Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Recomandare grosime BCA pentru ma...

Magazine cash and carry

Recomandare mouse, buget 200 lei
 SSD M2

XP NTLDR is missing

NVIDIA RTX 4090 vs RTX 3090 Ti | ...

I5 10400F sau I5 11400F?
 Google Pixel 6 vs Samsung S21 Fe

Abatere de la autorizatie casa

Rețeaua RCS va pune Aleph si toat...

Navigatie blocata
 Recomandare tastatura

Slavia Praga - CFR Cluj 6.10.2022...

Problema citire stick USB

Recuperare document Office
 

FiberHome HG6544C

- - - - -
  • Please log in to reply
137 replies to this topic

#1
artsoft

artsoft

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 01.12.2007
De curand am schimbat furnizorul de internet si am ales RCS-RDS. Am primit un router FiberHome HG6544 .
La sectiunea port forwarding vreau sa directionez portul 80 (http) catre un IP fix local din aceeasi clasa.
La apasarea butonului de aplicare a modificarilor, ruterul raporteaza ca sesiunea a expirat si ma duce in pagina de login.
Mentionez ca fac acest lucru zilnic cu diverse routere dar asa ceva nu am mai intalnit. Am cautat pe forumuri i am vazut ca s-au lovit si altii de aceasta problema. A rezolvat-o cineva ?

#2
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 249,895
  • Înscris: 08.10.2015
Pune te rog o poza cu modelul asta nou, ca nu am mai auzit de el.

#3
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,405
  • Înscris: 05.01.2006
Încearcă dmz către acel calc (cu riscurile aferente) și vezi dacă merge așa să-l accesezi din extern.

#4
kopilu_198

kopilu_198

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,194
  • Înscris: 25.10.2008
Salut,
momentan nu poti face tu port forward in acest router. doar rds poate face. dupa un update de soft va fi activa si aceasta functie, sau mai bine zis va functiona.
dmz nu merge pe nici un echipament rds

Edited by kopilu_198, 13 July 2020 - 11:28.


#5
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,405
  • Înscris: 05.01.2006
DMZ se poate seta si merge pe unele echipamente rds totusi (home use, atasat)...

Attached Files

  • Attached File  v16.jpg   43.36K   324 downloads

Edited by Ravy, 13 July 2020 - 11:37.


#6
modoran

modoran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,821
  • Înscris: 08.02.2011
Pe AN5506-02-FG ( nu-i ala din poza ? ) merge atat dmz, cat si port forwarding, doar upnp nu merge.

#7
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,405
  • Înscris: 05.01.2006
Da, AN5506-02-FG este. Nu știu dacă cel folosit de @artsoft suportă dmz (pe setările permise de rds) dar răspunsul meu era referitor la ce menționa @kopilu_198 că pe nici un ont rds nu merge dmz iar pe acel AN5506-02-FG totuși merge...

#8
Ike

Ike

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 166
  • Înscris: 03.12.2006
Poze cu dracia. L-au instalat la un abonament de 300 la o casa. Wifi stie maxim N, 95mbps download / 111 upload. Nu am apucat sa-i mai fac si altele, momentan e in cutie.

Attached Files



#9
hades

hades

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 883
  • Înscris: 16.12.2003
Salut! Il am si eu instalat de doua zile. Partea de port forward am rezolvat-o cu o reclamatie online. Dupa o vreme mi-a cazut netul de vreo 3 ori pt cateva secunde intr-un interval de 5 min. La 10 min dupa m-a sunat o fata de la ei sa ma roage sa verific daca merge sa fac PF si a mers.

Problema mea e alta. Am fluctuatii mari de viteza pe wireless. Daca in prima zi am avut 70 mbps in testul de pe site-ul rds. Astazi cu greu sar de 30. Cu ping si Jitter mare (Am avut si 830 ping si jitter 60). De unde sa incep cu cautarile. M-am gandit la canalul retelei wifi. Acum ma gamdesc ca poate nu reactioneaza bine la caldura. Am mai avut un router care la caldura o lua razna.
Aveti vreo idee?

Edited by hades, 31 July 2020 - 19:44.


#10
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 249,895
  • Înscris: 08.10.2015

View PostIke, on 28 iulie 2020 - 11:25, said:

Poze cu dracia. L-au instalat la un abonament de 300 la o casa. Wifi stie maxim N, 95mbps download / 111 upload. Nu am apucat sa-i mai fac si altele, momentan e in cutie.
Multumesc frumos pentru poze! Apreciez!

#11
catalijns

catalijns

    je

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,222
  • Înscris: 14.05.2007

 hades, on 31 iulie 2020 - 19:43, said:

Salut! Il am si eu instalat de doua zile. Partea de port forward am rezolvat-o cu o reclamatie online. Dupa o vreme mi-a cazut netul de vreo 3 ori pt cateva secunde intr-un interval de 5 min. La 10 min dupa m-a sunat o fata de la ei sa ma roage sa verific daca merge sa fac PF si a mers.

Problema mea e alta. Am fluctuatii mari de viteza pe wireless. Daca in prima zi am avut 70 mbps in testul de pe site-ul rds. Astazi cu greu sar de 30. Cu ping si Jitter mare (Am avut si 830 ping si jitter 60). De unde sa incep cu cautarile. M-am gandit la canalul retelei wifi. Acum ma gamdesc ca poate nu reactioneaza bine la caldura. Am mai avut un router care la caldura o lua razna.
Aveti vreo idee?

Am si eu acest router minunat de la ZTE, este instalat la o casa pe o fibra cu abonament de 300. De cateva ori pe zi pentru niste minute bune pica conexiunea fara sa ii fac ceva, apoi inexplicabil wi-fi isi revine. Acum am conectat un switch tplink in el (pe LAN 1, gigabit) si din acel switch conectez alt router (un archer 80) precum si alte echipamente (camere, securitate, etc). Din cate observ comportamentul se repeta, parca ceva mai rar dar sunt situatii cand conexiunea la internet mai pica. O sa sun la digi sa intreb poate au vreo solutie.
Multumesc

#12
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,405
  • Înscris: 05.01.2006
Doar wifi pica sau pica si pe cablu? Poate sunt probleme cu alimentarea in acel loc?

#13
catalijns

catalijns

    je

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,222
  • Înscris: 14.05.2007

 Ravy, on 03 august 2020 - 12:20, said:

Doar wifi pica sau pica si pe cablu? Poate sunt probleme cu alimentarea in acel loc?

Crapa tot nu doar wifi. De exemplu in acest router de la digi aveam si un nvr (camere Ip) pe lan 2 sau centrala anti efractie pe lan3 - toate sunt pe jos atunci cand sunt probleme de conectivitate. Acum e la fel doar ca in lan1 al routerului este cablat un switch si din ele sunt conectate toate celelalte acareturi. Sa sun la digi pentru problema asta, am vreo sansa sa rezolve cumva?

#14
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,405
  • Înscris: 05.01.2006
Dacă rețeaua ta, din switch, este funcțională atunci cel mai probabil este ori de la ont ori de la ceva de la ei și merită să-i suni.

#15
hades

hades

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 883
  • Înscris: 16.12.2003
La mine s-a razolvat de la sine. A fost doar in ziua respectiva problema si nu a mai aparut. Am o problema cu unul din laptopuri ca nu trece de 3Mbps download pe wifi. Upload se duce si in 50.
Am citit ca s-ar putea sa fie o problema legata de QoS pe WiFi mai exact de WMM. Trebuie sa citesc mai mult sa vad daca-i dau de cap. Si la mama am avut o problema identica dar n-am stiut ca-i de windows, am banuit ca se mainfesta pentru ca e calculatorul vechi si poate nu e bun driverul.

#16
Alex08

Alex08

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 10.10.2008
Salutare, daca tot despre HG6544C, imi prezint si eu problema aici.
De cateva zile mi-am instalat si eu ca tot omul internet de la rds, pachetul 500. Cand am venit baietii cu instalarea, nu eram acasa si nu am reusit sa fac nici un test in afara de wifi.
Cand am ajuns acasa, bagat cablul in placa de retea( TG 3269 ) si surpriza, maxim 10 mb/s, a scos cablul din Lan1, am bagat in Lan2 100mb/s. Dar de atunci nu reusesc sa scap de aceasta limitare.
Pana acum am incercat:
schimbat 3 cabluri
schimbat link speed:  Not speed down
Speed @ Duplex: Auto
update driver placa

PS: Pe wifi viteza la telefon este de 180mb/s si 190mb/s upload. Mult, putin, nu stiu.

Attached Files



#17
Waffla

Waffla

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 79
  • Înscris: 12.02.2014
Lasa link-speed pe auto daca vrei peste 10 MB/s. La fel si in setari la router.

P.S.: HG6544C are porturi 2x1000 si 2x1000, ca in poza ta. Port-ul 4 e dezactivat probabil.

2x1000 si 2x100**.

Edited by Ravy, 14 August 2020 - 20:16.


#18
Alex08

Alex08

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 10.10.2008
Nu mai inteleg nimic, ori routerul asta este stricat, ori are ceva placa de retea. Ieri pe portul 2 aveam 100mb/s, azi cand l-am deschis, 10mb/s. Acum abia pe portul 4 din ce vad are 100mb/s, care ar trebui sa fie blocat.

Attached Files



Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate