Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Foliere geamuri

Microsoft Defender

cartela Internet Europa

Sondaj EV
 Testerul pe VAG arata devieri la ...

Aparat ieftin pentru sigilat pung...

Hyundai elantra 2024 Highway, 6MT.

Interpretare XML
 PPCEnergy - Emiterea facturii in ...

Telefon Nou de la Digi

La multi ani @creativestar!

La multi ani @Nimcid25!
 "Spionul" nostru cel de t...

Care aplicatie are cele mai ok co...

Parere antrenament incepator

Dilema sursa
 

FiberHome HG6544C

- - - - -
  • Please log in to reply
152 replies to this topic

#145
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,397
  • Înscris: 29.11.2001
nu cumva esti pe CGNAT?

#146
hades

hades

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 944
  • Înscris: 16.12.2003

View PostCTU99, on 21 martie 2023 - 01:30, said:

După ce am făcut upgrade la abonament în cont Digi, mi-au pus fibră și FiberHome HG6544C. Înainte am........

ionează rapid, la FiberHome funcționează foarte lent. E normal ca un router să aibă o interfață atât de lentă?

Exista o bifă, opțiune, ceva: AP Isolation, prin setările wifi. Ceva cu Isolation, sau asemănător. Dacă e activa, nu vezi laptopul de pe desktop și invers.

#147
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,254
  • Înscris: 05.01.2006

View PostCTU99, on 21 martie 2023 - 01:30, said:

La FiberHome nu funcționează să forwardez portul 21, îmi spune "please enter a valid port value". La Linksys întotdeauna a funcționat să forwardez portul 21, apoi serverul FTP era accesibil din Internet. La FiberHome cum forwardez portul serverului FTP?
Unele porturi nu ti le permit unele device-uri sa fie forward-ate, poti totusi seta pe serverul ftp intern un alt port (21215 de ex) si sa faci port forward la acela. Evident ca si pe clienti va trebui sa setezi sa se conecteze la adresa_ta:21215 si nu la portul default 21.

#148
kretzu77

kretzu77

    Custom title

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,471
  • Înscris: 06.06.2006
Oricum, la cat de lovit de portul 21 lovit de boti, chiar se recomanda schimbarea lui. :D

#149
cody100

cody100

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 282
  • Înscris: 25.05.2007
Am și eu o problemă cu echipamentul ăsta. Am abonament de 1Gbps, calculatorul conectat la portul Lan2, router-ul la portul Lan1. Pe calculator, Speedtest arată viteza reală. Pe telefon/laptop, Speedtest stă către un minut, să se gândească, abia apoi face testul de viteză. Paginile se încarcă greu spre deloc pe aparatele mobile, pe calculator e OK. Am schimbat mai multe routere, de diferite mărci, acu am rămas la un Asus TUF 4200. Am schimbat porturile pentru desktop și router, am pus Fiberlink-ul ca bridge -a mers mai rău, așa că am dat reset-, am schimbat toate cablurile, am schimbat parola de acces la rețeaua DiGi. Nu mai știu ce să-i fac. Am observat că dacă dau un restart la modemul ăla, aproximativ 15 minute totul funcționează bine. Apoi reîncepe "spectacolul": sistemul de supraveghere zice "abnormal network connection", televizoarele întreabă dacă vreau să mă conectez la vreo rețea, paginile pe mobile se încarcă greu sau deloc. Are cineva vreo idee?

#150
florini78

florini78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 625
  • Înscris: 11.04.2013
Pai faca pe doua routere face la fel inseamna ca e de la ONT/Digi. Cheama o echipa sa vina sa testeze ei.
Daca ONT e in bridge doar lan1 functioneaza.
Folosesti torente?

Edited by florini78, 04 February 2024 - 11:51.


#151
cody100

cody100

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 282
  • Înscris: 25.05.2007
Nu mai e "bridge", că l-am resetat. Am chemat de 4 ori echipa, răspunsul a fost că nu merge router-ul meu. Le-am arătat facturile, toate erau noi, în "plastic". La Fiberhome am dezactivat doar funcția WiFi. Să fie ceva cenzură DiGi? Nu postez, folosesc router-ul pentru sistemul de supraveghere, monitorizare invertor electric,  și televizoare. Pe telefoane am Orange, care merge super.

#152
kopilu_198

kopilu_198

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,396
  • Înscris: 25.10.2008
bridge inseamna ca folosesti routerul tau pentru internet. nu ai cum sa il setezi tu, ti-l seteaza ei, la fel si sa ti-l scoata din bridge.
problema la conectarea wifi la routerul tau sau la al lor?

#153
cody100

cody100

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 282
  • Înscris: 25.05.2007
Când am observat că dă rateuri, indiferent de setările făcute, am sunat la DiGi și ei l-au pus în mod bridge. Pentru că mergea la fel de prost, am sunat din nou și mi-au spus că pot să-l resetez, după care mi-au transmis că e din nou în modul normal de funcționare. Însă problema se menține: pe cablu merge bine, iar router-ul ba dă semnal, ba nu dă. Modemul are oprită doar emisia WiFi, care și așa e cam slăbuță. Echipele venite mi-au tot spus că de vină e routerul meu. Dar după mai multe aparate schimbate, cred că modemul lor face ceva. Am schimbat și porturile LAN, fără efect.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate