dashcam blackvue
Last Updated: Aug 14 2019 17:58, Started by
alex_aas
, Aug 14 2019 13:03
·
0

Posted 14 August 2019 - 13:03

salut.vin si eu cu o problema. am un dashcam blackvue DR750S-2CH. cineva mi-a zgariat masina in parcare si am incercat sa vad video.sd are memoria micuta si stiu ca pe modelu asta de camera cand sd e plin se rescriu fisiererele noi peste alea vechi.intrebarea mea este: cum recuperez fisierele sterse.? de ex. pe parking mode am fisierele doar de azdimineata de la 6 si cv. alea de aseara de cand camera a intrat pe parkind mode nu mai am nimic salvat pala la alea de azdimineata
|
Posted 14 August 2019 - 14:24

Nu se mai pot recupera că nu sunt șterse sunt suprascrise.
De cât este cardul ? De asemenea, dar intuiesc, nu sunt sigur, pe parking mode nu filmează decât la șoc, nu permanent, deci dacă doar a dat un animal cu cheia și nu a lovit mașina nu filmează nimic. De ce nu ai pus un card mai mare că sunt mega ieftine ? Edited by waterman, 14 August 2019 - 14:24. |
Posted 14 August 2019 - 14:48

Soluția ?
Vopsești elementul zgâriat pe casco sau pe buzunarul propriu, iei un card mai mare, verifici setările de la dashcam. N-ai zis dacă e zgâriat cu cheia sau a lovit unul mașina... Vezi să nu fi parcat pe locul vreunui bizon care are el loc de la tacsu mare. |
Posted 14 August 2019 - 15:23

cardul e de 32. camera pe parking mode inregistreaza cand detecteaza miscare si e zgariata cu o cheie, asta e a 4 sau a 5 oara. am vopsit-o odata pe casco toata ca era zgariata pe ambele parti. parcarea e pe strada in fata casei, deci nu e locul altcuiva. o sa iau un card mai mare si il astept
![]() |
Posted 14 August 2019 - 17:58

Mai bagi un casco.
Și pune și o cameră de supraveghere sus lângă streașina casei discretă mică. Ciudat cum n-a încăput dar poate a tot simțit mișcare. Ia de 128, dar verifică cam ce durată încape pe el înainte de a vopsi mașina. Verifică și ce suportă maxim camera. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users