Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Adaptor usb3.1gigabit vs Adaptor ...

La multi ani @Atreides!

La multi ani @KENSINGTON!

La multi ani @burebista!
 La multi ani de Florii!

Stihl fs 70 c-e

Challengers (2024)

Care mai sunt mediile de admitere...
 Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...
 Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...

Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012
 

Note de 4 pentru "teme incomplete"?

- - - - -
  • Please log in to reply
166 replies to this topic

#19
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,537
  • Înscris: 30.10.2003
Scoala nu este numai sa te duci sa inveti. Respectul fata de profesor si de ceilalti elevi e la fel de importanta. Daca ca elev faci "caca" pe respectul fata de profesor, fii linistit ca si el are aceleasi functii anatomice.
Notele alea de 4 nu-s pentru teme, sper ca va dati seama.

Daca profesorul zice sa scrii, apai scrii. Daca nu, e ca in bancul cu ursul si vulturul. Nu stii sa zbori ai belit-o.

#20
Friskey

Friskey

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 11,500
  • Înscris: 11.01.2013
Ce usor va pedepsiti voi copiii fara sa va intereseze cel fel de regim absurd impun la scoala anumiti profesori dilii. Da, sunt multi profesori dilii, unii ii persecuta pe unii elevi de sanchi, altii pentru ca nu l-a salutat parintele pe drum, ca nu l-a dat la el la meditatii sau pur si simplu ca nu ii place moaca elevului. Am avut cativa profesori din astia asa ca nu imi spuneti mie ce si cum se intampla prin scoli.
Faptul ca multi elevi se afla in situatia asta si multi parinti sunt nemultumiti de acea profesoara spune cam totul despre profesoara: ea are probleme.

De fapt din ce scrieti voi imi dau seama ca aceeasi mentalitate totalitarista o aveti si voi si acelasi regim de teroare il impuneti si voi in familie. Copiii nu sunt niste aparate care sa stea pe scaun mereu si sa inregistreze, inregistreze, inregistreze tot fara cartire iar cand nu mai merge cum trebuie ii fu*i 1-2 pumni si trebuie sa o ia din loc.
Nu e de mirare ca scoala romaneasca are rezultatele pe care le are si ca nimic nu se imbunatateste, pentru ca pe parinti nu ii intereseaza sa se imbunatateasca nimic, lor chiar le place mizeria asta.

P.S.: Sunt sigur ca majoritatea care au mentalitatea asta de nazi school au fost certati cu cartea in timpul scolii. Cam asa se intampla: cei mai feroce acuzatori sunt si cei mai mari pacatosi.

Edited by Friskey, 16 March 2016 - 10:46.


#21
caiuscorneliu

caiuscorneliu

    Lazy Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,398
  • Înscris: 06.02.2008
Daca poti da in scris pe propria rãspundere ca acel copil va ajunge Einstein 2 atunci merita clementa si profesoara greseste. Daca nu, are dreptate profesorul si copilul tau nu e cu nimic special. Sa respecte regulile.

#22
Cy_Cristian

Cy_Cristian

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,845
  • Înscris: 22.02.2009
@Friskey.
In cazul de fata nu e vorba de profesor sarit de pe fix. Citeste cu atentie intamplarea povestita de mine, cu rationament cu tot. Mai mult, vei vedea ca eu n-am fost certat cu cartea, si cu atat mai putin cu matematica.
Parintii trebuie sa-si accepte copiii asa cum i-au crescut. Iar notele mici nu sunt motiv de pedepsit copilul la fel cum nici spartul vazei nu este.
Si noi am fost elevi, nu doar tu. Si spre deosebire de tine, n-am intalnit astfel de cazuri. Deci e cazul sa nu generalizezi. Ba mai mult, am facut o facultate in care eu nu am auzit de spaga sau de cerut spaga.

Cat priveste majoritatea parintilor, singura chestie care-i intereseaza sa se imbunatateasca este notarea din cauza cretinatatii de admitere pe baza mediilor. Nu-i intreseaza daca copiii lor chiar au meritat o nota de 9 sau 10.
Ma uit cu ingrijorare la problemele propuse la BAC. Am "prezis", in gluma, ca in cativa ani problemele de concurs vor contine carti de colorat.

@caiuscorneliu
Chiar daca ar ajunge Einstein 2, elevul tot merita nota data. Motivele din postul meu anterior raman valabile.

#23
caiuscorneliu

caiuscorneliu

    Lazy Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,398
  • Înscris: 06.02.2008
@Cy_Cristian
Pentru ca prima parte a enuntului are sanse ce tind spre 0 sa se confirme ramane valabila doar a doua. Sa respecte regulile. De aia am si spus-o sub forma aia.

#24
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Pe vremea când am făcut eu şcoală, toţi elevii aveau aceleaşi manuale şi nu prea conta ce scriai în caietul de clasă pentru că era suficient să citeşti lecţia din manual pentru a parcurge toată materia de clasă. Acum, de când cu manualele alternative, materia unui an nu mai este reprezentată unitar, profesorul fiind obligat să adapteze predarea la lacunele manualului ales. Devine astfel imperios necesar ca elevul să scrie absolut tot ce i se predă şi să şi citească lecţia din caiet pentru că ea completează lecţia din manual.
Vine acum întrebarea retorică: în clasa a v-a are copilul capacitatea de a decide ce trebuie să scrie din ce i se predă? Sunt care au, dar nu am văzut vreunul să se plângă de notele luate întrucât nu te poate nemulţumi un 10 curat. Şi în clasa fiicei mele s-a dat ieri un 3 pentru 3 teme neefectuate.

#25
_-AppleS-_

_-AppleS-_

    ✮✮✮✮✮✮✮✮

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,512
  • Înscris: 09.07.2014
Dap si eu am intamplari minunate cu profesoara de matematica, practic prima nota a fost un 2 fiindca am stat prea mult pe problema la tabla desi era facuta deja 3 sferturi. Apoi numai 9 si 10 , am fost si la olimpiada pana cand a venit anul 4 si toata lumea se ducea la meditatie la ea in afara de mine, cred ca m-a tinut vreo luna numai la tabla si ma ameninta ca imi da 2, imi dadea probleme de care facea la meditatie si mereu ma scotea la tabla cu unul care stia ca facuse problema cu ea la meditatie cu 1 zi inainte, practic ma umilea in fata clasei, iar dupa ce in sfarsit m-am dus si eu la meditatie, am devenit brusc elevul model al clasei.
Super profesori, multumesc Romania, lectii profunde de smecherie ,  spagarie si alte abuzuri de putere.

#26
primuministru

primuministru

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,845
  • Înscris: 05.10.2007
Temele pentru acasa sunt o ramasita a vechiului sistem de invatamant comunist, mai ales in clasele primare I-VIII ! Atata timp cat in clasa profesorul preda materia ca sa treaca ora, ca nah, "programa proasta, manualele sunt vechi si nu mai coincid cu materia si vom folosi manuale alternative si/sau culegeri.Vom avea nevoie de 2 caiete, unul pentru clasa, altul pentru teme pentru acasa.Pentru fiecare materie!!"  se ajunge in situatia in care atat copilul cat si parintii sunt total bulversati, nemaistiind dupa care manual, carte sau culegere trebuie sa invete copilul.Si asa ajung elevii, mai mici sau mai mari, sa care dupa ei ghiozdane, unii chiar trollere (sunt sigur ca i-ati vazut) de 6-8 sau chiar 10Kg !!!!! Dar asta e alta poveste !
Sa revenim la subiect !
Notele se acorda elevului pe baza cunostintelor acumulate si a materiei predate, in urma testarilor si a evaluarilor facute in clasa, prin probe scrise sau orale din materia predata ! Nicidecum pe teme date acasa ! Nimeni nu are siguranta ca elevul, oricat de sarguincios ar fi, isi va face temele singur acasa fara a fi ajutat de parinti.Temele pentru acasa ar trebui sa fie facultative, nu obligatorii ! Profesorul are obligatia sa respecte programa si sa predea materia asa cum este ea prevazuta in manual, indiferent cat de vechi este, pe intelesul tuturor (fara urlete, tipete, injuraturi etc) si sa se asigure ca cei prezenti la ora/curs au inteles despre ce e vorba.Folosind un limbaj adecvat, accesibil si placut, profesorul poate capta atentia elevului care poate acumula notiunile predate inca din timpul orei.Daca elevul doreste sa-si dezvolte cunostintele sau sa aprofundeze o materie sau alta, o poate face in particular.
Profesorul nu trebuie sa oblige elevul sa studieze suplimentar din alte culegeri/carti/manuale alternative, decat daca elevul minor, de comun acord cu parintii, doreste acest lucru !  In acest caz, profesorul poate sa-i dea ca bibliografie toata Biblioteca Nationala a Romaniei !
Asadar,  e de inteles de ce interesul elevului tinde catre zero si se ajunge la situatii de genul celei prezentate de initiator.
Profesorul se razbuna pe elev pentru ca nu si-ar fi facut tema !  Tema care de fapt, nu are nicio relevanta, dar nah, profesorul neavand pe cine sa se razbune pentru "salariul mic", l-a gasit pe ala mic, adica pe copil.Copil care, nascandu-se in epoca informaticii, are abilitatea de a acumula cunostinte foarte repede, dar e "pedepsit" pentru ca, vezi doamne,  vine cu "tema incompleta", adica nu-si da interesul, e, cum sa zic,   "sfidator si arogant" !
Mai ca-ti vine sa-ti bagi picioarele in ea de scoala si sa te apuci de home-school !

Edited by primuministru, 16 March 2016 - 11:20.


#27
Cy_Cristian

Cy_Cristian

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,845
  • Înscris: 22.02.2009
@_-AppleS-_
Aia nu sunt profesori, sunt niste javre si trebuie scoase din sistem. Stiu, au un salariu mizer si sincer imi pare foarte rau de adevaratii profesori. Insa astfel de "apucaturi" sunt intolerabile din punctul meu de vedere.
Eu pot sa zic ca am fost norocos, de la clasa I pana la terminarea facultatii. Uneori am fost si protejat si am primit note mai mari decat meritam (la alte materii) pentru ca eram "olimpic" la mate. Au fost insa si profesori care au mi-au dat notele meritate. Nu am fost niciodata premiantul clasei. Ai mei nu se ducea la sedintele cu parintii, deci intalniri cu profesorii 0.
Fiecare-si spune parerea din experinta proprie.

@primuministru
Ia citeste nitel despre scolile private din State si vezi cat de comunisti sunt aia.
Daca vrei, putem discuta despre incarcarea materiei. Eu consider ca temele sunt necesare atata timp cat materia nu se fixeaza la o simpla lecturare. Nici macar Messi nu sare peste facut abdomene, desi pare ca el lucreaza doar cu picioarele si capul.
Fiind necesare, atunci si notarea este necesara. Insa raman facultative. Cine vrea sa invete, isi face temele, cine nu, nu. Dar sunt si consecinte.

#28
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,900
  • Înscris: 20.10.2015

 danpet, on 16 martie 2016 - 09:26, said:

Ma adresez celor care cunosc regulamentele scolare (profesori si nu numai).
E normal ca in clasa a V-a,un elev sa primeasca note de 4 (patru intr-un semestru),pentru "teme incomplete"?

In semestrul al II-lea are deja un 4 si un 3 (din aceleasi motive)...fara sa fi fost ascultat  macar odata.

De ce nu-si face temele?

#29
matrwe

matrwe

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 996
  • Înscris: 14.06.2012

 Super Chief, on 16 martie 2016 - 09:45, said:

Fratica, zii respectivului ca scoala nu e obligatorie. Avem hectare intregi necultivate, suntem codasi la cresterea animalelor, se inoata practic in gunoi pe strada iar el se chinuie pe bancile scolii.
Ce bine ca mai sunt unii care si-au dat seama la timp ca scoala nu e obligatorie. De asemenea, ce bine ca exista tehnica moderna cu care poti scrie pe forumuri de la cules de capsuni. Posted Image

#30
primuministru

primuministru

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,845
  • Înscris: 05.10.2007
@Cy_Cristian
In SUA e un sistem, aici e altul.Stiu foarte bine ca programa e incarcata, ca-s multe chestii inutile, ca-s materii care poate nu folosesc la nimic, dar de aici si pana la teme obligatorii e distanta mare.Temele trebuie sa fie facultative ! Exact cum ai spus si tu " Cine vrea sa invete, isi face temele, cine nu, nu". Dar asta nu inseamna ca cei care nu-si fac temele, sa fie pedepsiti.Cine vrea sa aprofundeze o materie, n-are decat s-o faca, sa studieze tot ce tine de ea ! Sa se duca la concursuri, olimpiade nationale, internationale...BRAVO LUI !
Copilul trebuie sa fie stimulat pentru a-si face temele, nu sa fie obligat.Si cum poti face asta ? Simplu ! Il poti recompensa acordandu-i un 1 punct in plus la o evaluare daca isi face temele, 0.5pct  pentru tema incompleta sau 0 (zero) pentru tema nefacuta.Trebuie sa simta ca e recompensat intr-un fel sau altul, trebuie sa-l motivezi, sa-i creezi acea stare de bucurie, de multumire, de satisfactie.
E ca la job, conteaza mult daca seful vine din cand in cand, te mai intreaba de sanatate, iti vorbeste frumos, mai spune o vorba buna sau pur si simplu de-abia asteapta sa faci o greseala cat de mica, sa calci pe bec ca sa te bage-n sedinta, sa urle, sa te-njure, si sa te ameninte ca te da afara.
Tu ce preferi ?

Edited by primuministru, 16 March 2016 - 12:08.


#31
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Stau şi mă întreb câţi dintre respondenţii de aici au copii la şcoală şi câţi din ei şi-au ales scoala după nivelul rezultatelor obţinute de elevii acelei şcoli. Alegerea e simplă: vrei la o şcoală cu rezultate de top, acolo volumul de muncă pe care trebuie să-l depună elevul este peste medie iar profesorii au anumite standarde. Nu-ţi convin, iei copilul şi îl muţi la o şcoală unde standardul profesorului nu impune scrierea lecţiei predate la clasă şi temele pentru acasă lipsesc cu desăvârşire. Doar că atunci când va trebui să concureze cu celălalt pe un post nu trebuie să te surprindă că al tău abia ştie să scrie de mână.

#32
primuministru

primuministru

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,845
  • Înscris: 05.10.2007

 Tsunnnami, on 16 martie 2016 - 11:55, said:

De ce nu-si face temele?

Pai tocmai ce ti-a explicat omul in post :
"Elevul e bun la invatatura,cunoaste materia respectiva,cel putin de 8-9 (a avut media 6),avand la toate celelalte materii medii de 10 si una sau doua de 9.
In semestrul al II-lea are deja un 4 si un 3 (din aceleasi motive)...fara sa fi fost ascultat  macar odata.
Aceasta profesoara pare sa aiba ceva probleme cu "pedagogia",fiind revoltati toti ceilalti parinti,inclusiv de la alte clase la care preda"

Deci, copilul e bun, dar profesoara il noteaza dupa cum vrea muschii ei.Poate ca nu-i e simpatic, poate ca taica-su nu se duce cu spaga la ea, poate ca nu doreste sa faca meditatii cu ea...poate ca vrea sa le bage materia pe gat cu forta, poate ca stilul ei dictatorial de a preda afecteaza intreaga clasa, poate ca ii streseaza atat de tare incat nu mai are nicio motivatie !
Poate copilul e un geniu in arte plastice, muzica, stiinte exacte sau mai stiu eu ce alte abilitati are si considera temele o pierdere de vreme.
Intelegi cum sta treaba ? De ce trebuie tot timpul sa dam vina pe copii ??

@Gabi_B_HD Si crezi ca daca iti duci copilul la o scoala de top iti garanteaza cineva ca va ajuge director undeva ?? Nu domnule, e doar o legenda pe care unii parinti o alimenteaza creand o falsa iluzie ca la o scoala (liceu) sau alta s-ar invata mai bine.Materia e aceeasi peste tot, copilul daca vrea, invata indiferent de loc si scoala.Uita-te la olimpicii internationali, (de matematica de exemplu) si ai sa fii surprins sa observi ca foarte rar sunt elevi de la  scolile/liceele cu renume din Capitala (nu dau nume) http://www.hotnews.r...matica-2015.htm
Ce zici de asta ?
Dumneata ai prefera un liceu din Tecuci, Alexandria sau Pitesti in locul unuia cu renume din Bucuresti ??
Din liceele cu prestanta de pe vremuri a ramas doar numele, in rest e doar cancan.

Edited by primuministru, 16 March 2016 - 12:42.


#33
Cy_Cristian

Cy_Cristian

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,845
  • Înscris: 22.02.2009
@primuministru
Spuneai ca temele obligatorii sunt reminiscente comuniste. Te-am contrazis cu alt exemplu care se spune ca ar fi competitiv si n-are nimic in comun cu comunismul. Ba mai mult, sunt multe scoli private cu uniforme obligatorii. Nu mai face etichetarii fara a cunoaste realitatea.
Profesorul trebuie sa-si predea materia. Putem considera ca este incarcata, insa asta nu e vina profesorului. In orice caz, materia se fixeaza prin studiu, la fel cum muschii se dezvolta prin exercitii. De aici si paralela cu Messi. Insa Messi si fotbalistul din liga a 4-a au alte conditii de viata si alt salariu. Consider ca elevul trebuie prezentat cu aceasta perspectiva.
Iar la serviciu, daca nu-ti faci sarcinile ai toate sansele sa zbori. Munca si recompensa. Si am supravietuit multor reduceri de personal. De ce ar fi altfel la elevi? Pentru ca atunci cand ajung la serviciu sa nu-si fac sarcinile ca asa au fost invatati de pe bancile scolii si sa-i dau eu afara?
Intr-un alt post, am scris despre o metoda prin care te poti scuza ca n-ai facut tema. Aici parintii ar trebui sa vorbeasca cu profesorul pentru a adopta un astfel de mecanism.

Ia-o doar ca pe un zvon, pentru ca este poveste auzita si n-am reusit s-o verific. Se spune ca in intr-o tara nordica, parintii le faceau toate mofturile copiilor lor. Insa odata deveniti adulti, nu intelegeau de ce bancile le resping cererile de imprumut pentru diverse mofturi de adult (masina, casa). Nu erau capabili sa inteleaga refuzul. In timp rata sinuciderilor a crescut simtitor in randul tinerilor (sa zicem pana in 30 de ani).

Nu mai luati notele actuale de bune. Sunt o falsa iluzie din pacate. Am scris asta deja intr-un alt post. Folositi testele PISA pentru a vedea adevarata realitate. Iar PISA sunt cam ce-ar trebui sa fie o evaluare nationala.

#34
Prien

Prien

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,877
  • Înscris: 11.12.2006
De aia am sustinut ca 4 clase sunt arhisuficiente. Vrea parintele si copil sa aiba o diploma, sa puna mana sa muncesca.
Si la scoala si acasa, pt ca doar la scoala e prea putin. Cand citesti doar odata nu ai cum sa intelegi toate chichitele. Cel mult te uzi si reti pt 2 minute..Dar aprofundarea se face muncind cu creionul pe hartie.
Faptul ca proful/profa i-a dat 4 pt teme nefacute, sau facute doar partial, e de neconceput si imputabil.
Trebuia 2. Un om e viu sau mort. Nu poti spune e doar nitel mort..
A, daca plodul vinela scoala si spune cand intra profu , domnu', doamna, m-am zbatut, pana aici am putut, mai departe nu am reusit, da, e super perfect. In acest caz nu il notezi si ii arati.
Atunci se vede ca a vrut, dar ca asta e. Si eu am intrat pe piste false...
Eu daca s ajunge prof la faz aasta l-as memora pe copil car vrea si se zbate si trebuie incurajat..
Dar daca plodul nu spune asta la inceput, inseamna ca spera sa nu fi prins. Si plateste  potul..
Si eu am jucat poker. Si am pierdut pana cand am vazut ca jocul asta nu e pt mine..
Altfel pt ca parintele a postat, inteleg ca de fapt incurajeaza nemunca copilului.
Cum si eu sunt parinte, si eu am fost depasit de unele probleme ale plodului meu. OK, nu stiu. Dar tati, ai Skype si un coleg. El cum a rezolvat?  Suna-l si ii si spui ca maine ii dai o ciocolata calda de la automatul din scoala.
Iar a 2- zi l-am verificat sa aiba macar 2 lei pt ciocolata,1 pt coleg si normal 1pt el..
Dupa un timp a vernit randul goangei mele sa fie sunat.  Si orele de electricitate de la fizica, a baut la ciocolata in draci..
Predatul materiei. Unii prind mai repede si acasa isi termina temele mai repede. Pt ca sunt mai destepti.
Alti mai greu, pt ca nu ii duce capul. Dar muncesc si de obicei capata note mai mari decat geniile.
Dar exista si din aia, domnu, nu mi-a iesit. Dar nici macar nu a incercat.
Pana la urma trebuie sa exista  o departajare.
Am auzit si eu ca unele scoli din SUA, sau Anglia, cand intra proful in sala nu se mai aude musca. Si temele sunt la rupere. Din start se stie ca ideea e sa ii cocoseze. Cine inoata trece, cine nu, OUT.
Si vorbim de capitalisti lacomi care vor $$$$$....
De aia cand spui am terminat MIT, sau Oxford, se face brusc liniste.
Deja nu mai conteaza nota, pt ca oricum un 7 de acolo e 10++ la altele.
Iar proful din colegiul de renume din SUA, Anglia, care ti-a dat 7 stie clar ca nu meriti 6 si nici 8. Te-a stors ca pe o lamaie si ai nota corecta..
In aprilie 1990 cand am zis cam rusinat ca am luat DOAR 8 la Tehnica Microundelor, la profesorul Rulea, persoana care ma chestiona, mi-a zis si mie tot atat mi-a dat, dar m-a frecat de mi-a venit acru. Asa ca dvoastra nu ati inteles inca ce stacheta ati depasit..
Si vorbeam doar de Fac de Electronica din Bucuresti...

Edited by Prien, 16 March 2016 - 12:38.


#35
caiuscorneliu

caiuscorneliu

    Lazy Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,398
  • Înscris: 06.02.2008
@primuministru
Scoala nu se face dupa cum "considera"  un copil de-a V-a. Se face dupa niste reguli. Ca daca faci un sondaj intr-o clasa toti se considera genii si speciali in ceva. Ce-ar fi ca fiecare sa-si faca regulile dupa cum considera?

Edited by caiuscorneliu, 16 March 2016 - 12:35.


#36
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

 Friskey, on 16 martie 2016 - 10:36, said:

P.S.: Sunt sigur ca majoritatea care au mentalitatea asta de nazi school au fost certati cu cartea in timpul scolii. Cam asa se intampla: cei mai feroce acuzatori sunt si cei mai mari pacatosi.

Se vede ca nu ai facut armata... Si cei mai multi care au apreciat profesorii au ajuns bine. La fel de adevarat ca unii din cei care au fost certati cu cartea au ajuns in parlament sau mari directori....

Cine mai pune valoare in ziua de azi pe carte si scoala ? Iar profesorii...oamani care si-au ratat cariera.... Nu e mai bine sa faca ce zic elevii... De cand cu oul care invata gaina ...a "evoluat" scoala...

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate