Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

XP NTLDR is missing

NVIDIA RTX 4090 vs RTX 3090 Ti | ...

I5 10400F sau I5 11400F?
 Google Pixel 6 vs Samsung S21 Fe

Abatere de la autorizatie casa

Rețeaua RCS va pune Aleph si toat...

Navigatie blocata
 Recomandare tastatura

Slavia Praga - CFR Cluj 6.10.2022...

Problema citire stick USB

Recuperare document Office
 USB-C obligatoriu pe toate dispoz...

Thessaloniki - Izmir Ferry incep...

Informații despre VOYO !

VUNK - Felicitari, ai reusit!
 

FiberHome HG6544C

- - - - -
  • Please log in to reply
137 replies to this topic

#127
kent1

kent1

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 02.07.2005
Am si eu acest ONt si as vrea sa opresc LED-urile. Oare exista ceva optiune?
Mersi.

#128
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,405
  • Înscris: 05.01.2006
Nu exista din câte știam...

#129
kretzu77

kretzu77

    Custom title

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,574
  • Înscris: 06.06.2006
Banda izolatoare neagra peste ele si ai rezolvat.

#130
NikoroB

NikoroB

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,347
  • Înscris: 26.05.2022
Problema de fapt e consumul extraordinar de mare de curent. Taiem de peste tot de unde se poate...

#131
KENSINGTON

KENSINGTON

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,253
  • Înscris: 30.03.2005
Am acest HG6544C la care s-a dus lan1 (supratensiune).
Din lan1 aveam legat pe cablu un alt router tp link, care apoi scotea pe wifi 260 Mbps (abonament 300 popular).
Acum am legat tplink-ul la HG6544C pe lan2,respectiv 3, dar pe wifi viteza e maxim 100 Mbps.
Înafara de înlocuire HG6544C, mai am vreo optiune sa ajung iar la viteze mai mari pe wifi?
Mersi

Edited by KENSINGTON, 12 August 2022 - 11:46.


#132
Znevna

Znevna

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,436
  • Înscris: 23.08.2020
Faci un test pe cablu direct in porturile 2,3,4, dar daca zici de supratensiune s-ar putea sa fie switch-ul intern afectat iar schimbarea echipamentului e singura solutie.
Testul se face cu un alt cablu decat cel existent, cu un laptop/pc verificat sa aiba placa de retea Gigabit, se verifica link speed dupa conectare.

Edited by Znevna, 12 August 2022 - 12:12.


#133
KENSINGTON

KENSINGTON

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,253
  • Înscris: 30.03.2005
Verificat, lan2 de la router Digi merge pe 1 Gbps, pare că tp link-ul nu mai lucrează în 5G.
Test pe cablu router Digi cu un desktop:

Attached Files


Edited by KENSINGTON, 12 August 2022 - 17:34.


#134
NAlexQ

NAlexQ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 230
  • Înscris: 21.07.2011
Am si eu aceasta nebunie de jucarie (FiberHome HG6544C) pe care ma chinui sa fac un port forward.
A reusit cineva sa faca asa ceva?

Attached Files



#135
NAlexQ

NAlexQ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 230
  • Înscris: 21.07.2011
Pana la urma am rezolvat cu un mail si 2 telefoane.

#136
NikoroB

NikoroB

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,347
  • Înscris: 26.05.2022
Care era problema? Cgnat?

#137
NAlexQ

NAlexQ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 230
  • Înscris: 21.07.2011
DHCP binding

#138
sphinx_ro

sphinx_ro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 31.07.2006
RDS mi-a schimbat si mie ONT-ul si am primit acest HG6544C.
E o prastie chinezeasca.
Cu PC-ul conectat la el, pingul sare periodic (zeci de secunde) la peste 200ms.
WTF?
Ca bonus, interfata web este sloooow, iar uneori trebuie sa ii dau off/on din butonul de power ca sa fie accesibila.
Jenant.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate