Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Filtru sedimente inainte de pompa?

Paște fericit!

electrician constructor video curs

Cum pot bloca transferul de date ...
 Ce reprezinta in chimie abrevieri...

Google pay ma taxeaza in timp ce ...

Kia Picanto 2022 - Problema motor?

Durere umar AC Joint
 Care este cea mai sanatoasa paine?

Zgomot ritmic ce urmeaza rotirea ...

Merita Lumix FZ82 in 2024?

Nu pot activa Memory Integrity
 Supratensiuni accidentale

Cuțit/ briceag drumetie

Cum am acces la o parte dintr-un ...

Mother's Day
 

Campionatul de Net

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
389 replies to this topic

#1
danflo88

danflo88

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 07.01.2016
1. Scopul. Durata. Teritoriul

Campania este organizata pe baza prezentului Regulament si se desfasoara in conformitate cudispozitiile legale in vigoare.
Campania are ca scop promovarea ofertei Cartela Vodafone, a campaniei „Net folosesti, Net primesti” (denumita in continuare „Campania”) si a aplicatiei de mobil „Net Primesti”.

Campania se va desfasura pe teritoriul Romaniei in urmatoarele etape:

Prima Etapa: 12 decembrie 2017 – 18 decembrie 2017 ora 23:59:59
A doua Etapa: 19 decembrie 2017 – 25 decembrie 2017 ora 23:59:59

Campania poate fi prelungita sau suspendata de catre Vodafone prin Act Aditional la prezentul Regulament. In cazul in care Vodafone va suspenda/ prelungi Campania, un anunt va fi publicat pe site-ul www.vodafone.ro. Nicio parte interesata nu poate avea temei legal pentru a cere continuarea Campaniei sau despagubiri de orice fel in cazul modificarii duratei sau suspendarii Campaniei.

2. Participantii

La Campanie poate participa orice persoana fizica rezidenta in Romania, care detine un cont cu cel putin un numar de telefon Vodafone asociat aplicatiei Net Primesti Vodafone si care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament si ai Campaniei „Net folosesti, Net primesti” denumiti in continuare "Participantii".

Nu pot participa la aceasta Campanie:

angajații Organizatorului, soții și rudele acestora până la gradul II inclusiv. De asemenea, colaboratorii, distribuitorii și subdistribuitorii Vodafone, precum și angajații acestora;

persoanele fizice care la momentul alocarii premilor au contul Vodadone suspendat (inclusiv pentru frauda) sau dezactivat;

persoanele juridice.

Vodafone prezuma ca fiecare Participant detine cu titlu legal Cartela SIM care corespunde numarului de telefon cu care un utilizator participa la Campanie precum. Vodafone nu are obligatia de a verifica si de a certifica titlul Participantului asupra Cartelei SIM si nu poate fi tinut raspunzator pentru lipsa titlului sau orice utilizari neautorizate. Titlul legal asupra Cartelei se dovedeste prin prezentarea acesteia.

3. Mecanismul Campaniei

Pentru a se inscrierea in Campanie, un Participant trebuie:

Sa descarce ultima versiune disponibila a aplicatiei „Net Primesti” din App Store sau Google Play

Sa se inscrie in Campania Net folosesti, Net Primesti. Detalii despre campanie in pagina, mai sus

Sa mentina aplicatia deschisa pentru contorizarea traficului de internet efectuat prin retele de telefonie mobila

Utilizatorul poate verifica direct in Aplicatie ce volum de internet a folosit si cate zile mai sunt pana la sfarsitul Etapei, precum si si traficul total efectuat de catre utilizatorul situate pe ultimului loc premiat

4. Premiile acordate in Campanie
4.1. Categorii de premii

4.1.1 Premiile pentru utilizatorii cu cel mai mult trafic de internet mobil – coduri de reducere in magazinul online www.vodafone.ro

Vodafone va aloca, pentru fiecare Etapa a  Campaniei, cate 50 de premii, fiecare dintre acestea  constand intr-un cod de reducere pentru produse achizitionate din magazinul online www.vodafone.ro. Fiecare cod de reducere are valoarea de 200 euro (TVA inclus).

Valoarea totala a Codurilor de reduceri oferite este de 10.000 de euro, pentru fiecare Etapa a Campaniei.

Aceste premii se vor acorda primilor 50 de utilizatori care, la sfarsitul unei Etape, au inregistrat cel mai mare consum de date mobile.

Codul de reducere este valabil 60 de zile din momentul primirii sale de catre participant. Dupa aceasta data nu mai poate fi utilizat. Valabilitatea codului de reducere nu poate fi prelungita dupa expirare.

4.1.2 Premiile pentru utilizatorii cu cel putin 50GB trafic de internet mobil

Fiecare participant la concurs va primi euro credit bonus Vodafone in functie de volumul de internet mobil a consumat intr-o Etapa a  Campionatul de Net, dupa cum urmeaza:

Pentru fiecare 50 GB consumati in reteaua mobila de date, fiecare participant va primi un cod de reincarcare de 0.5 euro credit. Un utilizator va putea primi un singur premiu de din aceasta categorie in fiecare Etapa.

Pentru fiecare 500 GB consumati in reteaua mobila de date, fiecare participant va primi un cod de reincarcare de 5 euro credit. Un utilizator va putea primi maxim 10 premii din aceasta categorie in fiecare Etapa.

Singurele unitati de recompensare vor fi cele de mai sus; nu vor exista alte subunitati. Pentru fiecare multiplu de 500GB se va oferi cate un cod de reincarcare in fiecare Etapa.

Premiile se vor aloca in functie de volumul de internet acumulat la finalul fiecarei Etape.

Astfel,
Fiecare utilizator cu trafic inregistrat in Aplicatie cu multiplu de 500GB va primi cate un cod de reincarcare Cartela Vodafone de 5 euro credit bonus pentru fiecare 500GB cumulati, maxim 10 coduri pe utilizator pentru fiecare Etapa

Fiecare utilizator cu trafic inregistrat in Aplicatie intre 500 si 999 GB va primi un cod de reincarcare Cartela Vodafone de 5 euro credit bonus

Fiecare utilizator cu trafic inregistrat in aplicatie intre 50 si 499 GB va primi un cod de reincarcare Cartela Vodafone de 0.5 euro credit bonus.

Euro creditul bonus va fi oferit sub forma de cod de reincarcare si poate fi folosit pe orice cartela Vodafone.

Codul poate fi reincarcat intr-o perioada de maxim 1 an de la alocare.

4.2  Aspecte Generale

Premiile vor fi expediate prin intermediul unui mesaj scris de tip SMS catre numarul de telefon al Participantului castigator sub forma de cod (cod de reincarcare sau cod reducere, in functie de premiul alocat).

Mesajul SMS va fi expediat in maxim 72 de ore de la incetarea fiecarei Etape a Campaniei.

Premiul acordat nu poate fi inlocuit cu alt premiu, si nici nu poate fi compensat in bani.

Vodafone isi declina orice raspundere in situatia in care Persoana fizica daca in decurs de 72 ore de la expedierea mesajului scurt SMS cu codul de reducere/codul de reincarcare, nu se afla in aria de acoperire, are telefonul defect, nu vorbeste/citeste limba romana, nu are serviciul de roaming activat, are handicap auditiv sau de alta natura sau pentru orice situatii in care persoana fizica nu poate fi contactata in termenul de 72 de ore mai sus mentionat.

Daca, din orice motive, mesajul SMS nu a putut fi receptionat de catre Participantul castigator, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acordarea acestuia.

ATENTIE: Vodafone nu raspunde pentru niciun fel de daune directe sau indirecte cauzate utilizatorilor serviciilor Vodafone, in cazul in care acestia primesc mesaje pe telefonul mobil sau pe adresa de email prin care se pretinde castigarea unor anumite sume de bani sau alte premii ca urmare a participarii la aceasta Campanie/alta campanie si care nu au fost transmise de Vodafone. In acest sens, utilizatorilor li se pune in vedere ca, in situatia castigarii vreunui Premiu in cadrul acestei Campanii, informarea se va face doar prin mesaj scris SMS receptionat cu eticheta de trimitere „Vodafone”, iar nu prin aplicatii precum “Whatsapp” sau alte mijloace de comunicare, sinu se vor solicita alte informatii decat cele mentionate in prezentul Regulament. Totodata, Organizatorul pune in vedere ca Vodafone nu solicita sau conditioneazavalidarea castigatorilor / transmiterea premiilor de transmiterea vreunor sume de bani, informatii confidentiale (ca de exemplu datele cardului bancar, coduri de securitate, parole etc) catre terti sau Vodafone.

#2
r629935

r629935

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 188
  • Înscris: 24.10.2017

 danflo88, on 12 decembrie 2017 - 15:22, said:

bla-bla-bla


Un rezumat?

#3
TheStarkestTruthMatters

TheStarkestTruthMatters

    Semper Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,022
  • Înscris: 09.12.2015
Această promoție e un ''fe-ca-lo-m'', rețeaua se va congestiona într-o Posted Image ''veselie''

#4
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Cu alte cuvinte, se instaleaza aplicatia Net Primesti, consumi net, cel putin 50 GB, si ai asigurat un castig.

 _R_A_D_U, on 12 decembrie 2017 - 15:40, said:

...
Banuiesc ca nu te-ai uitat sa vezi pe ce arie te afli.

Edited by MembruAnonim, 12 December 2017 - 15:59.


#5
sonnydellmarco

sonnydellmarco

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,858
  • Înscris: 17.10.2006

 TheStarkestTruthMatters, on 12 decembrie 2017 - 15:54, said:

Această promoție e un ''fe-ca-lo-m'', rețeaua se va congestiona într-o Posted Image ''veselie''
Pe date? Nu cred. Cel mult va scadea viteza pt traficul neprioritizat, de tip best effort.

#6
Commentator

Commentator

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 272
  • Înscris: 16.06.2017
Unde mai pui ca de cand au facut update la aplicatie s-a busit tot. Acum nu contorizeaza pentru Campionatul de net valori mai mari de 1GB.

#7
r629935

r629935

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 188
  • Înscris: 24.10.2017

 _R_A_D_U, on 12 decembrie 2017 - 15:40, said:

Iti faci abonament la digi si ai rezolvat problema. Mai scurt [si clar] de asa, nu-ti pot explica, sincer.
Am.

Dar intotdeauna e bine sa stii ce ofera si ceilalti.

#8
LunaCrystal

LunaCrystal

    Clubbing is life!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,574
  • Înscris: 20.10.2006
Discriminare, utilizatorii iOS nu pot participa ca aplicatia inca nu e disponibila. Vodane_Helper ai vreo solutie?

#9
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
N-ai un telefon cu Android? In momentul cand iti cumperi  un telefon trebuie sa te gandesti la limitari.  Se stie ca telefoanele cu iOS sunt ceva mai limitate in plaja de aplicatii fata de Android.

 TheStarkestTruthMatters, on 12 decembrie 2017 - 15:54, said:

Această promoție e un ''fe-ca-lo-m'', rețeaua se va congestiona într-o Posted Image ''veselie''
Nu s-a congestionat nici cand au dat net gratis, nu se va congestiona nici acum.

Numai sa ai de unde consuma sutele de GB...

#10
danutz1

danutz1

    In zona

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,113
  • Înscris: 20.01.2007
Nu cumva e o noua oferta de tipul Vorbesti, net si telefon primesti?
Atunci era cu credite-telefon ce se se acumulau pentru minutele primite din alta retea, acum in loc de minute primite e net consumat.
Erau pe aici cativa disperati care faceau conferinte cu 4-5 telefoane ca sa obtina cat mai multe credite, unii cred ca si-au luat concediu atunci.

Telekom si al sau nelimitat e mare pericol.

Nu stiu cum face Vodafone ca numai piedici pune concurentei cu astfel de oferte.

Edited by danutz1, 12 December 2017 - 18:25.


#11
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Stie cineva site-ul care monitorizeaza traficul?

 danutz1, on 12 decembrie 2017 - 18:19, said:

Nu cumva e o noua oferta Vorbesti, net si telefon primesti?
E mai buna ca Vorbesti. Acum nu e nevoie sa folosesti alte retele.
Doar ca acum are doua etape, care se termina pe 25 decembrie.

#12
LunaCrystal

LunaCrystal

    Clubbing is life!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,574
  • Înscris: 20.10.2006

 MembruAnonim, on 12 decembrie 2017 - 18:18, said:

1. N-ai un telefon cu Android? In momentul cand iti cumperi  un telefon trebuie sa te gandesti la limitari.  Se stie ca telefoanele cu iOS sunt ceva mai limitate in plaja de aplicatii fata de Android.


2. Nu s-a congestionat nici cand au dat net gratis, nu se va congestiona nici acum.
1. Nu am decat o tableta foarte veche si fara modem integrat. Nu prea sufar de defel android-ul, e foarte instabil, cu erori si probleme.

2. Ideea e tocmai sa se congestioneze retelele concurentei, pentru a ramane Vodafone cu cel mai mult internet oferit.

 danutz1, on 12 decembrie 2017 - 18:19, said:

Nu cumva e o noua oferta de tipul Vorbesti, net si telefon primesti?
Atunci era cu credite-telefon ce se se acumulau pentru minutele primite din alta retea, acum in loc de minute primite e net consumat.
Erau pe aici cativa disperati care faceau conferinte cu 4-5 telefoane ca sa obtina cat mai multe credite, unii cred ca si-au luat concediu atunci.

Telekom si al sau nelimitat e mare pericol.

Nu stiu cum face Vodafone ca numai piedici pune concurentei cu astfel de oferte.

Ba da, e de tipul vorbesti, net primesti. De data asta insa pe internet.

#13
johnalex09

johnalex09

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 709
  • Înscris: 17.09.2006

 danutz1, on 12 decembrie 2017 - 18:19, said:

Nu cumva e o noua oferta de tipul Vorbesti, net si telefon primesti?
Atunci era cu credite-telefon ce se se acumulau pentru minutele primite din alta retea, acum in loc de minute primite e net consumat.
Erau pe aici cativa disperati care faceau conferinte cu 4-5 telefoane ca sa obtina cat mai multe credite, unii cred ca si-au luat concediu atunci.

Telekom si al sau nelimitat e mare pericol.

Nu stiu cum face Vodafone ca numai piedici pune concurentei cu astfel de oferte.
este urat spus disperati, mai degraba oportunisti si-au luat 2-3 iPhone intr-o luna

#14
lucianteo6

lucianteo6

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,089
  • Înscris: 27.09.2005
20-30 de iphoane vrei sa spui...si asta e putin...ce bani s-au facut atunci...

#15
biogood

biogood

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,609
  • Înscris: 22.01.2011

 TheStarkestTruthMatters, on 12 decembrie 2017 - 15:54, said:

rețeaua se va congestiona într-o ''veselie''
E cam greu sa congestionezi acoperirea aia 4G de buzunar, nu de alta dar e deja congestionata. Acum o saptamana veneam cu trenul de la Predeal, intre Comarnic si Ploiesti netul de abia s-a tarait, am scos cam 10 Mbps down. Up nici nu m-am mai uitat. La Ploiesti si dupa si-a revenit, insa ce sa vezi, de data asta nu puteam folosi 4G-ul pentru ca pe jumatate din distanta Ploiesti - Bucuresti nu e semnal 4G. Sa nu mai spun ca, acolo unde si-a revenit, telefonul statea obsesiv in 3G si refuza 4G-ul, desi parametrizarea telefonului favoriza clar 4G-ul.
O BTW, monitorizarea aia e facuta de mine in decursul a catorva drumuri Bucuresti - Predeal. Acoperirea e jenibila in comparatie cu Orange.

Edited by biogood, 12 December 2017 - 21:24.


#16
andupustiu

andupustiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,581
  • Înscris: 26.06.2010
Cine consuma si cine are 500GB de consumat in doua săptămâni , deci nu se vor da premiile de 5 euro credit :D , e teapa de la bun început.

#17
johnalex09

johnalex09

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 709
  • Înscris: 17.09.2006

 lucianteo6, on 12 decembrie 2017 - 20:06, said:

20-30 de iphoane vrei sa spui...si asta e putin...ce bani s-au facut atunci...
eu ziceam de persoana,
am facut intr-o zi 380GB acum 1 an, doar sa vad ca merge

Edited by johnalex09, 13 December 2017 - 09:49.


#18
jovan

jovan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,357
  • Înscris: 05.05.2005

 andupustiu, on 12 decembrie 2017 - 23:52, said:

Cine consuma si cine are 500GB de consumat in doua săptămâni , deci nu se vor da premiile de 5 euro credit Posted Image , e teapa de la bun început.
Pai nu da Telekom nelimitat la 5 euro. Or sa le bage reteaua in congestie cu promotia asta.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate