Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Problema pornire

Inlocuire "pornire cu cheie&#...

Peleti amestecati cu boabe porumb...
 Reparatie acoperis din sindrila b...

Multifunctional color 1000 RON max

Nu merge sunetul pe cablu

Am și eu un porcușor ca...
 Black Friday Pro pentru echipamen...

Amplificatoare IPRS Baneasa (cod ...

Montare Jante noi si problema de ...

Rabla pentru becuri.
 Permis suspendat 3 luni

Calculatorul nu mai afiseaza

Recomandare piersic

Sfat instalare termosemineu lemne
 

FiberHome HG6544C

- - - - -
  • Please log in to reply
137 replies to this topic

#19
Waffla

Waffla

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 79
  • Înscris: 12.02.2014
Du-te la Speed & Duplex si pune pe Auto Negotiation.

L.E.: Vezi daca ai cablul mufat corespunzator, daca are toate firele si nu au refolosit pe cel vechi daca aveai abonament FL100 inainte si ce tip e.

[ https://i.imgur.com/uGx4Oal.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by Waffla, 15 August 2020 - 09:18.


#20
Alex08

Alex08

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 10.10.2008
Mereu a fost pe Auto Negotiation si cablul din ce imi aduc aminte este cel din cutia routerului de la rds.
Atasez 2 poze.

Attached Files


Edited by Ravy, 09 November 2021 - 14:02.


#21
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 245,290
  • Înscris: 08.10.2015
Daca negociază la 10Mbps e clar o problema. Încearcă un reset cu scobitoare/pix si cezi daca rezolva ceva.

#22
S3by

S3by

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 419
  • Înscris: 28.04.2007
A încercat cineva sa bage dispozitivul de la RDS dintr-o doza sa il marcheze, se încinge ?

#23
Ike

Ike

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 166
  • Înscris: 03.12.2006
L-am avut eu intr-o cutie tehnica. Nu se topeste plasticul pe el, dar se incalzeste simtitor.

#24
hades

hades

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 883
  • Înscris: 16.12.2003
Ce configuratie are calculatorul de pe care faci testele? E laptop?
Am incercat cu un Sony Vaio i3-2500, 8gb ram, ssd. Nu am sarit de 250 Mbps. Am testat cu un Hp probook i7-4500u, 8 gb ram, Hdd, am prins 940 Mbps. Chiar conteaza cLculatorul. In plus, daca e laptop, sa fie in priza. La mine e diferență cu el pe baterie.

#25
alex321

alex321

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,915
  • Înscris: 25.12.2005

View PostAlex08, on 15 august 2020 - 08:59, said:

Nu mai inteleg nimic, ori routerul asta este stricat, ori are ceva placa de retea. Ieri pe portul 2 aveam 100mb/s, azi cand l-am deschis, 10mb/s. Acum abia pe portul 4 din ce vad are 100mb/s, care ar trebui sa fie blocat.
Te-ai gandit sa deschizi un incident la RDS ? Au program non-stop si duminica. Bafta !

#26
oli12

oli12

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 07.03.2012
O intrebare. Voi cat prindeti pe Wifi? Eu la speedtest (Ookla) prind maxim 100mbps si am abonament de 1gbps (la bloc). O fi problema de la ei sau e routerul de kkt?

P.S. Nu am testat inca viteza prin portul ethernet.

#27
oli12

oli12

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 07.03.2012
Pentru cei interesati:

Abonament Gigabit - 1gbps
Viteza WIFI 2.4ghz (nu are 5ghz) - am prins max 180mbp  
Viteza cablu Ethernet - am prins max 800mbps, dar sigur merge spre 1000mbps

Concluzie: Vrei si WIFI rapid, trebuie luat un router cu WIFI AC si conectat prin ethernet la modemul Fiberhome

#28
silcar

silcar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,733
  • Înscris: 21.05.2019

View Postcatalijns, on 03 august 2020 - 14:13, said:

Crapa tot nu doar wifi. De exemplu in acest router de la digi aveam si un nvr (camere Ip) pe lan 2 sau centrala anti efractie pe lan3 - toate sunt pe jos atunci cand sunt probleme de conectivitate. Acum e la fel doar ca in lan1 al routerului este cablat un switch si din ele sunt conectate toate celelalte acareturi. Sa sun la digi pentru problema asta, am vreo sansa sa rezolve cumva?

posibil sa ai probleme cu transformatorul, incearca sa-l schimbi

#29
Ike

Ike

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 166
  • Înscris: 03.12.2006
Pot sa confirm cele spuse mai sus: primele 2 porturi sunt gigabit, celelalte 2 saracii de 100.
De asemenea, foarte important (dpmv): AP Isolation este activat implicit. Trebuie trecut prin dansul callcenter-ului Erdeesh pentru dezactivare, echipamentul evident nu are setarea asta in "softul" lui.
Mult spus soft..

Intr-o nota mai pozitiva, performanta lui (chiar daca nu extraordinara) a fost consecventa pe durata utilizarii. Nu s-a restartat, nu s-a blocat, n-au pierdut setari din senin. Nota 10 in privinta asta.

Edited by Ike, 10 October 2020 - 20:51.


#30
rex

rex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,619
  • Înscris: 16.06.2004
am citit ca portul 4 de lan (cel de 100 mbps) este implicit in mod bridge.
asta inseamna ca daca leg routerul meu la el ma autentific direct prin pppoe folosind userul+parola de la rds fara sa mai fie nevoie sa sun la ei sa mi-l treaca in mod bridge?
partea naspa e ca viteza e limitata la 100 mbps pe acel port.

as vrea sa trec routerul lor in mod bridge si sa folosesc routerul meu, dar sa pastrez viteza de gigabit.

#31
george11111

george11111

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 01.09.2012
Intrebare de neștiutor, sau poate s-a mai pus: rds blocheaza celelalte 3 porturi din modem sa nu poti scoate net pe cablu din ele? Multumesc

#32
rex

rex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,619
  • Înscris: 16.06.2004
nu, doar 1 singur port (Lan 4) care din ce am auzit ar fi in mod bridge.
am testat routerul meu pe porturile Lan1...Lan3 si a functionat, doar ca Lan3 e de 100 Mbps

#33
azazo_9

azazo_9

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 93
  • Înscris: 14.07.2010
Va salut.Am acest model de router de la rds gpon onu model hg6544c si doresc sa l configurez ( schimbare user si parola),intru pe adresa de ip dar nu gasesc nicaier unde sa ma loghez.Dati mi va rog un sfat un ajutor cum sa fac,nu sunt prea meserias si asa dori cat mai explicit.Va multumesc !!

#34
Bitterblue

Bitterblue

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 285
  • Înscris: 25.02.2020
Cum procedez să folosesc IPv6 cu acest HG6544C? Nu am văzut nimic despre IPv6 în setări.

#35
kopilu_198

kopilu_198

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,188
  • Înscris: 25.10.2008
ai ipv6 automat pe el. daca nu ai ipv6. suna la rds sa iti dea unul
verifica aici daca iti merge sau nu: https://test-ipv6.com/
daca nu iti merge, da-le codul de eroare ce iti apare

#36
Bitterblue

Bitterblue

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 285
  • Înscris: 25.02.2020
Nu merge, dar nici nu dă un cod: https://i.imgur.com/5iVjyCw.png

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate