Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Pareri despre Mega-Image
Last Updated: Jan 26 2021 11:42, Started by
javathepyton
, Aug 25 2019 12:25
·
0
#109
Posted 28 August 2019 - 10:10
cine cunoaste profilul magazinului stie evolutia sa. La inceput acum 20 de ani, Mega era un magazin maricel, cu putine sucursale (doar in Bucuresti) si cu preturi incredibil de mari, foarte putini isi permiteau sa cumpere de la Mega si niciodata nu am inteles cum supravietuiau. Dupa care au fost preluat de belgieni si tot conceptul a fost transformat. Din magazinul scump si mare, a devenit un magazin mic si mult mai ieftin, adica Mega a incercat si in mare parte a reusit sa distruga miciile non stopuri, devenind nr. 1 ca si magazin de oras. Multe dintre sucursale sunt non stop, altele au pana la 23 deschis, dar numarul lor este pur si simplu imens.
Mega nu este magazinul in care sa iti faci aprovizionarea, pentru asa ceva mergi la marii concurenti precum Auchan, Carrefour sau Cora. Dar in cazul in care ai ramas fara ceva acasa dai o fuga si cumperi de la Mega. Asta este si motivul caselor de marcat ultra mici (si pe mine m-a enervat asta, dar asta este conceptul). |
#110
Posted 28 August 2019 - 10:20
business11, on 28 august 2019 - 10:10, said:
Mega a incercat si in mare parte a reusit sa distruga miciile non stopuri, devenind nr. 1 ca si magazin de oras. Multe dintre sucursale sunt non stop, altele au pana la 23 deschis, dar numarul lor este pur si simplu imens. https://www.economic...017_137097.html |
#111
Posted 28 August 2019 - 10:49
vezi ca este o stire din 2017.
Profi este numarul 1 din punct de vedere al magazinelor au undeva peste 900 de magazine in timp ce Mega-ul se apropie de 700. Dar nu numarul de magazine este important ci profitul net care in anul 2018 a fost incredibil de puternic. Astfel ca Mega-ul este pe locul 2 ca si profit dupa Kaufland, depasind chiar si Carrefourul (254 mil lei are Mega pe cand Carrefour are 226). Profi-ul are pierderi de 90 de mil lei in anul 2018. |
#112
Posted 28 August 2019 - 10:52
unde naiba au profi atatea magazine? in tara poate
mega stiu ca nici nu exista in zone mari din tara, e concentrat in special in bucuresti si sud sud-est, inteleg ca vroiau sa cumpere un lant din moldova nr1 lidl/kaufland e de inteles pentru ca de acolo cumpara cei mai multi romani (deci saraci) produsele alea ieftine sub marci proprii sau obscure |
#113
Posted 28 August 2019 - 10:58
business11, on 28 august 2019 - 10:49, said:
Astfel ca Mega-ul este pe locul 2 ca si profit dupa Kaufland, depasind chiar si Carrefourul (254 mil lei are Mega pe cand Carrefour are 226). Pentru ca nu prea cred ca sunt pe locul doi... Oricum, cota de piata ramane mica pentru mega... |
#115
Posted 28 August 2019 - 11:16
Deci e pe locul 3 la profit, dupa Kaufland si Lidl. Sa zicem ca nu se compara cu Kaufland (alt format) dar Lidl are profit aproape dublu, realizat intr-un numar de magazine de vreo 3 ori mai mic decat al Mega.
Faptul ca mega a devenit un magazin ieftin, cum spuneai tu, a ajutat la avantul acesta, si stau acum mult mai bine decat in urma cu cativa ani. Au deschis si prin Cluj, parca si prin Timisoara, mai vor extindere si prin alte orase. Asta sigur o sa-i ajute, ca Bucurestiul e suprasaturat deja cu magazine mega si shop&go, nu mai au loc de mari cresteri aici. Ramane problema produselor: nu as avea curaj sa cumpar carne, carnati, mezeluri, lactate, etc din mega. |
#116
Posted 28 August 2019 - 11:16
javathepyton, on 25 august 2019 - 12:25, said:
Ce parere aveti despre cozile de la Mega Image din ultima vreme? Ca din opt case, doar doua sunt ocupate? Si de faptul ca am ajuns sa stau 20 minute la coada din cauza ca angajatii se incurca la o scanare, la anulare , la dat rest sau e un client care blocheaza POS-ul? Sau ca preturile de la raft nu corespund cu cele de la caserie? Ajung de multe ori sa stau la coada 15 minute ca sa-mi scaneze o amarata sticla de apa pentru ca sunt alti clienti in fata mea cu cate doua cosuri pline. Da, as cumpara din alta parte, dar de unde ca s-au inchis toate magazinele alimentare din cauza acestui lant de supermarket. Culmea e ca dupa ce ies din magazinul ultra-aglomerat, vad vreo 3-4 casieri stand la fumat. Patronii , din lipsa de personal, angajeaza tot mai multi tineri incompetenti , lenti, sictirisiti , fara nicio tangenta cu profesia si care n-au deloc atestat in vanzari. E normal ca au ajuns absolventi de ASE si SNSPA sa lucreze la caserie ? Angajatii vad ca o lancezesc sau se fac ca muncesc , desi n-ar merita nici aia 1200 lei . N-ar fi mai usor sa se instaleze niste scannere automate si benzi speciale pentru ca clientul sa-si scaneze singur produsele si sa plateasca doar cu cardul? Ca Amazon Go? Si ce parere aveti despre mancarea gata preparata de acolo, de preparatele din fasole, cartofi si salate care arata ca voma. Nu stiu de ce multi se inghesuie sa cumpere mancare din aia, dar eu nici platit n-as manca asa ceva. Si mai sunt puiul de la rotisor si mezelurile care imi ridica dubii. Paznicii sunt degeaba acolo fiindca stau doar la caserie, dar nu si la raioane, acolo e treaba camerelor video. Si se intampla sa gasesc produse intr-o stare degradanta, fie dezambalate, fie deteriorate, chiar si sticle de bauturi din care au baut clientii si le-au pus la loc. |
#117
Posted 28 August 2019 - 11:32
#118
Posted 28 August 2019 - 11:45
Or fi astia de la Mega Image imputiti, da nici cu Lidl nu mi-e rusine --- am luat o conserva de carne de vita in suc propriu, produsa in Romania de firma Scandia. Nu se poate manca --- 85% carne vita, spun ei, dar o asemenea conserva nasoala n-am mai nimerit de mult. O fi avut Lidl candva marfa buna, dar acum au stricat multe produse si au si scumpit la greu. Asa ca sunt cam aceleasi porcarii peste tot, singurele produse bune sunt cele venite de afara -- si alea cam pe sarite, ca daca nimeresti din cele fabricate special pentru piata din Est sunt la fel de nasoale ca ale noastre. Se lauda UE ca le baga mataranga in gat producatorilor si ii obliga sa mentina acelasi standard de calitate pentru toata Europa. Nu s-a mai auzit nimic... plm, le ia 7 ani sa dea o lege simpla.
Manasu, on 28 august 2019 - 11:16, said:
nu as avea curaj sa cumpar carne, carnati |
|
#119
Posted 28 August 2019 - 12:51
Bibulus, on 28 august 2019 - 11:45, said:
Or fi astia de la Mega Image imputiti, da nici cu Lidl nu mi-e rusine --- am luat o conserva de carne de vita in suc propriu, produsa in Romania de firma Scandia. Nu se poate manca --- 85% carne vita, spun ei, dar o asemenea conserva nasoala n-am mai nimerit de mult. Conservele de genul asta sunt facute sa le consumi dupa ce le-ai tinut cateva ore la frigider ca sa se raceasca si sa se intareasca gelatina din ele; daca ai incercat cumva sa le consumi la temperatura camerei nu sunt ok deloc; au termen lung de valabilitate, dar de la un magazin la altul poate sa difere calitatea doar daca au fost depozitate temporar in soare pe parcursul distributiei/livrarii Eu am incercat conservele respective candva de la Mega si au fost ok Dar in principiu ma feresc de chestii ambalate, mezeluri trucate etc In ultima vreme am luat carne de gratar de la carrefour/mega de vita, pui, curcan, porc care o bag la congelator..si legume/fructe proaspete, astea sunt de baza |
#120
Posted 28 August 2019 - 12:54
Bibulus, on 28 august 2019 - 11:45, said:
am luat o conserva de carne de vita in suc propriu, produsa in Romania de firma Scandia. Nu se poate manca --- 85% carne vita, spun ei, dar o asemenea conserva nasoala n-am mai nimerit de mult. |
#121
Posted 28 August 2019 - 13:06
andreic, on 28 august 2019 - 12:54, said:
Aia nu e pentru tine Trebuia sa iei o conserva mai scumpa, mai buna Alea naspa sunt pentru cei care abia isi permit una... Si vezi ca eu vorbesc despre conserve de carne in suc propriu, sa nu te apuci sa-mi recomanzi din alea din tocatura insalubra sau de tip "ham" si alte rahaturi din astea. |
#122
Posted 28 August 2019 - 13:10
oricum cine isi cumpara asa ceva ce se asteapta sa ii bage un angus filet crescut in varful muntelui si masat de 3 ori pe zi? In carnea de la conserva se baga resturile care nu ajung la vanzare in magazin si de calitate inferioara.
|
#124
Posted 28 August 2019 - 13:25
am vazut la TV cum fac cu conservele de tun. Exista licitatiile alea unde cea mai buna calitate este cumparata de restaurante/bucatari, dupa care calitatea a doua se da la vanzarea publicului si calitatea a 3 a in general nevanduta ajunge in doza noastra.
|
#125
Posted 28 August 2019 - 14:14
Flat, on 28 august 2019 - 13:13, said:
si la peste? eu iau conserve Calvo si sunt ff bune sa iei conserve de peste marin este o pacoste, trebuie sa faci analize pe net ref la codul regiunii de unde a fost capturat sa vezi daca e cu risc de contaminare cu mercur / radiatii de la Fukushima nu prea e relevant daca intre siblou/marina blue si calvo e diferenta mai mare decat un ambalaj mai frumos, in schimb la pret diferenta e destul de mare |
#126
Posted 28 August 2019 - 15:22
Flat, on 28 august 2019 - 13:13, said:
si la peste? eu iau conserve Calvo si sunt ff bune |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users