Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...
 Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?
 Free streaming SkyShowtime de la ...

Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...

Mezina familiei, Merida BigNine

The Tattooist of Auschwitz (2024)
 

Estic Park - Soseaua Dobroesti - Pantelimon

- - - - -
  • Please log in to reply
133 replies to this topic

#55
hristeaflorinteodor

hristeaflorinteodor

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 23.09.2017
Stimate domnule Zaharia,

In primul rand nu cred ca sunt vecinul dvs. deoarece personal nu imi aduc aminte sa locuiesc in zona santierului dvs ori pe B-dul Nicolae Balcescu si cred ca nu ne-am intersectat vreodata pe B-dul Libertatii ori Sos. Odaii, deci posibil sa fie doar putina paranoia, desi eu am rugat toti prietenii sa isi faca conturi pentru denigrarea proiectului (ironic!)

Eu sunt un "beneficiar prin alianta" al unui apartament din blocul respectiv, prin gradul de rudenie cu unul din beneficiarii finali, de aceea mi-am permis sa fac cateva remarci obiective, imi cer scuze ca au fost multe randuri, probabil eram eu nescris de multa vreme ori poate suficiente aspecte in neregula, pe viitor voi fi mai concis.

Asadar, beneficiarul se declara multumit de vorbele ticluite si planurile 3D, stiti cum e cu "vai de parintii care nu asculta de copii"? In acest caz va fi invers, observ ca dezvoltatorul se pune bine cu beneficiarul, dar uita de unde vin banutii, sper ca nu sunteti impotriva parintilor prea grijulii nu?

In fine cand se vor lovi de problemele descrise de toti "amicii" mei postaci (ca mine) (ca mine) (ironic!) se vor lamuri cum e cu H2S emanat de namolul baltii, faptul ca vor locui o perioada in plin santier, iar cu bunavointa autoritatilor locale se vor prelungi termenele etc.

Sincer nu cred ca abordarea dvs este una tocmai corecta, nu mai zic de modul in care orice problema semnalata de un potential sau actual beneficiar este transformata intr-o problema a acestuia si nu a proiectului, e chiar asa anormal sa iti doresti o tara ca afara? si sa traiesti intr-o normalitate?Posted Image  

Oare toti suntem niste tampiti, agramati, postaci (ca mine) (ca mine), vecini nemultumiti ori snobi care isi doresc Drobanti la pret de "nimic" la 1200-1500euro/mp?
Impozitul stiu ca e in sectorul 2, deci ca pe B-dul Dacia daca am retinut eu bine.

Cat despre radiatii acestea nu ajung pana la dvs in zona, insa va rog sa ma scuzati ca nu pot fi de acord cu faptul ca se construiesc clinici si spitate private intre blocuri si langa locurile de joaca ale copiilor, repet nu are legatura cu proiectul dvs. insa totusi e in zona, recunosc ca eram offtopic cum se zice in limbaj de forum.

Operatia a fost un succes, pacientul e mort, in mod evident mortul e vinovat ca banii au fost platiti (sau amanetati pe 30 de ani) deci sa mergem mai departe.

 esticpark, on 28 septembrie 2017 - 18:19, said:

5. Eu nu m-am legat de persoana dumneavoastra sau de convingerile politice. Pentru stiinta dumneavoastra, acestea sunt si au fost neoliberale, iar in 89 aveam 18 ani si injuram partidul, deci nu am semnat nimic la secu.
Pentru exactitate - 19 ani si 10 luni Posted Image o varsta poprice zic eu.

Ce imi doresc eu mie, va doresc si dvs.!

Cu respect,
I. Mocanu

#56
esticpark

esticpark

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.02.2017
Domnule hristeaflorinteodor alias I. Mocanu, georgebb2016 sau gentlegiant,

Sunt si eu frecvent consumator al informatiilor de pe forumuri privind calitatea sau caracteristicile unui produs, iar uneori chiar ma ghidez dupa acestea (recunosc ca nu-mi aduc si contributia, tot respectul pentru cine o face corect si dezinteresat).
Am comentat si textul dumneavoastra si v-am provocat din doua motive:

1. Contine informatii si ipoteze aberante de genul contaminarii cu radiatii, povestile primarului cu care ati stat la sfat, insectele care sunt doar in aceasta zona, prezentarea unor intentii de elaborare a unor documentatii de urbanism ca si cum ar fi constructii certe, expertize asupra costurilor de construire sau bule imobiliare. Domnule Mocanu, v-am mai atras atentia sa nu-i mai considerati prosti pe cei care doresc informatii din medii ca acesta si sa nu mai ajungeti in aria penibilului cu astfel de istorii. De cand este o calamitate existenta clinicilor si a spitalelor in interiorul oraselor. Nu pot spune insa acelasi lucru despre existenta dumneavoastra.

2. Imi doresc sa cunosc persoana din spatele nickname-ului de pe forum. Ne-ar ajuta sa aflam si calificarea sau experienta, pentru a cantari in ce masura ne putem baza pe cuvantul lor si pentru a incerca sa corectam eventualele lipsuri. Atat timp cat veti face greseli flagrante de gramatica sau tehnice, avem tot dreptul sa fim aroganti, pentru ca ne consumati timpul si ne agresati circumvolutiunile. Aroganta oamenilor pe care i-am cunoscut, incepand cu profesorii, m-a motivat sa citesc si sa invat mai multe pentru a nu ma mai simti inferior. Era mai bine daca radeam de dumneavoastra? Nu pot s-o fac deoarece Montesquieu ne sfatuia: "Nu radeti de prosti, fiindca-si vor inchipui ca au umor.".

Daca sunteti atat de preocupat, amabil si calificat in a oferi informatii, va propun sa ne intalnim la proiect si sa invitam pe oricine este doritor de a afla realitatile din zona sau calitatea constructiei. Va promit ca o sa va astept cu un contor Geiger nou nout, doar alegeti modelul iar dezvoltatorul va plati si orice test de apa, aer, namol etc. (doar sa nu aveti pretentia sa fie numarate insectele din Bucuresti sau sa fie testate mostrele pe statia spatiala internationala). As prefera intr-o sambata ca sa avem mai mult timp si mai multe persoane interesate disponibile.

Mai am o rugaminte, va rog sa va puneti de acord cu tatal doamnei Irina, deoarece dansul afirma ca este plin de rromi, iar dumneavoastra ca sunt doar cativa. Propun sa ii numaram si sa le punem o stea in piept, dar nu galbena pentru ca a mai fost (poate una de la un automobil de lux).

Daca tot ati facut efortul sa imi calculati varsta in 89, pentru a putea verifica daca puteam fi un securist cu experienta, primele zile ale acelui an chiar am avut 18. Chiar m-ati facut sa rad domnule Mocanu. Si nu va faceti iluzii, nu aveti umor!


Cu respect nu va salut, ci o fac prin faptul ca verific textul de doua ori inainte sa postez.
Multumesc.

#57
esticpark

esticpark

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.02.2017
Lacul Dobroesti azi (raul Colentina).

Attached Files


Edited by esticpark, 01 October 2017 - 21:44.


#58
conu71

conu71

    Termopanist

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,066
  • Înscris: 22.06.2004
posturile cu numarul 45 si 46 de pe acest topic din 28 septembrie 2017 ale userilor Irina_anda si gentlegiant au acelasi ip. momantan nu banez conturile dar voi urmari discutiile ulterioare

#59
esticpark

esticpark

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.02.2017

 conu71, on 02 octombrie 2017 - 10:28, said:

posturile cu numarul 45 si 46 de pe acest topic din 28 septembrie 2017 ale userilor Irina_anda si gentlegiant au acelasi ip. momantan nu banez conturile dar voi urmari discutiile ulterioare

Va multumesc foarte mult pentru clarificare!

#60
conu71

conu71

    Termopanist

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,066
  • Înscris: 22.06.2004
am si eu o intrebare la care nu s a raspuns pana acum. poza urmatoare este facuta la una din fundatiile blocului?

Attached Files



#61
esticpark

esticpark

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 24.02.2017
Buna seara,

Poza de mai sus nu este facuta pe amplasamentul viitoarei fundatii a cladirii, ci in exteriorul acesteia in zona de montare a macaralei si este afectat un strat de 1-1,5 metri, in anumite portiuni. Dupa construirea cladirii, aceasta zona va fi excavata pentru executia drumurilor si a infrastructurii. La solicitarea clientilor, punem la dispozitie, asa cum am mai facut, studiile geologice (unde se poate vedea exact stratificatia terenului), precum si proiectele de structura, inclusiv cel de piloti. Aceasta solutie de fundatie speciala se alege in mod frecvent pentru terenuri situate in apropierea albiilor raurilor si urmareste transmiterea sarcinii intr-un strat mai stabil, de obicei pietris si nisip. Toate proiectele sunt verificate de verificatori atestati MLPTL iar cel de piloti inclusiv de verificator atestat pentru cerinta Af (fundatii speciale).

Deoarece exista oarecare confuzie in ceea ce priveste rolul fundatiei si rezistenta la seism a unei cladiri, tin sa precizez (mai nontehnic) ca fundatia are strict rolul de a prelua greutatea cladirii si a o transmite intr-un strat cat mai putin compresibil (cladirea nu se scufunda), pe cand rezistenta la seism este data de flexibilitatea structurii de rezistenta ce previne ruperea acesteia.

"2.1. Soluţia fundării pe piloţi la construcţii se adoptă în cazul în care terenul bun de fundare se găseşte la adâncime mare, iar încărcările date de construcţie sunt mari. Utilizarea piloţilor este în general legată de existenţa la suprafaţa terenului a unor strate puternic compresibile. Se urmăreşte în general coborârea piloţilor până la un strat practic incompresibil pentru ca piloţii să fie purtători pe vârf. Dacă până la adâncimi accesibile cu utilajele disponibile nu se întâlneşte un strat de bază incompresibil se folosesc piloţii flotanţi.
2.2. Adoptarea soluţiei de fundare pe piloţi se face numai în baza unui studiu tehnico-economic prin care să se demonstreze că această soluţie este mai avantajoasă prin comparaţie cu alte soluţii de fundare directă de suprafaţă pe teren natural sau pe teren îmbunătăţit."
Mai multe date pur tehnice referitoare la solutie puteti gasi aici: http://sistemehale.r...ru-fundatii.pdf
Sau despre structura geologica: http://metropotam.ro...-art9804143982/


Mai jos aveti poze facute astazi, cu zona pregatita pentru executia pilotilor.

Attached Files


Edited by esticpark, 02 October 2017 - 20:48.


#62
conu71

conu71

    Termopanist

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,066
  • Înscris: 22.06.2004
multumesc pt raspuns si succes

#63
NairaM87

NairaM87

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 14.11.2017
Buna ziua,
eu voi fi unul dintre fericitii proprietari si chair cred ca peste 6 ani cand va fi finalizat tot proiectul, chiar va arata foarte bine. Am citit si comentariile din acest topic iar unele am impresia ca sunt facute doar asa de dragul de a ma baga in seama. Pentru cei care tot spun de interlopii, coloratii, indienii din Pantelimon chiar ar fi interesant sa ne spuneti unde locuiti voi? Eu sunt, vorba cantecului, nascut si crescut in Pantelimon ( daca stiti despre care cantec e vorba :) ) si am cautat sa ma mut doar in aceasta zona din motivele mele pur personale. Celor care nu le convine zona va rog sa va mutate pe un topic specific zonei voastre si o sa primiti doar aplauze. Sincer pe multi de aici, nici nu mi-as dori sa va am vecin asa ca mai bine ca nu o sa va mutate in Estic.
am si o intrebare pentru domnul Valentin, si anume daca aveti idee cand este programat blocul pentru a fi receptionat de catre Primaria s 2 ? Nu de alta dar am dat comanda de mobila, am luat electrocasnicele si vrem sa ne mutam : ) pentru a le spune si unor cum este in Estic.

cu stima,

#64
Groh

Groh

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,595
  • Înscris: 03.09.2008
-))) Din ciclul:"Posturi amuzante de pe forum".

#65
NairaM87

NairaM87

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 14.11.2017
Din ciclul ma bag in seama sa ma vada lumea dar stau acasa si frec menta pe banii lu mami si tati ;)


#66
e2velin

e2velin

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 14.11.2017

 NairaM87, on 14 noiembrie 2017 - 12:00, said:

Buna ziua,
eu voi fi unul dintre fericitii proprietari si chair cred ca peste 6 ani cand va fi finalizat tot proiectul, chiar va arata foarte bine. Am citit si comentariile din acest topic iar unele am impresia ca sunt facute doar asa de dragul de a ma baga in seama. Pentru cei care tot spun de interlopii, coloratii, indienii din Pantelimon chiar ar fi interesant sa ne spuneti unde locuiti voi? Eu sunt, vorba cantecului, nascut si crescut in Pantelimon ( daca stiti despre care cantec e vorba Posted Image ) si am cautat sa ma mut doar in aceasta zona din motivele mele pur personale. Celor care nu le convine zona va rog sa va mutate pe un topic specific zonei voastre si o sa primiti doar aplauze. Sincer pe multi de aici, nici nu mi-as dori sa va am vecin asa ca mai bine ca nu o sa va mutate in Estic.
am si o intrebare pentru domnul Valentin, si anume daca aveti idee cand este programat blocul pentru a fi receptionat de catre Primaria s 2 ? Nu de alta dar am dat comanda de mobila, am luat electrocasnicele si vrem sa ne mutam : ) pentru a le spune si unor cum este in Estic.

cu stima,
Buna ziua,

Si noi suntem in aceeasi barca cu dvs :)

#67
Groh

Groh

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,595
  • Înscris: 03.09.2008
Asteptam inca cativa noi inscrisi pe forum de 30 minute care abia asteapta sa se mute.
Prietene..nu este vorba de Estic Park.
Aceleasi fraze si texte penibile le au toti agentii de pe toate topicurile de ansambluri rezidentiale,de parca toti aveti aceeasi scoala de agenti de vanzari,sau nu.
Oamenii ca voi strica imaginea unui proiect.
Oricat ar fi de bun acel proiect,cand apari agentii cu promovarea lor de kkt si minciunile aferente,clientul isi pierde increderea.
Restul e can-can si atat.



#68
e2velin

e2velin

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 14.11.2017

 Groh, on 14 noiembrie 2017 - 12:51, said:

Asteptam inca cativa noi inscrisi pe forum de 30 minute care abia asteapta sa se mute.
Prietene..nu este vorba de Estic Park.
Aceleasi fraze si texte penibile le au toti agentii de pe toate topicurile de ansambluri rezidentiale,de parca toti aveti aceeasi scoala de agenti de vanzari,sau nu.
Oamenii ca voi strica imaginea unui proiect.
Oricat ar fi de bun acel proiect,cand apari agentii cu promovarea lor de kkt si minciunile aferente,clientul isi pierde increderea.
Restul e can-can si atat.
Prietene,

Este fix problema dumitale ce crezi si ce consideri. Chiar nu imi pun mintea cu o alta minte odihnita...

#69
Groh

Groh

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,595
  • Înscris: 03.09.2008
-)))
Sa curga complimentele.
Stai linistit/linistita.
Nu am cum sa ma supar pe agentii de vanzari.
Multi dintre ei doar atata pot,nu e vina lor.
Ma rog,sunt si agenti de vanzari pregatiti cu adevarat pentru a face aceasta meserie..dar sunt destui de rari acei oameni.
Si cu siguranta nu aici.

#70
NairaM87

NairaM87

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 14.11.2017
Esti prea limitat pentru a vedea si altceva. Si nu, nu sunt agent de vanzari, sunt chiar viitor proprietar,  dar tu, da, esti limitat.
Astept si raspunsul domnului Valentin, singurul care conteaza pentru mine.

Zi buna!

#71
conu71

conu71

    Termopanist

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,066
  • Înscris: 22.06.2004
e2velin si NairaM87 nu sunt clone

#72
Fastless

Fastless

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 260
  • Înscris: 08.05.2017

 leusteanul, on 29 septembrie 2017 - 19:16, said:

Foarte amuzanta faza cu postacii (ca mine) (ca mine) (ca mine) (ca mine) (ca mine) (ca mine)
Asa-zisii postaci (ca mine) (ca mine) (ca mine) (ca mine) (ca mine) isi fac o prima parere despre ansambu prin ceea ce comunicati. Sunteti interfata intre clienti / postaci (ca mine) (ca mine) (ca mine) (ca mine) (ca mine) si dezvoltator.
Si trebuie sa fiti cat mai obiectiv.

Ce e cu aberatia pe care ai scapat-o aici? Ce vrei sa spui, pt ca nu reusesc sa inteleg ce ai vrut sa indrugi? Daca poti citi si retine ceea ce citesti in acelasi timp, o sa vezi ca nu m-am pronuntat in nici un fel vis-a-vis de proiect, am spus doar ca zona e de kk. Pentru ca o cunosc, probabil spre deosebire de tine, pt ca am montat zeci de comenzi de tamplarie in zona.
Este o zona de kk pt ca accesul este greu, pentru ca lacul pute, pt ca e aproape glina, pentru ca sunt vara tantari si pentru ca exista o populatie anume in zona, ponderea careia nu este proportionala cu ponderea pe tara...
Mai ieri, m-am mai luat de un bagator de seama de teapa ta, pt ca m-am saturat de tot felul de soricei viteji in spatele ecranului, care se cred mari si tari, atotstiutorii lui peste prajit.
Discutii de genul acestora, aglomereaza inutul spatiul si deturneaza sensul intentiei initiale.

Edited by Fastless, 29 November 2017 - 15:25.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate