Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

Estic Park - Soseaua Dobroesti - Pantelimon

- - - - -
  • Please log in to reply
133 replies to this topic

#37
gentlegiant

gentlegiant

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 12.09.2017
Am vazut cateva apartamente din acest complex, decizia finala este NU, deoarece:

- pretul este supraevaluat fata de pretul zonei, care este la maximum 800 eur / mp
- apartamentele sunt mici, arata ca cele din blocurile construite in anii '85
- peretii sunt din BCA, finisajul interior pe rigips ia mult din suprafata totala a apartamentului
- am trecut pe soseaua Dobroesti intr-o dimineata, la intersectia cu Fundeni am stat blocat in trafic un sfert de ora , in conditiile in care sunt doar 4 blocuri construite pe Dobroesti. Dupa ce vor fi construite si acestea plus complexul de peste drum, care va cuprinde 4 blocuri de 10 sau 12 etaje, soseaua va fi definitiv blocata. Santierul de peste drum, unde va construi familia Badeca, va incepe in 2018.
- desi primul bloc este terminat, nu va putea fi locuit pentru ca santierul continua. De ce as locui 6 ani intr-un santier in care nu se respecta deloc normele de mediu? S-a intamplat sa vizionez complexul intr-o zi in care se macinau betoanele excavate din fundatie (apropos, acestea vor fi refolosite in noile fundatii? Betoane de 50 de ani?) Nu pot sa va descriu ce praf era in toata zona, aerul era irespirabil. Ma intreb daca cei care locuiesc in zona nu le-au facut o plangere la Garda de Mediu.
- privelistea pe latura de sud-este este magnifica: se vede cimitirul Marcuta in toata "splendoarea" lui. In prezentarea de pe site ar fi putut sa mentioneze si acest punct de "maxim interes", aflat la doar 10 minute de mers pe jos...Cine si-ar dori sa urmareasca spectacolul inmormantarilor live?
- zona este plina de "indieni". De altfel in santier erau vreo 20 care cautau fier vechi, sub ochii paznicului care statea cu mainile incrucisate si se uita la ei, cum misunau de zor pe langa cupa excavatorului in functiune. I-am si filmat, am sa-mi fac timp intr-o zi sa pun filmul pe Youyube.
- s-ar putea spune ca este o zona linistita, daca nu s-ar fi auzit din blocul vecin 2 chinezi care se certau rau de tot, urlau de credeam ca unul dintre ei va sfarsi intr-o valiza...Cu ocazia asta am aflat ca blocurile din vecinatate sunt populate exclusiv de chinezi.
- revin la trafic: dimineata intre 8 si 9, seara intre 17-19 Fundeniul este blocat in zona intersectiei cu Pantelimon. Deci daca vii dinspre Doamna Ghica sau Pipera, coada este de cca 1 kilometru in aceasta zona, adica 20-30 de minute de blocaj in trafic. De asemenea accesul dinspre centru este foarte greoi in zona Delfinului din cauza Mega Mall. De cate ori sunt nevoit sa merg prin zona aia imi blestem zilele, din pacate nu sunt rute ocolitoare.

Concluzia: un fiasco uns cu miere care sa ia ochii fraierilor....

Edited by gentlegiant, 12 September 2017 - 07:10.


#38
gentlegiant

gentlegiant

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 12.09.2017
@ reprezentatul estic parK,....spui ca esti reprezentant al construcorului. Voi ii invatati pe muncitori sa se pise pe la gardurile vecinilor, de pute a urina in toate imprejurimile? Te intreb ca sa stim si noi cat bun simt aveti...

Edited by gentlegiant, 12 September 2017 - 18:46.


#39
floterminator

floterminator

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 170
  • Înscris: 03.03.2008
S-au zgarcit rau.....eu nu support peretii de rigips....puteau sa-I faca macar de BCA......

#40
hristeaflorinteodor

hristeaflorinteodor

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 23.09.2017
Si eu in calitate de viitor proprietar de apartament cu 2 camere in #EsticPark sunt cam dezamagit. Initial trebuia sa ma mut in august, noul termen este octombrie/noiembrie.
Singurul avantaj este ca am jobul in zona insa confirm faptul ca pe sos Fundeni e teroare in trafic si de cand cu modificarile pe sos Pantelimon si constructia MegaMall s-a aglomerat si mai mult zona.
Acum ma gandesc daca nu cumva cu 65.000 imi construiam o casa undeva mai la tara, totusi 1mp construit este 500EUR fata de 1000-1300 EUR cat platesti pentru un apartament aproape comunist mobilat de la Ikea.
Chiar daca totul pare "minunat" blocul fiind amplasat pe malul Lacului Dobroesti, ceea ce nici dna. Alina Andrusca si nici dl. Valentin Zaharia nu mi-au mentionat, desi dl Zaharia locuieste in Sat / Comuna Dobroesti, este mirosul insuportabil care vine de la acesta oaza. Am avut "norocul" sa ajung de cateva ori in zona, mai spre seara dupa job, ca sa ma uit in ce stadiu se mai afla santierul (da stiu voi locui o perioada in plin santier cu praf si zgomot pana se finalizeaza tot ansamblul de blocuri) si am fost bruscat olfactiv de un miros persistent de canalizare, de fapt mai degraba fecale/urina de origine animala combinat cu apa statuta si un miros de fum de cauciuc sau plastic ars.
Asa am aflat ca locuitorii comunei / satului Dobroesti, preponderent de origine bulgara si cativa de etnie rroma sunt mari crescatori de vaci, porci, oi si ghiciti in ce lac isi deverseaza treburile mari si mici de la animale? Mirosul era insuportabil in acele zile relativ caniculare, iar vecinii de culoare din corturile amplasate pe marginea lacului fie ardeau cabluri pentru "reciclarea" cuprului din cine stie ce cabluri, fie doar se "protejau" cu fum de invazia de insecte si de tantari sosita din zona stufului des crescut pe malul cealalalt al lacului, da e plin se insecte precum tantari, paianjeni si niste buburuze verzi care miros urat daca le atingi sau omori, bleah Posted Image sper sa pot sta pe balcaon in zilele caldurose, desi cel putin de cate ori am tras masina pe dreapta in zona persista ori acel miros de fosa, canalizare, hazna ori cel de fum ori combinate, in functie de ora, prepondenrent seara cand ies tantarii Posted Image
Ce sa zic, traiasaca marketingul, nu e prost cine cere ci ala care se ofera sa plateasca, chiar am intrebat la Libra Bank care a finantat acest maret proiect, probabil cu banii obtinuti din vanzarea terenului Electroaparataj pe care sta mandru MegaMalul-ul si nici vorba de cele 70% sau 80 de apartamente deja vandute Posted Image observ ca sunt foarte activi in finantarea dezvoltatorilor din domeniul imobiliar, au ceva expunere si sper sa nu mai fie vreo bula ca in 2008

https://www.libraban...ipotecar_online

Recent m-am interesat pe la primarie si asa cum zicea cineva mai sus intr-adevar urmeaza sa se aglomereze zona cu inca 3 blocuri de 12 etaje in zona, poate cu ocazia aceasta dispare mirosul de cauciuc ars generat de "locatarii" terenului viran si cainii maidanezi destul de agresivi si latratori din zona, desi probabil mirosurile persistente si hidrogenul sulfurat din marele WC probabil dispare doar cu amenzi si controale de la mediu, cel putin pe cele 2 poduri care leaga Satul / Comuna primitiva a Dobroesti-ului de restul civilizatiei nu se pot parcurge cu geamul deschis la masina.
Din ceea ce imi povestea domnul primar, mi-a dat de gandit infrastructura de utilitati, foarte limitata, respectiv apa, gaz, canalizare si energie electrica la care vor fi conectate / sunt deja conectate noile ansambluri. Exista cate o singura teava de gaze naturale si una de apa potabila + canalizare & ape pluviale si o retea electirca care deservesc atat comuna Dobroesti cat si toate constructiile prezente si viitoare din zona, sunt deja blocuri pline ochi cu chinezi (probabil fac naveta pana la Dragonul Rosu), complexul Atlantis One Residence, Estic Park, plus noul PUZ la nr.86 si un spital/ centru de imagistica radiologie la nr.20.
Attached File  PUZ nr 86.jpg   596.11K   52 downloads Attached File  PUZ nr 20.jpg   868.65K   50 downloads
Ma tem sa nu ajunga un fel de Voluntari unde pica curentul iarna / vara si iti palpaie flacara la aragaz sau mai rau nu porneste centrala ca se injecteaza prea mult aer sa fie "presiune" pe teava in iernile geroase plus ceva scurgeri de radiatii in zona cum au si cei de langa institutul oncologic Fundeni de iti tresare geiger meterul, nu chelesti instant dar detecteaza niste milisieverti rataciti prin crapaturile institutului.

Viitorul suna promitator si inghesuit!

Edited by hristeaflorinteodor, 23 September 2017 - 22:38.


#41
hristeaflorinteodor

hristeaflorinteodor

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 23.09.2017
Parca involuam, ne retragem in locuri cat mai aglomerate, in apartamente inghesuite si scumpe fara o infrastructura durabila si o dezvoltare hotica, ma gandeam cum exista totusi suficient de mult spatiu dar se construiesc blocuri cu zeci de etaje fix in buza malului langa lac, bine ca nu se construiesc direct in balta, se taie spatiul verde dintre blocuri si se construiesc alte cutii de chibrituri capitaliste, cica "mai bune" decat cele comuniste, nu mai zic de spitalul sau policilinica cu radiatii contruita pe un petic de pamant fix intre blocuri si parculetul unde sunt plimbati copiii, daca creste incidenta de leucemie in zona stim care e sursa Posted Image

Viitorul suna "promitator" !

Edited by hristeaflorinteodor, 23 September 2017 - 23:09.


#42
floterminator

floterminator

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 170
  • Înscris: 03.03.2008
De ce ai mai luat acolo..eu am fost, m-am speriat si am plecat.....

Edited by floterminator, 24 September 2017 - 17:43.


#43
irina_anda

irina_anda

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 25.09.2017
Pe langa cele spuse in ultimele posturi si confirm la randul meu traficul infernal la prima ora, 7- 8:30, mirosurile insuportabile venite din zona lacului, mai adaug un amanunt deloc de neglijat. Am fost si eu saptamana trecuta la o vizionare si am fost inspirata sa-l iau cu mine pe tata, care a copilarit in satul Dobroesti. Cand am ajuns la complexul Estic Park, tata mi-a spus doar atat: sa nu faci greseala sa cumperi aici, blocul este construit exact pe una din fostele gropi de gunoi ale orasului. Groapa incepea exact unde este complexul si se continua peste drum, pana aproape de cimitirul Marcuta. Daca tot am ajuns acolo am zis sa-mi fac macar o idee, asa ca am intrat la vizionare: apartamente mici, in interior se aude orice zgomot pentru ca izolatia peretilor de carton ori nu exista ori este ineficienta, deci nu poti avea pic de intimitate. La final am prins si aceasta imagine, care este o sectiune a zonei excavate si care confirma pe deplin ce spune tata: se vad straturile de gunoi, in special in partea stanga a imaginii, asta este fundamentul real al acestui complex.

[ https://image.ibb.co/hxuFok/DSC_2001.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Attached Files


Edited by irina_anda, 25 September 2017 - 15:53.


#44
esticpark

esticpark

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.02.2017
Foarte interesant cand mai multe postari cu acelasi subiect sunt facute aparent de mai multe persoane, ce si-au creat conturi noi in aceeasi zi in care au si postat despre fix acelasi subiect.

#37  gentlegiant Posted 12 September 2017 - 07:47 Înscris: 12.09.2017
#40  hristeaflorinteodor Posted 23 September 2017 - 23:11 Înscris: 23.09.2017
#43  irina_anda Posted 25 September 2017 - 16:41 Înscris: 25.09.2017

Poate fi pura intamplare, eu insa tin sa-l salut cu respect pe vecinul nostru georgebb2016 si sa-l felicit pentru atentia ceva mai mare acordata gramaticii limbii romane.
Pentru ceilalti, reamintesc ca proiectul se afla in continuare in Bucuresti, care in, tot in continuare, are aceleasi probleme administrative si culturale (trafic aglomerat, curatenie, educatie etc.). Pentru cine doreste aer fin de Dorobanti, nu recomandam proiectul nostru. In ceea ce priveste rau-famata Comuna Dobroesti (apreciez ca a scris corect, fara "i"), intr-adevar, locuitorii au se pare origini bulgare (asa am auzit din folclor), ceea ce ii face mai rai decat oribilii unguri (scuze bunului meu prieten Lukacs) si cotropitorii tatari. Este adevarat, sunt crescatori de animale si legumicultori, iar ouale pe care le cumpar de la ei sunt uneori murdare de gainat iar laptele chiar miroase a vaca - bleah (pentru fiica si fiul meu care "sufera" pentru ca locuiesc in Dobro-City: ouale nu cresc in cofraje, laptele nu apare instant in cutii, iar la radacina rosiilor se pune rahat, pardon balegar, pardon ingrasamant natural).
Cel mai tare m-a amuzat problema spitalului Fundeni unde tin radiatiile in camere inchise dar mai scapa pe la crapaturi... sau vorbea de Cernobal...??? Nu mi-e clar, insa am doua familii de doctori, unul chirurg oncolog si celalalt cardiolog, ce lucreaza la Fundeni. Maine dimineata o sa ma uit mai atent... o fi parul lor natural sau o fi peruca???
Concluzii:
- nu mai locuiti in Bucuresti sau chiar Romania (din cauza ca este deja locuita);
- nu mai mergeti in concediu la bulgari;
- nu cumparati locuinta pe malul lacurilor din cauza mirosului (prietene georgebb1900toamna, este acelasi rau Colentina care trece si prin Floreasca - hai repeta dupa mine: Municipiul Bucuresti este strabatut de doua rauri - Dambovita si Colentina)
- nu va mai faceti radiografii dentare (mai ales panoramica 3d - costa cam mult).

ps.
georgetoamna - mai soft, mai cu perdea ca sa nu ne prindem

ps2
pentru cine are geiger meter este invitatul meu la o cafea

ps3
izolatia fonica am testat-o pentru ca eram personal curios (inca mai am boxa si decibelmetrul)
intrebare pentru cei cu imaginatie: prin ce se propaga sunetul mai bine, printr-un mediu compact, solid (zidarie de bca tencuita) sau prin straturi diferite, gipscarton-aer-bca-aer-gipscarton?
bineinteles trebuie stabilit un nivel de bun-simt, deoarece nu avem pretentia ca am realizat studio de inregistrari.

ps4
celor dornici sa pedaleze in aer liber le recomand sa traverseze Com. Dobroesti si pot ajunge cu putin efort la doua paduri superbe (4,5 km, atentie la calea ferata)
http://www.panoramio...r=kh.google.com
este posibil sa fie "fotosopata" insa primplanul este real, din pacate nu am facut personal poze

Cerem scuze inca odata, clientilor pentru care data de livrare a fost depasita, si le multumim pentru intelegerea faptului ca a fost acceptata o perioada de gratie contractuala de 90 de zile.

#45
irina_anda

irina_anda

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 25.09.2017
duamna sau domnule esticpark:

1. defensiva dvs este lamentabila, recomand dezvoltatorului sa--si angajeze un comunicator profesionist
2. eu una mi-am facut cont aici exact ca sa postez ceea ce am vazut, dupa ce am dat search pe internet pentru alte pareri in legatura cu acest complex. Presupun ca si altii au facut la fel, dar pe de alta parte, remarc interesul dvs pentru cine si cand si-a facut cont, pentru a deturna astfel subiectul real al topicului, Ati facut cursuri de propaganda manipulatoare?
3. In continuare, in acelasi spirit propagandistic, vorbiti despre oua, porci si alte cele: cumparatorii dvs nu vor un apartament in gura fermelor ci intr-o zona civilizata, unde sa nu fie asasinati de mirosuri pestilentiale. Daca tuturor ne place laptele autentic de vaca sau oua adevarate, nu inseamna sa ne mutam in gura grajdului sau a cotetului.
4. din topicurile de mai sus nu reiese ca cineva a ofensat bulgarii, as fi observat imediat cu atat mai mult cu cat tata este bulgar, a copilarit in Dobroesti. Toti s-au referit la rromi, care sunt in numar mare si in vechiul sat si in Fundeni. Dupa ce am fost in vizita la dvs m-am plimbat cu tata prin sat si intr-adevar, in zona de nord a satului s-a umplut de colorati.
5. de fapt prin aceste tertipuri de tip securisto-pesedist, deturnati atentia de la problemele reale la care ar trebui sa raspundeti: constructia complexului pe o fosta groapa de gunoi, pe malul unui lac devenit haznaua Dobroestilor. Singura legatura intre raul Colentina si lacul nostru este ca da, curge din Colentina, doar ca la asta se limiteaza orice legatura.
6. in ceea ce priveste izolatia fonica, am facut un test banal cand v-am vizitat apartamentul: l-am intrebat ceva pe tata care se afla in camera alutarata, fara sa ridic nivelul vocii. Tata mi-a rapsuns pe acelasi ton si l-am auzit perfect. De unde rezulta ca atunci cand fac sex cu sotul meu, trebuie sa o fac muteste, ca sa nu auda copilul.
7. este de inteles ca vreti sa aparati interesul angajatorului, dar acest de tip de topicuri are ca rol exact informarea corecta a potentialilor cumparatori, in conditiile in care orice vanzator scoate in evidenta doar calitatile marfii pe care o vinde, dar ascunde defectele. Este vizibil ca sunteti iritat de faptul ca oamenii se informeaza intre ei si demonteaza minciunile vanzatorilor. Un vanzator profesionist accepta defectele si le contrargumenteaza cu plusuri, numai ca dvs nu aveti ce pune in loc si atunci treceti la atac, ridiculizand potentialii clienti sau clientii nemultumiti. Lucrez de 20 de ani in vanzari, cand am avut de-a face cu vanzatori ca dvs i-am concediat direct, astfel de oameni fac mai mult rau decat bine unei afaceri.

Sanatate!

Edited by irina_anda, 28 September 2017 - 06:39.


#46
gentlegiant

gentlegiant

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 12.09.2017

 esticpark, on 27 septembrie 2017 - 22:23, said:

Foarte interesant cand mai multe postari cu acelasi subiect sunt facute aparent de mai multe persoane, ce si-au creat conturi noi in aceeasi zi in care au si postat despre fix acelasi subiect.

#37  gentlegiant Posted 12 September 2017 - 07:47 Înscris: 12.09.2017
#40  hristeaflorinteodor Posted 23 September 2017 - 23:11 Înscris: 23.09.2017
#43  irina_anda Posted 25 September 2017 - 16:41 Înscris: 25.09.2017

Poate fi pura intamplare, eu insa tin sa-l salut cu respect pe vecinul nostru georgebb2016 si sa-l felicit pentru atentia ceva mai mare acordata gramaticii limbii romane.
Pentru ceilalti, reamintesc ca proiectul se afla in continuare in Bucuresti, care in, tot in continuare, are aceleasi probleme administrative si culturale (trafic aglomerat, curatenie, educatie etc.). Pentru cine doreste aer fin de Dorobanti, nu recomandam proiectul nostru. In ceea ce priveste rau-famata Comuna Dobroesti (apreciez ca a scris corect, fara "i"), intr-adevar, locuitorii au se pare origini bulgare (asa am auzit din folclor), ceea ce ii face mai rai decat oribilii unguri (scuze bunului meu prieten Lukacs) si cotropitorii tatari. Este adevarat, sunt crescatori de animale si legumicultori, iar ouale pe care le cumpar de la ei sunt uneori murdare de gainat iar laptele chiar miroase a vaca - bleah (pentru fiica si fiul meu care "sufera" pentru ca locuiesc in Dobro-City: ouale nu cresc in cofraje, laptele nu apare instant in cutii, iar la radacina rosiilor se pune rahat, pardon balegar, pardon ingrasamant natural).

Concluzii:
- nu mai locuiti in Bucuresti sau chiar Romania (din cauza ca este deja locuita);
- nu mai mergeti in concediu la bulgari;
- nu cumparati locuinta pe malul lacurilor din cauza mirosului (prietene georgebb1900toamna, este acelasi rau Colentina care trece si prin Floreasca - hai repeta dupa mine: Municipiul Bucuresti este strabatut de doua rauri - Dambovita si Colentina)
- nu va mai faceti radiografii dentare (mai ales panoramica 3d - costa cam mult).

ps.
georgetoamna - mai soft, mai cu perdea ca sa nu ne prindem



ceea ce am citit in acest raspuns vine din noaptea mintii !!! deci problema nu este ca zona are o gramada de minusuri, important este ca unii care au vrut sa-si scrie parerea si si-au facut cu aceasta ocazie si conturi, este suspect si ca pare a fi multiaccount. Ca sa risipesc orice urma de indoiala, poti sa-mi scrii la adresa de mail [email protected] si te invit la o cafea. Trec de 2 ori pe saptamana pe-acolo, am clienti in zona si am si jobul la o aruncatura de bat, de-aia si caut sa ma mut cat mai aproape. Deci nu sunt nici george, nici vasile, sunt eu Dragos, in carne si oase.

Sa o luam pe rand: din ceea ce spune reprezentantul dezvoltatorului deducem ca da, pute balta aia, dar avem lapte si oua naturale la botul calului, si daca vrem asta putem sa traim si cu putoarea. Aloo? Te auzi ce spui? De ce nu-mi spui asta si la vizonare, cand tu vrei sa-mi scoti din buzunar 70 000 de euro iar eu vreau un apartament unde sa nu puta a fecale, care sa nu fie construit pe groapa de gunoi si care sa ofere ceva pe masura banilor platiti. Diferenta intre tine ca vanzator si eu ca si cumparator, este ca nu vezi decat comisionul pe care ti-l iei din vanzare, iar eu vad o caruta de bani pe care nu i-am furat ci i-am muncit, si cu care vreau sa cumpar o casa pentru cel putin 20 de ani si in care sa ma simt bine, nu sa-mi dau cu tesla in oua pentru teapa pe care mi-am luat-o, asa cum se intampla cu multi oameni care au cumparat apartamente in complexuri care promiteau marea si sarea, iar dupa ce au dat banii le venea sa-si puna pistolul la tampla. Deci faza aia cu oua cu gainat si balegar de vita am s-o arunc pe facebook si pe bloguri, sa vada lumea hal de explicatie din partea unui dezvoltator imobiliar!

Cineva a punctat mai sus foarte bine, acest topic nu este un loc de discutii cu dezvoltatorul, astea se pot face la telefon sau pe mail, si acolo mintiti oamenii cum stiti voi mai bine. Aici este un spatiu in care cei care au vazut deja locatia sau au informatii utile le pot face publice, pentru a ne proteja de tepe si tepari, ne ajung politicienii si guvernantii, nu avem nevoie si de voi!

Concluzie: este cel mai jalnic raspuns care mi-a fost dat sa vad de la un dezvoltator care vrea sa-si vanda cotețele, de 6 luni caut apartament, am intalnit o gramada de vanzatori, dar ca sa-mi raspunda cineva la o obiectie ca daca nu vreau putoare in casa mai bine caut in Dorobanti, este cum spuneam, din noaptea mintii. Aferim!

ps: am doi colegi care au vazut si ei locatia si nu le-a placut, am sa-i rog sa-si faca conturi (daca nu au) si sa scrie si ei cum li s-a parut, nu de alta, dar sa fim o mare familie de multiconturi...

Edited by gentlegiant, 28 September 2017 - 10:01.


#47
esticpark

esticpark

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.02.2017
Buna dimineata,

1. Dezvoltatorul nu va angaja un "comunicator profesionist" pentru ca nu doreste o campanie de contracarare a comentariilor negative, nici de cosmetizare a acestora. Pana atunci imi cer scuze pentru prestatia lamentabila, insa o fac mai mult din pasiune si pentru a-mi apara munca (nu locul de munca). Imi cer scuze, insa daca ma deranjeaza ceva in tara aceasta, nu sunt nici rromii (sunt mari talente artistice printre ei), nici mirosurile, nici vecinatatile, ci "specialistii" in tot si in toate, mai ales tatii care se bazeaza pe o vasta experienta de o viata. Ca popor de priceputi suntem cei mai buni fotbal, politica, constructii si capra vecinului.

2. Este normal sa ma intereseze cu cine dialoghez, sunt alergic la postaci (ca mine) si specialisti. In acelasi timp se poate observa ca nu au aparut conturi noi de laudatori care contracareze postarile "pertinente". Aduceti jignire nu mie, ci clientilor care au decis sa contracteze un apartament in aceasta zona, in acest proiect. Au analizat mai multe criterii, printre care si posibilitatile financiare si au luat o decizie. Nu toti avem bani de zonele ultracentrale unde nu sunt rromi absolut deloc, miroase doar a micsunele, iar oamenii au un nivel innascut de civilizatie. Nu cred ca suntem mai nespalati si prostcrescuti daca nu avem bani de Primaverii.

3. Nu ferme mari in Dobroesti, ci mai sunt cativa tarani pe cale de disparitie, care au in gospodarie si cate o vaca (rusine lor). Balegarul il folosesc ca ingrasamant si nu-l lasa pe strada ca cei care plimba caini pe Dorobanti.

4. Asa cum am mai precizat, rromii nu exista in centrul capitalei, au interzis acolo si stau cuminti la periferie. Ne-au invadat! De asemenea, nu au voie sa foloseasca mijloacele de transport in comun (White only!).

5. Eu nu m-am legat de persoana dumneavoastra sau de convingerile politice. Pentru stiinta dumneavoastra, acestea sunt si au fost neoliberale, iar in 89 aveam 18 ani si injuram partidul, deci nu am semnat nimic la secu.
Gunoiul este evacuat de pe zona de amplasament a blocurilor si va fi si de pe celelalte zone pe masura ce avansam cu lucrarile de sistematizare ale primei faze (majoritatea lui a fost evacuat in 2009). In nici un caz nu se construieste in gunoi, iar studiile geologice si receptiile zonelor de fundare demonstreaza asta.
https://ro.wikipedia...Râul_Colentina     pentru a intelege mai bine cum e cu salba de lacuri (nu inteleg cunm un lac poate sa curga dintr-un rau). Dar aveti dreptate, Floreasca si Herastrau au apa limpede, aproape potabila.

6. Daca lasati usa deschisa este normal sa va auziti, iar de usi interioare uzuale, izolate fonic nu am auzit inca. Poate ne luminati ce usi aveti acasa.

7. In primul rand nu sunt "vanzator" si nici nu am pretentia ca sunt calificat pentru asta. Este normal sa fiu iritat cand pretinsi clienti isi afiseaza ingrijorarile legate de trafic, calitatea aerului sau a apei din lac. Nu mai vorbesc de radiatii remanente. Chiar nu va dati seama cand exagerati? Ma acuzati pentru ca dezvoltam o zona in Bucuresti? Da, vinovat, am gresit orasul, si tara, la fel ca si dumneavoastra.
Veniti cu cineva calificat, asa cum au venit cativa dintre clienti, insotiti de ingineri structuristi care au analizat sudiile geologice si planurile de rezistenta. Tot respectul pentru tatal dumneavoastra si pentru faptul ca va ajuta in alegerea unei locuinte perfect izolate fonic, insa nu cred ca ii poate ajuta pe cei interesati decat cel mult sa aleaga orasul in care sa locuiasca.

Atata timp cat se va improsca cu noroi in munca noastra doar pe motiv ca sunt periculoase radiatiile emise controlat in camere placate cu plumb si mediul din oras, voi fi defensiv si voi raspunde pe masura problemelor ridicate. Uimiti-ma, in ce zona locuiti, ce tip de bloc, din ce materiale sunt construiti peretii si usile si in ce domeniu activati ca vanzatoare?

Dupa parerea mea, un post serios, care ar fi demn de luat in seama si care se doreste a-i ajuta pe cei interesati, va contine lucruri negative, dar si pozitive. Nu cred ca despre un ansamblu rezidential pe care l-ati vizitat puteti scrie doar lucruri rele. Imposibil sa nu avem si noi macar un perete drept...

Cat priveste postarile din ultima luna, pe langa faptul ca sunt conturi nou create, este mai mult decat ciudat ca timp de 6 luni sa nu te bage nimeni in seama (martie-august) si dintr-o data vine o avalansa de comentarii in care se balaceste acelasi noroi: trafic infernal, aer si apa poluate, vecinatati dubioase si cam rustice etc. Traim intr-o lume din ce in ce mai ocupata si mai dezinteresata de grija celorlalti. Ce probabilitate exista sa apara in aceeasi perioada trei persoane la fel de suparate, la fel de "informate", si cu acelasi chef de scris. Pe toata softpedia majoritatea comentariilor au cateva randuri. Doar in cazul in care a fost cineva afectat personal, a cumparat o locuinta si are probleme, am vazut sa se straduiasca in scris atat de mult. Raman in continuare la parerea ca aceste conturi (patru cu cel din martie), sunt una si aceeasi persoana, care este vecina cu santierul. Ne cerem scuze inca odata pentru disconfortul creat!

#48
esticpark

esticpark

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.02.2017
Domnule Dragos,
Ne-ati vizitat astazi, insa nu ati solicitat sa stam de vorba, ati vorbit doar cu colegul meu de la Coldwell?
Va multumim pentru interesul acordat, insa nu avem pretentia ca putem multumi pe toata lumea. Avem in schimb numerosi clienti care abia asteapta sa se mute. Ii rog pe dansii sa va spuna de ce ne-au ales.
Ma numesc Valentin Zaharia si va astept la acea cafea sa comunicam direct.
Va rog nu "aruncati" nimic pe bloguri deoarece nu urmaresc niciunul, iar cont de facebook nu am. Ar fi pacat sa pierdem din farmecul acestei "relatii" prin neprezenta mea.
Va multumesc.

#49
Fastless

Fastless

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 260
  • Înscris: 08.05.2017
Salut Valentin. M-am distrat copios citind comentariile. Greșeala ta a fost sa te pui cu lumea. postaci (ca mine) (ca mine) pe care i-am întâlnit pe multe alte thread-uri.
Ești penalizat, pt ca ai început sa faci reclama aici... Cat despre atacurile concurentei, crede-mă este o iluzie, nu exista concurenta pt voi decât poate din partea celor de la Citta... Cred ca trebuie sa vb cu ei sa nu va mai atace. În rest, ați avut mare curaj și poate disperare sa va apucați sa promovați  un proiect ce se dorește a fi smeker într-o zona de kk. Sper sa reușiți, pt ca dacă veți reuși o sa fiți eroii mei. Cum era vorba aia, adevărații afaceriști nu se pliază pe piețe, le creează. Xd:) bafta.

Edited by Fastless, 29 September 2017 - 08:44.


#50
irina_anda

irina_anda

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 25.09.2017
Stimate domn Valentin Estic Park,

Daca va uitati la postul meu initial, contine fix 7 randuri si o fotografie. Ma recomand si eu la randul meu, sunt Irina Postelnicu, director de vanzari la un dealer auto situat in Pantelimon, la iesirea din Bucuresti - asta ca sa intelegeti de ce caut activ un apartament in zona. Din pacate nu sunt nici pe departe vecina cu santierul - asa cum insinuati - sau daca distanta de 7 km intre zona unde stau si Pantelimon se considera vecinatate, puteti spune ca suntem si vecini, treaca de la mine.

Daca nu ati fi dat la obiectiile noastre un raspuns atat de arogant, nu mi-as fi pierdut timpul cu detaliile din urmatorul post, dar observ ca va pastrati in continuare tonul arogant in comunicare. Daca considerati ca aceasta abordare va aduce noi clienti sau va fideliza pei cei potentiali, va urez succes. Pentru cultura dumneavoastra generala, va rog sa tineti minte o formula simpla, care se invata la toate cursurile de vanzari  - incepand cu cele basic, pana la cursurile post universitare de business management si marketing: Un client multumit iti va aduce inca DOI, un client nemultumit iti va alunga ZECE potentiali clienti!

Cu astea fiind spuse, va urez succes si numai bine, aici nu mai am nimic de spus.

#51
esticpark

esticpark

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.02.2017
Salut Fastless,

Multumesc pentru apreciere si urari. Mi s-a mai recomandat sa nu raspund la aceste atacuri, insa nu pot rezista.  Ce poate sa strice, mai aflam lucruri noi, mai impartasim din experientele noastre. Pana la urma, macar daca ne descretim fruntile, tot e ceva.
Numai bine si tie!

#52
Groh

Groh

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,595
  • Înscris: 03.09.2008
Orice asa zis postac (ca mine) poate fi un potential client.
Evident,pe forumuri sunt o gramada care nu au sau nu au avut nici un interes sa cumpere,sunt agenti,sunt agenti de la concurenta si cativa potentiali cumparatori care pot fi influentati sau nu de postarile fiecaruia.
Evident,o persoana inteligenta filtreaza aceste postari.Dar daca reprezentantul firmei respective vorbeste pe un ton superior,atunci acel potential cumparator se poate duce in alta parte,ofertele fiind gramada in acest moment.
Evident,acest lucru il stiu si reprezentantii ansamblurilor rezidentiale care pot cu usurinta refuza sau persifla potentiali clienti,deoarece in orice moment sunt altii 10 la usa,pregatiti sa cumpere.
Pe de alta parte,va veni si ziua cand oferta va fi mai mare decat cererea si atunci se va schimba comportamentul agentilor/dezvoltatorilor si vor discuta altfel cu clientii.


#53
leusteanul

leusteanul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,548
  • Înscris: 09.09.2017
Foarte amuzanta faza cu postacii (ca mine) (ca mine)
Asa-zisii postaci (ca mine) isi fac o prima parere despre ansambu prin ceea ce comunicati. Sunteti interfata intre clienti / postaci (ca mine) si dezvoltator.
Si trebuie sa fiti cat mai obiectiv.

Edited by leusteanul, 29 September 2017 - 19:19.


#54
esticpark

esticpark

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.02.2017
Stimata Doamna Irina,

Imi cer scuze ca v-am incadrat la categoria comentatorilor rauvoitori. De asemenea imi pare rau ca oferta noastra nu v-a satisfacut.
As dori totusi sa mai fac niste precizari, dar nu inainte de a atrage atentia ca vor fi oarecum off-topic, pentru a nu plictisi inutil pe toata lumea.

Mi s-a mai spus si de catre colega "Hiena" de mai sus ca as fi arogant. Este posibil, insa nu inghit persoanele care se dau specialisti dar nici macar nu au bunul simt sa faca o simpla cautare pe internet. Cum sa ai pretentia ca ajuti cu o informatie, cand confunzi geologia cu geodezia sau ca betonul macinat (concasat) poate fi folosit la noile fundatii (se foloseste ca strat suport pentru zonele de lucru). Nu este insa cazul dumneavoastra.

Dumneavoastra procedati insa altfel, prezentati un simplu test, empiric, din care rezulta ca apartamentele au zero izolatie fonica, iar anumite activitati trebuie doar mimate. Va invit sa testam stiintific cu un aparat de masura. Totusi sa fim rezonabili, nimeni nu foloseste in interiorul apartamentelor usi capitonate sau izolate fonic. Totusi, vata minerala este recomandata ca izolator fonic, nu vad cum un perete din caramida tencuita ar putea fi izolator. Este o intreaga stiinta in ceea ce priveste propagarea sunetului si materialele absorbante. Niciun dezvoltator nu va folosi materiale fonoabsorbante profesionale din cauza costurilor ridicate. In rest, daca vecina de deasupra are gresie in casa, vom auzi intotdeauna cand pleaca de acasa pe tocuri.

Ma acuzati de manipulare, insa dumneavoastra cum procedati? Toate testele si afirmatiile sunt facute sau insotite de un martor in varsta, figura paterna pe cuvantul caruia se poate baza orice tanar. Va invidiez ca la varsta de 42 de ani va puteti bucura de suportul tatalui dumneavoastra. Ii urez sanatate si putere de a va ajuta in continuare. Poate ar fi insa cazul sa incepeti sa analizati si sa luati decizii de una singura sau impreuna cu sotul. Daca as spune ca Dacia sau Renault pe care le vindeti trucheaza testele pentru noxe, cum ati reactiona? Asa mi-a zis tatal unui inginer auto.

In ceea ce priveste produsele pe care le oferim, sunteti intr-o mare eroare. Nu contest ca un client multumit poate aduce inca unul. In cazul automobilului, clientul va fi intotdeauna multumit daca se invarte roata, consuma putin si a fost ieftin. Sa fiu rautacios si sa zic ca decat Renault nou la 15000 mai bine una germana sh (chiar iti iei masina de banii astia). E putin greu de concurat iar daca isi asuma riscul intretinerii ridicate este multumit si acesta. Au scos toti producatorii icoanele de la naftalina in speranta ca v-a mai aparea vreo taxa. Si se pare ca va aparea. Si va fi meritul specialistilor in vanzari ca se vor achizitiona mai multe automobile noi.
Dar sa revenim, nu ma plang ca dezvoltatorii nu beneficiaza de vreo taxa protectionista (impozit mai mare la apartamentele vechi deoarece polueaza mai mult), atat timp cat este la fel pentru toti. Sa nu imi ziceti de tva 5% deoarece asta avantajeaza dor cumparatorii, pentru cine cunoaste. Spre deosebire de automobil, unde nu va acuza nimeni ca sufocati traficul deoarece vindeti foarte multe masini, o dezvoltare rezidentiala va fi acuzata de asta. Degeaba prezint studiul intocmit pentru obtinerea avizului de la comisia tehnica de circulatie pentru ca nu-l va lua nimeni in serios.

Clientii nostri nu au nevoie de informatii de aici, unde toti se ascund in spatele unui paravan si emit pareri. Va asigur ca sunt persoane inteligente care stiu ca au de luat o hotarare majora, uneori pe viata. Sunt in acelasi timp constienti ca zone perfecte nu exista in Bucuresti atat timp cat sistemul administrativ este imperfect si sarac. Ne viziteaza insa de mai multe ori, la diferite ore, constata ca nu miroase nimic (cel mult lacul de vis-a-vis de Cora si Auto Marcus deoarece daca nu are apa vara, expune stratul de mal de pe fund - namolul miroase mai mult datorita microorganismelor expuse, in rest traiesc foarte bine lebede si rate acolo - vorbim de o distanta de 3-4 km), verifica personal sau cu ajutorul aplicatiei Waze si constata ca la orice ora ajung in centru in 25-30 min, afla ca Dobroiestiul are o retea separata de canalizare si apa menajera, blocul are propria statie de pompare, pentru ca presiunea sa fie aceeasi la ultimul etaj ca la parter, gazele naturale sunt suficiente iar energia electrica vine prin retea de medie tensiune din statiile Fundeni si Morarilor. Sunt de asemenea realisti si nu isi imagineaza ca vreun dezvolator poate garanta furnizarea acestora fara intreruperi, asa cum nu exista garantia ca va exista benzina la statie. Afla de la mine sau de la colegi ca nu suntem raspunzatori de gusturile muzicale ale vecinilor. Mai afla si ca dezvoltatorul nu este responsabil de intretinerea spatiilor comune, ci ei insisi prin asociatia de proprietari, care va angaja sau nu o firma de curatenie si administrare. Dezvoltatorul va fi pana la un moment dat proprietar, ca si ei si va plati pentru intretinere. Nicaieri in lumea asta nu vine primaria sa-ti faca curatenie gratis in bloc. In acelasi timp, nici dezvoltatorul, nici vreun angajat nu-si va face propria firma de administrare. Si nu doar pentru ca am hotarat eu asta, ci pentru ca este dreptul asociatiei sa contracteze pe cine doreste.
Ar mai fi multe de spus, despre constructor care nu a fost ales pe sistemul celui mai mic pret, dirigintii de santier, controalele de la ISC, managerul de proiect care are calificare de inginer structurist, auditul trimestrial de la KPMG, auditul intern de la firma mama, controalele pentru rambursare de TVA, securitatea si siguranta muncii, sistemul de calitate asigurat de constructor prin persoane autorizate, notar, cadastru, topometrist, certificat energetic, Coldwell pentru vanzari si marketing, plan de afaceri, obtinere credit banca etc.
Daca va mai spun si ca dezvoltatorul are doar doi angajati care au administrat aceste firme si persoane autorizate ce au realizat constructia, o sa ma catalogati din nou arogant, securist s.a.? Psd-ist nu sunt pentru ca nu am rude sau cunostinte angajate in proiect.
Si da, finalizam prima faza, cu ceva intarziere prin grija autoritatilor locale.

Multumesc pentru urari, la fel va doresc!

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate