tinut in Switch. Vrei sa joci altceva, scoti Game Card-ul, bagi alt Game Card si joci celalalt joc. Pleci cu Switch-ul la munte si vrei sa te joci, iei cardurile dupa tine.

Jocurile online se instaleaza remote (le cumperi pe site, le platesti, si ti se descarca automat pe consola), si raman pe consola. Pentru alea nu iti trebuie sa ai Game Card bagat si tinut in consola.

Deci ar fi cam asa:

Jocuri fizice: avantaj ca nu iti ocupa spatiu pe consola, avantaj ca poti sa le vinzi sau sa faca copiii schimb de jocuri, dezavantaj ca trebuie sa cari Game Card-urile dupa tine.

Jocuri online: avantaj ca ai jocul permanent pe consola, fara sa fie nevoie de Game Card bagat in consola, avantaj ca poti instala jocul de oriunde, dezavantaj ca nu poti sa vinzi sau sa faci schimb de jocuri cu altcineva, dezavantaj ca mananca spatiu si trebuie sa ai grija la memorie sau sa investesti in card de memorie performant.

Mi-a placut si chestia cu Parent Account si Child Account. Poti sa faci un Nintendo Account pentru parinte, iar copilului ii faci Child Account. Pe telefonul parintelui instalezi o aplicatie (Nintendo Parental Control) si poti sa vezi cat se joaca copilul pe Switch, poti sa-i setezi limita de timp pe zi, poti sa restrictionezi achizitii (sa nu cumpere copilul singur jocuri direct de pe consola).

Pentru jocuri mai serioase trebuie obligatoriu Game Card (adica sa cumperi jocul in format fizic), sau sa cumperi card de memorie MicroSD.  Memoria interna a Switch Lite este 32 GB, din care disponibili vreo 26 GB, restul sunt ocupati de sistem.

Am vrut sa cumpar Mortal Kombat online, si mi-a zis ca nu am suficient spatiu sa-l downloadez, ca jocul are vreo 25 GB.

Am comandat un card de memorie de 128 GB de la SanDisk, va tin la curent daca se potriveste si daca merge bine.

Ca jocuri cumparate si incercate pana acum, am asa:

-  Lego Ninjago Movie: super tare jocul, joci cu un NinjaGo si trebuie sa te bati cu raufacatorii, uneori iti trebuie combo de miscari, nu e usor, dar e foarte captivant.

-  Transformers Battlegrounds: nu am citit pe cutie, ca atlfel nu-l luam. Este turn-based si este destul de strategic, e prea mult pentru un copil.

-  Need for Speed Hot Pursuit Remastered: superba grafica, trebuie doar sa se obisnuiasca asta mic cu controlul masinii.

-  Zelda Link's Awakening: superb joc, dar este puzzle game pe baza de dialog, indicii, logica etc., deci copilul trebuie sa stie engleza (si sa citeasca fluent).

Mai am de instalat Animal Crossing, am inteles ca este un fel de Tamagochi mai complicat si in timp real (foloseste ceasul intern al consolei), a venit gratis cu Switch-ul (cel turcoaz).

Bateria cred ca tine vreo 3-4 ore, a scazut de la 65% la 10% dupa 2 ore de joaca.

Revin cu impresii suplimentare dupa ce-l mai butonez (daca am loc de junior).

Scuze de post lung, sper sa ajut pe cineva, daca are nevoie de info de mai sus! :)

Edited by tchoara, 18 December 2020 - 14:55.


#21
chris_dvb

chris_dvb

    ...::: c :::...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,355
  • Înscris: 19.04.2008
Merge bine cu 128 gb. Am eu una. Prefer sa downloadez jocurile pe cat posibil. Astfel nu trebuie sa tot schimb cardurile intre ele.
Cateodata insa sunt nevoit sa caut jocuri folosite, doar ca se le gasesc mai ieftin. Si atunci le iau pe card. Dupa un timp o sa va dati seama, Nintendo face reduceri pe shop, dar acele reduceri sunt egal cu zero, la jocurile serioase.  Ca exemplu va dau Zelda breath of the wild, jocul cu care a fost lansata consola. Ei, e la acelasi pret ca si acum 2-3 ani. La fel e si cu alte jocuri serioase. Zgarciti din cale afara.
La jocurile indie, cele marunte..acolo da. De la 15 € sa zicem, mai scade la 9 sau la 5. Dar nicodata nu scad semnificativ cele scumpe. Hoti de cai!
In fine, ideea era ca, daca imi place un joc, de ex. Skyrim, am cautat varianta pe card, si am avut noroc sa gasesc pe ebay una folosita. Bine, vorba vine, deoarece cardul este intact, nou nout. Omul s-a jucat odata probabil si nu i-a placut. Gata la pus la vanzare. L-am luat cu 35 in loc de 50. Asta e o diferenta intradevar. Deci asa mai merge.

Ce pot recomanda, cu toate ca am observat ca nu mai exista momentan pe amazon, dar sunt alte alternative la fel de bune, este o geanta (case) in care se poate transporta sau pastra consola. Incap si jocuri, o gramada. Joy Con-urile, sursa, maruntisuri, etc. Si consola sta bine. Se pastreaza bine si e ferita de lovituri sau praf, etc. Chiar daca nu mergi in concediu. Recomand.

Si inca ceva, cautati sa va puneti folie pe ecran. Folie de sticla nu altceva. Am avut noroc cu ea. Pentru ca odata, de nervi, juniorul meu a muscat din ecran. S-a crapat doar folia. Da, se poate intampla si asta. N-as fi crezut, dar orice e posibil. Orice s.ar intampla e protejata. Asta daca tineti la ea, bineinteles.


Attached File  916lhJeJJZL._AC_SL1500_.jpg   431.38K   13 downloads Attached File  81hu0a6i0wL._AC_SL1500_.jpg   245.01K   13 downloads Attached File  81D7zCtZgsL._AC_SL1500_.jpg   102.83K   14 downloads

Spor la..joc! Posted Image

Edited by chris_dvb, 19 December 2020 - 10:54.


#22
Lex404

Lex404

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 35,494
  • Înscris: 19.04.2009
Switch suporta pana la 1tb

Eu am un card de 128 care ii plin deja :(

Ca sa țineți evidentă la jocurile pe care le aveți, sa setați wishlist și sa vedeți când sunt in promo (și cât a fost prețul istoric ) folosiți dekudeals

Eu m-am speriat după ce mi-am băgat toate jocurile in librăria deku :lol: dar mno. Apocalipsa.

#23
chris_dvb

chris_dvb

    ...::: c :::...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,355
  • Înscris: 19.04.2008
Inca ceva...vedeti ca pentru fiecare joc (pe card) cumparat, primiti o anumita suma de puncte. Cu punctele adunate astfel, aveti anumite reduceri la cumpararea altor jocuri. In functie de punctele adunate, normal. Atentie, punctele expira exact dupa un an. Deci, sa va ganditi si la asta. Dar o sa primiti o notificare, oricum.

Edited by chris_dvb, 19 December 2020 - 12:06.


#24
Lex404

Lex404

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 35,494
  • Înscris: 19.04.2009
Și la cele digitale Primești același număr de puncte.

Și nu la toate jocurile de pe card Primești. Doar la jocurile lansate in ultimile x luni :)

#25
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,532
  • Înscris: 30.10.2003
Iau reduceri de pe ebay :D Am luat Animal Crossing la 35 euro. Ceva reducere de la firma + bonus de 10 euro de la ebay, perfect! :D Prin magazine am vazut 49 euro.

#26
Lex404

Lex404

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 35,494
  • Înscris: 19.04.2009
Pe ce regiune ai setat contul?

Eu am PL (EMEA) și MX :))

#27
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,532
  • Înscris: 30.10.2003
Habar nu am. Ceva ce are legatura cu Germania. :D
Se joaca ala micu Mario Odisee, mai are de strans Power Moon. Dupa amiezile sunt mult mai linistite.

#28
tchoara

tchoara

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,465
  • Înscris: 05.02.2007
Inca o chestie invatata azi:

Spune Nintendo ca poti sa cumperi jocuri online (de pe eShop, de pe laptop de exemplu), si ce cumperi se descarca automat pe consola.

Mie nu imi mergea de nicio culoare, ori imi da "Error Code: 9001-1670", ori efectiv nu am buton de Buy Digital pe pagina jocului. Direct de pe consola pot sa intru in eShop si sa cumpar jocuri digitale fara probleme - bag datele cardului, platesc, se descarca pe consola.  Dar nu merge decat daca intru in eShop de pe consola, nu si de pe alt device.

Dupa ce mi-am batut capul o ora, gasesc pe Nintendo Support ca:

Quote

Off-device purchases are currently available to residents of the U.S., Canada, and Mexico. (For Mexico, software titles are available for Nintendo Switch systems only).


Deci doar cu contul setat pe zonele alea merg cumparate jocuri digitale off-device, adica de pe altceva in afara de direct din consola.

In alta ordine de idei, mi-a venit husa + folia de protectie ecran, si am constatat ca am comandat ca bou' pentru Switch, nu pentru Switch Lite, deci stau si ma uit la ea Posted Image

Edited by tchoara, 21 December 2020 - 14:38.


#29
Skoopman

Skoopman

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 531
  • Înscris: 21.11.2008
Merge fara probleme in alte zone: https://www.nintendo...es-1364357.html

Folosesti magazinul European?

#30
Lex404

Lex404

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 35,494
  • Înscris: 19.04.2009
In EU nu merge. Nintendo nu au fost niciodată buni la partea de online :))

#31
Papillon_

Papillon_

    2B

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,007
  • Înscris: 15.04.2011
Penibil, nici acum nu au aplicatie dar pe Wii U o inchid.

Nintendo is killing off Netflix support for the 3DS and Wii U; still no sign of a Switch app https://www.techspot...-3ds-wii-u.html

#32
Skoopman

Skoopman

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 531
  • Înscris: 21.11.2008
La mine merge. Cumpar pe nintendo.de si se descarca automat pe Switch. Merge chiar si cu demo-uri.

Netflix depinde de... Netflix, nu Nintendo.

#33
Papillon_

Papillon_

    2B

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,007
  • Înscris: 15.04.2011
EU group calls for Nintendo Switch Joy-Con drift investigation https://www.theverge...t-investigation

Chiar si modele noi au defectul asta dupa 4 ani de la lansare.

#34
ro_explorer

ro_explorer

    Membru impartial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,666
  • Înscris: 15.12.2009
E un defect cunoscut .. tine de calitatea joystickuriolor. Eu am schimbat componentele la toate cele 4 unitati. La cat a costat si cat timp mi-a luat nu ma deranjeaza sa fac operatiunea asta la fiecare 3-4 ani.
Am schimbat si coolerul central tot atunci ca incepuse sa haraie (alta buba cunoscuta).

#35
mynameismada

mynameismada

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,743
  • Înscris: 05.09.2005
Am luat si eu o consola Switch OLED - urmeaza sa o dau juniorului de Craciun. Dar cum n-am avut vreodata vreo consola, nu prea stiu cu ce se mananca. Am citit una-alta, o sa mai citesc pana atunci.

Am citit postul de mai sus de la @tchoara si as vrea sa va intreb de unde pot cumpara jocuri? Inteleg ca pot direct de la Nintendo din eshop - mai sunt alte site-uri "recomandate" pentru varianta digitala? Sau astea digitale merg doar din shop-ul Nintendo? Varianta pe card, le pot lua de oriunde, inclusiv de la eMag, din ce am vazut.

#36
ro_explorer

ro_explorer

    Membru impartial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,666
  • Înscris: 15.12.2009
Doar jocuri legit merg pe switch.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate